Nelamuriri de toate felurile
				
						#101
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 10 December 2009 - 04:58 PM
				
						#102
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 10 December 2009 - 05:08 PM
PARADIS a spus:
Asta nu e prea brown,dar daca tu l-ai ales..
Daca vrei alta culoare,spune
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
				
						#103
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 10 December 2009 - 05:09 PM
Maya a spus:
PARADIS a spus:
Asta nu e prea brown,dar daca tu l-ai ales..
Daca vrei alta culoare,spune
Este prea perfect.Multumesc.
				
						#104
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 10 December 2009 - 05:14 PM
PARADIS a spus:
Maya a spus:
PARADIS a spus:
Asta nu e prea brown,dar daca tu l-ai ales..
Daca vrei alta culoare,spune
Este prea perfect.Multumesc.
Cu mare placere
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
				
						#105
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 12 December 2009 - 02:43 AM
           Unt          Greutate/Lichid
Volum 	(sticks)  US&UK                Metric
_______   _______  ________________     __________
1 Tbsp 	1/8      1/2oz (1/2fl.oz)     14g (15ml)
2 Tbsp 	1/4      1oz                  28g
3 Tbsp 	3/8      1-1/2oz              42g
1/4 cup	1/2      2oz (2fl.oz)         57g (60ml)
5 Tbsp 	5/8      2-1/2oz              72g
6 Tbsp 	3/4      3oz                  85g
7 Tbsp 	7/8      3/1/2oz              98g
1/2 cup 	1       1/4pound (4fl.oz)    113g (120ml)
9 Tbsp 	1-1/8 	4-1/2oz              126g
10 Tbsp	1-1/4 	5oz                  142g
11 Tbsp	1-3/8 	5-1/2oz              155g
3/4 cup	1-1/2    6oz (6fl.oz)         170g (180ml)
13 Tbsp	1-5/8 	6-1/2oz              184g
14 Tbsp	1-3/4 	7oz                  198g
15 Tbsp	1-7/8 	7-1/2oz              212g
1 cup 	  2 	   1/2pound (8fl.oz)    227g (240ml)
Tbsp = Tablespoon = lingură (~14g)
oz   = uncie (~28g)
cup  = cană (~227g-240ml)
*********************************************
Temperatură:
32°			 0°				Congelator	 
	 
							  Marcaj
Fahrenheit	Celsius	Aragaz
__________   _______  ________________
212°			100°	 	 
250°			120°		1/2	 
275°			140°		1	Răcişor
300°			150°		2	 
325°			160°		3	Foarte Moderat
350°			180°		4	Moderat
375°			190°		5	 
400°			200°		6	Fierbinte Moderat
425°			220°		7	Fierbinte
450°			230°		8	 
475°			240°		9	Foarte Fierbinete
500°			260°			 Pentru Alchimişti
						
						
				
						#107
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 14 December 2009 - 09:28 AM
dark angel a spus:
Nu l-a mutat nimeni, eu îl vad tot acolo, la off topic :?
				
						#108
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 14 December 2009 - 12:59 PM
Multumesc mult..
				
						#109
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 15 December 2009 - 06:20 PM
				
						#110
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 15 December 2009 - 06:30 PM
dora a spus:
Deci îl selectezi de unde îl copiezi, de pilda din bara de adrese a navigatorului tau.
sa luam exemplul urmator : http://www.google.fr/
Apoi poti sa selectezi linkul si sa apesi pe butonul URL ceea ce va da link, în cazul nostru http://www.google.fr/
În fine, poti sa faci o mica modificare în linkul tau
Si sa prezinti ca Titlu link ascuns ceea ce va da Google
Daca nu e clar, nu ezita sa întrebi
Ce nu pricep este cum ai reusit sa alegi semnatura cu link ascuns fara sa stii toate chestiile astea
BTW, frumoase torturi, mînca-le-ar tata
				
						#111
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 15 December 2009 - 06:44 PM
Alexandru a spus:
dora a spus:
Deci îl selectezi de unde îl copiezi, de pilda din bara de adrese a navigatorului tau.
sa luam exemplul urmator : http://www.google.fr/
Apoi poti sa selectezi linkul si sa apesi pe butonul URL ceea ce va da link, în cazul nostru http://www.google.fr/
În fine, poti sa faci o mica modificare în linkul tau
Si sa prezinti ca Titlu link ascuns ceea ce va da Google
Daca nu e clar, nu ezita sa întrebi
Ce nu pricep este cum ai reusit sa alegi semnatura cu link ascuns fara sa stii toate chestiile astea
BTW, frumoase torturi, mînca-le-ar tata
Multumesc Alexandru...m-am descurcat pana la urma...la ultimul tort expus am ales varianta link-ului ascuns...deci al doilea exemplu al tau..insa scrisesem un url in plus la fiecare...si normal ca link-ul nu mai ducea unde trebuie...
Cat despre semnatura ...m-a ajutat la inceputuri o zana buna
Multumesc de aprecieri
P.S. Si fiindca tot suntem la nelamuriri imi poti spune te rog cum se aliniaza un text?...ca si pe aici mi-am prins urechile
				
						#112
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 15 December 2009 - 06:49 PM
dora a spus:
Cînd esti în fereastra de edit, selectezi textul pe care vrei sa îl aliniezi si apesi pe butonul align= care va adauga balizele
Dupa semnul egal din baliza stînga specifici unde vrei sa aliniezi : left, center sau right
daca dai quote la raspunsul meu are sa fie mai clar :
				
						#113
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 17 December 2009 - 11:59 AM
Alexandru a spus:
dora a spus:
Cînd esti în fereastra de edit, selectezi textul pe care vrei sa îl aliniezi si apesi pe butonul align= care va adauga balizele
Dupa semnul egal din baliza stînga specifici unde vrei sa aliniezi : left, center sau right
daca dai quote la raspunsul meu are sa fie mai clar :
multumesc am rezolvat
				
						#114
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 17 December 2009 - 12:00 PM
admin@artaculinara.com
Alexandru (ca banuiesc ca tu esti) recunosc ca n-am citit regulamentul...si-mi fac mia colpa
Pana la urma este voie sau nu?...nu putem pune link-uri nici catre blogurile noastre??
				
						#115
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 17 December 2009 - 12:32 PM
dora a spus:
admin@artaculinara.com
Alexandru (ca banuiesc ca tu esti) recunosc ca n-am citit regulamentul...si-mi fac mia colpa
Pana la urma este voie sau nu?...nu putem pune link-uri nici catre blogurile noastre??
Ba da, catre blogurile voastre desigur ca puteti pune link. Catre forumuri românesti însa, nu.
Ar fi stupid sa primim reclamatii pentru o simpla problema de comoditate, nu?
Sînt convins ca nu e nici o dificultate sa-ti repostezi fotografiile aici, daca vrei
				
						#116
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 22 December 2009 - 12:01 PM
multumesc
				
						#118
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 22 December 2009 - 01:47 PM
				
						#119
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 22 December 2009 - 02:15 PM
daaar...mai bine incearca-l cu un pai, o scobitoare, chiar cu un bat de frigaruie, daca-i mai crescut. daca iese paiul umed sau cu aluat pe el - e clar! nu-i copt.
paiul tb sa iasa curat, uscat, fara urme de coca. daca-i rumen, dar inauntru crud, acopera-l cu niste staniol sau cu hartie de copt, mai bine, urca-l mai sus in cuptor si mai incearca-l cu paiul peste 5min.
				
						#120
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 22 December 2009 - 03:00 PM
simonacris a spus:
mona a spus:
Dai quote de acolo
dora a spus:
multumesc
Alexandru a spus:
dora a spus:
admin@artaculinara.com
Alexandru (ca banuiesc ca tu esti) recunosc ca n-am citit regulamentul...si-mi fac mia colpa
Pana la urma este voie sau nu?...nu putem pune link-uri nici catre blogurile noastre??
Ba da, catre blogurile voastre desigur ca puteti pune link. Catre forumuri românesti însa, nu.
Ar fi stupid sa primim reclamatii pentru o simpla problema de comoditate, nu?
Sînt convins ca nu e nici o dificultate sa-ti repostezi fotografiile aici, daca vrei
Adica asa?
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

 Ajutor
			
		










