Forum Culinar: Nominalizari Oscar - Forum Culinar

Salt la continut

• 22 Pagini +
  • « Prima
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Nominalizari Oscar

#301 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 19 February 2014 - 01:00 AM

scuze, te rog frumos daca ai timp, sterge tu linkul Maya

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#302 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 21 February 2014 - 09:20 AM

Maya, vreau si eu Philomena. Sar'na! :)

#303 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 21 February 2014 - 02:04 PM

Vezi postareaFoxyy, la 21 February 2014 - 09:20 AM, a spus:

Maya, vreau si eu Philomena. Sar'na! :love7:

Trimis.

L-am vazut si eu aseara. Nu pot spune ca e un film de Oscar, dar merge la corason.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#304 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 21 February 2014 - 02:52 PM

Vezi postareaMaya, la 21 February 2014 - 02:04 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 21 February 2014 - 09:20 AM, a spus:

Maya, vreau si eu Philomena. Sar'na! :love7:

Trimis.

L-am vazut si eu aseara. Nu pot spune ca e un film de Oscar, dar merge la corason.

Am primit. Multumesc! :huh:

#305 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 21 February 2014 - 05:24 PM

Nu pot spune ca e un film de Oscar.

Exact la asta ma gandeam si eu si tot asteptam sa se intample ceva de exceptie pe parcurs,daca tot a fost luat in atentia Oscarului,dar oricum nu sunt eu in juriu ca sa decid ce merita si probabil faptul ca e biografic,l-a pus in lista,ca tot se poarta anul asta biografiile ecranizate la Oscar.Dar de privit-merge,desi de pe la jumatate stii oarecum deja ce se va-ntampla.

#306 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 21 February 2014 - 09:38 PM

Am gasit inca o versiune pentru Philomena. De descarcat, de data asta. Cine-i interesat, anunta.

#307 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,342
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 02 March 2014 - 01:56 PM

Stiti cumva in Romania unde se difuzeaza live Oscarurile? Cu toate ca ma gandesc ca se vor gasi si pe net in zilele urmatoare, nu?!
Hai sa va vad, pronosticuri, ceva?

Cel mai bun film: 12 years a Slave, desi eu una nu l-am vazut, insa am inteles ca e principalul favorit si oricum americanii au in general o slabiciune pentru astfel de filme. Inca de cand a aparut a fost considerat un film facut special pentru a lua un Oscar tocmai datorita temei alese.

Cel mai bun regizor: greu sa ma pronunt, nu am un ochi format pentru astfel de chichite regizorale, insa sa zic Alfonso Cuaron cu Gravity, desi filmul in sine e foarte plictisitor.

Cel mai bun actor in rol principal: cu mare regret pentru dragul meu DiCaprio, tind sa cred ca Oscarul va ajunge fie la Matthew McConaughey, fie la Christian Bale. Ii indragesc pe amandoi si il merita ambii. Leo va primi probabil unul pentru intreaga activitate cand o fi batran poate :wacko: A fost f bun in The Wolf, dar a facut si roluri mai bune in trecut. Va ramane oricum unul dintre cei mai buni actori si cred ca se afla acum la un apogeu al carierei sale cand e suficient de matur si experimentat sa faca roluri excelente. Eu una sper sa-l vad cat mai mult pe marile ecrane.

Cea mai buna acrita in rol principal: Cate Blanchett sper. Nu am vazut Blue Jasmine inca, dar am vazut-o de curand in The Aviator si mi-a placut.

Cel mai bun actor in rol secundar: lAm inteles ca lupta se da intre Bradley Cooper si Jared leto, nu am nicio preferinta asa ca sa-l dea oricui o fi :pupic:

Cea mai buna acrita in rol secundar: Jennifer Lawrence, desi nu o am la suflet prea tare si nici nu mi s-a parut a fi vreun mic actor geniu.

Animatie: probabil Frozen, desi mi-as dori The Croods caci a fost muuuult mai amuzant.

Cel mai bun scenariu adaptat: The Wolf, desi pe celelalte nu le-am vazut si nici nu am citit niciuna dintre romane/nuvele etc pe care se bazeaza scenariile.

Cel mai bun montaj: Gravity

Cel mai bun cantec: Happy din Despicable Me 2

Efecte vizuale: Gravity

Costume: The Great Gatsby

Predau stafeta :)
Imagine postata

#308 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 02 March 2014 - 05:11 PM

Nu am vazut tot din lista, asa ca ma bazez si ce-am vazut prin trailere :wacko:

Film - 12 Years a Slave

Regizor - Alfonso Cuarón sau Steve McQueen

Actor - probabil Matthew McConaughey

Actrita - Cate Blanchett

Actor secundar - Jared Leto

Actrita secundara - Lupita Nyong, as zice eu. A facut un rol mai bun decit Jennifer si Scarlett.

Scenariu original, greu de spus - Her...

Scenariu adaptat as zice - 12 Years a Slave, poate chiar si Philomena - why not? :pupic:

Animatie - The Wind Rises sau The Croods. Mie personal, Frozen mi-a placut cel mai putin dintre cele nominalizate, dar asta nu înseamna nimic :)

Costume - 12 Years a Slave sau American Hustle

Efecte vizuale - probabil Gravity
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#309 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,531
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 02 March 2014 - 11:13 PM

Vezi postareaEllani, la 21 February 2014 - 05:24 PM, a spus:

Nu pot spune ca e un film de Oscar.

Exact la asta ma gandeam si eu si tot asteptam sa se intample ceva de exceptie pe parcurs,daca tot a fost luat in atentia Oscarului,dar oricum nu sunt eu in juriu ca sa decid ce merita si probabil faptul ca e biografic,l-a pus in lista,ca tot se poarta anul asta biografiile ecranizate la Oscar.Dar de privit-merge,desi de pe la jumatate stii oarecum deja ce se va-ntampla.

Am citit multe review-uri la filmul asta care spuneau ca te lasa cu lacrimi in ochi si mucii in batista la final. Pe mine m-a lasat plina de o furie neputincioasa si as fi facut exact ce Martin zicea ca ar fi facut Jesus daca ar fi fost acolo, as fi rasturnat-o pe harca aia de calugarita cu sufletul ei scarbos cu tot, cu cracii in sus. Ahhhhh ce m-a enervat filmul asta, se vede? Singura "consolare" este ca Philomena a ales sa faca cunoscuta povestea ei.

Dar peste toate si eu zic ca filmul merita vazut iar Judi Dench a facut un rol foarte bun.
brain loading....please wait....

#310 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 03 March 2014 - 09:52 AM

Vezi postareaMaya, la 02 March 2014 - 05:11 PM, a spus:

Nu am vazut tot din lista, asa ca ma bazez si ce-am vazut prin trailere :hug:

Film - 12 Years a Slave

Regizor - Alfonso Cuarón sau Steve McQueen

Actor - probabil Matthew McConaughey

Actrita - Cate Blanchett

Actor secundar - Jared Leto

Actrita secundara - Lupita Nyong, as zice eu. A facut un rol mai bun decit Jennifer si Scarlett.

Scenariu original, greu de spus - Her...

Scenariu adaptat as zice - 12 Years a Slave, poate chiar si Philomena - why not? :D

Animatie - The Wind Rises sau The Croods. Mie personal, Frozen mi-a placut cel mai putin dintre cele nominalizate, dar asta nu înseamna nimic :P

Costume - 12 Years a Slave sau American Hustle

Efecte vizuale - probabil Gravity

Maya, ar trebui sa-ti schimbi numele in Mafalda...

#311 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 03 March 2014 - 11:54 AM

Hai ca s-a terminat :D

Imi pare rau pentru DiCaprio :(

Lawrence iar a cazut pe cocovrul rosu, sigur merita un Oscar pentru asta ca e a nu stiu cata oara cand face gafa asta :hug:)) Desi ii aduce ceva publicitate :P
Imagine postata

#312 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 03 March 2014 - 12:16 PM

Bia, nu mai e nimic nou la cine, ce si cum i se va înmîna Oscarul. Predictable!
Comentariile de dupa...
Înca ma enerveaza astia ca nu vor si nu vor sa-i dea si lu' amarîtul ala de Leo ceva! Cred ca eu sînt mai frustrata decît el :hug: A ajuns the eternal Loser si nu e corect! So, am zis!
Pentru cine m-am bucurat în mod special - Lupita Nyong'o si Jared Leto.
Animatiile... stiam ca Frozen va cîstiga, dar as fi vrut sa nu fie asa. Oricare altul din lista a fost mai bun, dar bineînteles asta e doar parerea mea.

Vezi postareablack_cat, la 02 March 2014 - 11:13 PM, a spus:

Am citit multe review-uri la filmul asta care spuneau ca te lasa cu lacrimi in ochi si mucii in batista la final. Pe mine m-a lasat plina de o furie neputincioasa si as fi facut exact ce Martin zicea ca ar fi facut Jesus daca ar fi fost acolo, as fi rasturnat-o pe harca aia de calugarita cu sufletul ei scarbos cu tot, cu cracii in sus. Ahhhhh ce m-a enervat filmul asta, se vede? Singura "consolare" este ca Philomena a ales sa faca cunoscuta povestea ei.

Dar peste toate si eu zic ca filmul merita vazut iar Judi Dench a facut un rol foarte bun.

Total de acord, merita vazut. Cum spuneam, merge la corason, adica rîcîie! Eu as fi luat la bataie toate calugaritele si cred ca ma jucam si cu ideea de a pune ceva ka-boom în jurul cladirii în care locuiau, dar m-am abtinut sa va fac cunoscute intentiile mele violente contra lor :P

Iar Judi Dench e superba în toate filmele. Black Cat, daca nu ai vazut înca Best Exotic Marigold Hotel, ia sa-l vezi :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#313 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 03 March 2014 - 12:28 PM

Vezi postareaOlguta, la 03 March 2014 - 11:54 AM, a spus:

Hai ca s-a terminat :P

Lawrence iar a cazut pe cocovrul rosu, sigur merita un Oscar pentru asta ca e a nu stiu cata oara cand face gafa asta :D)) Desi ii aduce ceva publicitate :(

Pe Jennifer încep s-o îndragesc, dar nu stiu înca exact de ce :( Cred ca are sanse mari sa ajunga o actrita buna. Cu toate ca e o firava, nu e sprintena deloc, n-are energie. Asta am observat si în THG. Cartea o descrie ca o caprioara saltareata peste garduri si copaci, dar în film cînd gonea, abia ca-si cara curu, si hai sa fim serioase, chiar nu are mult de carat.
Deci, ca tot se dezechilibreaza pe covor... ori a fost înconjurata de prea mult rosu, ori chiar e o împiedicata. Exista si asemenea persoane, vad la fiica-mea, care la fel, e o împiedicata :hug:

De Leo nu mai zic nimic. Acum stiam ca nu avea sanse, dar în trecut a avut roluri mult mai impresionante pentru care nu a fost rasplatit! Las' Olguta, ca îl rasplatim noi amintind mereu de 'mnealui :(
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#314 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,531
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 03 March 2014 - 12:44 PM

Vezi postareaMaya, la 03 March 2014 - 12:16 PM, a spus:

Bia, nu mai e nimic nou la cine, ce si cum i se va înmîna Oscarul. Predictable!
Comentariile de dupa...
Înca ma enerveaza astia ca nu vor si nu vor sa-i dea si lu' amarîtul ala de Leo ceva! Cred ca eu sînt mai frustrata decît el :hug: A ajuns the eternal Loser si nu e corect! So, am zis!
Pentru cine m-am bucurat în mod special - Lupita Nyong'o si Jared Leto.
Animatiile... stiam ca Frozen va cîstiga, dar as fi vrut sa nu fie asa. Oricare altul din lista a fost mai bun, dar bineînteles asta e doar parerea mea.

Vezi postareablack_cat, la 02 March 2014 - 11:13 PM, a spus:

Total de acord, merita vazut. Cum spuneam, merge la corason, adica rîcîie! Eu as fi luat la bataie toate calugaritele si cred ca ma jucam si cu ideea de a pune ceva ka-boom în jurul cladirii în care locuiau, dar m-am abtinut sa va fac cunoscute intentiile mele violente contra lor :(

Iar Judi Dench e superba în toate filmele. Black Cat, daca nu ai vazut înca Best Exotic Marigold Hotel, ia sa-l vezi :D

Maya nu l-am vazut, am cautat trailerul si cred ca-mi place, il vad in seara asta. Ia sa-ti multumesc :P
brain loading....please wait....

#315 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 03 March 2014 - 03:10 PM

Vezi postareaMaya, la 03 March 2014 - 12:28 PM, a spus:

Hai ca s-a terminat :D

Lawrence iar a cazut pe cocovrul rosu, sigur merita un Oscar pentru asta ca e a nu stiu cata oara cand face gafa asta :P)) Desi ii aduce ceva publicitate :(

Pe Jennifer încep s-o îndragesc, dar nu stiu înca exact de ce :( Cred ca are sanse mari sa ajunga o actrita buna. Cu toate ca e o firava, nu e sprintena deloc, n-are energie. Asta am observat si în THG. Cartea o descrie ca o caprioara saltareata peste garduri si copaci, dar în film cînd gonea, abia ca-si cara curu, si hai sa fim serioase, chiar nu are mult de carat.
Deci, ca tot se dezechilibreaza pe covor... ori a fost înconjurata de prea mult rosu, ori chiar e o împiedicata. Exista si asemenea persoane, vad la fiica-mea, care la fel, e o împiedicata :hug:

De Leo nu mai zic nimic. Acum stiam ca nu avea sanse, dar în trecut a avut roluri mult mai impresionante pentru care nu a fost rasplatit! Las' Olguta, ca îl rasplatim noi amintind mereu de 'mnealui :(

Jennifer e deja o actrita foarte buna si sincer, nu stiu de ce ti se pare tie ca e impiedicata in Hunger Games ca din contra, mi se pare potrivita la fix pentru rol! Iar cu impiedicatul, da, si eu cunosc persoane dragi care se impiedica pe loc drept, dar ati vazut ce tocuri avea? Si ca om e super, e razareata mereu, nu se lasa intimidata si bine- eu care am aterizat pe burta cand am iesit din bloc (am calcat intr-o groapa) si nu ma puteam ridica ca muream de ras (ma si imaginasem ce frumos am planat inainte de aterizare) o inteleg :(
Leo a fost bun, oricum el trebuia sa ia primul Oscar la What's eating Gilbert Grape, unde a fost colosal. Foarte bun a fost in multe alte filme (Aviator, Blood Diamond, Gangs of New York) - probabil e ca si regizorul lui favorit, Martin Scorsese care deabea a luat un Oscar pentru Departed...cu toate ca il merita de mult!

Leto a facut un rol fantastic! Iar 12 Year a Slave a meritat din plin Oscarul (nu numai ca au americanii drag de filme cu sclavi)- a fost realizat superb, jucat foarte bine!

Iar Cate, foarte buna in Blue Jasmine - bine, mie oricum imi plac filmele lui Woody Allen iar ea a fost super.

Asa ca,"Oscar", cu exceptia faptului ca a fost cam plictisitor la mijloc...a fost un spectacol ok :(
A cat is a friend fur-ever !

#316 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 03 March 2014 - 03:12 PM

Vezi postareablack_cat, la 03 March 2014 - 12:44 PM, a spus:

Maya nu l-am vazut, am cautat trailerul si cred ca-mi place, il vad in seara asta. Ia sa-ti multumesc :hug:

Oh da Elena, trebuie sa-l vezi :D

#317 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 03 March 2014 - 04:08 PM

Vezi postareaMaya, la 03 March 2014 - 12:28 PM, a spus:

Hai ca s-a terminat :(

Lawrence iar a cazut pe cocovrul rosu, sigur merita un Oscar pentru asta ca e a nu stiu cata oara cand face gafa asta :D)) Desi ii aduce ceva publicitate :(

Pe Jennifer încep s-o îndragesc, dar nu stiu înca exact de ce :P Cred ca are sanse mari sa ajunga o actrita buna. Cu toate ca e o firava, nu e sprintena deloc, n-are energie. Asta am observat si în THG. Cartea o descrie ca o caprioara saltareata peste garduri si copaci, dar în film cînd gonea, abia ca-si cara curu, si hai sa fim serioase, chiar nu are mult de carat.

Da, chiar e frustrant :( N-s fost sa fie anul asta, insa am citit pe undeva ca urmeaza sa faca un film biografic despre un presedinte american, daca nu ma insel tot cu Scorsese. Eu una abia astept sa-l vad in urmatorul film. 2013 a fost un an super pentru el cu doua filme mari: The Great Gatsby si The Wolf si nu poate sa fie decat tot mai bun la cat a evoluat in ultimii ani. Ma apuc sa-i sculptez eu un Oscar pana una alta :())

Nu inteleg de ce a luat Frozen, zau. E atat de comercial...
Imagine postata

#318 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 03 March 2014 - 04:15 PM

Vezi postareaUma, la 03 March 2014 - 03:10 PM, a spus:

Jennifer e deja o actrita foarte buna si sincer, nu stiu de ce ti se pare tie ca e impiedicata in Hunger Games ca din contra, mi se pare potrivita la fix pentru rol!

Na, eu ce sa fac acum daca n-o vad asa buna înca ( dar sînt convinsa ca va ajunge într-un viitor apropiat )? Trec la colt si ma pedepsesc, dar asta e parerea mea :(
Cît despre împiedicata, nu am zis ca e in THG, ci pe covorul rosu. În film am zis, ca n-a fugit asa sprintenioara ca o caprioara. Din carte am cîstigat senzatia ca alearga si sare peste garduri precum o mare atleta. În film, vezi al doilea de exemplu, cînd e de alergat... fuge greu, adica nesportiv, dar cu asta nu am vrut sa spun ca e nepotrivita pentru rol. Din contra, fara a vedea filmele astea, probabil nici nu ajungeam s-o îndragesc asa mult :hug:

Aaaa, si o gasesc taaare dulcica :D

Cica Pizzaboy Edgar, a avut un ciubuc gras adunat in palaria lu' Pharrell. Vreo 300 de dolari. Cool :P
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#319 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 03 March 2014 - 04:35 PM

Si eu am fost bucuroasa pt Cate, Jared si Lupita (chiar daca n-am vazut 12 years..., inca). Cred ca ea a fost marea surpriza a serii.
Dezamagita pt Leo, nu sunt un mare fan, dar, omul merita si el un Oscar pt filmele care le-a facut. timpu' nu-i pierdut ...

Nu stiu de ce , dar nu ma atrage Gravity asta sa-l vad, cu toate premiile care le-a luat.
Am pe lista 12 years of slave pt weekend-ul asta.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#320 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 03 March 2014 - 07:21 PM

Vezi postareaMaya, la 03 March 2014 - 04:15 PM, a spus:

Trec la colt si ma pedepsesc, dar asta e parerea mea :P

Coltul, ca coltul, dar daca n-ai si coji de nuca, 'geaba :hug:

Mai, tu tii cu piciul de Josh Hurcherson (Peeta) care mie mi se pare total nepotrivit, iar eu te contrazic cu Jennifer, ca sa fie balanta , nu :D ?

Lupita nu a prea fost surpriza pentru ca a tot luat o gramada de trofee in ultimele luni (SAG, Critic's Choice Awards, BAFTA, Independent Spirit Awards) Sper sa-ti placa filmul, mie mi se pare ca a meritat!

Arata acest topic

• 22 Pagini +
  • « Prima
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic