Forum Culinar: Decoratii de torturi. Simple si complicate, deopotriva. - Forum Culinar

Salt la continut

• 81 Pagini +
  • « Prima
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Decoratii de torturi. Simple si complicate, deopotriva.

#261 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 571
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 03 March 2010 - 02:57 PM

Vezi postareagabrenia, la 02 March 2010 - 10:07 PM, a spus:

Vezi postareacec, la 02 March 2010 - 08:12 PM, a spus:

Dupa minunatiile natashei parca nici nu mai imi vine sa postez caricaturile mele
si totusi.................. imi iau inima in dinti si o fac
Pt ca a venit primavara si asteptam ziua de 8 martie am pregatit si eu niste flori primavaratice(parte din ele)si le-am asezat si eu un pic sa vad cum ar sta in buchet
ghiocei

[

Florile tale sunt foarte frumoase!Ai avut idee buna sa le faci acum de primavara.Si eu aveam de gand sa fac niste ghiocei dar nu am mai avut timp.Narcisele mi se par cele mai reusite!Felicitari!

multumesc
trebuie sa fac un tort de 8 martie si m-am gandit ca e bine daca as putea face ceva mai primavaratic
am incercat si a iesit ce ati vazut
multumesc pt felicitari
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#262 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 571
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 03 March 2010 - 03:02 PM

Vezi postareaLissa, la 03 March 2010 - 02:36 PM, a spus:

Cec ,buchetelul e frumos asa colorat ,e de primavara si e vesel.

multumesc
imi pare rau ca nu am sarmulite ca mult mai bine se asezau
imi plac ghioceii
i-ai pus pe sarmulita?
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#263 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 04 March 2010 - 10:38 AM

Vin si eu cu al meu Winnie Pooh, la care m-am chinuit destul de mult si tot nu stiu ce sa zic de el... mi se pare un pic cam turmentat... :angryfire: Urmeaza sa-i fac si restul prietenilor, o provocare cam prea mare pentru mine, dar fiul meu vrea neaparat tort cu Winnie&Comp pentru ziua lui. :violent1:

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-598-126769176598.jpg Imagine atasata: monthly_03_2010/post-598-126769174606.jpg

#264 Useril este offline   Anca_B 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 04 March 2010 - 12:31 PM

Vezi postareaLuminis, la 04 March 2010 - 10:38 AM, a spus:

Vin si eu cu al meu Winnie Pooh, la care m-am chinuit destul de mult si tot nu stiu ce sa zic de el... mi se pare un pic cam turmentat... :tongue3: Urmeaza sa-i fac si restul prietenilor, o provocare cam prea mare pentru mine, dar fiul meu vrea neaparat tort cu Winnie&Comp pentru ziua lui. :floare:

Atasament WinniePoohR (5).jpg Atasament WinniePooh (2)R.jpg

Lumi, ce supeeeeerrrr ii Winnie,bravoooo,felicitari,dar te rog....musai sa-mi spui si mie cum l-ai facut?n-ai cumva poze pas-cu pas?!si io vreau pt picii mei asa ceva.II deosebit,serios vb.Felicitari! ;)

#265 Useril este offline   Anca_B 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 498
  • LocationCluj Napoca

Postat 04 March 2010 - 12:51 PM

Vezi postareanatasha, la 01 March 2010 - 11:34 PM, a spus:

va arat florile pe care fiul meu a dorit sa le ofere colegelor de clasa alaturi de o mascota din ciocolata rosie in forma de inima(ideea lui),de martisor
aici nu este obiceiul cu martisoare dar au avut serbare
fetitele(11ani) au fost tare incintate

Natasha.io nu-s colega de clasa cu baietelul tau,dar ...SI IO VREAU UN TRANDAFIR!apropos,cum ai facut textura la petale?!FFF frumoooosi!Felicitari!

Dupa minunatiile natashei parca nici nu mai imi vine sa postez caricaturile mele
Pt ca a venit primavara si asteptam ziua de 8 martie am pregatit si eu niste flori primavaratice(parte din ele)si le-am asezat si eu un pic sa vad cum ar sta in buchet
ghiocei

toate sunt facute fara scule fitoase, dar cred ca in max 2 luni le voi avea si eu si poate atunci florile mele vor arata mult mai bine

Ceci draga,nimeni nu s-a nascut invatat.Mie imi place buchetelul de ghiocei,despre aranjament...ii lipseste ceva...nu-mi dau seama ce...ori nuantele ar trebui mai pronuntate,ori daca nu , as mai sorta florile.sa nu te superi,asta e parerea mea.dar si io is "in clasele primare de culinarit"am multeeee de invatat.

#266 Useril este offline   delioara 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 158
  • LocationBucuresti

Postat 04 March 2010 - 03:03 PM

Luminis, e foarte tare winnie al tau, bravo! Mie nu mi-a iesit asa de frumos ca al tau.

Anca, uite un link pe care l-am mai pus, pe primele pagini, de unde poti descarca o carticica unde e si winnie pas cu pas. Daca nu poti descarca, spune-mi si ti-o trimit eu. Spor la treaba!
http://www.filestube...mer-clay-p.html

Fetelor 'florarese', multi pupici si multumiri ca ne inspirati si ne aratati operele voastre.
www.cristal-furnicutza.blogspot.com

#267 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBraila

Postat 04 March 2010 - 03:15 PM

Vezi postareaAnca_B, la 04 March 2010 - 12:31 PM, a spus:

Lumi, ce supeeeeerrrr ii Winnie,bravoooo,felicitari,dar te rog....musai sa-mi spui si mie cum l-ai facut?n-ai cumva poze pas-cu pas?!si io vreau pt picii mei asa ceva.II deosebit,serios vb.Felicitari! =))

Multumesc frumos, Ancuta. :pupic: Poze pas cu pas nu am, dar iti spun ca m-am inspirat din cartea de care zice Delioara. Daca vrei, ti-o trimit pe mail. Si am mai aruncat un ochi si pe blogul lui Lily, are si ea acolo cateva poze cu Winnie.

Vezi postareadelioara, la 04 March 2010 - 03:03 PM, a spus:

Luminis, e foarte tare winnie al tau, bravo! Mie nu mi-a iesit asa de frumos ca al tau.

Delioara, ma bucur ca-ti place Winnie-ul meu. Daca tu ai pus la inceput link spre cartea aceea, nu pot decat sa-ti multumesc din suflet. Imi este de mare ajutor. :hug:

#268 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBraila

Postat 04 March 2010 - 04:08 PM

Fetelor, eu ma lovesc de o problema de cate ori modelez cate ceva: oricat de mult m-as spala pe maini si oricat de curat ar fi locul unde lucrez, daca modelelz mai mult timp la o figurina (mai fac, mai desfac...) imi apar in pasta niste scame mici, mici de tot si simt ca innebunesc. Cred eu ca de pe maini mi se iau scamele astea sau de pe planseta sau buretii pe care lucrez (ca altveca nu ating de pasta), dar nu inteleg de unde apar... oare de la haine, din aer... de unde? Voua vi se inatampla asa ceva?

#269 Useril este offline   delioara 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 158
  • LocationBucuresti

Postat 04 March 2010 - 04:28 PM

Vezi postareaLuminis, la 04 March 2010 - 03:15 PM, a spus:

Delioara, ma bucur ca-ti place Winnie-ul meu. Daca tu ai pus la inceput link spre cartea aceea, nu pot decat sa-ti multumesc din suflet. Imi este de mare ajutor. :pupic:

Cu multa placere! (nu gasesc maimutoi cu pupici, dar inchipuieste-ti unul aici)
Cat despre scame, eu una n-am observat asa ceva, dar adevarul e ca nu am stat sa fac si sa desfac niciodata; daca n-a iesit, alta pasta la rand!
www.cristal-furnicutza.blogspot.com

#270 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBraila

Postat 04 March 2010 - 04:53 PM

Pentru ca Winnie se cam plictisea singur, am reusit, mai mult sau mai putin, sa-i fac pe doi dintre prietenii lui.
Piglet - putin diform, saracutul, are capul cam greu asa ca nu poate sta decat culcat, deocamdata:
Imagine atasata: monthly_03_2010/post-598-126771663406.jpg

Tigger, de care eram destul de multumita, credeam eu ca mi-a reusit, pana a venit piticul meu si mi-a spus ca seamana destul de mult, dar "n-ai vazut si tu ca tigrul ala e portocaliu?" Are dreptate copilul, iar eu nici macar nu-s blonda... asa ca maine ma apuc sa-l fac iara', de data asta portocaliu:
Imagine atasata: monthly_03_2010/post-598-126771658968.jpg

Si toti trei, in asteptarea magarusului:
Imagine atasata: monthly_03_2010/post-598-12677170549.jpg

#271 Useril este offline   ortansa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 04 March 2010 - 05:46 PM

Vezi postareaLuminis, la 04 March 2010 - 04:08 PM, a spus:

Fetelor, eu ma lovesc de o problema de cate ori modelez cate ceva: oricat de mult m-as spala pe maini si oricat de curat ar fi locul unde lucrez, daca modelelz mai mult timp la o figurina (mai fac, mai desfac...) imi apar in pasta niste scame mici, mici de tot si simt ca innebunesc. Cred eu ca de pe maini mi se iau scamele astea sau de pe planseta sau buretii pe care lucrez (ca altveca nu ating de pasta), dar nu inteleg de unde apar... oare de la haine, din aer... de unde? Voua vi se inatampla asa ceva?

Lumi,da,mi s-a intamplat,este ori de la carpita/buretele cu care stergi suprafata de lucru,ori de la stergarul/prosopul cu care te stergi pe maini dupa ce te speli.Citeam pe blogul unei decoratoare renumite ca foloseste numai stergare cu microfibra,ei,pana gasesc eu de alea mi-am cumparat o carpa din aceea galbena cu care se sterg parbrizele cred-e ca o piele intoarsa fina.

frumoase figurinele tale,intr-adevar tigrisorul e mai portocaliu:-),dar celorlalti doi le-ai nimerit culoarea:-)

#272 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 04 March 2010 - 07:47 PM

Luminis ce suuuper ti-au iesit figurinele!Din ce le-ai facut?Parca aduce un pic cu martipanul.Felicitari!Sa vedem si tortul!
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#273 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBraila

Postat 04 March 2010 - 08:44 PM

Vezi postareagabrenia, la 04 March 2010 - 07:47 PM, a spus:

Luminis ce suuuper ti-au iesit figurinele!Din ce le-ai facut?Parca aduce un pic cu martipanul.Felicitari!Sa vedem si tortul!

Ma bucur ca-ti plac. :appl: Le-am facut din pasta de zahar. Pare martipan probabil din cauza pozelor, mai ales ultimele sunt facute seara si nu am avut lumina buna. Tortul il vedem, dar mai peste vreo doua saptamani... Eu m-am apucat de pe-acuma de figurine sa fiu sigura ca-mi ies, sa am timp sa ma joc cu ele...

#274 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 04 March 2010 - 10:04 PM

va arat florile pe care fiul meu a dorit sa le ofere colegelor de clasa alaturi de o mascota din ciocolata rosie in forma de inima(ideea lui),de martisor
aici nu este obiceiul cu martisoare dar au avut serbare
fetitele(11ani) au fost tare incintate
florile sint din pasta de zahar

Natasa trandafirii sunt minunati! Parca le simt si mirosul! Cum ai imprimat petalele?

ghiocei

florile puse la uscat

Deci woow! super ghioceii, super narcisele! Daca nu te superi, pot sa iti fac o sugestie? Scoate trandafirii din buchet si lasa doar florile de primavara. Sunt foarte reusite, iar trandafiri sunt tot anul .

Vezi postareaLissa, la 03 March 2010 - 02:48 PM, a spus:

Am facut un cosulet cu ghiocei,o sa-i pun la socrela pe tort duminica :)
tortita era parca prea alba la inceput si am colorat-o apoi cu culoare maro ,pe urma mi-a parut rau ,dar in realitate arata bine totusi...sucita mai sunt :)

Lissa nu am cuvinte. Superb! Mie imi place cum se aseaza cu toarta maro.

Vezi postareaLuminis, la 04 March 2010 - 10:38 AM, a spus:

[center]Vin si eu cu al meu Winnie Pooh, la care m-am chinuit destul de mult si tot nu stiu ce sa zic de el... mi se pare un pic cam turmentat... :appl: Urmeaza sa-i fac si restul prietenilor, o provocare cam prea mare pentru mine, dar fiul meu vrea neaparat tort cu Winnie&Comp pentru ziua lui. :D

Super winie al tau.

Vezi postareaAnca_B, la 04 March 2010 - 12:31 PM, a spus:

Lumi, ce supeeeeerrrr ii Winnie,bravoooo,felicitari,dar te rog....musai sa-mi spui si mie cum l-ai facut?n-ai cumva poze pas-cu pas?!si io vreau pt picii mei asa ceva.II deosebit,serios vb.Felicitari! :)

Poze pas cu pas am pus si eu mai la inceputul topicului. Cu winie off cource.

Vezi postareaLuminis, la 04 March 2010 - 04:53 PM, a spus:

[center]Pentru ca Winnie se cam plictisea singur, am reusit, mai mult sau mai putin, sa-i fac pe doi dintre prietenii lui.
Piglet - putin diform, saracutul, are capul cam greu asa ca nu poate sta decat culcat, deocamdata:

Tigger, de care eram destul de multumita, credeam eu ca mi-a reusit, pana a venit piticul meu si mi-a spus ca seamana destul de mult, dar "n-ai vazut si tu ca tigrul ala e portocaliu?" Are dreptate copilul, iar eu nici macar nu-s blonda... asa ca maine ma apuc sa-l fac iara', de data asta portocaliu:

Oau! Eu nu l-as mai face inca odata ci l-as picta. :D
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#275 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 04 March 2010 - 11:07 PM

Wow ce de decoruri, trandafiri, ghiocei, flori de primavara, animalute, toate sunt superbe.
Felicitari dragele mele si abia astept sa le vad pe torturi :biggrin: =)) ;)
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#276 Useril este offline   elida-silvia 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 21-February 10

Postat 05 March 2010 - 07:50 AM

Pentru ca Winnie se cam plictisea singur, am reusit, mai mult sau mai putin, sa-i fac pe doi dintre prietenii lui.
Atasament WinniePooh (14)rr.jpg

Atasament WinniePooh (4)RR.jpg

Atasament WinniePooh (17)RR.jpg

foarte reusite figurinele ,felicitari :biggrin: =))

#277 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 05 March 2010 - 01:34 PM

Am facut un cosulet cu ghiocei,o sa-i pun la socrela pe tort duminica :D
tortita era parca prea alba la inceput si am colorat-o apoi cu culoare maro ,pe urma mi-a parut rau ,dar in realitate arata bine totusi...sucita mai sunt :floare:

Lissa sunt minunati ghioceii !Nu stiu cum de mi-au scapat de nu i-am vazut!Si forma cosuletului este deosebita.Va fi incantata desigur socrela ta !Si tie felicitari!
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#278 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 05 March 2010 - 01:52 PM

Pun si eu pentru incept cateva frezii...

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-20-126778992315.jpg

Mai am cateva decoratii, o sa le pozez si revin.
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#279 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • LocationGalati

Postat 05 March 2010 - 01:57 PM

Natasha,sigur nu au miros??!!

Cecilia,esti prea modesta!Sunt superbe!

Am facut un cosulet cu ghiocei,o sa-i pun la socrela pe tort duminica :floare:

ffff frumosi!

ce frumosi sunt toti!

Vezi postareagloxinia, la 05 March 2010 - 01:52 PM, a spus:

Pun si eu pentru incept cateva frezii...

Mai am cateva decoratii, o sa le pozez si revin.

frumoase freziile;am incercat si eu,din pasta de zahar,le pun imediat.
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#280 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • LocationGalati

Postat 05 March 2010 - 02:10 PM

Frezii din pasta de zahar

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-139-126779102235.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-139-126779103615.jpg