natasha, la 01 March 2010 - 11:34 PM, a spus:
va arat florile pe care fiul meu a dorit sa le ofere colegelor de clasa alaturi de o mascota din ciocolata rosie in forma de inima(ideea lui),de martisor
aici nu este obiceiul cu martisoare dar au avut serbare
fetitele(11ani) au fost tare incintate
florile sint din pasta de zahar
Natasa trandafirii sunt minunati! Parca le simt si mirosul! Cum ai imprimat petalele?
cec, la 02 March 2010 - 08:12 PM, a spus:
Dupa minunatiile natashei parca nici nu mai imi vine sa postez caricaturile mele
si totusi.................. imi iau inima in dinti si o fac
Pt ca a venit primavara si asteptam ziua de 8 martie am pregatit si eu niste flori primavaratice(parte din ele)si le-am asezat si eu un pic sa vad cum ar sta in buchet
ghiocei
florile puse la uscat
Deci woow! super ghioceii, super narcisele! Daca nu te superi, pot sa iti fac o sugestie? Scoate trandafirii din buchet si lasa doar florile de primavara. Sunt foarte reusite, iar trandafiri sunt tot anul .
Lissa, la 03 March 2010 - 02:48 PM, a spus:
Am facut un cosulet cu ghiocei,o sa-i pun la socrela pe tort duminica
tortita era parca prea alba la inceput si am colorat-o apoi cu culoare maro ,pe urma mi-a parut rau ,dar in realitate arata bine totusi...sucita mai sunt

Lissa nu am cuvinte. Superb! Mie imi place cum se aseaza cu toarta maro.
Luminis, la 04 March 2010 - 10:38 AM, a spus:
[center]Vin si eu cu al meu Winnie Pooh, la care m-am chinuit destul de mult si tot nu stiu ce sa zic de el... mi se pare un pic cam turmentat...

Urmeaza sa-i fac si restul prietenilor, o provocare cam prea mare pentru mine, dar fiul meu vrea neaparat tort cu Winnie&Comp pentru ziua lui.
Super winie al tau.
Anca_B, la 04 March 2010 - 12:31 PM, a spus:
Lumi, ce supeeeeerrrr ii Winnie,bravoooo,felicitari,dar te rog....musai sa-mi spui si mie cum l-ai facut?n-ai cumva poze pas-cu pas?!si io vreau pt picii mei asa ceva.II deosebit,serios vb.Felicitari! 
Poze pas cu pas am pus si eu mai la inceputul topicului. Cu winie off cource.
Luminis, la 04 March 2010 - 04:53 PM, a spus:
[center]Pentru ca Winnie se cam plictisea singur, am reusit, mai mult sau mai putin, sa-i fac pe doi dintre prietenii lui.
Piglet - putin diform, saracutul, are capul cam greu asa ca nu poate sta decat culcat, deocamdata:
Tigger, de care eram destul de multumita, credeam eu ca mi-a reusit, pana a venit piticul meu si mi-a spus ca seamana destul de mult, dar "n-ai vazut si tu ca tigrul ala e portocaliu?" Are dreptate copilul, iar eu nici macar nu-s blonda... asa ca maine ma apuc sa-l fac iara', de data asta portocaliu:
Si toti trei, in asteptarea magarusului:
Oau! Eu nu l-as mai face inca odata ci l-as picta.