Forum Culinar: Decoratii de torturi. Simple si complicate, deopotriva. - Forum Culinar

Salt la continut

• 81 Pagini +
  • « Prima
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Decoratii de torturi. Simple si complicate, deopotriva.

#801 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 17 November 2010 - 08:11 PM

Ce frumos te-ai jucat mai Lumi!!!
Spune-mi te rog pt parul figurinei..ai folosit pistolul acela ce face fire?
btw..ce frumos ti-a iesit nasul acum...l-ai sculptat nu?
Vacuta e haioasa rau!!!

#802 Useril este offline   divina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 21-September 10
  • LocationBucuresti

Postat 17 November 2010 - 08:15 PM

Luminita...foarte tare imi plac "jucariile" tale! Bravo! :)
Domnisoara e super expresiva si finuta, trasaturi ff fine la fata!
Vacuta e dragalasa foc...si uite ce pleata are! La bebe nu ai reusit ceva de genul asta?

#803 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 17 November 2010 - 08:17 PM

Vezi postareadora, la 17 November 2010 - 08:11 PM, a spus:

Ce frumos te-ai jucat mai Lumi!!!
Spune-mi te rog pt parul figurinei..ai folosit pistolul acela ce face fire?
btw..ce frumos ti-a iesit nasul acum...l-ai sculptat nu?
Vacuta e haioasa rau!!!

La par am rulat cu degetelul cioco plastica, pana am facut basici. N-am pistol din ala, mai foloseam candva presa de usturoi. Nasul? Nu-s asa maiastra... :) La cap am folosit o matrita, nu-mi iesea deloc chip de fatuca...

Aceasta postare a fost editata de Luminis: 17 November 2010 - 08:19 PM

#804 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBraila

Postat 17 November 2010 - 08:18 PM

Vezi postareadivina, la 17 November 2010 - 08:15 PM, a spus:

Luminita...foarte tare imi plac "jucariile" tale! Bravo! :)
Domnisoara e super expresiva si finuta, trasaturi ff fine la fata!
Vacuta e dragalasa foc...si uite ce pleata are! La bebe nu ai reusit ceva de genul asta?

Nu-i sta deloc bine la bebe cu par. Mai incerc...

#805 Useril este offline   ortansa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 17 November 2010 - 08:37 PM

Luminita-bebelului trebuie sa-i aranjezi putin ochii,sunt putin sasii.incearca sa-l indepartezi pe cel din dreapta(stanga lui) si aplica o alta bulina neagra in locul lui,incercand sa fie cat mai simetrica cu cea din stanga.cu o pensula ffff subtire contureaza ochii deasupra cu negru sau maro(ca sprancenele) -doar pleoapa de sus cum ar veni.poti trasa o linie f fina in coltul ochilor-ca si cum i s-ar vedea genele.cam cum au facut Snej si Monica la bebelusele lor,dar f fin,pt ca e baiat,nu?ca si par,pune-i in crestet un carliont de par ca o codita de purcel:-D.in rest mi se pare f. ok.poate o jucarie in manute si gata. si da,cu suzeta si nu te mai chinui cu sculptatul gurii:-)

fetitza e superba,mi se pare facuta cu mulaj fata ,nu?

Snej-waw,ce tort super extra perfect ai putut sa faci.am ramas ca la dentist.nu mi se par mari ochii,e f frumoasa fetitza,bravo!

#806 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 539
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationMelbourne

Postat 17 November 2010 - 08:46 PM

Vezi postareaortansa, la 17 November 2010 - 08:37 PM, a spus:

Luminita-bebelului trebuie sa-i aranjezi putin ochii,sunt putin sasii.incearca sa-l indepartezi pe cel din dreapta(stanga lui) si aplica o alta bulina neagra in locul lui,incercand sa fie cat mai simetrica cu cea din stanga.cu o pensula ffff subtire contureaza ochii deasupra cu negru sau maro(ca sprancenele) -doar pleoapa de sus cum ar veni.poti trasa o linie f fina in coltul ochilor-ca si cum i s-ar vedea genele.cam cum au facut Snej si Monica la bebelusele lor,dar f fin,pt ca e baiat,nu?ca si par,pune-i in crestet un carliont de par ca o codita de purcel:-D.in rest mi se pare f. ok.poate o jucarie in manute si gata. si da,cu suzeta si nu te mai chinui cu sculptatul gurii:-)

fetitza e superba,mi se pare facuta cu mulaj fata ,nu?

Snej-waw,ce tort super extra perfect ai putut sa faci.am ramas ca la dentist.nu mi se par mari ochii,e f frumoasa fetitza,bravo!

Merci merci :scratch: , nu e el asa perfect..acu m-am uitat pe poze si mi-am dat seama ca am uitat sa fac coada la pisica maronie :scratch: si nici "solzii" la peste. Era deja 2 dimi si efectiv abia ma tineam pe picioare si mi-au scapat.
Papusica am facut-o tot uitandu-ma la cea a Monicai ca fara sa ma uit nu am fost in stare.

Io de Jinxurile voastre nu ma apuc curand =)) . Voi aveti mai mult decat indemanare :occasion14:

#807 Useril este offline   divina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 21-September 10
  • LocationBucuresti

Postat 17 November 2010 - 09:07 PM

Vezi postareasnej, la 17 November 2010 - 08:46 PM, a spus:

Merci merci :scratch: , nu e el asa perfect..acu m-am uitat pe poze si mi-am dat seama ca am uitat sa fac coada la pisica maronie :scratch: si nici "solzii" la peste. Era deja 2 dimi si efectiv abia ma tineam pe picioare si mi-au scapat.
Papusica am facut-o tot uitandu-ma la cea a Monicai ca fara sa ma uit nu am fost in stare.

Io de Jinxurile voastre nu ma apuc curand =)) . Voi aveti mai mult decat indemanare :occasion14:

Care solzi, care coada??? E foarte bine...la ce peisaj ai creat...nu a mai vazut nimeni ca lipsesc solzii!!! ;)
Si e si papura pe acolo? Super! :-*

#808 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBraila

Postat 17 November 2010 - 09:35 PM

Fetele, i-am pus par. Ortansa, imi pare rau ca nu am citit mai intai mesajul tau, ca ii puneam carliont. La ochi mai lucrez, am incercat sa stii sa-i conturez pleoapele (la un alt cap) dar a iesit monstruos, nu am pensula asa subtire si imi tremura mana, zici ca-s alcolica...
Cam asa arata:
Imagine atasata: monthly_11_2010/post-598-129002245574.jpg

Of! Ce mi-e ciuda ca nu m-am gandit la coada de purcel... :occasion14:

#809 Useril este offline   ortansa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 17 November 2010 - 09:42 PM

Luminita,stiu ce vrei sa spui si mie-mi ies monstruosi ochii:-),e greu de conturat pleoapa ,chiar vroiam sa te avertizez.in ultima instanta eu ii conturez cu o scobitoare,mm cu mm si cu mare grija si nici asa nu ies cine stie ce.lasa-i asa ca au inceput sa arate mai bine,poate daca ii mai rotunjesti o tzara ochiul cu probleme.parul e f. ok si asa,dar cred ca te-ai muncit mai mult.

#810 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBraila

Postat 17 November 2010 - 09:49 PM

Vezi postareasnej, la 17 November 2010 - 08:46 PM, a spus:

Mie imi plac ochii asa mari, de aia am incercat sa-i fac si eu asa mari lu' zbanghiu' asta micu' ... Tortul e super misto, imi place cum ai pus animalutele alea pe margini...
Si eu am uitat sa-i pun coada lui Scooby Doo, odata, si fir-ar sa fie, baietelul pt care era tortul a observat...

#811 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 17 November 2010 - 09:54 PM

Snej ce minune de tort ai facut tu! Si cate animale! Waaaa!

Lumi foarte faine figurinele tale. Stiti ce nu inteleg eu? Cum de albul okilor bebilor vostri e asa alb? Si asa vizibil? Nici daca ma bati nu inteleg cum procedati.... :scratch: Poate explicati si la blonda... Mie imi place bebele asa cum e. Si apoi copiilor mici le fug okii pana la un an. :scratch: Asa ca e mai natural asa :occasion14:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#812 Useril este offline   daniela82 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 33
  • Inregistrat: 12-November 10

Postat 17 November 2010 - 09:56 PM

Luminita, mie imi place mult bb-ul tau;ce n-as da sa stiu sa fac si eu, poate cu timpul o sa prind curaj sa incerc macar.
As avea o intrebare pentru fetele care au vopsit ornamentele. Am inteles ca trebuie amestecat colorantul cu alcool. care colorant? Se poate gelul de la wilton? Si gloxinia parca spunea ca daca se amesteca cu votca ii ramane un miros urat. Oare daca as pune esenta de vanilie in votca ar mirosi mai bine? :scratch:
Stiu ca am pus multe intrebari, dar numai de la voi pot afla raspunsurile :occasion14:
Si inca o intrebare de final: ornamentele trebuie lasate sa se usuce bine inainte?

#813 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 November 2010 - 10:03 PM

Daniela vad ca esti din SM. precis nu ti-e greu sa procuri esenta de migdale de la Dr. Oetker luata din Ungaria. Scrie Mandula pe ea. E incolora si pe baza de alcool. Gelul de la Wilton se impaca foarte bine cu ea :scratch:
Despre decoratii pot fi vopsite si daca nu sunt uscate insa risti sa iti difuzeze culoarea si pe unde nu vrei, deci e cu risc :occasion14:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#814 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBraila

Postat 17 November 2010 - 10:08 PM

Vezi postareagloxinia, la 17 November 2010 - 09:54 PM, a spus:

Snej ce minune de tort ai facut tu! Si cate animale! Waaaa!

Lumi foarte faine figurinele tale. Stiti ce nu inteleg eu? Cum de albul okilor bebilor vostri e asa alb? Si asa vizibil? Nici daca ma bati nu inteleg cum procedati.... :scratch: Poate explicati si la blonda... Mie imi place bebele asa cum e. Si apoi copiilor mici le fug okii pana la un an. :scratch: Asa ca e mai natural asa :occasion14:

Draguta, ii infigi in ochi o bobita mica de pasta alba si pe ea aplici irisul. Bobita aia eu o mai frec putin cu zahar pudra si se mai albeste.

#815 Useril este offline   ortansa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 17 November 2010 - 10:15 PM

hahha,Otilia are dreptate(as always:-)),bebelusii au tendinta asta,de-a se uita chioras:-)(cine stie cunoaste:-)).dar nah,eu cu mania mea pt.simetrie,is buna numa' de dat sfaturi :occasion14: .Lumi,deci chiar imi place bebelul,ca poate nu s-a inteles din celalalt mesaj.

ca si stil imi plac mult de tot bebeii duduii asteia

http://www.flickr.co...ing/4268102311/

dar nici macar nu indraznesc sa aspir la asa ceva,raman in lumea mea mica si stramta :scratch:

#816 Useril este offline   daniela82 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 33
  • Inregistrat: 12-November 10

Postat 17 November 2010 - 10:16 PM

Vezi postareagloxinia, la 17 November 2010 - 10:03 PM, a spus:

Daniela vad ca esti din SM. precis nu ti-e greu sa procuri esenta de migdale de la Dr. Oetker luata din Ungaria. Scrie Mandula pe ea. E incolora si pe baza de alcool. Gelul de la Wilton se impaca foarte bine cu ea :scratch:
Despre decoratii pot fi vopsite si daca nu sunt uscate insa risti sa iti difuzeze culoarea si pe unde nu vrei, deci e cu risc :scratch:

Multumesc de raspuns gloxinia :occasion14: , am vazut ca tot ziceai de esenta asta, te-as ruga daca poti si ai timp sa imi pui o poza sa vad cum arata , sa fac si eu rost de ea.

#817 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBraila

Postat 17 November 2010 - 10:21 PM

Vezi postareaortansa, la 17 November 2010 - 10:15 PM, a spus:

hahha,Otilia are dreptate(as always:-)),bebelusii au tendinta asta,de-a se uita chioras:-)(cine stie cunoaste:-)).dar nah,eu cu mania mea pt.simetrie,is buna numa' de dat sfaturi :occasion14: .Lumi,deci chiar imi place bebelul,ca poate nu s-a inteles din celalalt mesaj.

ca si stil imi plac mult de tot bebeii duduii asteia

http://www.flickr.co...ing/4268102311/

dar nici macar nu indraznesc sa aspir la asa ceva,raman in lumea mea mica si stramta :scratch:

Draga mea, eu am zis de la inceput ca e cam zbanghiu (adica se uita chioris). No ofence. Cat despre bebeii lu' tanti aia, no comment! N-as avea ce sa zic.

Aceasta postare a fost editata de Luminis: 17 November 2010 - 10:22 PM

#818 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 November 2010 - 10:30 PM

Daniela, vezi aici Cam mica imaginea dar te descurci tu :scratch:

Deci asa, bobite si aplicaj pe ele. Pai eu incercam sa scriu cu carioca pe bobita si imi iesea o pupila cat tot okiul :occasion14:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#819 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 17 November 2010 - 11:45 PM

Apropo de pistolul care face fire din pasta...e un kaka-maka...o mare tampenie...mi-am luat eu si rau am facut....imi ies okii ca la melc apasand sa iasa pasta prin gauricile alea...si tot degeaba...nu reusesc sa scot decat 1cm de firicel...daca iese si ala...
Deci nu va sfatuiesc sa dati banii pe ustensila aia...chiar daca nu costa f mult...doar vreo 7 euro

#820 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 17 November 2010 - 11:47 PM

Oti mie asa de mult mi-a placut cand am folosit esenta de migdale trimisa de tine...ca atunci cand s-a terminat sticluta...am umplut-o cu alcool, i-am adaugat cateva picaturi de esenta de migdale....si am din nou esenta la loc!!! :)

Arata acest topic

• 81 Pagini +
  • « Prima
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul