Forum Culinar: Decoratii de torturi. Simple si complicate, deopotriva. - Forum Culinar

Salt la continut

• 81 Pagini +
  • « Prima
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Decoratii de torturi. Simple si complicate, deopotriva.

#821 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 18 November 2010 - 07:32 AM

Vezi postareadora, la 17 November 2010 - 11:47 PM, a spus:

Oti mie asa de mult mi-a placut cand am folosit esenta de migdale trimisa de tine...ca atunci cand s-a terminat sticluta...am umplut-o cu alcool, i-am adaugat cateva picaturi de esenta de migdale....si am din nou esenta la loc!!! :D

:) inventiva ca intotdeauna. :)
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#822 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 296
  • Inregistrat: 01-November 10
  • Locationarges

Postat 18 November 2010 - 07:19 PM

:floare: ce ma bucur ca am descoperit si topicul acesta! Am citit mult despre ... nasuri. Sa va spun cum le fac eu. Fac o crestatura mica in forma de triunghi cu varful unui cutit ( nu am ustensile inca) si modelez intre degete nasul, dupa marimea crestaturii, apoi il lipesc de fata cu energizant Panda diluat cu apa. Il intep apoi cu o scobitoare pt a obtine narile. Daca nu imi place cum iese stric tot si o iau de la capat pana sunt multumita.Azi am modelat ceva pt alt tort cu pescar.

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-758-129010074459.jpg

#823 Useril este offline   daniela82 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 33
  • Inregistrat: 12-November 10

Postat 18 November 2010 - 08:14 PM

fain pescarul tau cristinel, asteptam cu nerabdare si tortul ;)

#824 Useril este offline   victoria_alba 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 79
  • Inregistrat: 02-December 09

Postat 19 November 2010 - 08:30 AM

Buna fetelor, imi plac figurinele foarte mult.
Dora, tipesa e grozava, fata perfecta, ochii expresivi, e excelenta si de tortul in sine nu pot decat sa ma mir, m-au cucerit si zanele de pe marginea tortului, minunat, dealtfel ca tot ceea ce faci tu (zice fana ta).
Snej, tortul tau e de poveste, am observat si scheletele pestilor mancati deja si spun drept ca nu am mai vazut asa ceva, esti foarte atenta la detalii si nu vad asta prima data. Felicitari!
Monica, tortul tau ca si bebelina sunt excelente, eu nu asi putea sa-l copiez nici sa mai am o viata, bravo!
Luminis, tanara e durere, culorile super asortate - zic eu - foarte foarte fain!
Cristinel, te pricepi foarte bine la torturi, sunt pe gustul meu,nici nu zici ca esti abia la inceputuri - daca mai retin bine din ce ai scris, sigur nu esti designer sau ceva de genul asta???

#825 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationarges

Postat 19 November 2010 - 09:42 AM

Vezi postareavictoria_alba, la 19 November 2010 - 08:30 AM, a spus:

Buna fetelor, imi plac figurinele foarte mult.
Dora, tipesa e grozava, fata perfecta, ochii expresivi, e excelenta si de tortul in sine nu pot decat sa ma mir, m-au cucerit si zanele de pe marginea tortului, minunat, dealtfel ca tot ceea ce faci tu (zice fana ta).
Snej, tortul tau e de poveste, am observat si scheletele pestilor mancati deja si spun drept ca nu am mai vazut asa ceva, esti foarte atenta la detalii si nu vad asta prima data. Felicitari!
Monica, tortul tau ca si bebelina sunt excelente, eu nu asi putea sa-l copiez nici sa mai am o viata, bravo!
Luminis, tanara e durere, culorile super asortate - zic eu - foarte foarte fain!
Cristinel, te pricepi foarte bine la torturi, sunt pe gustul meu,nici nu zici ca esti abia la inceputuri - daca mai retin bine din ce ai scris, sigur nu esti designer sau ceva de genul asta???

Buna dimineata! Asa e, ai retinut bine. Anul acesta in martie am inceput, cu tortul acela cu pisicuta care s-a jucat cu ghemele. Si...sunt doar asistenta medicala ;) .
Am crezut ca si tu esti debutanta, dupa numarul de postari, dar stai ca ti-am gasit torturile, frumos ...frumos...frumos.

#826 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • LocationItaly

Postat 21 November 2010 - 10:16 PM

Vezi postareavictoria_alba, la 19 November 2010 - 08:30 AM, a spus:

Hei soata draga pe unde mai umbli?!!?? :love7: nu te-am mai vazut de un secol!!!!
Pai asa se face? Disparusi fara urma...vrei sa te dau c-ai parasit domiciliul conjugal?!!? :) :)
Multumesc frumos pt aprecieri :love7:....si te astept sa ne arati ce torturi ai mai mesterit!

#827 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • LocationItaly

Postat 21 November 2010 - 10:28 PM

De la un timp ma prinse si pe mine "microbul" figurinelor...Ortansa dear te urmez indeaproape...:(( :(( si ma tot incapatanez sa exersez...si pana nu voi reusi sa le fac perfecte nu ma las :lol:

Deci iata a 4-a figurina din toata viata mea de modelator...cu n-spe mii de defecte...mascate artistic :((
ii mai lipsesc niste detalii...pe care le voi adauga in zilele urmatoare..
Figurina (piesa principala pt un tort de majorat) are inaltimea de 10cm si cantareste 100g...
E chinuitor sa lucrezi pe o fata atat de mica...numai la fata am lucrat 7ore...toata figurina (incluse si imbracamintea si parul) mi-a rapit 21 de ore..
E mult, e putin...nu stiu :rolleyes:..eu atat am reusit sa fac

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-17-129037115228.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-17-129037119006.jpg

#828 Useril este offline   hanny 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Postari: 11
  • Inregistrat: 04-August 10

Postat 21 November 2010 - 10:49 PM

Dora nu pot sa spun doar atat : ESTI FENOMENALA !!!

#829 Useril este offline   punticu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 21 November 2010 - 11:36 PM

Vezi postareadora, la 21 November 2010 - 10:28 PM, a spus:

De la un timp ma prinse si pe mine "microbul" figurinelor...Ortansa dear te urmez indeaproape...:(( :(( si ma tot incapatanez sa exersez...si pana nu voi reusi sa le fac perfecte nu ma las :((

Deci iata a 4-a figurina din toata viata mea de modelator...cu n-spe mii de defecte...mascate artistic :)
Figurina (piesa principala pt un tort de majorat) are inaltimea de 10cm si cantareste 100g...
E chinuitor sa lucrezi pe o fata atat de mica...numai la fata am lucrat 7ore...toata figurina (incluse si imbracamintea si parul) mi-a rapit 21 de ore..
E mult, e putin...nu stiu :rolleyes:..eu atat am reusit sa fac

Atasament Isabel 18 cake FIG A.jpg

Atasament Isabel 18 cake FIG B.jpg

Dao'n pipa mea de fata! Asa ceva nu am vazut inca! Adica o cracita atat de reusita! Si fata ... Uf... Sigur nu e din plastic :P . Esti o talentata... Nici nu am cuvinte sa ma exprim. Si atat de atenta la detalii. Sa nu-mi zici ca parca vad ca are si unghii ori nu vad eu bine? Ce sa mai esti o sculptorita desavarsita! Esti sigura ca nu te tragi din neam cu al nostru Brancusi?
:lol:

#830 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 22 November 2010 - 09:22 AM

Vezi postareadora, la 21 November 2010 - 10:28 PM, a spus:

De la un timp ma prinse si pe mine "microbul" figurinelor...Ortansa dear te urmez indeaproape...;) :D si ma tot incapatanez sa exersez...si pana nu voi reusi sa le fac perfecte nu ma las :)

Deci iata a 4-a figurina din toata viata mea de modelator...cu n-spe mii de defecte...mascate artistic :P
E mult, e putin...nu stiu :floare:..eu atat am reusit sa fac

Atasament Isabel 18 cake FIG A.jpg

Atasament Isabel 18 cake FIG B.jpg

Superba! Zau ca as vrea sa fiu o musca si sa stau pe umarul tau can lucrezi.

#831 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 22 November 2010 - 09:49 AM

Doamne dora , cata rabdare , cata vointa !!!! felicitari , si mii de plecaciuni ! este perfecta , mai ca as spune mai mult ca perfectul.are si glezne ?! dar si 21 de ore... of , eu nici macar nu pot gandi atatea ore ...

#832 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationarges

Postat 22 November 2010 - 09:58 AM

Da. :floare: Multa munca, finete..., sper ca destinatara sa aprecieze ca i-ai alocat atatea ore pt a-i oferi o papusica unicat.

#833 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 November 2010 - 10:02 AM

Stau si ma uit ca prostu de 5 minute. Dora esti profi fata, dar tu stii asta! :floare: Totusi 21 de ore? Pai munca ta nu e platita in cazul asta. La mine daca nu iese in 10 minute, pa si la revedere. Prefer un mulaj de fatza, caci oricum nimeni nu observa diferenta :D
Eu vreau sa te felicit pentru perseverenta data viitoare ai sa o faci in 10 ore apoi in juma de ceas. Si cine a fi ca tine? Eu nici macar nu visez la asa ceva. :)
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#834 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 November 2010 - 10:05 AM

Vezi postareapunticu, la 21 November 2010 - 11:36 PM, a spus:

Dao'n pipa mea de fata! Asa ceva nu am vazut inca! Adica o cracita atat de reusita! Si fata ... Uf... Sigur nu e din plastic ;) . Esti o talentata... Nici nu am cuvinte sa ma exprim. Si atat de atenta la detalii. Sa nu-mi zici ca parca vad ca are si unghii ori nu vad eu bine? Ce sa mai esti o sculptorita desavarsita! Esti sigura ca nu te tragi din neam cu al nostru Brancusi?
:)

Parca vad ca detaliile ce ii lipsesc sunt niste unghii construite de alea cu model :D

Dora, merg sa imi fac un ceai, sa imi revin. :floare:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#835 Useril este offline   daniela82 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 33
  • Inregistrat: 12-November 10

Postat 22 November 2010 - 11:04 AM

Wooww Dora ce bine arata figurina ta si ce bucle faine are, e perfecta, dar totusi 21 de ore??? cum poti sa ai atata rabdare? :lol:

#836 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 22 November 2010 - 11:47 AM

apropo de orele de munca si de pasiune...tot stau si ma intreb cu cat ar trebui platit un asemenea tort , cu decoratii la care lucrezi 21 de ore...o sa spuneti ca pasiunea pt frumos si pt perfectiune nu poate fi platita in bani . asa e , si aveti dreptate , dar eu cel putin nici nu doresc sa incerc vreodata , pt ca aproape toti cei care imi cer un tort , il vor de un kil , cel mult un kil juma`, si cand aud ca pretul e ca la cofetarie , incep sa dea din colt in colt ...si nu vor torturi simple , cu o floricica doua , ci castele , printese si tot felul de chestii care nu se regasesc in pret oricum.
in cazul asta admiratia mea pt dora creste ; sunt convinsa ca nici ea nu e platita foarte bine.

#837 Useril este offline   divina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 21-September 10
  • LocationBucuresti

Postat 22 November 2010 - 12:35 PM

[color="#A0522D"]"Cand pasiunea iti acordeaza fiecare fibra a sufletului...nu-ti dai seama cum zboara timpul pe langa tine...te cufunzi in lumea frumosului si te destepti surprinsa precum Alba ca Zapada sau Frumoasa Adormita exclamand in loc de: "Cat am dormit!!!!?" exclami: "OOOOh cum au trecut 10 ore!!!???"... :lol:"

Fetelor, asta simte Dora cand lucreaza! E cuvand cu cuvant din Dora! :)

Am ramas si eu masca, intepenita in fata monitorului urmarind domnisoara parca de portelan! :P Cat de fin poate sa fie executat corpul, rochita aceea parca-i din coala de hartie, buclele perfecte, snuruletul acela atarnand, sandalutele elegante! Superb!

Dora, imi doresc sa-ti fie rasplatite pasiunea si efortul depus si sa nu fie doar experienta castigata! :P :P :P

#838 Useril este offline   victoria_alba 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 79

Postat 22 November 2010 - 12:45 PM

Dora draga, tu pe langa ca esti frumoasa si talentata mai esti si fidela. Tu m-ai asteptat un an si n-ai fugit cu alta :lol: Las-o naiba de treaba, pai tipesa asta ultima e sexologica rau, deci daca la asta nu-i aud eu narile cum freamata sa nu-mi zici mie soatza. Grozava esti Dora, felictarile mele pentru ceea ce faci numai ca e foarte multa munca, macar de ai lucra in portelan sa ramana posteritatii!

#839 Useril este offline   ortansa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 292
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 22 November 2010 - 12:50 PM

Dora,te-ai intrecut pe tina insati,este PERFECTA.bravo,felicitari pt. reusita,esti ambitioasa si talentata.o da,21 de ore este incredibil de mult,ceea ce ai obtinut tu acum,obtin altii in tot atatea ore,poate chiar mai multe,dar esalonate in saptamani,luni chiar.tu ai trecut de mai multe nivele intr-o singura sedinta de modelat,ai toata admiratia mea sincera.
cat despre preturi,gasisem undeva un blog in care se vorbea exact despre asta,preturi vs. asteptarile/pretentiile clientilor,pt ca multi,mai ales cu moda asta de pe la tv,vad emisiuni gen CAke Boss si vin la tine si-ti cer tort identic cum au vazut ei la TV,dar cand vine vorba de pret o dau cotita.nimeni nu stie ca Buddy nici nu discuta sub 1000 $ pe un tort,o sa caut blogul neaparat si va pun linkul.

#840 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 22 November 2010 - 12:51 PM

mama mia!!!!!! Dora!!! Excelent!Zau daca nu e perfecta!Cat suflet si cata pasiune pui tu intr-un tort, nu te-ar rasplati never ever cineva!Jos palaria! :notworthy: :hug:
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

Arata acest topic

• 81 Pagini +
  • « Prima
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic