- 3 rosii taiate cubulete
- 1 ceapa rosie,tocata grob
- 1 avocado copt,taiat cubulete
- 1 jalapeno tocat/feliat ca sa-l pot alege,ca numai eu îl manînc
- zeama de la o lamîie
- coriandru verde tocat
- sare
- piper
Amestecam rosiile cu ceapa,avocado,jalapeno si coriandru.
![Imagine atasata: monthly_02_2010/post-5-126669326729.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_02_2010/post-5-126669326729.jpg)
Stoarcem zeama de la o lamîie deasupra,saram si piperam dupa gust,amestecam.
Gata!
![=))](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/24.gif)
![Imagine atasata: monthly_02_2010/post-5-126669329209.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_02_2010/post-5-126669329209.jpg)
Salsa mea e tocata mai grob,ca am servit-o cu rulada de ou a lui Taylor.
![Imagine atasata: monthly_02_2010/post-5-126669331308.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_02_2010/post-5-126669331308.jpg)
Daca o serviti ca dip la Nachos,amestecati toate ingredientele în blender,si macinati pîna obtineti consistenta dorita.