Galani di Carnevale cu doar 2 ingrediente!
#21
Postat 17 February 2012 - 06:29 PM
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#22
Postat 18 February 2012 - 10:00 PM
sunt bune, dar parca imi plac mai mult castagnolele (chestie de gust personal, o sa vad maine, ca poate azi m-am "intoxicat" cu mirosul de prajit)
#23
Postat 18 February 2012 - 10:05 PM
zoazorel, la 17 February 2012 - 06:29 PM, a spus:
Hai Zoazo, stiu ca poti !
bristena, la 18 February 2012 - 10:00 PM, a spus:
sunt bune, dar parca imi plac mai mult castagnolele (chestie de gust personal, o sa vad maine, ca poate azi m-am "intoxicat" cu mirosul de prajit)
Frumoase ti-au iesit, am vazut la Lili ca le-a crestat si ea.
De ce doua ore, cate portii ai facut ?
Da si mie imi plac mult castagnolele, sunt 2 chestii diferite, aluaturi diferite.
Ai patit si tu ca mine cand am fript peste ultima data.
Pana si parul il aveam unsuros de la atata prajit, in seara aia am ciugulit doar, a doua zi as fi mancat dar nu mai era.
#24
Postat 19 February 2012 - 12:49 PM
migaloase da bune ...credeam ca nu se mai termina sa le coc
#28
Postat 04 March 2012 - 02:05 PM
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#30
Postat 05 March 2012 - 11:56 AM
Dar stati, ca lucrurile nu vor ramanea asa.Vreau s-o "coafez", adica s-o-ncerc cu smantana normala.va zic daca si cum iese.Da' nu acuma!Zic io cand!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#31
Postat 05 March 2012 - 12:39 PM
Bineinteles ca eu le-am facut cu faina integrala (monti F2) si fara sare ca uitai de ea.
Nepudrate plac si la mine. deabia astept sa le devorez cu niste lelemea alaturi.
Revin cu poze dupa pranz... ca mie foame.
Editez... gata am papat, mi-am pus burtica la cale.
Bre, o bunatate 'golanii' astia. Dupa cum va spuneam, i-am savurat cu branza telemea. O bunatate! Mi-a trecut si pofta de branzoaice, asa de bune au fost.
Si acum pozele... ale mele sunt mai negricioase de la faina integrala, nu sunt asa albe si frumoase ca ale voastre, da' sunt bune rau.
Si o sectiune...
Va multumesc pt reteta si pt ca ati prestat-o pana cand m-am enervat si eu si am facut-o!
#32
Postat 08 March 2012 - 03:42 PM
Repetir...
#33
Postat 22 April 2012 - 06:44 PM
Nu e poza de data trecuta, tot atatia mi-au iesit, doar ca am pus mai putina faina.Am cantarit 270 g, dar am folosit doar 250 g.Restul, la intins foaia.
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#34
Postat 24 April 2012 - 12:21 PM
#35
Postat 14 November 2012 - 04:18 PM
I-am mancat si cu zahar deasupra dar si fara, buni, buni!
Pupici!
#36
Postat 16 January 2013 - 04:45 PM
As fi fost în stare să termin toată producția.
Fără poză, că oricum arata ca și cei de anul trecut.... pozele sunt un pic mai sus.
A, eu le–am făcut cu făină integrală, adicătelea monti F2.
O bunătate! Recomand călduros!
#37
Postat 18 January 2013 - 04:00 PM
Prea buni!
Era gata gata sa ma reped in bucatarie astazi sa-i fac iar. GATA! Doua zile la rand ar trebui sa fie de ajuns, nu?
Nu de alta, dar sunt de F2... Da' sunt prea buni!
#38
Postat 19 January 2013 - 09:29 AM
#39
Postat 19 January 2013 - 04:59 PM
Eu am facut cu smantanica aia lichida la cutiuta. M-am pus pe citit da' nu scrie nicaieri cate grame de grasime are. In nici un caz nu am folosit smantana pt frisca.
Sincer nu vad de ce nu ar iesi.
Sa vezi ce buni sunt!
#40
Postat 19 January 2013 - 09:17 PM
i-am facut cu faina integrala si-am pus si niste scortisoara, s-au umflat frumos, seamana bine cu minciunelele bunicii. numai ca ea punea galbenusuri la ele. asta-i f simplu, io nici n-am masurat, am adaugat faina cat sa se poata lucra cu aluatul.
si cu ocazia asta mi-am rupt si rotita de taiat aluatul cu valuri, da' nu-mi pare rau.
ai mei au strambat din nas, n-au crema, n-au sirop...eh, mofturi de-mbuibati!