Forum Culinar: Galani di Carnevale - Forum Culinar

Salt la continut

  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Galani di Carnevale cu doar 2 ingrediente!

#21 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 17 February 2012 - 06:29 PM

Am citit reteta, am ras-citit-o, am reluta lectura...Bueyy, nu se poate! Doar atat? Faina si smantana? Azi am luat smantana de-aia de trebuie! Nu mai am nici o scuza! MIE sa-mi tineti pumnii, da?
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#22 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 18 February 2012 - 10:00 PM

si dupa lupte seculare care au durat vreo doua ore, am terminat si astea

Imagine atasata: monthly_02_2012/post-142-13295950837158.jpg

sunt bune, dar parca imi plac mai mult castagnolele (chestie de gust personal, o sa vad maine, ca poate azi m-am "intoxicat" cu mirosul de prajit)
fiica dacilor

#23 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 18 February 2012 - 10:05 PM

Vezi postareazoazorel, la 17 February 2012 - 06:29 PM, a spus:

Am citit reteta, am ras-citit-o, am reluta lectura...Bueyy, nu se poate! Doar atat? Faina si smantana? Azi am luat smantana de-aia de trebuie! Nu mai am nici o scuza! MIE sa-mi tineti pumnii, da?


Hai Zoazo, stiu ca poti :appl: !


Vezi postareabristena, la 18 February 2012 - 10:00 PM, a spus:

si dupa lupte seculare care au durat vreo doua ore, am terminat si astea

sunt bune, dar parca imi plac mai mult castagnolele (chestie de gust personal, o sa vad maine, ca poate azi m-am "intoxicat" cu mirosul de prajit)


Frumoase ti-au iesit, am vazut la Lili ca le-a crestat si ea.
De ce doua ore, cate portii ai facut :hug: ?
Da si mie imi plac mult castagnolele, sunt 2 chestii diferite, aluaturi diferite.
Ai patit si tu ca mine cand am fript peste ultima data.
Pana si parul il aveam unsuros de la atata prajit, in seara aia am ciugulit doar, a doua zi as fi mancat dar nu mai era.

#24 Useril este offline   Angel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 19 February 2012 - 12:49 PM

daca il lasam pe-asta batran manca tot platoul.

Imagine atasata: monthly_02_2012/post-49-13296484098804.jpg

migaloase da bune ...credeam ca nu se mai termina sa le coc :blob8:

#25 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 February 2012 - 01:03 PM

Vezi postareaAngel, la 19 February 2012 - 12:49 PM, a spus:

daca il lasam pe-asta batran manca tot platoul.
migaloase da bune ...credeam ca nu se mai termina sa le coc :wacko:


Te-asteptam sa stii, ma uitam pe-aici dupa tine :) !
Frumoase foc ti-au iesit :blob8: , asa e, ies multe, partea cea mai grea e coptul.

#26 Useril este offline   Danna 

  • Bucataras
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 18-February 12
  • LocationSenigallia

Postat 19 February 2012 - 07:11 PM

Arata delicios!! =))

#27 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 February 2012 - 11:13 PM

Vezi postareaDanna, la 19 February 2012 - 07:11 PM, a spus:

Arata delicios!! :)


Catagnolele le-ai facut, nu-ti ramane decat sa incerci galanii :) !

#28 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 04 March 2012 - 02:05 PM

Daca reteta era scrisa pentru mine, nu-i asa, n-am putut s-o refuz! Nu i-am pudrat cu zahar, fiindca noua ne plac gogosile mai fara zahar.Si merg cu cascaval...Imagine postata

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-73-13308627247553.jpg
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#29 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 04 March 2012 - 05:35 PM

Zoazo, ti-au iesit super, brava :floare: !

#30 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 05 March 2012 - 11:56 AM

@Anytza draga, la asa complicaciune de reteta, explicata atat de bigubantic, nu putea iesi decat o oribilenie, nu?
Dar stati, ca lucrurile nu vor ramanea asa.Vreau s-o "coafez", adica s-o-ncerc cu smantana normala.va zic daca si cum iese.Da' nu acuma!Zic io cand!Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#31 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 05 March 2012 - 12:39 PM

Zoazo, nu te agita ca ies si cu smantana normala. Deabia le facui eu si am si fugit de langa ele, ca tre' sa iau pranzul intai.
Bineinteles ca eu le-am facut cu faina integrala (monti F2) si fara sare ca uitai de ea.
Nepudrate plac si la mine. deabia astept sa le devorez cu niste lelemea alaturi.
Revin cu poze dupa pranz... ca mie foame.

Editez... gata am papat, mi-am pus burtica la cale.
Bre, o bunatate 'golanii' astia. Dupa cum va spuneam, i-am savurat cu branza telemea. O bunatate! Mi-a trecut si pofta de branzoaice, asa de bune au fost.
Si acum pozele... ale mele sunt mai negricioase de la faina integrala, nu sunt asa albe si frumoase ca ale voastre, da' sunt bune rau.

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-133-13309460318959.jpg

Si o sectiune...

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-133-13309460974235.jpg

Va multumesc pt reteta si pt ca ati prestat-o pana cand m-am enervat si eu si am facut-o!
Sorina

#32 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 08 March 2012 - 03:42 PM

Zoazo, ai dreptate sunt buni tare cu cascaval. Multam de idee! :floare:
Repetir...

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-133-13312141235628.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-133-13312141303382.jpg
Sorina

#33 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 22 April 2012 - 06:44 PM

Nu m-am putut abtine! Imagine postata Iar i-am comis! Daca-s buni, is buni si gata!Imagine postata
Nu e poza de data trecuta, tot atatia mi-au iesit, doar ca am pus mai putina faina.Am cantarit 270 g, dar am folosit doar 250 g.Restul, la intins foaia.

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-73-13351130158766.jpg
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#34 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 24 April 2012 - 12:21 PM

Daca ai sti tu, Zoazo, de cand ma abtin eu sa-i mai fac... is buni rau. M-ai demoralizat tare de tot cu castronelul tau. Na, ca acus' tre' sa-i fac si pe 'golani'.
Sorina

#35 Useril este offline   Oana S 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 14 November 2012 - 04:18 PM

si eu am facut reteta cu smantana, foarte buna!!
I-am mancat si cu zahar deasupra dar si fara, buni, buni!

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-1297-13529026728613.jpg

Pupici!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#36 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 16 January 2013 - 04:45 PM

Am inceput sa cântăresc făina la ora 14, la 15 deja le devoram. Cât pot fi de bune...
As fi fost în stare să termin toată producția.
Fără poză, că oricum arata ca și cei de anul trecut.... pozele sunt un pic mai sus.
A, eu le–am făcut cu făină integrală, adicătelea monti F2.
O bunătate! Recomand călduros!
Sorina

#37 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 18 January 2013 - 04:00 PM

Si uite asa miercuri ii mancai pe "golani" cu cascaval si joi cum se terminasera o luai iar de la capat... la h14 am inceput, la h15 ii devoram cu gorgonzola.
Prea buni!
Era gata gata sa ma reped in bucatarie astazi sa-i fac iar. GATA! Doua zile la rand ar trebui sa fie de ajuns, nu?
Nu de alta, dar sunt de F2... Da' sunt prea buni!
Sorina

#38 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 19 January 2013 - 09:29 AM

oare merg galanii astia si cu niste smantana mai slaba, cam de 12% asa? :occasion14:

#39 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 19 January 2013 - 04:59 PM

Si cine nu te lasa sa incerci?
Eu am facut cu smantanica aia lichida la cutiuta. M-am pus pe citit da' nu scrie nicaieri cate grame de grasime are. In nici un caz nu am folosit smantana pt frisca.
Sincer nu vad de ce nu ar iesi.
Sa vezi ce buni sunt!
Sorina

#40 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 19 January 2013 - 09:17 PM

confirm ca merge si mai slaba, si-nca f bine!
i-am facut cu faina integrala si-am pus si niste scortisoara, s-au umflat frumos, seamana bine cu minciunelele bunicii. numai ca ea punea galbenusuri la ele. asta-i f simplu, io nici n-am masurat, am adaugat faina cat sa se poata lucra cu aluatul.
si cu ocazia asta mi-am rupt si rotita de taiat aluatul cu valuri, da' nu-mi pare rau.
ai mei au strambat din nas, n-au crema, n-au sirop...eh, mofturi de-mbuibati!

Arata acest topic


  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi