Forum Culinar: Zampone si/sau Cotechino - Forum Culinar

Salt la continut

  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Zampone si/sau Cotechino

#21 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 15 December 2011 - 07:10 PM

Vezi postareaAdriana, la 15 December 2011 - 07:05 PM, a spus:

Nu astepta, uita-te sus ca am modificat mesajul :tongue3:


Gata, m-am uitat, fain.

#22 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 23 December 2011 - 03:55 PM

are ceva daca pregatesc lintea cu o zi inainte si in ziua aia doar o incalzesc?

cotechino il tai si il pun deasupra platoului de linte, corect? nu se amesteca, nu nimic ... ?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#23 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,068
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 24 December 2011 - 12:17 AM

Da, sigur ca o poti face inainte si o incalzesti.
De servit e frumos asa cum ai zis, pat de linte si feliile de cotechino deasupra
Imagine atasata: monthly_12_2011/post-4-13246786164721.jpg

#24 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 24 December 2011 - 04:22 PM

am inteles, merci! :71:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#25 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,016
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 01 January 2012 - 07:28 PM

cotechinu meu de anul ăsta, edit: oops, cred că nu l-am pus unde trebuia, că nu îl caut, l-am găsit deja ...

producţia la hectar

Imagine atasata: monthly_01_2012/post-1215-13254387383019.jpg

o porţioară

Imagine atasata: monthly_01_2012/post-1215-13254387297426.jpg

#26 Useril este offline   Alexandru 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,370
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationParis, France

Postat 01 January 2012 - 10:22 PM

Vezi postareaDexter, la 01 January 2012 - 07:28 PM, a spus:

cotechinu meu de anul ăsta, edit: oops, cred că nu l-am pus unde trebuia, că nu îl caut, l-am găsit deja ...

producţia la hectar

Atasament P1160662.JPG

o porţioară

Atasament P1160682.JPG


Whoaa, ti-ai tras portia de fibre pe luna ianuarie :occasion14:
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!

#27 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,068
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 01 January 2012 - 11:28 PM

Dexter, e perfect, nu stiu daca e meritul culorilor pozei dar mi se pare foarte carnos si putin gras, are o culoare superba. sa speram ca va fi si de bun auspiciu asa cum se zice.

Eu anul asta am cumparat unul artizanal ca nu's cum sa-i zic, facut de un macelar, am citit ca lumea zice ca dupa ce il maninci pe asta nu te mai intorci la cel industrial de la supermarket, dar sincer mie nu mi s-a parut nimic fantastic, ba as putea spune ca il prefer pe cel de supermarket.
Imagine atasata: monthly_01_2012/post-4-13254532947018.jpg

#28 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,016
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 02 January 2012 - 04:38 AM

şi al meu tot artizanal a fost, luat direct de la fermierul italian; in cazul meu a fost incomparabil mai bun decât ce găsesc în magazin

alexandru, sper să fi făcut plinu' nu numai la fibre ci şi la good luck pe 2012 :tongue3:

Arata acest topic


  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi