
Ingrediente: 5 cartofi medii pentru copt, o lingura de unt, o lingura de marar tocat, 5 linguri de cascaval ras, sare, piper si multa rabdare

Cum se face:
1. Punem cartofii la copt intr-o tava cu putina apa (dupa ce i-am spalat bine), timp de o ora, o ora si un sfert la 180 de grade (inainte ii putem intepa cu o tepusa in cateva locuri ca sa se poata coace mai bine)

2. Ii scoatem din cuptor, le taiem capacelele, asa cum se vede in poza

3. Ii scobim cu o lingurita, punem miezul deoparte

4. Cojitele le mai dam la cuptor inca 20 de minute, timp in care ne apucam de umplutura
5. Amestecam miezul cartofilor cu untul, mararul, sare, piper si 2 linguri de cascaval ras


6. Scoatem cojitele din cuptor, le umplem cu compozitia de mai sus
7. Presaram cascaval ras pe deasupra fiecarui cartof si ii mai dam 15 minute la cuptor, dupa care...

8. Pofta buna!

Reteta, chiar daca e usor de facut, necesita timp si rabdare, care sunt pe deplin rasplatite de gustul acestor minunatii!