Forum Culinar: Conserva de macrou in sos tomat - Forum Culinar

Salt la continut

  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Conserva de macrou in sos tomat

#21 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 20 February 2014 - 06:17 PM

Cum vreau să fac pește în seara asta, parcă aș încerca conserva Adrianei. Eu nu am oală cu presiune :) , așa că întreb: ajunge să dublez timpul sau trebuie să las mai mult pestiucul?
Mulțumesc mult!
Sorina

#22 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,035
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 20 February 2014 - 07:09 PM

Lasa-l vreo 2 ore daca ai timp dar in orice caz incearca-l si dupa o ora si vezi cum se comporta, chestia e ca in oala fara presiune o sa se evaporeze mult mai mult lichidul si poate o sa fie nevoie sa adaugi.

#23 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 20 February 2014 - 09:52 PM

Am înțeles.
În seara asta am făcut greșeala să întreb poporul cum vor peștele, așa că am pus ceva peștiuc în frigider pt rețeta asta pt mâine.
Rămâne pe mâine.
Sorina

#24 Useril este offline   carminap 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 50
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 21 February 2014 - 06:07 PM

Vezi postareaCarmella, la 24 February 2010 - 10:48 PM, a spus:

Nu trebuie sa-l tii in frigider, poti sa-l pui intr-un borcan cu ghivent, sa-l bagi, capsat, juma de ora la cuptor intr-o tava cu apa si apoi pastrezi borcanele in camara. Eu, desi am citit reteta ta, n-am inregistrat ca nu l-ai pus in borcane, titlul subiectului (conserva)la asta m-a dus cu gindul. La cantitatile in care facea mama mea, aveam si dupa un an citeva borcane. Am facut si eu conserve cu pesti marunti doar cu ulei si otet si le-am pastrat citeva luni bune.

Te rog,vreau si eu reteta cu ulei si otet!!!!

#25 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,035
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 22 February 2014 - 10:53 PM

Mi-ai facut pofta si am luat azi macrou de la piata si am refacut-o cu o modificare.
Initial am pus bucatile cu sos de rosii facut as'vara
Imagine atasata: monthly_02_2014/post-4-13931022125025.jpg
si inchis oala cu presiune, doar ca dupa un pic de timp mi se parea ca miroase a ars, desi mi se parea ciudat am zis s-o deschis si era totul ok, asa ca mi-a venit ideea sa pun ceapa, am pus o ceapa mare cam cit toata cantitatea de peste si sos care era si am repus-o pe foc, nu's sa zic cit timp ca nu m-am uitat la ceas dar in mod sigur peste 40 de minute minim, a iesit o bunatate care se poate minca si rece, oasele se topesc
Imagine atasata: monthly_02_2014/post-4-13931023883361.jpg

Arata acest topic


  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi