Friptura de porc (cu soric) si legume (dupa o reteta nemteasca)
#41
Postat 20 December 2013 - 08:11 PM
#42
Postat 20 December 2013 - 10:52 PM
#43
Postat 20 December 2013 - 11:16 PM
#44
Postat 20 December 2013 - 11:25 PM
Dexter, la 20 December 2013 - 06:28 PM, a spus:
Dex, la prima si a doua umplutura eu as scapa si o lingurita de allspice.
ai grija sa legi bine rulada (un pic mai strinsa), ca altfel iese desirabila cind e gata si vrei sa o tai. succes si pofta mare !
#45
Postat 25 December 2013 - 11:37 PM
#46
Postat 26 December 2013 - 07:51 PM
PS foxxy să trăiești o mie de ani că bună idee mai avuși
#47
Postat 27 December 2013 - 07:46 PM
Dexter, la 26 December 2013 - 07:51 PM, a spus:
PS foxxy să trăiești o mie de ani că bună idee mai avuși
Si voi pe langa mine!
Sa va fie de bine!
#48
Postat 28 December 2013 - 10:46 AM
la sectiune nu am mai apucat sa fac poze )
#49
Postat 28 December 2013 - 07:47 PM
redivivus, la 28 December 2013 - 10:46 AM, a spus:
la sectiune nu am mai apucat sa fac poze )
100_4085.jpg
100_4080.jpg
Mai CAMI mai am o ploaie in gura......bravissimo
#50
Postat 12 January 2014 - 12:13 PM
Dar si mai mare de la sotul super-multumit.Nici eu nu l-am facut de Craciun,ci ieri ,exclusiv pentru sot,ca eu nu ma impac cu grasimile,oricat de apetisant ar arata. Eu am mancat cartofii,ciupercile si strugurii la cuptor,care ne-au servit drept garnitura.
Ideea cu ghemotocul de folie n-am stiut-o ,dar am retinut-o si pentru viitor,Dana,precum si sosul din ardei(de la alt topic,cred) in care am adaugat smantana pentru gatit si-asa l-am mai 'amagit' un pic pe musiu,care a zis ca-i foarte bun(desi la-nceput privea cu ochi sceptic la caserola),fara sa stie ca n-avea nici grasime,nici faina,nici ou.
#51
Postat 13 January 2014 - 03:45 PM
#52
Postat 13 January 2014 - 03:45 PM
Ellani, la 12 January 2014 - 12:13 PM, a spus:
Dar si mai mare de la sotul super-multumit.Nici eu nu l-am facut de Craciun,ci ieri ,exclusiv pentru sot,ca eu nu ma impac cu grasimile,oricat de apetisant ar arata. Eu am mancat cartofii,ciupercile si strugurii la cuptor,care ne-au servit drept garnitura.
Ideea cu ghemotocul de folie n-am stiut-o ,dar am retinut-o si pentru viitor,Dana,precum si sosul din ardei(de la alt topic,cred) in care am adaugat smantana pentru gatit si-asa l-am mai 'amagit' un pic pe musiu,care a zis ca-i foarte bun(desi la-nceput privea cu ochi sceptic la caserola),fara sa stie ca n-avea nici grasime,nici faina,nici ou.
Cu mare placere si sa-i fie de bine!