Number of downloads: 0
Imi pare rau ca nu am facut poze si in detaliu, la fiecare pas e o incintare sa dai de tot soiul de ierburi, de floricele albe, roz, de care nu stiu cum se numesc, dar impreuna dau o imagine de rai.
O parte dintr-o gradinita (in stinga ierbii) unde se puneau inainte legume si eu am luat de bun lucrul asta si am plantat niste arpagic care a degenerat in ceapa verde, dar dupa ce o scot las livaduta in formare libera si nestingherita, poate doar niste floricele care respecta intimitatea pomisorilor. Azi i-am curatat de crengile uscate, am facut nitel coaching cu ei, sa stie ce au de facut pe viitor... adica flori si fructe

Un pomisor care-mi place tare mult, asta e ratacit in alta zona, unde am mai plantat niste pomisori sa-i tina de urit.

Si via in cantitate excesiva... deja taiata si sapata. Dupa rodul din toamna asta o sa vedem de cita e nevoie, noi nefiind chiar asa de mari consumatori. Vecinii de alaturi au o intindere identica, aceleasi soiuri si spun ca scot cam 2000 l de vin pe an, pentru mine asta e factor de stres, asa ca o sa vedem ce facem cu ea. Va ramine, dar cu siguranta mult mai putina.

Acum se vede ca mai sus, desi poza e facuta acum vreo 2 saptamini, parca, dar imaginea pe care eu am vazut-o prima data era cea de mai jos

Cum sa nu te indragostesti de asa un loc?!

Anul asta nu cred ca voi pune mare lucru in gradina, poate doar niste rosioare, dar voi continua cu ingrijirea pomilor si a viei pentru ca sint, deocamdata, singurele certitudini din curtea aceea, alaturi de iarba de la intrarea in curte, de fapt pe aproximativ 30-40% din lungimea terenului. In rest voi observa ce iese, ce nu iese, ce infloreste, ce rodeste, restul vor fi scoase/ taiate etc. Deci e un an de testare, cercetare si facut planuri, dar oricum o sa mai trec pe aici sa ma mai laud cu pomisorii mei si cu alte realizari