Forum Culinar: De ziua iubitului meu, a iubitei noastre si a iubitei lor - Forum Culinar

Salt la continut

  • 16 Pagini +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

De ziua iubitului meu, a iubitei noastre si a iubitei lor :D

#241 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 September 2012 - 12:23 AM

Un La multi ani colectiv, si bravo pentru minunatiile preparate.

#242 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 19 September 2012 - 01:25 PM

Multumesc Stella. :occasion15:
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#243 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 19 September 2012 - 11:40 PM

Ioana, foarte frumoase pregatiri, sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti!

Aura, La Multi Ani :toothy6: ! felicitari pt "doar o cina mai festiva". :Demon:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#244 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 20 September 2012 - 12:09 AM

Merci Daniella. Esti draguta, ca de obicei.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#245 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,095
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 20 September 2012 - 08:21 AM

Vezi postareaaura, la 18 September 2012 - 01:05 PM, a spus:

pasta de busuioc (daca e fara seminte de pin tot pesto se numeste?)

denumirea de pesto generalizata se refera la un sos "pisat" dar care poate fi facut si din altceva, de ex il faci cu rosii uscate si il numesti pesto di pomodori secchi
nu poti insa face un pesto de busuioc fara seminte de pin si sa-l numesti pesto alla genovese dar il poti numi pesto di basilico si te-ai salvat :Demon:
La multi ani! :toothy6:

#246 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 20 September 2012 - 03:57 PM

Merci pentru lamuriri Adriana. Si pentru urari. Eu am crezut ca toate pesto-urile trebuie sa aiba si ceva seminte...

Deci am facut un pesto de busuioc :) Oricum s-ar numi, a iesit foarte bun.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#247 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,095
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 20 September 2012 - 06:07 PM

nu, denumirea vine de la pestello care e maciuca mojarului

#248 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 29 October 2012 - 12:10 PM

Aura, frumoase pregatiri, imi place terininutza, ai pus pe undeva reteta?

Si vorba ta, a fost si ziua mea.Nu cine stie ce pregatiri,nici f mult, da nici f putin, mai mult putin din fiecare :lol:

Imagine atasata: monthly_10_2012/post-479-1351504751443.jpg

La aperitiv am avut:
rulouri de dunca umplute cu salata de morcovi si telina, noroc cu Any ca mi-a adus aminte ca n-am mai facut de multi ani :floare:
Imagine atasata: monthly_10_2012/post-479-13515048453038.jpg

antipasto calabrese(reta Eataly)
Imagine atasata: monthly_10_2012/post-479-13515049228473.jpg

masline aperitiv(reteta Eataly)
Imagine atasata: monthly_10_2012/post-479-13515049713099.jpg

oua umplute cu somon afumat

Imagine atasata: monthly_10_2012/post-479-13515050116494.jpg

tarta cu dovleac si morcovi

Imagine atasata: monthly_10_2012/post-479-13515050469262.jpg

Apoi la primul fel :

supa de dovleac si portocale(dupa o reteta sud-africana)

Imagine atasata: monthly_10_2012/post-479-13515050995942.jpg

La felul principal am avut:

cotlet de somon servit cu rez in alb si sos de kiwi si wasabi
Imagine atasata: monthly_10_2012/post-479-13515051875948.jpg

La desert am avut:

savarine(reteta Olguta)
Imagine atasata: monthly_10_2012/post-479-13515052269408.jpg

tort de trufe

Imagine atasata: monthly_10_2012/post-479-13515052727388.jpg

Imagine atasata: monthly_10_2012/post-479-13515052965168.jpg

In rest veselie si voie buna =)) .Poze nu cine stie ce, in casa nu e mediul meu cel mai bun de facut poze :(
Si cam asta a fost, am mi imbatranit cu inca un an,dar asa cum ii spuneam si mamei cand m-a intrebat cum ma simt la venerabila varsta de ... ani, am spus "ca la 15 sau mai bine zis, habar n-am ce varsta am" =))
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#249 Useril este offline   2ut 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 29 October 2012 - 12:14 PM

Foarte frumos, Ioana, imi place mult cum arata masa (ce faine-s farfuriile tale!). Iti mai zic si aici o data La multi ani si sa mai vii mult timp de-aici inainte cu poze de la ziua ta!

#250 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 29 October 2012 - 12:44 PM

Ioana, mi-a placut ce ai pregatit si in special farfuriile, sunt deosebite ca design!
Si inca odata: LA MULTI ANI!
Insa cel mai mult mi-a facut cu ochiul tarta cu dovleac si morcovi si tortul de trufe. Ai pus reteta pe undeva?
GEORGIA

#251 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 29 October 2012 - 12:46 PM

f frumos, Ioana!
La multi ani inca o data!
Tortul ala m-a destabilizat, cu toate ca n-ar fi trebuit ca am prestat si eu ceva asemanator ieri.

#252 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 29 October 2012 - 01:06 PM

Vezi postarea2ut, la 29 October 2012 - 12:14 PM, a spus:

Foarte frumos, Ioana, imi place mult cum arata masa (ce faine-s farfuriile tale!). Iti mai zic si aici o data La multi ani si sa mai vii mult timp de-aici inainte cu poze de la ziua ta!


Multumesc, incerc si eu ce pot.Si mie imi plac farfuriile, e adevarat ca nu am aresenal, sunt incepatoare ,plus ca eu am luat aici totul de la 0(arsenalul meu a ramas in tara unde aveam de toate), dar ma fac eu mare si n-am sa mai apar tot timpul cu aceleasi farfurii :floare:

Vezi postareaGiorgiana, la 29 October 2012 - 12:44 PM, a spus:

Ioana, mi-a placut ce ai pregatit si in special farfuriile, sunt deosebite ca design!
Si inca odata: LA MULTI ANI!
Insa cel mai mult mi-a facut cu ochiul tarta cu dovleac si morcovi si tortul de trufe. Ai pus reteta pe undeva?


Multumesc inca odata Giorgi.N-am pus retetele, dar am sa le pun.

Vezi postareamoatza, la 29 October 2012 - 12:46 PM, a spus:

f frumos, Ioana!
La multi ani inca o data!
Tortul ala m-a destabilizat, cu toate ca n-ar fi trebuit ca am prestat si eu ceva asemanator ieri.


Moatza, sa sti ca destabilizeaza si pe o neciocolatoasa ca mine.Si recunosc ca tot tortul e facut din cioco intre 65-82% cacaua :lol:
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#253 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 29 October 2012 - 01:47 PM

Felicitari Ioana, foarte frumos totul :thumleft:!

#254 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 29 October 2012 - 02:41 PM

Vezi postareaIoana, la 29 October 2012 - 12:10 PM, a spus:

Aura, frumoase pregatiri, imi place terininutza, ai pus pe undeva reteta?


Foarte frumos Ioana! :thumleft: Mi-a placut tortul, chiar daca nu sunt o ciocolatoasa.

Reteta pentru terina de branza am sa o scriu zilele astea.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#255 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 29 October 2012 - 04:58 PM

LA MULTI ANI cu sanatate si fericire!

Nu mai zic nimic de farfurii... :thumleft: , dar zic de preparate si abia astept retete. Felicitari!

PS: Pe ouale cu somon sunt capere? Ca-s cam chioara

#256 Useril este offline   milena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 29 October 2012 - 08:00 PM

f. frumos, Ioana, imi plac mult culorile de toamna.
La multi ani, inca o data.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#257 Useril este offline   Olguta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,342
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 29 October 2012 - 08:39 PM

La multi ani inca o data, Ioana!! Ma bucur sa vad si savarinele mele printre atatea bunatati :pupic: Felicitari!! :pupic:
Imagine postata

#258 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 30 October 2012 - 10:44 AM

Vezi postareaany_annette, la 29 October 2012 - 01:47 PM, a spus:

Felicitari Ioana, foarte frumos totul :)!


Multumesc, Any!


Vezi postareaaura, la 29 October 2012 - 02:41 PM, a spus:


Foarte frumos Ioana! :appl: Mi-a placut tortul, chiar daca nu sunt o ciocolatoasa.

Reteta pentru terina de branza am sa o scriu zilele astea.


Multumesc, Aura!astept cumintica reteta de terina.

Vezi postarearedivivus, la 29 October 2012 - 04:58 PM, a spus:

LA MULTI ANI cu sanatate si fericire!

Nu mai zic nimic de farfurii... :( , dar zic de preparate si abia astept retete. Felicitari!

PS: Pe ouale cu somon sunt capere? Ca-s cam chioara


Multumesc, redivivus.Da pe oua sunt capere.

Vezi postareamilena, la 29 October 2012 - 08:00 PM, a spus:

f. frumos, Ioana, imi plac mult culorile de toamna.
La multi ani, inca o data.


Multumesc inca odata, Milena.Am incercat sa mentin toamna putin,desi afara e zapada :toothy9;


Vezi postareaOlguta, la 29 October 2012 - 08:39 PM, a spus:

La multi ani inca o data, Ioana!! Ma bucur sa vad si savarinele mele printre atatea bunatati :pupic: Felicitari!! :beer2:


Multumesc, Olguta.M-au placut, de data asta au iesit mai bine,da nu perfecte, desi am mai adugat pesmet in plus.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#259 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 30 October 2012 - 12:13 PM

Ioana, felicitari pentru pregatiri si masa minunata cu voie buna! Mi-au placut mult decorurile si aranjamentul mesei: de la farfurii, "platouasul" in care ai amplasat rulourile, lumanarica amplasata in borcanul cu boabe de porumb, stiuletele, ghindele ... Cat despre preparate as gusta din toate, dar finalul mascota este absolut glorios! Mi s-au scurs 3 kg de apa din gura :toothy9;
Sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita! La multi ani!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#260 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 13 January 2013 - 05:10 PM

Mi-a scapat reteta de oua umplute cu somon afumat. Ioana, cînd treci pe aici, poate dai si mie niste informatii :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

Arata acest topic


  • 16 Pagini +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi