Mai repede faci o bucătărie decît faci niște poze cu bucătăria

Se dă lupta între a face poze cînd e gata cu totul, adică să aranjez chiar totul prin dulapuri, dar să nici nu se murdărească foarte tare toate alea, să nu-mi mai vină să fac poze. Azi așteptam niște prieteni la sărbătorit alegerile (haha, la mișto, de fapt inauguram bucătăria pentru a nu știu cîta oară

) și m-am gîndit să fac niște poze proaste cu telefonul. Cam asta a ieșit, dar sper să am chef pe viitor să îi fac niște poze mai bune, din care să vă dați seama de culoare, care e absolut minunată. După multe testări de piață care au durat 2 luni de zile, m-am hotărît în 2 zile să o iau de la Ikea, se poate face comandă, cine nu știe, și o trimit ei acasă cu Fan Courier. Pînă ne-am hotărît am făcut cîteva drumuri, totuși, că am vrut să le văd cu ochii mei pe toate. Mi-a plăcut că au tot felul de accesorii care se potrivesc perfect modulelor lor. Inclusiv chiuveta și bateria le-am luat de la ei. De montat am montat-o noi, ne-a luat 10 zile, 2 weekenduri de dimineața pînă seara tîrziu, plus săptămîna dintre weekenduri, doar serile, cînd veneam acasă de la muncă. Cu mici excepții a fost o experiență frumoasă. Cum nu știam noi prea multe despre montaj, am citit la instrucțiuni de ne-au sărit capacele, am sortat și aranjat 84 de colete, a fost o aventură dar pînă la urmă a ieșit exact cum am vrut și sînt tare fericită că o am
Partea nouă de sus
20161211_150614.jpg (1.62MB)
Number of downloads: 1
Partea nouă de jos
20161211_150608.jpg (1.86MB)
Aici se vede ceva mai bine culoarea, care e, bine-nțeles, verde

E o culoare foarte dulce, dar nici măcar în catalogul sau pe site-ul Ikea nu e redată exact așa cum e în realitate, în pozele mele nici atît.
20161211_150616.jpg (1.57MB)
În poza de mai sus se vede că am schimbat și lustra, am recondiționat una luată dintr-un tîrg de antichități, o bijuterie. Dă o lumină foarte bună, că becurile le-am pus de-astea noi, cu LED, dar în formă de lumînare.
Aici am zis că prind și corniza cu perdeaua, nu se văd ele chiar bine, dar totuși...
20161211_151003.jpg (1.71MB)
Number of downloads: 0
Plita mea, tot la perete pusă, arată așa.
20161211_150916.jpg (1.43MB)
E mai lată decît una obișnuită, are... 63 de cm, parcă. Ochiul ăla de wok e genial, e mic cînd e mic și foarte mare cînd e mare. Deși e mare, nu arde, nu știu de ce. Probabil era prea antic aragazul meu dinainte și nu știam eu ce chestii șmechere se găsesc acum, că nu îl țineam atît pe ăla vechi.
Cuptorul, tot pe gaz, l-am supus la încercări diverse, deja, cu tot felul de chestii sensibile, și s-a descurcat admirabil.
20161211_150927.jpg (1.13MB)
Chiuveta și bateria se văd în pozele cu bucătăria, nu vă mai terorizez cu poze cu ele. Am schimbat și cuptorul cu microunde, că ăla vechi era foarte mare și bun, dar se potrivea ca nuca-n perete în bucătăria nouă.
În partea veche am schimbat doar poziția frigiderului cu corpul de colț, parcă maschează mai bine centrala termică

Pe naiba, n-o maschează, dar asta e, nu mă mai deranjează așa de tare.
20161211_150648.jpg (1.82MB)
20161211_150744.jpg (1.39MB)
Și masa care îmi aștepta, pusă, prietenii
20161211_150748.jpg (1.21MB)
Și un raft cu coșuri în care pun fructe și legume, îl aveam și înainte dar l-am mai aerisit, adică am lăsat foarte puține lucruri în el.
20161211_224522.jpg (1.55MB)
După cum spuneam cînd m-am apucat de renovare, am vrut să scap de multe chestii și chiar am realizat asta. Am unele rafturi și sertare goale și care vor rămîne așa, pentru că am împărțit 3 saci și 3 cutii mari de diverse unelte, ustensile, veselă și vase de bucătărie.
Am zugravit simplu, bej, și am pus faianță pe peretele cu bucătăria nouă, tot bej, simplă-simplă.
Aaaa, și noutatea maximă pentru mine e mașina de spălat vase, fără de care nu știu cum am putut trăi pînă acum. De cînd o am nu am mai spălat decît ce chiar nu merge la mașină. E genială, foarte-foarte utilă!
Cam așa