Forum Culinar: Dieta Montignac - Forum Culinar

Salt la continut

• 73 Pagini +
  • « Prima
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Dieta Montignac "Hai sa vorbim aici de dieta Montignac."

#761 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 04 July 2011 - 07:50 PM

Vezi postareaCarmella, la 04 July 2011 - 01:53 PM, a spus:

Daniela, vezi ca la noi se gasesc produse de la Aurora, la Kaufland sigur exista, eu le iau si de la alt magazin in Ctza. Exista pastrama de piept de pui, cu os sau fara, mie imi place cu, este foarte buna si foarte "curata". Mai au si alte mezeluri, dar mie asta imi place...

si eu eram f entuziasmata de aurora(ca-s de-ai mei, vorba aia :) ) da'n ultimul timp mi se pare ca dau rasol. ai citit etichetele mai recent, Carmella?

pe mine m-ar interesa despre ce produse/firme romanesti vorbeste Sorina. la Plus, mai tii minte exact ce produs era?

daca as avea suficient timp, as mai face carnati homemade. Intr-o vreme eram maiastra. eu mai fac un soi de kaiser acasa, la cuptor sau fiert cu fel de fel de condimente. Iese bun, un mezel de casa.

#762 Useril este offline   Kiva 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 04 July 2011 - 08:08 PM

Vezi postareamoatza, la 04 July 2011 - 07:27 PM, a spus:

Vezi postareaArmina, la 04 July 2011 - 07:22 PM, a spus:

Gabi, Moata, voi cat ati dat pe stevie? Si inca o intrebare - care e proportia stevie - zahar normal? E mai dulce stevia?

Eu am gasit azi intr-un magazin in DE si mi-a picat fata si pierit cheful de dulciuri :D

50g stevie pudra 14 euro....

eeee, daca sunteti platiti in euro!
glumesc, la noi 50ml costa 11 lei. la 250ml cafea, pun 8 picaturi. la placinta am gustat compozitia, n-am gasit nicaieri o echivalenta, nici in prospect.

pe aici prin vest, tot ce e bio, natural etc costa mai mult :) ...aveam si sticlute de 50 ml care erau vreo 9 euro...

#763 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 04 July 2011 - 10:04 PM

Vezi postareamoatza, la 04 July 2011 - 07:50 PM, a spus:

si eu eram f entuziasmata de aurora(ca-s de-ai mei, vorba aia :D ) da'n ultimul timp mi se pare ca dau rasol. ai citit etichetele mai recent, Carmella?

Saptamina trecuta am luat prima data pastrama de-asta si atunci i-am citit si eticheta, stiu ca am fost multumita de ce am vazut acolo, dar nu-mi mai aduc aminte ce scria :) O sa mai iau miine sigur, sper sa-mi aduc aminte sa citesc si sa va spun ce scrie pe eticheta.
Eu mai iau sorici si carne proaspata de la Aurora, de restul nu pot sa ma pronunt...

#764 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 04 July 2011 - 11:59 PM

Moatza ce chifle conforme ai facut cu dovlecei, ca am si eu o groaza. :D
ce ai pus in loc de faina? integrala+tarate? in cazul asta cred ca ai voie sa pui ou.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#765 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 July 2011 - 12:07 AM

Carmella, multumesc :D ! eu nu am kaufland in drum, dar cand o sa ajung o sa ma uit de marca Aurora.

Eu retin ca Sorina a mai pomenit ca a gasit dupa multe cautari niste mezeluri conforme (la ea in Italia ... printr-un oras invecinat), de la nu stiu ce agro-producator.

#766 Useril este offline   Kiva 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 05 July 2011 - 12:17 AM

Vezi postareaDaniella, la 04 July 2011 - 11:59 PM, a spus:

Moatza ce chifle conforme ai facut cu dovlecei, ca am si eu o groaza. :P
ce ai pus in loc de faina? integrala+tarate? in cazul asta cred ca ai voie sa pui ou.

Daniella, cred ca e tarziu pentru tine si esti obosita, mai bine un somnic bun :P ...Moata a facut chiftele, nu chifle :D

Daca ai multi dovlecei io zic sa cauti retete ale Adrianei, ca ea are periode cand nu stie ce sa mai faca cu ei si ii gateste in tot felul, imposibil sa nu poti varia ca sa nu te saturi de acelasi fel de a gati dovleceii :P

#767 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 July 2011 - 12:27 AM

:P Armina ... chiar nu am zarit chiftelele deloc! chiar ca obosita!
o sa ma uit de retetele Adrianei ... oricum am o idee de chestii simple si conforme: supa crema de dovlcei, mancare de dovlcei, dovlecei gratinati si drob de dovlecei...musaca/lasagna de dovlecei am facut deja. :D

#768 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 July 2011 - 09:42 AM

Daniella, cu toata lipsa de timp, nu inteleg de ce nu poti sa-ti iei o felie de brinza cu tine si 2-3 rosii la serviciu? Sau 2 oua fierte, sau o ceva de pui la gratar?
E dezorganizat modul tau de a te alimenta si organismult isi face rezerve, probabil.

#769 Useril este offline   M_rules 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Ice
  • Postari: 684
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationWhere the sun shines.......

Postat 05 July 2011 - 10:57 AM

Vezi postareaDaniella, la 05 July 2011 - 12:09 AM, a spus:

Mi-am luat Colon help o fi ok? ati auzit/luat?

E ok, dar e prea scump colo help. Contine psyllium. Psyllium e bun, dar poti cumpara doar psyllium de la plafar, nu merita colon help.

Cateva info:

Psyllium are efect garantat. Dar trebuie sa il iei corect:
- minim 5-6 tablete de 7500 mg, sau 10 tablete
- la 5-6 tablete, trebuie sa bei 250-300 ml de apa, la 10 cam 500-600 ml de apa
- trebuie sa bei lichide multe in general, pe parcursul zilei, pe langa apa care o bei cand iei psyllium
- daca iei alte pastile, trebuie sa astepti macar o ora si apoi iei psyllium sau le iei (orice alte pastile) dupa ce ai luat psyllium cam la 3-4 ore dupa, altfel celelate pastile nu se dizolva cum trebuie din cauza psyllium ului care se mareste in volum foarte mult si incorporeaza tot ce e in stomac
http://montignacrecipes.blogspot.com

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin

Imagine postata Imagine postata

#770 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 05 July 2011 - 12:50 PM

Vezi postareamoatza, la 04 July 2011 - 07:50 PM, a spus:

Vezi postareaCarmella, la 04 July 2011 - 01:53 PM, a spus:

Daniela, vezi ca la noi se gasesc produse de la Aurora, la Kaufland sigur exista, eu le iau si de la alt magazin in Ctza. Exista pastrama de piept de pui, cu os sau fara, mie imi place cu, este foarte buna si foarte "curata". Mai au si alte mezeluri, dar mie asta imi place...

si eu eram f entuziasmata de aurora(ca-s de-ai mei, vorba aia :D ) da'n ultimul timp mi se pare ca dau rasol. ai citit etichetele mai recent, Carmella?

pe mine m-ar interesa despre ce produse/firme romanesti vorbeste Sorina. la Plus, mai tii minte exact ce produs era?

daca as avea suficient timp, as mai face carnati homemade. Intr-o vreme eram maiastra. eu mai fac un soi de kaiser acasa, la cuptor sau fiert cu fel de fel de condimente. Iese bun, un mezel de casa.

Nu, imi pare rau... chiar nu-mi aduc aminte.

Daar, pot sa te ajut cu adresa carmangeriei care face multe preparate bune si conforme. Nu-mi aduc aminte cum se cheama, dar am sa-mi intreb soata (sa speram ca el isi va aduce aminte). Pana una alta, carmangeria de-ti zisei e in spatele bazarului cand o iei spre Sala Sporturilor. Exact prima strada la dreapta (daca o iei la stanga e cofetaria Evelin). A, este exact pe straduta cu biserica Adventista. Mai mergi un pic dupa biserica si dai de carmangeria in cauza. Nu ai cum sa nu dai de ea.
Am mancat un sorici buuuun rau, se topea in gura.
Sorina

#771 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 July 2011 - 05:05 PM

M_rules merci mult :rolleyes: !
am luat colon help un flacon si cand il termin trec pe Psyllium...doar doar s-or misca grasimile mai rpd!

si la colon help, daca il contine, aceeasi regula: nu se combina cu alte tablete macar o ora?

#772 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 July 2011 - 05:08 PM

Vezi postareaCarmella, la 05 July 2011 - 09:42 AM, a spus:

Daniella, cu toata lipsa de timp, nu inteleg de ce nu poti sa-ti iei o felie de brinza cu tine si 2-3 rosii la serviciu? Sau 2 oua fierte, sau o ceva de pui la gratar?
E dezorganizat modul tau de a te alimenta si organismult isi face rezerve, probabil.

Carmella, mi-am luat de regula pachetel, dar cel putin de vreo 10 ori am aruncat totul ca pana la 8 seara nu am reusit sa mananc nimic :) si eventual nu am fost in birou si pana a doua zi ... :) Iti inchipui ce foame vedeam la 9 seara cand ajungeam acs ca nici nu mai stiam pe ce sa pun mana ...regim/neregim se ducea o mare lupta intre capul si mainile mele ... . Basca de regula nimic de mancare prin frigi ... . :D
Chiar azi am mancat pachetelul de ieri ... :rolleyes: oribil ... am aruncat ca mai mare parte ... :)

#773 Useril este offline   M_rules 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Ice
  • Postari: 684
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationWhere the sun shines.......

Postat 05 July 2011 - 05:23 PM

Vezi postareaDaniella, la 05 July 2011 - 05:05 PM, a spus:

M_rules merci mult :rolleyes: !
am luat colon help un flacon si cand il termin trec pe Psyllium...doar doar s-or misca grasimile mai rpd!

si la colon help, daca il contine, aceeasi regula: nu se combina cu alte tablete macar o ora?

Da, aceeasi regula, ca si asta are psyllium, nu se combina.

Nu vor dispare grasimile de la el, dar te va ajuta cu "iesitul", curata colonul si te va tine mai "umflata" si mai plina pentru mai mult timp :)
Nu te astepta la minuni, nu uita de apa (poate avea efect de inabusire, fara apa si lichide multe) si mananca monti, fa ti timp la servici pentru mese si seara sa ai in frigider numai mancare monti gata facuta (cum iti faci si pentru servici pachet). :)
http://montignacrecipes.blogspot.com

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin

Imagine postata Imagine postata

#774 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 05 July 2011 - 09:01 PM

Moatza ce chifle conforme ai facut cu dovlecei, ca am si eu o groaza. :rolleyes:

Vezi postareaArmina, la 05 July 2011 - 12:17 AM, a spus:

Daniella, cred ca e tarziu pentru tine si esti obosita, mai bine un somnic bun :) ...Moata a facut chiftele, nu chifle :)

Bea-i divina!

Da' ca sa vezi cata incredere am in mine, m-am dus repede sa vad daca nu cumva am scris chifle. Io si aluaturile, ha, ha!

Am incercat azi niste chiftele doar din dovlecel, fara carne, cu niste ceapa verde, marar, condimente si in macinat. S-au legat perfect, ca tinuta -nota 10! gustul insa...nope! ce sa le mai pun? nici nu prea aveam altceva, niste morcov doar.Adica aveam eu ceva parmezan, da' la cat e de scump la noi, nu prea m-am indurat sa fac experimente. Chifelele au ajuns la gunoi.

#775 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 05 July 2011 - 09:07 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 05 July 2011 - 12:50 PM, a spus:

Daar, pot sa te ajut cu adresa carmangeriei care face multe preparate bune si conforme. Nu-mi aduc aminte cum se cheama, dar am sa-mi intreb soata (sa speram ca el isi va aduce aminte). Pana una alta, carmangeria de-ti zisei e in spatele bazarului cand o iei spre Sala Sporturilor. Exact prima strada la dreapta (daca o iei la stanga e cofetaria Evelin). A, este exact pe straduta cu biserica Adventista. Mai mergi un pic dupa biserica si dai de carmangeria in cauza. Nu ai cum sa nu dai de ea.
Am mancat un sorici buuuun rau, se topea in gura.

merci, e chiar in drumul meu spre sala, merg la Contactoare. cel mai bine stiu drumul ala gustos spre stanga :rolleyes:
noi mai frecventam carmageria de langa liceul de arta.

#776 Useril este offline   Kiva 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 05 July 2011 - 10:09 PM

Vezi postareamoatza, la 05 July 2011 - 09:01 PM, a spus:

Moatza ce chifle conforme ai facut cu dovlecei, ca am si eu o groaza. :rolleyes:

Vezi postareaArmina, la 05 July 2011 - 12:17 AM, a spus:

Daniella, cred ca e tarziu pentru tine si esti obosita, mai bine un somnic bun :) ...Moata a facut chiftele, nu chifle :)

Bea-i divina!

Da' ca sa vezi cata incredere am in mine, m-am dus repede sa vad daca nu cumva am scris chifle. Io si aluaturile, ha, ha!

Am incercat azi niste chiftele doar din dovlecel, fara carne, cu niste ceapa verde, marar, condimente si in macinat. S-au legat perfect, ca tinuta -nota 10! gustul insa...nope! ce sa le mai pun? nici nu prea aveam altceva, niste morcov doar.Adica aveam eu ceva parmezan, da' la cat e de scump la noi, nu prea m-am indurat sa fac experimente. Chifelele au ajuns la gunoi.

Niste branzica de vaci as pune. Ou ai pus?
Poti in loc de in sa pui naut pisat pe care sa il amesteci cu dovlecel ras mic. Depinde daca vrei sa mananci Monti nu poti pune morcov, daca nu e Monti, eu as pune si morcov si alte radacinoase.

#777 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 July 2011 - 10:51 PM

Vezi postareamoatza, la 05 July 2011 - 09:01 PM, a spus:

te-am deocheat. Dar nu pui ou din cauza de colesterol sau de ce? In loc de parmezan ai putea sa pui ma gandesc si un cascaval ras mai tare. Si de ce nu era bun gustul? fade? as pune si usturoi ... Le-ai prajit in ulei? ai vazut chiftelele laurei ce yammi arata? eu as manca si de alea de dovlecel ... ... poate le puteai marina?

#778 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 July 2011 - 11:05 PM

Vezi postareaM_rules, la 05 July 2011 - 05:23 PM, a spus:

Nu vor dispare grasimile de la el, dar te va ajuta cu "iesitul", curata colonul si te va tine mai "umflata" si mai plina pentru mai mult timp :)
Nu te astepta la minuni, nu uita de apa (poate avea efect de inabusire, fara apa si lichide multe) si mananca monti, fa ti timp la servici pentru mese si seara sa ai in frigider numai mancare monti gata facuta (cum iti faci si pentru servici pachet). :)

da m-am gandit pt curatare colon/detox (mai ales ca sunt constipata de fel) si m-am mai gandit ca ma obliga sa beau 400 ml apa pt fiecare masura de colon help, ceea ce ma duce mai usor in cele 2 kg zilnice de apa pe care nu le beau (ziua nu doar ca nu mananc, nici nu beau apa). Partea proasta e ca nici astea 4 masuri de colon help nu prea le pot imparti pe timpul zilei. Nu merg nici astea inainte de fructE fara pauza intre?

De ex maine la 8:45 plec pe teren, intr-o deplasare pana seara la alt sediu si nu o sa pot manca acolo. Daca aveam un sandwich, un mar, era cum era ..., dar cu gamela nu merge sa ma duc. E o cantina de-aia de hipermarket acolo, dar cred ca e hrana de aia semipreparata. In fine o sa dau un ochi... . Cand ajung acasa in jur de 20 pana la 22:30 ma ocup de a mica, dupa care crezi ca mai am chef sa fac mancare monti? Nu am cum sa am in frigi doar mancare monti, pt ca am un colocatar foarte mofturos. :rolleyes: Trebuie sa caut solutii. Sper sa nu mai plec pe teren in perioada urmatoare, mai des de 1 data pe sapt...acu m-a apucat, pana acum nu miscam fundul de la birou. Trebuie sa caut solutii, nu motive :)

#779 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 06 July 2011 - 09:28 AM

Vezi postareamoatza, la 05 July 2011 - 09:07 PM, a spus:

merci, e chiar in drumul meu spre sala, merg la Contactoare. cel mai bine stiu drumul ala gustos spre stanga :floare:
noi mai frecventam carmageria de langa liceul de arta.

Acum chiar ca ma oftic... stii unde am stat noi in Buzau (atunci cand reuseam sa ajungem)? Peste drum de Contactoare...
A fost un chin drumul de anul acesta in Romanica. Mai mult pe drumuri... Imi pare rau ca nu am reusit sa ne intalnim!

On topic... nu stiu nimic de carmangeria de langa Lic. de Arta.

DANIELLA.... modul tau de a manca e un dezastru. Nu te supara pe mine, tu stii ce eu te iubesc, dar nu ai nicio sansa sa slabesti in felul in care mananci.
Sorina

#780 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 July 2011 - 10:22 AM

Vezi postareaDaniella, la 05 July 2011 - 05:08 PM, a spus:

Carmella, mi-am luat de regula pachetel, dar cel putin de vreo 10 ori am aruncat totul ca pana la 8 seara nu am reusit sa mananc nimic

Tie iti trebuie un curs de organizare eficienta a timpului, nu o cura de slabire :floare: Eu nu cred ca un om, oricit de ocupat ar fi, nu-si poate gasi 15 minute de 3 ori pe zi ca sa manince.

Arata acest topic

• 73 Pagini +
  • « Prima
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul