Forum Culinar: Dieta Montignac - Forum Culinar

Salt la continut

• 73 Pagini +
  • « Prima
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Dieta Montignac "Hai sa vorbim aici de dieta Montignac."

#361 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 30 May 2011 - 02:23 PM

Vezi postareaboni, la 30 May 2011 - 02:19 PM, a spus:

faina integrala de secara e ok cu amestec mixt de tarate 50-50%, doar ca are IG=45, nu 40 ca cea de grau.
EDIT: la clatitele fara grasime, ca sa se lege mai bine, poti sa pui albus de ou. nu contine grasimi.

uf la naiba! nu mi-am scris, nu mi.am sistematizat informatia si fac numai tampenii, deci trebuia sa iau de grau! tin faian asta pt F2

merci :) Sa stii ca am asteptat toata ziua sa scoti batul ...doare cel mai tare cand certi tu cu drag :violent1:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#362 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,769
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 30 May 2011 - 02:46 PM

Vezi postareaDaniella, la 30 May 2011 - 02:23 PM, a spus:

Vezi postareaboni, la 30 May 2011 - 02:19 PM, a spus:

faina integrala de secara e ok cu amestec mixt de tarate 50-50%, doar ca are IG=45, nu 40 ca cea de grau.
EDIT: la clatitele fara grasime, ca sa se lege mai bine, poti sa pui albus de ou. nu contine grasimi.

uf la naiba! nu mi-am scris, nu mi.am sistematizat informatia si fac numai tampenii, deci trebuia sa iau de grau! tin faian asta pt F2

merci :) Sa stii ca am asteptat toata ziua sa scoti batul ...doare cel mai tare cand certi tu cu drag :violent1:

n-am avut timp azi ca tare te mai trageam de urechi pentru weekend. cu drag, bine inteles :)
scot acum batul ca iar nu citesti cum trebuie Imagine postata
am zis ca faina de secara e ok. doar ca cea de grau are ig mai mic si e mai sigura combinatia. si e bine sa consumi "IG-uri" cat mai mici.

#363 Useril este offline   M_rules 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Ice
  • Postari: 684
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationWhere the sun shines.......

Postat 30 May 2011 - 02:48 PM

Vezi postareaDaniella, la 30 May 2011 - 01:56 PM, a spus:

Multumesc mult pentru rabdare si pentru informatii! te rog, nu mi se deschide linkul asta cu indulcitorii.
Puneti-i si pe ei la produse monti, ca nu stiu dupa ce sa ma uit. Foarte util si celalalt topic, :violent1:

Mie imi merge linkul, ciudat ca nu iti merge.
Am pus si dincolo informatiile despre indulcitori.
http://montignacrecipes.blogspot.com

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin

Imagine postata Imagine postata

#364 Useril este offline   Kiva 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 30 May 2011 - 06:30 PM

Vezi postareaDaniella, la 30 May 2011 - 01:15 PM, a spus:

oh! tocmai a venit o colega sa-mi ofere prajituri de casa (cornulete etc), am scuturat energic din cap :(

:) - asta ca un Like pe FB B)

#365 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 May 2011 - 08:59 PM

Imi merge linkul de pe alt pc. Vad ca stevia sunt 60 ml asta trebuie luata? si cum se foloseste? mie imi trebuie ceva pt prajituri ... :)

#366 Useril este offline   M_rules 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 May 2011 - 09:18 PM

Vezi postareaDaniella, la 30 May 2011 - 08:59 PM, a spus:

Imi merge linkul de pe alt pc. Vad ca stevia sunt 60 ml asta trebuie luata? si cum se foloseste? mie imi trebuie cevca pt prajituri ... B)

Hmm tot la prajituri ti e gandul... :)
Incearca mai intai stevia lichida si vezi cum te impaci. Asta e buna si ar trebui sa fie ok la gust. La alte tipuri de stevia am citit ca unii se plang ca are un pic de "after taste". Ori daca poti cumpara si erythritol, asta e aproximativ ca zaharul. Dupa vezi care din astea 2 ti se pare mai bun, mai depinde si de buget, stevia e mai ok ca pret.

Brillat-Savarin

#367 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 30 May 2011 - 10:02 PM

Vezi postareaDaniella, la 30 May 2011 - 01:14 PM, a spus:

Vezi postareaCarmella, la 30 May 2011 - 12:13 PM, a spus:

Ieri mi-am facut clatite din faina integrala, tarite si magiun de Topoloveni, o minune B)

ce ma enervezi :) vreau si eu! M-am uitat de casa aia brancoveneasca pe net, apare doar un restaurant cu livrari catering in orasul Constanta ...

Uite citeva informatii

http://curteabrancov...ro/?page_id=131

#368 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 May 2011 - 10:14 PM

Vezi postareaM_rules, la 30 May 2011 - 09:18 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 30 May 2011 - 08:59 PM, a spus:

Imi merge linkul de pe alt pc. Vad ca stevia sunt 60 ml asta trebuie luata? si cum se foloseste? mie imi trebuie cevca pt prajituri ... :D

Hmm tot la prajituri ti e gandul... :scratch:
Incearca mai intai stevia lichida si vezi cum te impaci. Asta e buna si ar trebui sa fie ok la gust. La alte tipuri de stevia am citit ca unii se plang ca are un pic de "after taste". Ori daca poti cumpara si erythritol, asta e aproximativ ca zaharul. Dupa vezi care din astea 2 ti se pare mai bun, mai depinde si de buget, stevia e mai ok ca pret.

daaa, de 1 an jumatate sunt innebunita dupa dulciuri ... :snorting: , inainte ma abtineam, nu mancam! nu stiu ce sa fie asta de cand cu sarcina ...buba la cap probabil...

#369 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,452
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 31 May 2011 - 09:21 AM

Vezi postareaboni, la 31 May 2011 - 09:14 AM, a spus:

paine de la Kaufland, de la firma "Vita Star"
are o consistenta umeda. nu place oricui. eu sunt innebunita dupa ea Imagine postata

Aici este una nemteasca mi se pare, am luat-o eu odata, o sa ma uit la ea sa vad daca e ca asta.

M_rules, nu putem scrie acolo la produse nici o intrebare ca asta de exemplu, trebuie sa le scriem aici?

#370 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,769
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 31 May 2011 - 09:34 AM

Vezi postareaAdriana, la 31 May 2011 - 09:21 AM, a spus:

Aici este una nemteasca mi se pare, am luat-o eu odata, o sa ma uit la ea sa vad daca e ca asta.

cred ca te referi la Pumpernickel. trebuie citite cu grija ingredientele, pentru ca unele au si zahar sau alte chestii nepermise.

#371 Useril este offline   Kiva 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 31 May 2011 - 09:48 AM

are o consistenta umeda. nu place oricui. eu sunt innebunita dupa ea Imagine postata

M_rules, nu putem scrie acolo la produse nici o intrebare ca asta de exemplu, trebuie sa le scriem aici?

Adriana, eu mananc dimineata o felie din asta. Nu am timp sa pregatesc mic dejun - stiu e rau, dar totusi incerc sa mananc ceva decat nimic :snorting: Mie mi se pare ca o prajiturica :scratch:

#372 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 31 May 2011 - 09:48 AM

Aha. o sa ma uit, mersi.

#373 Useril este offline   M_rules 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 May 2011 - 10:07 AM

Cel mai bine e sa tinem aici toate intrebarile si raspunsurile. :snorting: Asa topicul ala ramane curat. Se gasesc doar produsele cu preturi si unde se gasesc. Altfel ne intindem in discutii lungi si se pierd informatiile importante.

Brillat-Savarin

#374 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 31 May 2011 - 10:12 AM

Ok :snorting:

#375 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 May 2011 - 10:52 AM

Vezi postareaCarmella, la 30 May 2011 - 10:02 PM, a spus:

m-am uitat. Multumesc! :snorting: E foarte misto magazinul. E minunat ca ai asa ceva langa tine ... ehehe :scratch: te ajuta soarta sa tii monti, brava! Nu gasesc cum ca ar livra si in alte orase. Poate, daca esti draguta, cand mergi tu pe acolo sa intrebi, dar cred ca ei se aprovizioneaza de la furnizori din toata tara si au un magazin local, that's all.

#376 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 May 2011 - 10:57 AM

Da, asta am incercat-o si eu odata, era la mic dejun la hotel in IT si era intr-adevar nemteasca, am vazut o multime de sortimente din astea la kaufland (de tarate, de secara, de grau etc... m-am uitat sumar pe ingrediente parea ok, dar trebuie sa am uit mai in detaliu. In orice caz daca era ca aia, am gustat-o atunci si nu mi.a placut deloc era umeda, dulceaga si cleioasa.
Care cereale au IG cel mai mic? in caz ca iau vreo painica sa stiu ce e cel mai indicat?

am o intrebare: la ce raion gasesc fructoza va rog?

#377 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 May 2011 - 11:08 AM

Vezi postareaDaniella, la 31 May 2011 - 10:52 AM, a spus:

Vezi postareaCarmella, la 30 May 2011 - 10:02 PM, a spus:

m-am uitat. Multumesc! :snorting: E foarte misto magazinul. E minunat ca ai asa ceva langa tine ... ehehe :D te ajuta soarta sa tii monti, brava! Nu gasesc cum ca ar livra si in alte orase. Poate, daca esti draguta, cand mergi tu pe acolo sa intrebi, dar cred ca ei se aprovizioneaza de la furnizori din toata tara si au un magazin local, that's all.

Nu livreaza sigur prin tara, dar cu un comision bun ma gindesc daca nu pot s-o fac chiar eu :scratch:

PS: glumesc!

#378 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 May 2011 - 11:21 AM

:scratch:
sunt si pe aici magazine dar nu atat de mari, dar la naiba in praznic si cu trafic si parcarea din Bucuresti mi-e lehamite sa pierd 3 h sa ma duc la magazin naturist ... Are si fructe si legume acolo, nu? sunt curioasa cat e kg de morcovi si de pere BIO :snorting:

#379 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 May 2011 - 12:13 PM

Vezi postareaDaniella, la 31 May 2011 - 11:21 AM, a spus:

:D
sunt si pe aici magazine dar nu atat de mari, dar la naiba in praznic si cu trafic si parcarea din Bucuresti mi-e lehamite sa pierd 3 h sa ma duc la magazin naturist ... Are si fructe si legume acolo, nu? sunt curioasa cat e kg de morcovi si de pere BIO :)

Ei, nu-ti imagina ca toate sint 100% bio. Au produse aduse de la ferme mici din judet, probabil si de la mici producatori, dar au si rosii turcesti si usturoi chinezesc :) Nu ca rosiile turcesti nu ar fi bune, ca eu cele mai bune rosii cred ca in Turcia le-am mincat (ca si cei mai buni pepeni rosii), dar astea erau de-alea culese la "minoritate", inrosite pe drum...
Avantajul mare pentru mine e ca e la 5 minute de mers pe jos, are si raionul ala de carne proaspata, pui de curte, gaini, rate si curcani, piine pe vatra si piinea mea Monti, magiun, paste, migdale etc, deci cam tot ce mi-as putea dori sa cumpar rapid si pentru care altii sint nevoiti sa faca kilometri.
Si restaurantul este foarte bun si linistit, destul de elegant si ca aspect, il recomand celor care sint macar in trecere prin Constanta. Plus ca au si pensiune, iar pretul este negociabil ;) Anul trecut am cazat pe cineva acolo 4 zile si mi-au lasat camera dubla la 100 lei/noapte, vara! La cit de curat si elegant este, a meritat. Si persoana cazata acolo a fost foarte multumita de servicii si conditii.

#380 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 May 2011 - 12:29 PM

chiar e un avantaj asta, ca foamea cand nu am pe ce pune mana ma innebuneste pe mine ... Si e super daca au si carne din oratanii de curte!!!! Esti asigurata :) .

din ce vad eu din supermarket nu prea ai ce cumpara sa mananci pe loc in afara de branzeturi fermentate, (oleaginoase crude nu sunt peste tot - la Kaufland la Sulina nu am gasit), cioco dark si poate vreo wassa spre a o manca separata, ori un fruct (cand vad insa o foame maxima eu as manca carne cu legume, ca eu pui nu mai mananc: au un miros de la concentratele alea din mortaciuni cu care sunt hraniti ca nu ii mai suport, poate sa-mi prind nasul cu un cleste :) ...au si o punga de gelatina sub piele cruzi, cand ii speli, ati vazut ? ).

fain ca au si pensiune si hotel! chiar ca e un pret super bun de cazare vara, merci de pont!

anul trecut parca nici nu am ajuns pe litoral

poate anul asta ajungem si te-oi ruga de o intermediere. retin ideea oricum. vine aproape de Mamaia?

Arata acest topic

• 73 Pagini +
  • « Prima
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic