Daniella, la 31 May 2011 - 11:21 AM, a spus:
sunt si pe aici magazine dar nu atat de mari, dar la naiba in praznic si cu trafic si parcarea din Bucuresti mi-e lehamite sa pierd 3 h sa ma duc la magazin naturist ... Are si fructe si legume acolo, nu? sunt curioasa cat e kg de morcovi si de pere BIO

Ei, nu-ti imagina ca toate sint 100% bio. Au produse aduse de la ferme mici din judet, probabil si de la mici producatori, dar au si rosii turcesti si usturoi chinezesc

Nu ca rosiile turcesti nu ar fi bune, ca eu cele mai bune rosii cred ca in Turcia le-am mincat (ca si cei mai buni pepeni rosii), dar astea erau de-alea culese la "minoritate", inrosite pe drum...
Avantajul mare pentru mine e ca e la 5 minute de mers pe jos, are si raionul ala de carne proaspata, pui de curte, gaini, rate si curcani, piine pe vatra si piinea mea Monti, magiun, paste, migdale etc, deci cam tot ce mi-as putea dori sa cumpar rapid si pentru care altii sint nevoiti sa faca kilometri.
Si restaurantul este foarte bun si linistit, destul de elegant si ca aspect, il recomand celor care sint macar in trecere prin Constanta. Plus ca au si pensiune, iar pretul este negociabil

Anul trecut am cazat pe cineva acolo 4 zile si mi-au lasat camera dubla la 100 lei/noapte, vara! La cit de curat si elegant este, a meritat. Si persoana cazata acolo a fost foarte multumita de servicii si conditii.