Forum Culinar: Dieta Montignac - Forum Culinar

Salt la continut

  • 73 Pagini +
  • « Prima
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Dieta Montignac "Hai sa vorbim aici de dieta Montignac."

#861 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 18 July 2011 - 09:58 AM

Vezi postareaDaniella, la 17 July 2011 - 09:42 PM, a spus:

Armina sa-ti traiasca soacra! Ia spune cum te-ai descurcat cu tentatiile de astazi?

vad ca meniul de azi, l-ai trecut sub tacere :blush:


-_- L-am trecut sub tacere pentru ca am mancat acelasi lucru si la Brunch si seara. Acum, sunt convinsa ca erau si chestii care nu prea erau conforme dar nu am avut cum verifica ca erau pe platou si nu aveam cum sa stau eu mot in bucatarie cu peste 20 oameni in casa, sa imi fac mancare Monti :-*.

Am mancat tot felul de mezeluri si branzeturi, rosii si niste carnaciori cu mustar. M-am uiat pe borcan dupa si avea zahar...

Singurele abateri au fost 2 guri de Sekt, ca trebuia sa ciocnim. Parca eram un copil, doar imi umezeam buzele :). Si cum am zis, am vrut sa gust din prajitura. Nu imi era pofta dar eram curioasa de gust, textura, aroma. Am luat vreo 3 furculite dintr-o felie. Nu pizza, nu fursecuri cu cocos. Nu zic nici ca a fost bine, nici ca a fost rau, pana la urma a fost o abatere, deci nu a fost bine, dar nu vreau sa imi pun cruce si sa fiu dezamagita. De azi sunt inapoi la ale mele :)

#862 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 18 July 2011 - 09:39 PM

sa-ti fie de bine! bine te-ai reintors, Armina! Cred ca inevitabil cateva exceptii pe an apar ... Important e sa nu abandonezi lupta, asta e una din primele chestii care mi.a placut la monti, pt ca maj dietelor spun ai inlocuit spanacul cu stevie, aleluia, nu vei mai avea nici un rezultat. Cum la monti e pe viata, ai timp sa-ti rascumperi greseala ... :icon_fessee:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#863 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,438
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 18 July 2011 - 10:40 PM

Sorina, tu ai facut marmelada cu fructoza? Cita trebuie pusa ca pe cutie scrie ca e de 3 ori mai dulce decit zaharul. Am un fel de prune pe care nu le maninc in vecii vecilor si ma gindeam sa pun de-o marmelada in Bimby da' nu stiu cum sa ma deslusesc cu cantitatile.
Am facut simbata aspic de fructe cu fructoza, din ochi si a iesit bine.

#864 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,438
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 19 July 2011 - 07:37 AM

Sorina, imi zici si marca de inghetata pe care ai gasit-o conforma?

#865 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 19 July 2011 - 10:57 AM

In majoritatea cazurilor am pus 600g de fructoza la 3kg de fructe. Stiu ca la capsuni am schimbat cantitatea... trebuie sa-mi aduc aminte ce am facut.

Ingetata conforma o iau de la inghetatarie... nu de la magazine... Toata cea de fructe e facuta cu fructoza (aici la mine). Intreaba si tu la tine care e situatia.
Sorina

#866 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,438
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 19 July 2011 - 10:58 AM

Mersi e suficient sa stiu 200 de gr la kg.
O sa ma uit la inghetati :violent1: la ingrediente. Mersi :angryfire:

#867 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,438
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 21 July 2011 - 08:32 AM

Merg biscuitii astia?
faina si tarite din cereale 40% (griu integral, orez, alac, ovăz), maltitol, faina de griu, uleiuri vegetale nehidrogenate, unt, oua proaspete, amidon de griu, oua proaspete, amidon din griu, extract din malt, lapte praf degresat, agenti de crestere, fibra alimentara 1%, sare marina si arome
Imagine atasata: monthly_07_2011/post-4-13112299051191.jpg
faina de cereale 60% (griu, porumb, orez, ovaz), sirop de maltitol, ulei vegetal, oua, amidon de griu, extract de malt, lapte praf degresat, agenti de crestere, arome
Imagine atasata: monthly_07_2011/post-4-13112297153397.jpg

#868 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 21 July 2011 - 08:36 AM

Vezi postareaAdriana, la 21 July 2011 - 08:32 AM, a spus:

Merg biscuitii astia?



Nu merg, au faina + nu se stie cite tarite, au amidon, extract de malt etc + oua, lapte degresat, e un amestec total neconform.

#869 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 21 July 2011 - 08:41 AM

... au si faina de orez, faina de porumb... care iar nu avem voie...
Sorina

#870 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,438
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 21 July 2011 - 08:55 AM

Ok, mersi, ma gindeam si eu dar am zis ca mai bine imi confirmati voi, atunci le maninc acu inainte de a incepe :)

#871 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 22 July 2011 - 06:40 PM

Dauphne/Paula, evita cat poti produsele de soia (inclusiv laptele). Exceptiile pozitive sunt sosul de soia (conform) si vermicelli de soia.
Sorina

#872 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 30 July 2011 - 11:49 AM

Gabi, nu te-am mai vazut pe aici de ceva vreme. Esti in vacanta? :lovestory: Sper sa fii bine si sa ne mai dai cateun semn :occasion14:

Pe weekend plecam in Pilsen. Speram sa fac cateva poze, dar e asa urat afara, ploua si sunt 13 grade...poate iese soarele pana maine :D

#873 Useril este offline   M_rules 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Ice
  • Postari: 684
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationWhere the sun shines.......

Postat 30 July 2011 - 08:22 PM

Vezi postareaArmina, la 30 July 2011 - 11:49 AM, a spus:

Gabi, nu te-am mai vazut pe aici de ceva vreme. Esti in vacanta? :wasted: Sper sa fii bine si sa ne mai dai cateun semn :cheers:

Pe weekend plecam in Pilsen. Speram sa fac cateva poze, dar e asa urat afara, ploua si sunt 13 grade...poate iese soarele pana maine B)

:crying: Am avut concediu si o sa mai am putin concediu. Sunt ok, am mai citit pe sarite, cand am putut.
Distractie placuta in Pilsen :)
http://montignacrecipes.blogspot.com

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin

Imagine postata Imagine postata

#874 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 31 July 2011 - 08:06 AM

Vacanta placuta, Boni, Gabi!

Gabi, vroiam sa te intreb ceva... tu ai pregatit/mancat cous cous integral. Eu nu. Am gasit, cumparat si acum stam si ne uitam unul la altul. Am o problema existentiala acum. Ce fac eu cu el?
Multam mult!
Sorina

#875 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 31 July 2011 - 09:11 AM

Vezi postareasorinadaniela, la 31 July 2011 - 08:06 AM, a spus:

Vacanta placuta, Boni, Gabi!

Gabi, vroiam sa te intreb ceva... tu ai pregatit/mancat cous cous integral. Eu nu. Am gasit, cumparat si acum stam si ne uitam unul la altul. Am o problema existentiala acum. Ce fac eu cu el?
Multam mult!



Sorina, tu esti la prima faza de dieta? ca din cate am citi eu, in faza I nu se poate, ca are IG prea mare, dar parerile sunt impartite

daca ai voie, uita-te la retete vegetariene ca a pus Aura o salata de couscous cu naut si vezi daca se potriveste

sau nu stii cum sa-l pregatesti? nu are instructiuni pe cutie/punga?
fiica dacilor

#876 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 31 July 2011 - 02:37 PM

De putut se poate (cel integral) dar fara grasimi in F1.
Eu sicer, dupa mai bine de un an de F1 mi-as putea permite din cand in cand cate o masa de F2. Asa ca sunt deschisa la orice reteta.
Si, da, e prima data cand cumpar cous cous. Nu l-am pregatit niciodata pana acum.
Am vazut reteta. Nu sunt lamurita cu nautul... cred ca a folosit naut din conserva (Ig 35). Parca nu le-as asocia. Am sa ma duc sa o mai citesc inca o data.
Sorina

#877 Useril este offline   Roxana 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 23
  • Inregistrat: 10-June 11

Postat 31 July 2011 - 04:18 PM

Sorina, eu am mancat cuscus integral cu mancare de pastai (simpla, ceapa si rosii calite intr-o lingura de ulei, si apoi adaugate pastaile; asta ar fi F2, daca renunti la lingura de ulei se face F1), sau cu mancarica de ceapa, dovlecel si rosii (feliate, aruncate in oala si lasate in legea lor pana sunt gata). Fierbeam cuscusul separat si cand erau gata legumele fie le puneam separat in farfurie, fie amestecate. Am facut si amestec de legume crude (rosii, ceapa, ardei) si ciuperci si am adaugat la sfarsit cuscus fiert.

#878 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 31 July 2011 - 04:43 PM

Multumesc mult, Roxana!
Sorina

#879 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 31 July 2011 - 09:29 PM

Vezi postareaM_rules, la 30 July 2011 - 08:22 PM, a spus:

Vezi postareaArmina, la 30 July 2011 - 11:49 AM, a spus:

Gabi, nu te-am mai vazut pe aici de ceva vreme. Esti in vacanta? :) Sper sa fii bine si sa ne mai dai cateun semn :floare:

Pe weekend plecam in Pilsen. Speram sa fac cateva poze, dar e asa urat afara, ploua si sunt 13 grade...poate iese soarele pana maine :(

:) Am avut concediu si o sa mai am putin concediu. Sunt ok, am mai citit pe sarite, cand am putut.
Distractie placuta in Pilsen :(


Bravo, ma bucur ca esti cu noi inca :(. Concediu placut in continuare.
In Pilsen a fost ok. Orasul cat am vazut din el in partea veche e placut dar vremea a fost mizerabila. A plouat continuu si a fost frig, vreo 14-15 grade. Noroc ca am avut 2 perechi de pantofi si am putut sa ii schimb, altfel cred ca ma imbolnaveam...Am mai prins si o durere de stomac ingrozitoare ca am mancat niste fistic. Am bagat de seama ca de la fistic si caju ma doare cumplit stomacul. Doar migdalele sunt ok pentru mine, asta din punct de vedere Monti :(

#880 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,438
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 31 July 2011 - 10:27 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 31 July 2011 - 02:37 PM, a spus:

De putut se poate (cel integral) dar fara grasimi in F1.

Pai mai intii fierbe-l cum scrie pe cutie si apoi poti sa il amesteci cu o ceapa rosie taiata marunta si rosii, sucul lasat de rosii il face sa nu se usuce, apoi daca vrei menta sau ardei sau ce mai vrei tu.

Arata acest topic


  • 73 Pagini +
  • « Prima
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul
0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi