Forum Culinar: Tarta sarata fara blat - Forum Culinar

Salt la continut

  • 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tarta sarata fara blat rapida si buna

#21 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 22 March 2010 - 03:27 PM

Si mie imi place ideea cred ca o s-o execut cat de curand!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#22 Useril este offline   Stefana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 507
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 22 March 2010 - 03:45 PM

Vezi postareaany_annette, la 21 March 2010 - 12:56 PM, a spus:


Cu placere, sper sa va placa :D !
Eu o las sa se odihneasca un pic dupa ce o scot din cuptor.

asa am facut si noi,am oprit focul,am plecat la pescuit si cind ne-am intors peste vreo 5 ore era minunata! nu s-a prins de tava, copiii au mincat ca niste mici capcauni,iar aroma de marar e divina! cred ca se pot combina mai multe feluri de brinza,si resturi de friptura, cam tot ce ramine prin frigider si poate fi transformat intr-o tarta din asta faina!
De pozat nu mai am ce,ca nu mai e!

inca o data, multu-multu-multumesc pt reteta si pt idee! :D

#23 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,035
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 23 March 2010 - 08:47 AM

Am facut-o aseara din 5 oua, 3 linguri de faina si 1 de gris, o bucata (sa fi avut cam 250 de gr) de sunca afumata pe care am taiat-o bucatele si pus-o in tigaie sa isi topeasca grasimea pe care apoi am aruncat-o, o bucata de scamorza affumicata, tot cam de vreo 200 de gr si o cutie de fiocchi di latte, pe ea mai scrie cottage cheese. Cind era aproape gata mi-am adus aminte de parmigiano de pus deasupra si l-am pus atunci, e excelenta =))
Imagine atasata: monthly_03_2010/post-4-126932681686.jpg

#24 Useril este offline   mona 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 417
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 29 March 2010 - 02:07 AM

Any,e foarte buna tarta ta ,am facut-o si eu de multe ori ( nu mai retin daca ti-am multumit ,dar iti multumesc acum) insa nu acesta e motivul pt care postez.
Nu stiu daca sunt prima care sesizez dar se intampla ceva ciudat (cel putin!) la topicul acesta !
Eataly are avatarul Adrianei iar in locul fotografiei cu tarta lui Julix...apare fotografia lui Geany !!!
Tot poza finala a tartei apare si in avatarul Sorineidaniela!
Mai mult decat atat,chiar acum cand postez in spatiul unde ar trebui sa fie emoticoanele ....e tot o poza(ma rog,un colt de) dar cu tarta !

Eu stiu ca-i o ora nepotrivita pt a posta dar m=am ciupit si m-a durut! Deci nu dorm visand ca ma urmareste tarta !


#25 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 31 March 2010 - 08:03 PM

Bre, eu imi vad avatarul meu nu tarta... Cine stie ce s-o fi intamplat... Sorina
Sorina

#26 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,035
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 31 March 2010 - 10:33 PM

Eu vad totul normal, avatarurile fiecaruia si tartele la fel.
Poate era vreo chestie ciudata in seara in care ai scris, mona.

#27 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 10 April 2010 - 01:20 PM

Vezi postareazerda, la 22 March 2010 - 03:27 PM, a spus:

Si mie imi place ideea cred ca o s-o execut cat de curand!


Te astept, sper sa-ti placa :) !

Vezi postareamamistef, la 22 March 2010 - 03:45 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 21 March 2010 - 12:56 PM, a spus:


Cu placere, sper sa va placa :) !
Eu o las sa se odihneasca un pic dupa ce o scot din cuptor.


asa am facut si noi,am oprit focul,am plecat la pescuit si cind ne-am intors peste vreo 5 ore era minunata! nu s-a prins de tava, copiii au mincat ca niste mici capcauni,iar aroma de marar e divina! cred ca se pot combina mai multe feluri de brinza,si resturi de friptura, cam tot ce ramine prin frigider si poate fi transformat intr-o tarta din asta faina!
De pozat nu mai am ce,ca nu mai e!

inca o data, multu-multu-multumesc pt reteta si pt idee! :tongue3:


Cu multa placere :D !
Da, asa e, se pot combina multe feluri de branza, iar la aroma de marar eu n-as renunta pentru ca mi se pare minunata :) !

Vezi postareaAdriana, la 23 March 2010 - 08:47 AM, a spus:

Am facut-o aseara din 5 oua, 3 linguri de faina si 1 de gris, o bucata (sa fi avut cam 250 de gr) de sunca afumata pe care am taiat-o bucatele si pus-o in tigaie sa isi topeasca grasimea pe care apoi am aruncat-o, o bucata de scamorza affumicata, tot cam de vreo 200 de gr si o cutie de fiocchi di latte, pe ea mai scrie cottage cheese. Cind era aproape gata mi-am adus aminte de parmigiano de pus deasupra si l-am pus atunci, e excelenta :)
Atasament tartafblat4.jpg


Foarte bine arata si ma bucur tare ca v-a placut :D !

Vezi postareamona, la 29 March 2010 - 02:07 AM, a spus:

Any,e foarte buna tarta ta ,am facut-o si eu de multe ori ( nu mai retin daca ti-am multumit ,dar iti multumesc acum) !


Cu placere Mona :D :) !

#28 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 12 April 2010 - 09:40 AM

Varianta frigaruie!Cu crenvusti afumati si fontina!Un delir!

Imagine atasata: monthly_04_2010/post-9-1271057792.jpg

Imagine atasata: monthly_04_2010/post-9-127105782518.jpg

Any, multumiri si iar multumiri! ;)

#29 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,035
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 12 April 2010 - 11:20 AM

Serviti calzi sau reci? Foarte faina idee.

#30 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 12 April 2010 - 02:09 PM

Noua ne place rece!

#31 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 12 April 2010 - 04:05 PM

Vezi postareaEataly, la 12 April 2010 - 09:40 AM, a spus:

Varianta frigaruie!Cu crenvusti afumati si fontina!Un delir!
Any, multumiri si iar multumiri! :occasion14:


Multumesc si eu de idee, e super :tongue3: !

#32 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,035
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 22 April 2010 - 07:55 AM

Am refacut-o ca sa probez noua forma de silicon
Imagine postata
cind am timp o mai fac si congelez feliile pentru ziua lui Marco, ies excelent in forma asta
Imagine atasata: monthly_04_2010/post-4-127191571759.jpg

#33 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 22 April 2010 - 12:58 PM

Vezi postareaAdriana, la 22 April 2010 - 07:55 AM, a spus:

Am refacut-o ca sa probez noua forma de silicon
cind am timp o mai fac si congelez feliile pentru ziua lui Marco, ies excelent in forma asta


Pai sa stii ca ies foarte frumos feliile in forma asta :occasion15: !
Cred ca si in forme de muffins. Ar trebui s-o refac si eu.

#34 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,035
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 22 April 2010 - 01:00 PM

Pai s-o refaci ca e buna de reciclat bucatile de prosciutto si brinza care zac demult in frigider :occasion15:

#35 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 22 April 2010 - 01:07 PM

Vezi postareaAdriana, la 22 April 2010 - 01:00 PM, a spus:

Pai s-o refaci ca e buna de reciclat bucatile de prosciutto si brinza care zac demult in frigider :occasion15:



Da, da, vai ce idee buna :occasion14: , numai ce frigiderul meu e-aproape gol, trebuie sa merg intai la cumparaturi :floare: .

#36 Useril este offline   Cami 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 26 April 2010 - 03:53 PM

Aseara am facut si eu tarta asta. Cu 5 oua, niste resturi de cabanos si de ceafa afumata si cu resturi de branza rasa. Am luat de la Carefour edge cheese (capete de calup, rase) special pentru tarta asta. N-am avut parmezan, asa ca si pe deasupra am pus tot branza de asta. In loc de marar am pus patrunjel. E excelenta. Verdictul sotului: sa mai faci! O sa mai fac.

#37 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 26 April 2010 - 06:18 PM

Vezi postareaCami, la 26 April 2010 - 03:53 PM, a spus:

Aseara am facut si eu tarta asta. Cu 5 oua, niste resturi de cabanos si de ceafa afumata si cu resturi de branza rasa. Am luat de la Carefour edge cheese (capete de calup, rase) special pentru tarta asta. N-am avut parmezan, asa ca si pe deasupra am pus tot branza de asta. In loc de marar am pus patrunjel. E excelenta. Verdictul sotului: sa mai faci! O sa mai fac.


Cami ma bucur ca ai incercat-o!
Cu cabanos inca n-am incercat, te cred ca-i bun :headbang: !
Sa mai faci :violent1: !

#38 Useril este offline   Cami 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 27 April 2010 - 07:24 AM

Vezi postareaany_annette, la 26 April 2010 - 06:18 PM, a spus:

Vezi postareaCami, la 26 April 2010 - 03:53 PM, a spus:

Aseara am facut si eu tarta asta. Cu 5 oua, niste resturi de cabanos si de ceafa afumata si cu resturi de branza rasa. Am luat de la Carefour edge cheese (capete de calup, rase) special pentru tarta asta. N-am avut parmezan, asa ca si pe deasupra am pus tot branza de asta. In loc de marar am pus patrunjel. E excelenta. Verdictul sotului: sa mai faci! O sa mai fac.


Cami ma bucur ca ai incercat-o!
Cu cabanos inca n-am incercat, te cred ca-i bun :) !
Sa mai faci :) !

Any, sotul meu e cam zgarcit cu complimentele la mancare. Pentru el asta a fost complimentul suprem. Asa ca iti dai seama ca mai fac.

#39 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 27 April 2010 - 10:33 AM

Vezi postareaCami, la 27 April 2010 - 07:24 AM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 26 April 2010 - 06:18 PM, a spus:

Vezi postareaCami, la 26 April 2010 - 03:53 PM, a spus:

Aseara am facut si eu tarta asta. Cu 5 oua, niste resturi de cabanos si de ceafa afumata si cu resturi de branza rasa. Am luat de la Carefour edge cheese (capete de calup, rase) special pentru tarta asta. N-am avut parmezan, asa ca si pe deasupra am pus tot branza de asta. In loc de marar am pus patrunjel. E excelenta. Verdictul sotului: sa mai faci! O sa mai fac.


Cami ma bucur ca ai incercat-o!
Cu cabanos inca n-am incercat, te cred ca-i bun :) !
Sa mai faci :D !

Any, sotul meu e cam zgarcit cu complimentele la mancare. Pentru el asta a fost complimentul suprem. Asa ca iti dai seama ca mai fac.


Super, ma bucur :) !

#40 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 May 2010 - 09:13 PM

Azi am facut-o cu carnati tip cabanos, excelenta!
Am avut si marar proaspat din Ro :violent1:

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-13-127429641798.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-13-127429640472.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-13-127429639797.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-13-127429638994.jpg

Arata acest topic


  • 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi