Forum Culinar: Tarta sarata fara blat - Forum Culinar

Salt la continut

  • 6 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tarta sarata fara blat rapida si buna

#61 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 26 September 2011 - 10:53 AM

Vezi postareaAdriana, la 25 September 2011 - 09:52 PM, a spus:

E foarte frumoasa, in forma aceea ar merge un strat de ceva deasupra, o brinza gen philadelphia sau pur si simplu smintina buna, nu?



Mersi :rolleyes: !
De aia am incercat sa o fac in forma de tarta,cu gandul la ceva deasupra pt chefuri/sarbatori.Acum nu am pus nimic ca a fost numai o incercare,dar cu siguranta merge o crema de branza,sau altfel de pasta,frumos decorata,mmm...
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#62 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 03 October 2011 - 11:32 AM

Vezi postareaOana S, la 20 September 2011 - 09:41 PM, a spus:

Foarte buna!! La fetite le-a placut f mult.
Multumesc de reteta.
Pupici!!



Cu placere, ma bucur mai ales ca le-a placut la fetite :D !


Vezi postareapetunie, la 24 September 2011 - 11:32 PM, a spus:

Oare cum de n-am facut eu tarta asta pana acum?!

Am facut-o zilele trecute in forma de tarta.

E absolut delicioasa!!!Usor de facut; dureaza mai mult pana se raceste :)

Thanks! :thumleft: :drool:


Foarte bine arata in forma de tarta!
Ma bucur ca ai incercat-o :D !

#63 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,067
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 03 October 2011 - 12:09 PM

Vezi postareaany_annette, la 03 October 2011 - 11:32 AM, a spus:

Ma bucur ca ai incercat-o :drool: !

Ma bucur sa te revad :thumleft:

#64 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 05 October 2011 - 11:25 AM

Vezi postareaAdriana, la 03 October 2011 - 12:09 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 03 October 2011 - 11:32 AM, a spus:

Ma bucur ca ai incercat-o :) !

Ma bucur sa te revad :-*



Si eu =)) , mai rarut in ultima perioada pe aici, insa eu inca mai fac plaja =)) .
Pe curand!!!!!

#65 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,067
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 05 October 2011 - 11:33 AM

Te cred, si aici inca e vara dintr-aia frumoasa si suportabila, probabil noi vom trece peste citeva zile direct din sandale in cizme =))

#66 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 24 November 2011 - 11:11 PM

Am facut azi tarta, super buna,n-a carait deloc al meu ca i-am dat pe post de cina.

Eu am pus branza facuta de mine si mousso-lapto-batuto a la moatza :floare: .Faina am pus de spelta, iar grisul din faina integrala

Imagine atasata: monthly_11_2011/post-479-13221690241241.jpg

saru-mana Any :)
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#67 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 25 November 2011 - 01:05 AM

Ioana important e ca ti-a placut, ma bucur ca ai putut s-o modifici folosind ingredientele care-ti plac tie :floare: .

#68 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 29 December 2011 - 02:15 PM

Any, nu am smantana/iaurt si nu mai vreau sa cumpar, ca si asa am pe stoc in frigi o groaza de chestii de care vreau sa scap ca nu mai tin. Am mozzarella 2 bile mari, am cas proaspat de capra, am telemea de vaca si o branza usor de tot afumata. Am oua multe. Pot inlocui smantana cu oua in exces + mozza?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#69 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 29 December 2011 - 02:18 PM

Vezi postareaDaniella, la 29 December 2011 - 02:15 PM, a spus:

Any, nu am smantana/iaurt si nu mai vreau sa cumpar, ca si asa am pe stoc in frigi o groaza de chestii de care vreau sa scap ca nu mai tin. Am mozzarella 2 bile mari, am cas proaspat de capra, am telemea de vaca si o branza usor de tot afumata. Am oua multe. Pot inlocui smantana cu oua in exces + mozza?


Mozzarella nu, ca mai lasa apa.
Mai bine mai baga 1 ou 2, dar era mai bine daca aveai smantana sau iaurt. Smantana o mai usura.

#70 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 29 December 2011 - 02:40 PM

mi-am adus aminte ca am smantana de gatit la cutiute, de 15 % sau de 32 %. Asta e ok?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#71 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 29 December 2011 - 02:43 PM

Vezi postareaDaniella, la 29 December 2011 - 02:40 PM, a spus:

mi-am adus aminte ca am smantana de gatit la cutiute, de 15 % sau de 32 %. Asta e ok?



Da, e ok. Si eu de asta la cutie folosesc in general

Imagine atasata: monthly_12_2011/post-13-1325162600026.jpg

#72 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 29 December 2011 - 03:16 PM

bun, pai atunci ma scap si de o cutie de asta! :o ca nici pe astea nu mai stiu pt ce le.am cumaparat ... ca eu folosesc mai mult de aia romaneasca, dar ma enerva ca voi scrieti la retete: smantana de gatit, smantana de nu stiu care, frisca de smantana si eu la market apoi pun mana pe ele, le bag in frigi si nu imi mai pica retetele sub nas pana nu expira ... :pupic:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#73 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 29 December 2011 - 03:44 PM

Vezi postareaDaniella, la 29 December 2011 - 03:16 PM, a spus:

bun, pai atunci ma scap si de o cutie de asta! :o ca nici pe astea nu mai stiu pt ce le.am cumaparat ... ca eu folosesc mai mult de aia romaneasca, dar ma enerva ca voi scrieti la retete: smantana de gatit, smantana de nu stiu care, frisca de smantana si eu la market apoi pun mana pe ele, le bag in frigi si nu imi mai pica retetele sub nas pana nu expira ... :pupic:


Perfect :o !

#74 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 30 December 2011 - 06:06 PM

Alooo! Doamna Any! lasa bagaju'k e broblem! am tava cu tarta sarata la cuptor. Problema e ca nu am rosioare, un castravate/leguma cruda nika. Doar o varza cruduta, radacinoase, ciuperci la borcan. Cu ce servesc eu tarta, ca banuiesc ca e relativ sarata. Te rog pentru o idee doamna! :)

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#75 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 30 December 2011 - 06:09 PM

Vezi postareaDaniella, la 30 December 2011 - 06:06 PM, a spus:

Alooo! Doamna Any! lasa bagaju'k e broblem! am tava cu tarta sarata la cuptor. Problema e ca nu am rosioare, un castravate/leguma cruda nika. Doar o varza cruduta, radacinoase, ciuperci la borcan. Cu ce servesc eu tarta, ca banuiesc ca e relativ sarata. Te rog pentru o idee doamna! :)



Eu sper ca n-ai pus sare, ca eu am specificat acolo :) !
Serveste-o cu paine si gata, eu de multe ori asa fac.
Nici morcov n-ai? Faceai o salata cu morcov dat la razatoarea mare, ulei ev si balsamic.

#76 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 30 December 2011 - 06:33 PM

Vezi postareaany_annette, la 30 December 2011 - 06:09 PM, a spus:

Eu sper ca n-ai pus sare, ca eu am specificat acolo :) !
Serveste-o cu paine si gata, eu de multe ori asa fac.
Nici morcov n-ai? Faceai o salata cu morcov dat la razatoarea mare, ulei ev si balsamic.

N-am pus sare, Doamne fereste! ca atata mic chef sunt si eu sa stiu ca dc pun mezeluri sau branzeturi (omleta sau ce-o fi) nu se pune sare.
Cred ca am mai degraba pastarnac si sfecla rosie ;) . Pregatesc tava si duc la mama soacra ... ca la mine o tava de tarta nu se mananca ... si ar fi pacat ...

oare merge o felie de sfecla rosie cruda? :) la oameni mai conservatori .... ?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#77 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 30 December 2011 - 06:43 PM

Vezi postareaDaniella, la 30 December 2011 - 06:33 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 30 December 2011 - 06:09 PM, a spus:

Eu sper ca n-ai pus sare, ca eu am specificat acolo :thumleft: !
Serveste-o cu paine si gata, eu de multe ori asa fac.
Nici morcov n-ai? Faceai o salata cu morcov dat la razatoarea mare, ulei ev si balsamic.

N-am pus sare, Doamne fereste! ca atata mic chef sunt si eu sa stiu ca dc pun mezeluri sau branzeturi (omleta sau ce-o fi) nu se pune sare.
Cred ca am mai degraba pastarnac si sfecla rosie :wacko: . Pregatesc tava si duc la mama soacra ... ca la mine o tava de tarta nu se mananca ... si ar fi pacat ...

oare merge o felie de sfecla rosie cruda? :director: la oameni mai conservatori .... ?



:blink: :-*
Cruda nu prea cred, dar poate are mama soacra ceva pe langa, o rosioara ceva :)

#78 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 30 December 2011 - 06:45 PM

ma gandesc sa ma duc cu ele de gata ... le tai fin prin mandolina? da-ti acordul, hai :thumleft: nici asa ? :director:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#79 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 30 December 2011 - 06:47 PM

Vezi postareaDaniella, la 30 December 2011 - 06:45 PM, a spus:

ma gandesc sa ma duc cu ele de gata ... le tai fin prin mandolina? da-ti acordul, hai :thumleft: nici asa ? :director:


De sfecla rosie zici? Of, nush ce sa zic ca cruda n-am mancat niciodata.

#80 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 30 December 2011 - 06:51 PM

merge f bine sfecla rosie cruda, dar rasa pe razatoarea mare.

edit: daca ai timp 10-15 min, poti s-o coci la mo, intepata, direct intr-un castron, nu tb sa fie f moale.

Arata acest topic


  • 6 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi