Forum Culinar: Tarta sarata fara blat - Forum Culinar

Salt la continut

  • 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tarta sarata fara blat rapida si buna

#41 Useril este offline   nane 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationFrrrrrrrr!

Postat 20 May 2010 - 04:20 PM

Din cate oua ai facut-o si ce diametru are forma?
Arata foooarte bine! si eu faceam intr-o perioada dar parca nu arata atat de frumos.

#42 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 20 May 2010 - 05:09 PM

Vezi postareanane, la 20 May 2010 - 04:20 PM, a spus:

Din cate oua ai facut-o si ce diametru are forma?
Arata foooarte bine! si eu faceam intr-o perioada dar parca nu arata atat de frumos.


Multumesc :scratch: !
Tava are 20 de cm la baza jos si 22 cm sus.
Am facut-o cu 4 oua.
Nu o mancam niciodata calda abia scoasa din cuptor, o las sa se aseze, sa fie calduta.

#43 Useril este offline   IrinucaPopii 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 120
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSpania

Postat 17 January 2011 - 01:29 PM

Asta e varianta de lux a omletei? :toothy6:

Bun, trebuie sa o incerc si eu...
Se poate face in orice tava avem prin casa, nu?

#44 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 January 2011 - 01:21 AM

Vezi postareaIrinucaPopii, la 17 January 2011 - 01:29 PM, a spus:

Asta e varianta de lux a omletei? :love7:

Bun, trebuie sa o incerc si eu...
Se poate face in orice tava avem prin casa, nu?


Pai nu prea, ca in omleta nu punem faina :D !
In orice tava care sa aibe cat de cat dimensiunile astea, ca sa iasa inaltuta cat se vede-n poza.

#45 Useril este offline   IrinucaPopii 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 120
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSpania

Postat 19 January 2011 - 02:57 PM

Vezi postareaany_annette, la 18 March 2010 - 11:59 PM, a spus:

se pune compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.
Atasament DSCN1626 (Medium) (Small).JPG


Hmm...Eu am pus compozitia intr-o tava ANTIADERENTA :lol: si unsa cu unt ( fara faina)
Din cauza aceasta s-a prins de tava?
As putea pune, mai bine hartie de copt?

In rest, a fost foarte buna, nu e problema...

#46 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 January 2011 - 03:05 PM

Vezi postareaIrinucaPopii, la 19 January 2011 - 02:57 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 18 March 2010 - 11:59 PM, a spus:

se pune compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.
Atasament DSCN1626 (Medium) (Small).JPG


Hmm...Eu am pus compozitia intr-o tava ANTIADERENTA :lol: si unsa cu unt ( fara faina)
Din cauza aceasta s-a prins de tava?
As putea pune, mai bine hartie de copt?

In rest, a fost foarte buna, nu e problema...


Irinuca, da, de aia s-a prins :) .
Eu fac ori in tava "antiaderenta" ori in tava de aluminiu din aia de unica folosinta si intotdeauna le ung cu unt si presar cu faina.
Nu se prinde, se desprinde foarte frumos.
Hartie de copt eu n-am pus niciodata, prefer asa, iese perfect.

#47 Useril este offline   IrinucaPopii 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 120
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSpania

Postat 21 January 2011 - 05:42 PM

Multumesc pentru raspuns!
Oricum mai incerc reteta, si pana la urma o sa-mi iasa perfect :headbang:

#48 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 21 January 2011 - 07:01 PM

Vezi postareaIrinucaPopii, la 21 January 2011 - 05:42 PM, a spus:

Multumesc pentru raspuns!
Oricum mai incerc reteta, si pana la urma o sa-mi iasa perfect :headbang:



Sigur o sa-ti iasa, eu vreau s-o fac in seara in forme de briose/muffins, ca am niste cabanos la congelator si ar cam trebui consumat.

#49 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 22 January 2011 - 10:52 PM

Le-am facut aseara in forme de briose

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-13-12957295310709.jpg

#50 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 22 January 2011 - 11:01 PM

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-13-12957300717848.jpg

#51 Useril este offline   IrinucaPopii 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 120
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSpania

Postat 24 January 2011 - 05:41 PM

Vezi postareaany_annette, la 22 January 2011 - 10:52 PM, a spus:

Le-am facut aseara in forme de briose


Foarte frumos au iesit !
Ce idee buna pentru aperitive!

#52 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 24 January 2011 - 08:57 PM

Vezi postareaIrinucaPopii, la 24 January 2011 - 05:41 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 22 January 2011 - 10:52 PM, a spus:

Le-am facut aseara in forme de briose


Foarte frumos au iesit !
Ce idee buna pentru aperitive!



Pe pagina 2 Eataly a facut frigarui cu rosii cherry si zucchine, iarasi idee faina pt aperitiv!

#53 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,063
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 24 January 2011 - 10:58 PM

Si eu am urmat-o :cheers:
Imagine postata

#54 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 25 January 2011 - 05:14 PM

Vezi postareaAdriana, la 24 January 2011 - 10:58 PM, a spus:

Si eu am urmat-o :floare:



Poza ta mi-a facut "pofta" de vara :-* !
Vreau sa caut si eu chestii de astea pt finger food, scobitori din bambus.

#55 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 12 April 2011 - 10:48 PM

Am refacut-o a nu stiu cata oara aseara... una clasica pe care am dus-o la scoala la Mara si una adaptata la monti, ca sa o pot papa si eu.
Asaaaa, acum sa va spun ce am facut:
- in loc de mezel am pus carnita de pui ramasa prin frigider
- in loc de faina am folosit faina de linte
- in rest am folosit aceleasi ingrediente si aceleasi cantitati.
Rezultatul a fost exceptional de bun. Soata din dotare aproape ca mi-a terminat-o pe toata. A trebuit sa o ascund ca sa-mi mai ramana si mie ceva pt maine la pachet.
De acum incolo am sa mi-o fac si pt mine. Multumesc, din nou, pt idee!
Sorina

#56 Useril este offline   lisa 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 62
  • Inregistrat: 10-April 11

Postat 12 April 2011 - 11:02 PM

eu am reteta trecut in caiet de mult timp. E foarte buna si gustoasa si rapida.
:) multumim!
Mama de strumfi blonzi

#57 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 13 April 2011 - 10:02 AM

Vezi postareasorinadaniela, la 12 April 2011 - 10:48 PM, a spus:

Am refacut-o a nu stiu cata oara aseara... una clasica pe care am dus-o la scoala la Mara si una adaptata la monti, ca sa o pot papa si eu.
Asaaaa, acum sa va spun ce am facut:
- in loc de mezel am pus carnita de pui ramasa prin frigider
- in loc de faina am folosit faina de linte
- in rest am folosit aceleasi ingrediente si aceleasi cantitati.
Rezultatul a fost exceptional de bun. Soata din dotare aproape ca mi-a terminat-o pe toata. A trebuit sa o ascund ca sa-mi mai ramana si mie ceva pt maine la pachet.
De acum incolo am sa mi-o fac si pt mine. Multumesc, din nou, pt idee!


:) Pai daca-i place soatei, e semn bun!
Eu nu mai stiu de cate ori am facut-o, la toti cei care-au gustat-o le-a placut.
Ma bucur ca ai putut sa o faci si Monti :) !

Vezi postarealisa, la 12 April 2011 - 11:02 PM, a spus:

eu am reteta trecut in caiet de mult timp. E foarte buna si gustoasa si rapida.
:) multumim!


Cu placere Lisa :) , ma bucur ca-ti place! E si ieftina as spune, mai ales cand ai un rest de mezel si ceva branza prin frigider.
De rapida, nu mai zic.

#58 Useril este offline   Oana S 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 20 September 2011 - 09:41 PM

Foarte buna!! La fetite le-a placut f mult.


Imagine atasata: monthly_09_2011/post-1297-13165475632395.jpg

Multumesc de reteta.

Pupici!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#59 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 24 September 2011 - 11:32 PM

Oare cum de n-am facut eu tarta asta pana acum?!

Am facut-o zilele trecute in forma de tarta.

Imagine atasata: monthly_09_2011/post-59-13168997960791.jpg

Imagine atasata: monthly_09_2011/post-59-1316899813538.jpg

E absolut delicioasa!!!Usor de facut; dureaza mai mult pana se raceste :D

Thanks! :) :D
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#60 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,063
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 25 September 2011 - 09:52 PM

E foarte frumoasa, in forma aceea ar merge un strat de ceva deasupra, o brinza gen philadelphia sau pur si simplu smintina buna, nu?

Arata acest topic


  • 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi