Forum Culinar: Ce retete de peste ati gatit azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 90 Pagini +
  • « Prima
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce retete de peste ati gatit azi?

#1041 Useril este offline   verber 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 29 July 2015 - 01:56 AM

Vezi postareaCristinica, la 28 July 2015 - 10:18 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 26 July 2015 - 09:56 PM, a spus:

interesanta ideea de rosii umplute cu ton! ce mai contine umplutura, Cristina?

Mai interesant imi pare cum te-ai distrat tu cu caracatita asta!!! :thumleft:
Eu am umplut rosiile cu un ciuf de patrunjel si putin usturoi... si spre final (cand rosiile erau moi), am adaugat ton din conserva si le-am mai lasat o vreme. Trebuia sa gatesc ceva rapid si cu multe rosii :appl:

Eu mai nou fac reteta asta cu maioneza noua Amora cea facuta batuta numai din albusuri,cibulete

#1042 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 30 July 2015 - 10:30 AM

Vezi postareaCristinica, la 28 July 2015 - 10:18 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 26 July 2015 - 09:56 PM, a spus:

interesanta ideea de rosii umplute cu ton! ce mai contine umplutura, Cristina?

Mai interesant imi pare cum te-ai distrat tu cu caracatita asta!!! :floare:
Eu am umplut rosiile cu un ciuf de patrunjel si putin usturoi... si spre final (cand rosiile erau moi), am adaugat ton din conserva si le-am mai lasat o vreme. Trebuia sa gatesc ceva rapid si cu multe rosii :D


Buna ideea, merci Cristina! :D

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1043 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 05 August 2015 - 03:38 PM

Codite de somon(le-am inabusit in tigaie cu putin ulei de masline,un catel intreg de usturoi si rondele de ardei iute,ca la pastele aglio olio peperoncino,cu vin alb,sarat piperat,pus deasupra feliuta de lamaie si marar uscat de la plic ,lasat cu capac sa se inabuse)servit cu felii de paine prajita calde frecate cu sexiunea' unui catel de usturoi...

Imagine atasata: monthly_08_2015/post-405-14387818626611.jpg

#1044 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,460
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 27 August 2015 - 12:06 AM

Persico cu strat de feliute de cartofi, strat de feliute de dovlecel, sferturi de rosii mici si creveti, cuptor 200°C pin'ce intra furculita cu usurinta
befor
Imagine atasata: monthly_08_2015/post-4-14406267484514.jpg
after adica sectiune din farfuria mea
Imagine atasata: monthly_08_2015/post-4-144062677434.jpg

#1045 Useril este offline   clau_ash 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,016
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 22 December 2015 - 10:02 PM

Hraime sau peste marocan cu sos picant/iute. In farfurie nu am mai apucat sa-l pozez ... :occasion14:

Imagine atasata: monthly_12_2015/post-591-1450814440483.jpg

#1046 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,045
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 23 December 2015 - 12:39 AM

mâncare de spital, ca să-l citez pe Peter :occasion14:

Imagine atasata: monthly_12_2015/post-1215-1450823674725.jpg

#1047 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,460
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 23 December 2015 - 09:02 AM

Vezi postareaclau_ash, la 22 December 2015 - 10:02 PM, a spus:

Hraime sau peste marocan cu sos picant/iute. In farfurie nu am mai apucat sa-l pozez ... :occasion14:

imi povestesti cum se face?

#1048 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,460
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 23 December 2015 - 09:04 AM

Vezi postareaDexter, la 23 December 2015 - 12:39 AM, a spus:

mâncare de spital, ca să-l citez pe Peter :occasion14:

pai tu crezi ca-ti da spitalu' asa o bucata frumoasa de somon?

#1049 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 23 December 2015 - 09:18 AM

Vezi postareaDexter, la 23 December 2015 - 12:39 AM, a spus:

mâncare de spital, ca să-l citez pe Peter :)

Atasament P1240421.JPG


:occasion14:
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#1050 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 23 December 2015 - 08:29 PM

Vezi postareaAdriana, la 23 December 2015 - 09:02 AM, a spus:


imi povestesti cum se face?


Si eu vreau poveste!! :occasion14:

#1051 Useril este offline   clau_ash 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,016
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 23 December 2015 - 10:43 PM

Vezi postareaAdriana, la 23 December 2015 - 09:02 AM, a spus:

Vezi postareaclau_ash, la 22 December 2015 - 10:02 PM, a spus:

Hraime sau peste marocan cu sos picant/iute. In farfurie nu am mai apucat sa-l pozez ... :)

imi povestesti cum se face?


Vezi postareaEataly, la 23 December 2015 - 08:29 PM, a spus:

Vezi postareaAdriana, la 23 December 2015 - 09:02 AM, a spus:


imi povestesti cum se face?


Si eu vreau poveste!! :occasion14:


Sigur, iata si povestea:

A fost odaca ca niciodada un frigider cu cativa prieteni care se plictiseau si care s-au hotarat sa se joace in tigaie ...Prietenii de rigoare:
2 ardei grasi rosii/portocalii(mie imi plac mai mult), taiati fasiute sau patratele de 2cm lungime/1 cm latime
1-1,5 kg file peste tilapia
1/2 legatura coriandru proaspat tocat marunt
1 capatana usturoi decojit si taiat feliute
2 lingurite paprica iute
1 lingurita paprica dulce
1 lingurita sare
30 ml ulei de masline
170 ml apa

Fileurile de peste se spala si se usuca.
Apa se amesteca cu paprica, sarea si uleiul.
Se preincalzeste cuptorul la 180 grade

Se pune un pic de ulei in tigaie, si cand se incinge se arunca peste ardeiul, se perpeleste bine, se adauga usturoiul, se amesteca bine sa nu se arda, dupa 1 min se adauga jumatate din coriandru, dupa inca 1 min se adauga amestecul de apa cu mirodenii si secamesteca bine. Eu fac sosul asta la foc mare deci cam dupa 5 min scade la jumatate din cantitatea initiala.
Se pune jumate din cantitatea de sos intr-o tava, se atanjeaza peste fileurile si peste ele se adauga ce a ramas din sos si restul de coriandru . Se da tava la cuptor cam 15 min si gata. Recomand sa aveti paine proaspata prin preajma ca sa intingeti in sos...

#1052 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,460
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 23 December 2015 - 11:36 PM

Fain de tot, mersi frumos :occasion14:

#1053 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 24 December 2015 - 01:08 PM

Imi place povestea, mai ales happy end-ingul! :thumleft:

#1054 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 08 January 2016 - 08:26 AM

Faina reteta. Banuiesc eu ca se poate face cu orice fel de peste,sau`?

#1055 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 08 January 2016 - 08:27 AM

Vezi postareaDexter, la 23 December 2015 - 12:39 AM, a spus:

mâncare de spital, ca să-l citez pe Peter :occasion15:

Atasament P1240421.JPG


Asta era comentariul tatalui meu la supa de legume pasata " ai facut mancare de spital? "

#1056 Useril este offline   clau_ash 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,016
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 08 January 2016 - 03:53 PM

Vezi postareastella, la 08 January 2016 - 08:26 AM, a spus:

Faina reteta. Banuiesc eu ca se poate face cu orice fel de peste,sau`?


Cred ca da, doar cu somon nu am incercat

#1057 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 09 January 2016 - 01:45 PM

Imagine atasata: monthly_01_2016/post-9-145233988488.jpg

Jumbo creveti la cuptor, inele de calamari impanate(cumparate) si salata de caracatita cu fenicul.

Se vede ca suntem in dieta? :thumleft:

#1058 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 January 2016 - 12:51 PM

Aseara crevetii cu reteta de la Titirimundi . Cu usturoi si patrunjel...mereu wow; pe placul mesenilor.
Am dovedit tigaia in 3 :thumleft:.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_01_2016/post-16-14525094682373.jpg


#1059 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 11 January 2016 - 02:37 PM

Vezi postareastella, la 11 January 2016 - 12:51 PM, a spus:

Aseara crevetii cu reteta de la Titirimundi . Cu usturoi si patrunjel...mereu wow; pe placul mesenilor.
Am dovedit tigaia in 3 :).


nu pare chiar asa de greu de dovedit, noi cred ca ne-am fi descurcat si-n doi :thumleft:
sa va fie de bine!

#1060 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 January 2016 - 02:42 PM

Vezi postareamoatza, la 11 January 2016 - 02:37 PM, a spus:

Vezi postareastella, la 11 January 2016 - 12:51 PM, a spus:

Aseara crevetii cu reteta de la Titirimundi . Cu usturoi si patrunjel...mereu wow; pe placul mesenilor.
Am dovedit tigaia in 3 :).


nu pare chiar asa de greu de dovedit, noi cred ca ne-am fi descurcat si-n doi :thumleft:
sa va fie de bine!

Motzulino, inainte de decorticare era o punga de un kil :)Dar cred ca daca mai erau ii dovedeau baietii :); eu m-am limitat la o portir

Arata acest topic


  • 90 Pagini +
  • « Prima
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi