Forum Culinar: Ce retete de peste ati gatit azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 90 Pagini +
  • « Prima
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce retete de peste ati gatit azi?

#1061 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 11 January 2016 - 02:46 PM

pai da! ca asa ce intra la apa goangele astea!

am si io niste calamar, al meu e, ailalti mananca crap. da' bineinteles ca trebuia sa fie si ceva pe dos: adica 'geaba au calorii putine ca se scalda-n colesteroale :thumleft:

#1062 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 17 January 2016 - 06:11 PM

Cine? Calamarii?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1063 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 17 January 2016 - 09:10 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 17 January 2016 - 06:11 PM, a spus:

Cine? Calamarii?




si ei si toate fructele de mare =))

#1064 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 17 January 2016 - 11:14 PM

Iiiiiiuuuuu, nu am stiut. Hm!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1065 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 18 January 2016 - 01:52 PM

Vezi postareamoatza, la 17 January 2016 - 09:10 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 17 January 2016 - 06:11 PM, a spus:

Cine? Calamarii?


si ei si toate fructele de mare :floare:


colesterolul e o doar o gogorita inventata de industria medicala (da, am scris bine INDUSTRIE) pentru a ne directiona spre medicamente anticolesterol. Tot de aceea au scazut drastic si limitele admise ale colesterolului.
apoi, exista colesterol bun si colesterol rau... stiti detaliile ...
asta nu ca fructele de mare nu ar avea continut mare de sodiu si metale grele ... , dar asta e altceva ...

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1066 Useril este offline   9Ramy9 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 671
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationItalia

Postat 18 January 2016 - 09:35 PM

Filet de cambula (platessa) la cuptor cu nuci ,pinoli si origano verde.Nu este de azi,este de ieri.

Imagine atasata: monthly_01_2016/post-162-14531456330279.jpeg

#1067 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 26 January 2016 - 01:34 PM

Dorade la cuptor cu cartofi, cappere, rosii cherry,oregano, ceapa si masline.

Imagine atasata: monthly_01_2016/post-13-14538079706836.jpg

#1068 Useril este offline   bellamama 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,644
  • Inregistrat: 27-May 13
  • LocationBucuresti

Postat 27 January 2016 - 11:40 AM

Vezi postareaany_annette, la 26 January 2016 - 01:34 PM, a spus:

Dorade la cuptor cu cartofi, cappere, rosii cherry,oregano, ceapa si masline.

Si poza de dupa cuptor?
Sau le-ati mancat si nu le-ati mai pozat?

#1069 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 27 January 2016 - 03:31 PM

Vezi postareabellamama, la 27 January 2016 - 11:40 AM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 26 January 2016 - 01:34 PM, a spus:

Dorade la cuptor cu cartofi, cappere, rosii cherry,oregano, ceapa si masline.

Si poza de dupa cuptor?
Sau le-ati mancat si nu le-ati mai pozat?


:(( Da, n-a mai fost timp, am si uitat de fapt sa mai fac poza, dupa aia mi-am dat seama. Fac data viitoare.

#1070 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 28 February 2016 - 07:32 PM

Spigola (sau branzino) la cuptor cu cartofi taiati felii subtiri, plus masline (le adoro pur si simplu).

Imagine atasata: monthly_02_2016/post-13-14566807322423.jpg

#1071 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 29 February 2016 - 11:20 AM

Vezi postareaany_annette, la 28 February 2016 - 07:32 PM, a spus:

plus masline (le adoro pur si simplu).
]


Te cred!! :occasion15: Devine din ce in ce mai greu sa gasesti masline bune.

#1072 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 29 February 2016 - 12:49 PM

Vezi postareaany_annette, la 28 February 2016 - 07:32 PM, a spus:

Spigola (sau branzino) la cuptor cu cartofi taiati felii subtiri, plus masline (le adoro pur si simplu).

Atasament IMG_5977.jpg


deci spigola sau branzino e tot una?! si mie imi place spigola. Maslinele tatei socru de Any nu stiu, trebuie incercate <_< Feliile de cartofiori se fac in 20 min ca si pestele? ce mai pui pe deasupra ca lichid? :occasion15:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1073 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 01 March 2016 - 06:48 AM

Dani se fac reperde cartofii ca-i tai subtiri sa se faca odata cu pestele.
Deasupra cartofilor am pus oregano, sare, piper, un condiment de rozmarin si alte ierburi si pun numai un picut de ulei de masline.

#1074 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 01 March 2016 - 11:45 AM

Vezi postareaany_annette, la 01 March 2016 - 06:48 AM, a spus:

Dani se fac reperde cartofii ca-i tai subtiri sa se faca odata cu pestele.
Deasupra cartofilor am pus oregano, sare, piper, un condiment de rozmarin si alte ierburi si pun numai un picut de ulei de masline.

acelasi lucru si peste peste? deci fara zeama de lamaie la cuptor, da?
merci! buuun!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1075 Useril este offline   yoyo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 05 March 2016 - 02:22 AM

Dana eu in pestele intreg pun intotdeauna 1-2 felii de lamaie si ceva mirodenie sia are un gust super.
Ca sa iti fie mai usor iti las acest link care iti poate fi de folos la combinarea ierburilor aromatice cu diverse tipuri de legume, fructe si carne: http://www.personalc...d-pairing-guide

Any_Annette arata foarte bine pestele tau la cuptor.

#1076 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 05 March 2016 - 06:14 PM

Dani deasupra pestelui am pus doar un fir de ulei ev.
in busta poti pune un cale de ustori, o felice de lamaie, patrunjel, sare piper.

yoyo multumesc frumos.

va pup.

#1077 Useril este offline   yoyo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 08 March 2016 - 03:27 AM

Vezi postareayoyo, la 05 March 2016 - 02:22 AM, a spus:

Dana eu in pestele intreg pun intotdeauna 1-2 felii de lamaie si ceva mirodenie si asa are intotdeauna un gust super.
Ca sa iti fie mai usor iti las acest link care iti poate fi de folos la combinarea ierburilor aromatice cu diverse tipuri de legume, fructe si carne: http://www.personalc...d-pairing-guide

Any_Annette arata foarte bine pestele tau la cuptor.


#1078 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 09 March 2016 - 12:43 PM

multumesc dragele mele yoyo si Any!! :notworthy:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1079 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,460
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 13 March 2016 - 01:05 PM

Persico cu dovlecei si fenel taiate feliute subtirele, piper si masline fara simburi taggiasche
inainte si dupa cuptor
Imagine atasata: monthly_03_2016/post-4-14578670330948.jpg
Imagine atasata: monthly_03_2016/post-4-14578660500402.jpg
Pirjolute tot din pestele de mai sus, patrunjel, sare, piper si cubulete de piine veche inmuiata in lapte, fierte in sosul de rosii in care fiersesem inainte inele de calamar
Imagine atasata: monthly_03_2016/post-4-14578667650206.jpg

Am mai facut inelele de calamar, nepozate gamberetti in salsa rosa
Imagine atasata: monthly_03_2016/post-4-14578668848605.jpg
si eterna salata de cartofi si caracatita cu masline
Imagine atasata: monthly_03_2016/post-4-1457867093357.jpg

#1080 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 13 March 2016 - 01:29 PM

Deja gatesti? :love7:

Arata acest topic


  • 90 Pagini +
  • « Prima
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi