Ce retete de peste ati gatit azi?
#1101
Postat 07 June 2016 - 10:47 PM
#1102
Postat 09 July 2016 - 04:36 PM
#1103
Postat 09 July 2016 - 05:51 PM
#1104
Postat 10 July 2016 - 04:06 AM
#1105
Postat 10 July 2016 - 11:45 AM
Eu saptamina trecuta: zuppa di pesce
#1106
Postat 10 July 2016 - 11:18 PM
#1108
Postat 11 July 2016 - 07:24 PM
#1109
Postat 11 July 2016 - 10:24 PM
#1110
Postat 11 July 2016 - 10:38 PM
Ne-am amintit cum a fost cu usturoiul de la socrella ca de aia va povestisem.Acum 2 ani s-a dus socrella,pe 6 iunie si cu ceva timp inainte sa se intample am fost pe la ea,si ea avea o femeie care se ocupa de straturi si o vecina ,si avea pe straturi si ceapa verde,salata verde,leustean,patrunjel,marar, etc si domnu' Geany' o intreaba:''mama,ai pus si praz?!''...ca de la distanta asa parea,si socrella i-a raspuns:''nu mama,ala e usturoi pus de anul trecut''...apoi s-a intamplat ce s-a intamplat si am ramas noi singuri sa ne ocupam de tot ca a fost succesiunea,si era de facut certificat energetic,etc,masuratori ,experti etc,asa ca la un moment dat am recoltat eu usturoiul ala ca nu avea cine altcineva(ca pana nu a fost facut tot si pus la punct tot nu a interesat pe nimeni proprietatea
#1111
Postat 12 July 2016 - 09:38 PM
#1112
Postat 13 July 2016 - 08:10 AM
Imi place la nebunie ginger murat, noroc ca am gasit on line de cumparat
Somonul era deja tinut la temperatura mica ca sa-l omoare pe anisakis sau l-ai tinut tu?
#1113
Postat 14 July 2016 - 01:19 AM
la magazinul respectiv fac ei ginger murat, poți cumpăra un butoi
edit: m-am documentat și peștele care se vinde ca sushi/sashimi grade a fost ținut la temperatura și timpul corespunzătoare încât să distrugă paraziții
#1114
Postat 14 July 2016 - 02:32 AM

și carpaccio, care se află la murat momentan
#1115
Postat 14 July 2016 - 03:37 AM
Dexter, la 14 July 2016 - 02:32 AM, a spus:
cum poate sa arateeee!!! (la mine e ora 3,33 ... cin' m-o pus sa ma uit?)
ce ai pus? ulei, sare, capperi si ...
#1118
Postat 14 July 2016 - 06:09 PM
#1120
Postat 15 July 2016 - 10:09 AM
moatza, la 15 July 2016 - 09:08 AM, a spus:
Am luat acum vreo luna somon de Alaska (pescuit in apele din zona aia - liber, nu de crescatorie) si era la fel, la colorit. Nu m-a incantat deosebit de mult gustul, trebuie sa recunosc.. Dar se simtea diferenta la textura, cel "liber" e mai "musculos", are fibra mai dura. E si normal, de altfel..

Ajutor









