Forum Culinar: Ce retete de peste ati gatit azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 90 Pagini +
  • « Prima
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce retete de peste ati gatit azi?

#441 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 16 March 2012 - 05:07 PM

Spaghetti cu creveti

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-133191042636.jpg

#442 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 17 March 2012 - 03:33 AM

Supa de midii

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13319479089718.jpg

Dorada la cuptor

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13319480062113.jpg

#443 Useril este offline   laura_lala 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1,128
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationPortugalia

Postat 17 March 2012 - 11:36 PM

Asta seara pastrav prajit si salata orientala.

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-97-1332020047962.jpg

#444 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 18 March 2012 - 12:02 PM

Laura, nu te-am mai vazut de mult timp. Toate bune?

#445 Useril este offline   laura_lala 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1,128
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationPortugalia

Postat 19 March 2012 - 10:17 PM

Vezi postareamoatza, la 18 March 2012 - 12:02 PM, a spus:

Laura, nu te-am mai vazut de mult timp. Toate bune?


Toate bune Moatza, toate bune. Doar ca-s ocupata, sunt la curatenia de primavara, sper din inima ca a trecut iarna si frigul si ca o sa-mi inghete mainile din ce in ce mai rar. :D

#446 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 20 March 2012 - 04:02 PM

Vezi postareaDexter, la 14 March 2012 - 07:28 PM, a spus:

creveţi cu cherry natur, roşii şi galbene, poza în direct, de la locul faptei

Dex,
dc gasesc in drumul meu creveti si reusesc sa plec putin mai devreme de la job, ii fac azi. Dar nu inteleg cum vine cu rosii natur? Le-ai adaugat doar la sfarsit?
trebuie sa gases neaparat ceva peste proaspat azi, sau lighioane, ca e teroare ce ati mai postat pe topicul asta :lol:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#447 Useril este offline   ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 12-September 11

Postat 20 March 2012 - 10:09 PM

Ieri, pastrav la cuptor.

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1290-13322741661994.jpg

#448 Useril este offline   iulia nicoleta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,134
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 25 March 2012 - 04:16 PM

Clasic, somon cu mamaliga si mujdei cu smantana:

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_03_2012/post-115-13326850037637.jpg


#449 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 25 March 2012 - 04:46 PM

Eu azi facui o mousse de pastrav afumat...mixat o cutie de philadelphia ( branza) cu filete de pastrav afumat, ceapa verde, oleac de patrunjel , suc de lamaie si un pic de smantana...super faina, rapida si a disparut rapid

#450 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 25 March 2012 - 06:10 PM

Cum de Buna Vestire nu putea lipsi de pe masa pestele, azi am mancat hamsi date prin malai si servite cu mujdei si mamaliguta
Imagine atasata: monthly_03_2012/post-479-13326918030823.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#451 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 25 March 2012 - 10:16 PM

Buna fete si baieti,

Imi pare rau ca eu nu va pot arata produsele finite ptr ca.............. low baterie


Asa ca eu va arat o ciorba de peste lipoveneasca la care se folosesc 4 feluri de pesti (eu am avut numai capete de crapi)2,500kg

iaca asa

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1316-13327049493336.jpg

capetele de crapi, peste care punem apa si punem capac si fierbem dar nu sa se faca terci

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1316-13327049743142.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1316-13327049892813.jpg



Pregatim legumele vreo 3cepe, 2 morcovi, ardei copt rosu si verde eu am pus doar rosu,ardei iute , (eu chilli in farfurie,cartofi, rosii coapte, frunze de patrunjel si usturoi pisat astea le punem la sfarsit, (otzet eu in farfurie).
Sare, piper si putin ulei.

Dupa ce au fiert capetele , strecuram zeama,spalam ceaunul, adaugam legumele si zeama si punem iarasi la foc.

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1316-13327050118007.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1316-13327050339388.jpg

rosiile coapte le`am pus la sfarsit terciuindu`le in sita deasupra ceaunului, lasand sa intre in sita si ciorba din ceaun.

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1316-13327051057561.jpg

alegem carnitza de peste si adaugam in ciorba si punem patrunjelul verde si usturoiul (traditional pestele separat cu mujdei si ciorba separat se maninca cu mamaliga si mujdei)

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1316-13327051225313.jpg



mamaliga nepozata si ciorba in farfurii la fel.


Pastrav la gratar cu mamaligutza si mujdei

Am apucat sa mai fac poze doar la pastravii pregatiti ptr gratar

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1316-13327051898734.jpg

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1316-13327050774213.jpg


#452 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 25 March 2012 - 11:23 PM

Frumos Cerra, tare frumos :rolleyes: !

#453 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 25 March 2012 - 11:37 PM

woaw cerra! sa va fie de bine! felicitari! frumos si apetisant! de gustos nici nu vreau sa ma gandesc ... :rolleyes:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#454 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 26 March 2012 - 08:01 AM

Vezi postareaAdriana, la 03 March 2012 - 10:25 PM, a spus:


Aperitiv:
ardei copti cu ansoa gata curatate cu ulei si patrunjel, ma declar fan forever, cind ma mai duc la Coop cumpar 10 cutiute :rolleyes:
Atasament pepacciughe.jpg



Adriana, eu nu vad patrunjelul - ma poti lamuri? Am copt ieri ardeii, am luat anchois, azi pregatesc pentru degustare, ca acusica e Pasti si vreau sa am meniul gata organizat(si probate retetele noi)
Multumesc

#455 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 26 March 2012 - 08:05 AM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 25 March 2012 - 04:16 PM, a spus:

Clasic, somon cu mamaliga si mujdei cu smantana:



simpatica incadrarea la "clasic" :rolleyes:)

#456 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,456
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 26 March 2012 - 08:21 AM

Vezi postarearedivivus, la 26 March 2012 - 08:01 AM, a spus:

Adriana, eu nu vad patrunjelul - ma poti lamuri? Am copt ieri ardeii, am luat anchois, azi pregatesc pentru degustare, ca acusica e Pasti si vreau sa am meniul gata organizat(si probate retetele noi)
Multumesc

Asa scria pe cutiuta, ca cica ar fi avut usturoi si patrunjel :rolleyes:
Dar nu e important, eu pun anchois pe bucata de patrunjel si gata.

#457 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 26 March 2012 - 08:28 AM

[/quote]
Asa scria pe cutiuta, ca cica ar fi avut usturoi si patrunjel :rolleyes:
Dar nu e important, eu pun anchois pe bucata de patrunjel si gata.
[/quote]

pe bucata de patrunjel? :toothy6: cred ca ai vrut sa zici pe bucata de ardei, nu? multumesc de raspuns

#458 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 26 March 2012 - 10:50 AM

[quote name='any_annette' date='25 March 2012 - 09:23 PM' timestamp='1332710632' post='138968']




[quote name='Daniella' date='25 March 2012 - 09:37 PM' timestamp='1332711450' post='138970']

[/quote]

Multumesc frumos !

Imi pare tare rau ca nu am putut pina la capat pozele.Ciorba a avut un gust foarte bun.

Azi ptr mine mai am un pastrav pe care o sa il trag in poza dar tre sa il prepar prima data:)).

O sa revin cu preparate din peste de Florii.

#459 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,456
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 26 March 2012 - 12:42 PM

Iarta-ma, sigur ca de ardei era vorba :crying:

#460 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 26 March 2012 - 01:24 PM

Pastrav la cuptor (sarat,usturoiat,uns putin si pus in cuptor pe gratarul cuptorului cu o folie de Al sub el(hartie de copt nu se putea ptr ca se ardea ,folosind arzatorul de sus al aragazului)

Cand am intors pestele l`am lasat putin sa se coaca apoi am pus pe linga el bulzi de mamaliga si peste fiecare bulz o bucatica de brie si ceapa verde.Cand se sparge bulzul daca tavaliti imbucatura in farfurie prin ceapa verde sunt sigura ca nu o sa va para rau.

De fiecare data cand ramane mamaliguta o facem bulz cat este calda, apoi a doua zi o incalzim sau prajim. Bulzii astia sunt de ieri azi am pus deasupra din nou putina branza de aia sapunel si deasupra brie.

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1316-13327608081421.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1316-13327608499351.jpg

si un bulz sectionat

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1316-13327608863956.jpg

Arata acest topic


  • 90 Pagini +
  • « Prima
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi