Ce retete de peste ati gatit azi?
#401
Postat 29 February 2012 - 03:14 PM
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#402
Postat 29 February 2012 - 03:29 PM
#403
Postat 29 February 2012 - 03:50 PM
ela, la 29 February 2012 - 03:29 PM, a spus:
cum le-ai facut mai exact? le-ai desfacut scos sira, pus ceapa la mijloc si o alta sardina desfacuta capac? ar fi un fel de sarde alla beccafico ?
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#404
Postat 29 February 2012 - 04:07 PM
#405
Postat 29 February 2012 - 04:16 PM
ela, la 29 February 2012 - 04:07 PM, a spus:
Fain si simplu! sardele a beccafico seamana cu ce ai facut tu, doar ca ei pun ceva mai multe in umplutura: usutori calit, pesmet, stafide hidratate, pinnoli, acciughe, patrunjel, zahar, sare si piper, optional peccorino, ca aici: http://ricette.giall...-beccafico.html Ei ruleaza 1 bucata cu umplutura facuta din ingredientele mentionate.
Ale tale sunt mai simple si in viziunea mea tocmai de aceea mai bune.
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#406
Postat 29 February 2012 - 10:35 PM
Nu stiu pe care sa va laud mai mult
#407
Postat 01 March 2012 - 12:06 PM
#408
Postat 02 March 2012 - 06:12 PM
#409
Postat 02 March 2012 - 11:21 PM

Eu nici nu-mi permit sa o numesc paella dar a fost excelenta.
Mi-am pregatit dinainte ca a trebuit sa ies inainte de cina, un piept de pui taiat bucatele, calamari cu mazare, pe care apoi i-am taiat inele, tentacule de caracatita cu ardei. Am dat o fuga la supermercatul din sat si am gasit doar crevetii aia si midiile erau pregatite pentru sos cu citeva bucatele de rosie.
Am calit ceapa si adaugat orezul si in momentul ala mi-am dat seama ca n-o sa-mi intre in veci toata cantitatea pe care o aveam asa ca am mutat totul in wok, pus sofranul si apa si lasat la fiert, am repus-o in tigaie pentru poza
Dar a fost buna buna buna, mersi Ela
#410
Postat 03 March 2012 - 12:11 AM
Foarte fain arata ce vad in poza.
Eu nu fac ca n-am wok. Na, ca am gasit scuza
Si de cand ma tot invart pe langa ea, nu stiu de ce n-am curaj s-o fac.
#411
Postat 03 March 2012 - 12:27 AM
#412
Postat 03 March 2012 - 12:30 AM
any_annette, la 03 March 2012 - 12:11 AM, a spus:
Foarte fain arata ce vad in poza.
Eu nu fac ca n-am wok. Na, ca am gasit scuza
Si de cand ma tot invart pe langa ea, nu stiu de ce n-am curaj s-o fac.
Pai tu ai de facut pentru 2 si n-ai nevoie de wok, eu am facut pentru 4 da ajungea pentru 6
#413
Postat 03 March 2012 - 12:35 AM
Adriana, la 03 March 2012 - 12:30 AM, a spus:
any_annette, la 03 March 2012 - 12:11 AM, a spus:
Foarte fain arata ce vad in poza.
Eu nu fac ca n-am wok. Na, ca am gasit scuza
Si de cand ma tot invart pe langa ea, nu stiu de ce n-am curaj s-o fac.
Pai tu ai de facut pentru 2 si n-ai nevoie de wok, eu am facut pentru 4 da ajungea pentru 6
Pai eu cand fac fac tot asa, fac pentru 2 dar sa ajunga pentru 4
#414
Postat 03 March 2012 - 01:14 PM
Any, lasa scuzele, ia tigaia si treci la treaba, la cate lucruri minunate faci n-are cum ca nu-ti iasa paella.
#416
Postat 03 March 2012 - 09:20 PM
Dexter, la 03 March 2012 - 12:27 AM, a spus:
astea-s stridiile alea care se mananca asa cum sunt, natur?
fata de cum arata ea in poza, ii mai faci ceva? adica o mai cureti?
eu n-am mancat niciodata, nu stiu daca mi-ar placea consistenta. oricum, am inteles ca e o delicatesa.
#417
Postat 03 March 2012 - 10:25 PM
Aperitiv:
ardei copti cu ansoa gata curatate cu ulei si patrunjel, ma declar fan forever, cind ma mai duc la Coop cumpar 10 cutiute

Tilapia (habar n-am ce fel de peste e) cu cartofi
am pus pestele congelat in tigaia captusita cu ceramica, am varsat sos de rosii si masline fara simburi, cartofii i-am fiert 15 min in microunde si apoi i-am amestecat cu un pic de unt cu ierburi
#418
Postat 03 March 2012 - 11:17 PM
Adriana, arata-mi si mie cutiuta de ansoa bun, te rog ...
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#419
Postat 03 March 2012 - 11:18 PM
Cine stie poate mi se schimba gusturile.
De incercat ardeii copti cu ansoa, numa' ca nu cred ca ma pun pe copt ardei acum
#420
Postat 03 March 2012 - 11:27 PM
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!

Ajutor









