
Ce retete de peste ati gatit azi?
#483
Postat 11 April 2012 - 09:21 PM


#485
Postat 17 April 2012 - 10:16 PM

#486
Postat 20 April 2012 - 09:13 PM

si o tocanita cu sepie

#487
Postat 20 April 2012 - 10:15 PM
tocanita cum ai facut-o?
#488
Postat 20 April 2012 - 10:28 PM
Adriana, la 20 April 2012 - 10:15 PM, a spus:
tocanita cum ai facut-o?
Am gasit reteta de creveti intr-o revista. Voiam sa-i fac cum mi-ai spus tu, dar nu aveam decat vermouth rosu in casa si banuiesc ca tu pui alb, nu? Am pus niste alune pe deasupra, rumenite putin in tigaie inainte.
Tocanita am facut-o foarte simplu, am luat reteta din aceeasi revista: sepia taiata cubulete am calit-o in cateva linguri de ulei de masline. Intr-o alta tigaie am calit niste ceapa, apoi am pus si usturoi taiat marunt si l-am lasat si pe el putin la calit, am adaugat boia, sepia calita, 2 cartofi taiati cubulete si niste vin alb. Am lasat sa se evapore vinul, am adaugat apa calduta si-am lasat acoperit la foc potrivit spre mic pana a fost gata. Spre sfarsit, am adaugat rosiile cherry, am presarat patrunjel si gata.
Reteta spunea sa las sepia singura vreo 15 minute la fiert si spoi sa adaug cartofii si iar apa, dar mi-a fost frica sa nu iasa prea gumata. Asa cum am facut eu, mie mi-a placut. Sosul mi s-a parut cam lichid, asa ca l-am ingrosat cu putin amidon.
#489
Postat 20 April 2012 - 11:16 PM
tre sa caut sepii mai carnoase ca sa fac tocanita, acum am doar niste calamari mici subtirei tare
#492
Postat 22 April 2012 - 09:38 AM
Vin eu si ramaneti fara!

#493
Postat 22 April 2012 - 09:43 AM
zerda, la 22 April 2012 - 09:38 AM, a spus:
Vin eu si ramaneti fara!

Ah da...ai dreptate!

#494
Postat 22 April 2012 - 11:14 AM
Edit acum am vazut ca nu te-ai mai incurcat sa faci paine prajita, smecheroaico, ai pus direct fette biscottate

#495
Postat 22 April 2012 - 02:06 PM
any_annette, la 22 April 2012 - 11:14 AM, a spus:
+1

cum poate sa arate ... ii simt aroma ...

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#496
Postat 22 April 2012 - 03:12 PM
any_annette, la 22 April 2012 - 11:14 AM, a spus:
Edit acum am vazut ca nu te-ai mai incurcat sa faci paine prajita, smecheroaico, ai pus direct fette biscottate

E ok si cu paine prajita...dar eu sunt innebunita dupa astea biscottate...Si chiar...ce sa stai sa te mai incurci?????



#498
Postat 25 April 2012 - 07:46 PM

Farfuriile adultilor...



...si ale copiilor...


#499
Postat 25 April 2012 - 08:17 PM


#500
Postat 25 April 2012 - 09:11 PM
N-am facut de ceva vreme, ultima data am fript 4 kg
