Ce retete de peste ati gatit azi?
#941
Postat 20 February 2014 - 04:42 PM
#942
Postat 23 February 2014 - 06:42 PM

Conserva de macrou cu sos de rosii si ceapa

creveti cu vermut

inele de totano cu soia

caracatita cu cartofi si masline

farfalle cu seppioline, metoda de coacere ca la risotto folosind lichidul in care a fiert caracatita

#943
Postat 23 February 2014 - 11:53 PM

#944
Postat 24 February 2014 - 10:48 PM

Ce sunt totani? I am mancat in Amalfi, dar intelesesem ca nu sunt calamari...
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#945
Postat 25 February 2014 - 08:15 PM
http://www.maredelpi...differenza.html
oricum la nivelul nostru de consumator de produs curatat

#946
Postat 05 March 2014 - 06:18 PM
Daniella, la 24 February 2014 - 10:48 PM, a spus:

Ce sunt totani? I am mancat in Amalfi, dar intelesesem ca nu sunt calamari...
Sunt foarte asemanatori, difera doar un pic forma "aripioarei" (sau cum s-o fi chemand, si din cate stiu sunt mai ieftini decat calamarii.
Ieri am facut merlan prajit. Langa am avut o salata, pe care n-am mai pozat-o.

#947
Postat 07 March 2014 - 01:10 PM
io am prestat ieri un crap prajit, ca fu omul prin Braila.
#948
Postat 17 March 2014 - 03:26 PM

#949
Postat 25 March 2014 - 11:46 AM
Caracatita la cuptor in suc propriu.
inainte de dat la cuptor

si dupa ce am scos-o din cuptor

#951
Postat 25 March 2014 - 05:56 PM
Ma atrage tare si de fiecare data ma limitez pina la urma la vesnica caracatita cu cartofi, mi-ar place sa variez.
#952
Postat 28 March 2014 - 11:23 PM
Eataly, la 25 March 2014 - 01:20 PM, a spus:

usturoi, dafin, oregano, ardei iute, boia dulce, piper si ulei de masline

Adriana, la 25 March 2014 - 05:56 PM, a spus:
Ma atrage tare si de fiecare data ma limitez pina la urma la vesnica caracatita cu cartofi, mi-ar place sa variez.
Da Adriana, taiata bucati, acoperita cu ulei si tinuta la cuptor cam 1 ora.Ce am pus in ea am scris mai sus.
#954
Postat 20 May 2014 - 10:36 PM

Caracatita cu ardei
un experiment de care sunt foarte multumita. Amestecul asta il luam congelat de la Bofrost dar de ceva timp nu-l mai am. Asa ca am fiert caracatita, am taiat-o bucatele, intr-o tigaie am pus un pic de ulei, caracatita taiata si un ardei alb si unul rosu taiati bucatele, foc mare si capac, sare si amestec de piperuri, 15 minute si gata.

#955
Postat 21 May 2014 - 09:30 AM

#956
Postat 21 May 2014 - 07:32 PM
#957
Postat 24 June 2014 - 10:48 AM



#960
Postat 22 July 2014 - 08:49 PM
