Forum Culinar: Ce retete de peste ati gatit azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 90 Pagini +
  • « Prima
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce retete de peste ati gatit azi?

#941 Useril este offline   ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 12-September 11

Postat 20 February 2014 - 04:42 PM

A iesit foarte bine asa crestat, doar ca la retetele pe care le-am vazut pe net era intreg.

#942 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 23 February 2014 - 06:42 PM

Ieri la prinz
Imagine atasata: monthly_02_2014/post-4-13931731606414.jpg
Conserva de macrou cu sos de rosii si ceapa
Imagine atasata: monthly_02_2014/post-4-13931732783073.jpg
creveti cu vermut
Imagine atasata: monthly_02_2014/post-4-13931733798332.jpg
inele de totano cu soia
Imagine atasata: monthly_02_2014/post-4-13931734908465.jpg
caracatita cu cartofi si masline
Imagine atasata: monthly_02_2014/post-4-13931735551867.jpg
farfalle cu seppioline, metoda de coacere ca la risotto folosind lichidul in care a fiert caracatita
Imagine atasata: monthly_02_2014/post-4-13931737341359.jpg

#943 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 23 February 2014 - 11:53 PM

Adriana, foarte frumos menu :toothy6:
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#944 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 24 February 2014 - 10:48 PM

Ce pranz apetisant, Adriana. :occasion15:
Ce sunt totani? I am mancat in Amalfi, dar intelesesem ca nu sunt calamari...

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#945 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 25 February 2014 - 08:15 PM

uite aici
http://www.maredelpi...differenza.html

oricum la nivelul nostru de consumator de produs curatat :blush: as zice ca difera marimea

#946 Useril este offline   ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 12-September 11

Postat 05 March 2014 - 06:18 PM

Vezi postareaDaniella, la 24 February 2014 - 10:48 PM, a spus:

Ce pranz apetisant, Adriana. :hungry:
Ce sunt totani? I am mancat in Amalfi, dar intelesesem ca nu sunt calamari...


Sunt foarte asemanatori, difera doar un pic forma "aripioarei" (sau cum s-o fi chemand, si din cate stiu sunt mai ieftini decat calamarii.

Ieri am facut merlan prajit. Langa am avut o salata, pe care n-am mai pozat-o.

Imagine atasata: monthly_03_2014/post-1290-13940362774885.jpg

#947 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 07 March 2014 - 01:10 PM

mai, Ela, da' ce ochi expresivi are asta din prim plan, saracu'!
io am prestat ieri un crap prajit, ca fu omul prin Braila.

#948 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 17 March 2014 - 03:26 PM

scoici in stil asiatic, in sos de soia.

Imagine atasata: monthly_03_2014/post-341-13950627829375.jpg
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#949 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 25 March 2014 - 11:46 AM

nu-i chiar de azi ci de saptamana trecuta.

Caracatita la cuptor in suc propriu.

inainte de dat la cuptor

Imagine atasata: monthly_03_2014/post-479-13957407224389.jpg

si dupa ce am scos-o din cuptor

Imagine atasata: monthly_03_2014/post-479-13957407542439.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#950 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 25 March 2014 - 01:20 PM

:( Ioana ce-ai mai pus?Dafin, vad!Usturoi, vad!

#951 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 25 March 2014 - 05:56 PM

Presupun ca a ramas bunuta si moale, nu? Pe linga ce ai pus, ce e lichidul cit ai tinut-o si la ce temperatura? Ai taiat-o bucati inainte, nu?
Ma atrage tare si de fiecare data ma limitez pina la urma la vesnica caracatita cu cartofi, mi-ar place sa variez.

#952 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 28 March 2014 - 11:23 PM

Vezi postareaEataly, la 25 March 2014 - 01:20 PM, a spus:

:scratch: Ioana ce-ai mai pus?Dafin, vad!Usturoi, vad!


usturoi, dafin, oregano, ardei iute, boia dulce, piper si ulei de masline :rolleyes:

Vezi postareaAdriana, la 25 March 2014 - 05:56 PM, a spus:

Presupun ca a ramas bunuta si moale, nu? Pe linga ce ai pus, ce e lichidul cit ai tinut-o si la ce temperatura? Ai taiat-o bucati inainte, nu?
Ma atrage tare si de fiecare data ma limitez pina la urma la vesnica caracatita cu cartofi, mi-ar place sa variez.


Da Adriana, taiata bucati, acoperita cu ulei si tinuta la cuptor cam 1 ora.Ce am pus in ea am scris mai sus.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#953 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 29 March 2014 - 12:25 AM

Ok, mersi, intre timp am citit si pe blog :rolleyes:

#954 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 20 May 2014 - 10:36 PM

File de persico cu dovlecei si un pic de sos de rosii, sare, un amestec de piperuri si la urma menta
Imagine atasata: monthly_05_2014/post-4-14006180079718.jpg
Caracatita cu ardei
un experiment de care sunt foarte multumita. Amestecul asta il luam congelat de la Bofrost dar de ceva timp nu-l mai am. Asa ca am fiert caracatita, am taiat-o bucatele, intr-o tigaie am pus un pic de ulei, caracatita taiata si un ardei alb si unul rosu taiati bucatele, foc mare si capac, sare si amestec de piperuri, 15 minute si gata.
Imagine atasata: monthly_05_2014/post-4-14006181712134.jpg

#955 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 21 May 2014 - 09:30 AM

Caracatita mi-a facut mare pofta, arata bine si cred ca e si gustoasa!!! :occasion14:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#956 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 21 May 2014 - 07:32 PM

Daca ai norocul sa nimeresti o caracatita buna si daca iti plac peperonii e reteta pentru tine!

#957 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 24 June 2014 - 10:48 AM

Am facut acum citeva zile o orata la cuptor, simplu, doar ca difera pozitia ei :occasion15: dupa ideea unei prietene de pe forumul italian, se deschide cit se poate pestele curatat evident si se coace in picioare :) In felul asta ambele parti se coc uniform, nu ca atunci cind sunt culcate pe o parte si partea de jos retine tot lichidul.
Imagine atasata: monthly_06_2014/post-4-14035997004316.jpg

#958 Useril este offline   iulia nicoleta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,134
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 24 June 2014 - 01:08 PM

orata ta e dorada?
buna ideea cu pestele ridicat :occasion15:

#959 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 24 June 2014 - 02:50 PM

exact, dorada :occasion15:

#960 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 22 July 2014 - 08:49 PM

Somon umplut cu un amestec de orez, rosii, ceapa verde, oregano si migdale macinate

Imagine atasata: monthly_07_2014/post-341-14060549607508.jpg
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

Arata acest topic


  • 90 Pagini +
  • « Prima
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi