Forum Culinar: Ce retete de peste ati gatit azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 90 Pagini +
  • « Prima
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce retete de peste ati gatit azi?

#541 Useril este offline   iulia nicoleta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,134
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 24 May 2012 - 05:08 PM

Vezi postareaEataly, la 24 May 2012 - 01:00 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 23 May 2012 - 01:20 PM, a spus:

Ricciola


Creazta! :)


parca seamana cu pastravul...

#542 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 24 May 2012 - 06:24 PM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 24 May 2012 - 05:08 PM, a spus:

Vezi postareaEataly, la 24 May 2012 - 01:00 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 23 May 2012 - 01:20 PM, a spus:

Ricciola


Creazta! :)


parca seamana cu pastravul...


Nu, nu e pastrav, macar de-ar fi,ca costa mai putin :D !

#543 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 25 May 2012 - 07:25 PM

Salata de hering marinat cu rucola, ridichi, ceapa verde, marar, ceapa rosie, oua si un pumn de nuci, dreasa cu otet balsamic si ulei maslinos ev.. Intalnirea dintre nuca si tot ce a fost acolo a fost superbisima.
Imagine atasata: monthly_05_2012/post-1400-1337966725423.jpg

#544 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 26 May 2012 - 10:29 AM

Gela, si eu ador mariajul intre macrou afumat si nuci :crying:.
buna salata facusi...dar eu tot cu inima la salau si alte *bunaciuni* si sosul lipovenesc am ramas, din cele relatate de tine.

#545 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 26 May 2012 - 11:16 AM

Vezi postareastella, la 26 May 2012 - 10:29 AM, a spus:

Gela, si eu ador mariajul intre macrou afumat si nuci :crying:.
buna salata facusi...dar eu tot cu inima la salau si alte *bunaciuni* si sosul lipovenesc am ramas, din cele relatate de tine.

Alea fac parte dintr-un alt film al carui regizor si scenarist sunt.Astea sunt rapidisime pentru o cina de regim, pescarul ca sa fie sanatos, sa prinda salaul si somnul, trebuie sa manance seara doar salata si il aburesc cu amestecuri d'astea care dau impresia de mult;el e un gurmand si eu vreau sa-l transform in altceval, lung e drumul Gorjului...

#546 Useril este offline   ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 12-September 11

Postat 26 May 2012 - 01:28 PM

Vezi postareaTitirimundi, la 24 May 2012 - 03:33 PM, a spus:

Vezi postareaela, la 16 May 2012 - 08:43 PM, a spus:

Any, eu pe aici n-am vazut niciodata peste sabie, c-as cumpara si eu dar n-am de unde. Am auzit ca-i bun.

Ieri am avut sepie cu salata.



Ela, gasesti peste tot in Spania peste sabie, numai ca aici e mai cunoscut ca si "Emperador". In toate pescariile au proaspat, si in supermarket il au si congelat. Eu am luat ieri cu 9.50 euro/kg proaspat, congelat e mai ieftin. (urca mult, mult pretul in Decembrie, cred ca din cauza de Sarbatori)
Sper sa gasesti :crying:


Multumesc frumos, Titirimundi :crying: . Uite de asta e bine sa mai scrii pe forumuri. Emperador am vazut, n-am cumparat, dar nici nu stiam ca e acelasi. Acum pot sa-l pun pe lista de cumparaturi.

#547 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 26 May 2012 - 10:06 PM

Sardele gratinate la cuptor. curatate, scos sira spinarii, asezate pe hartie de copt, un fir de zeama de lamaie, un fir de ulei masline, si presarat cu un amestec de pesmet, patrunjel si usturoi, un pic de sare...la cuptor si gata...tare bune.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_05_2012/post-16-13380627544548.jpg


#548 Useril este offline   ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 12-September 11

Postat 30 May 2012 - 09:39 PM

Azi o paella, ca n-am mai facut de mult. N-a iesit prea aspectuoasa, c-am pus multi creveti si nu se mai vede restul, dar a fost buna.

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-1290-13384067623848.jpg

#549 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 01 June 2012 - 01:14 PM

Salata cu creveti, capsuni si zucchine

Imagine atasata: monthly_06_2012/post-13-13385490836235.jpg

Cocktail de creveti

Imagine atasata: monthly_06_2012/post-13-13385491050691.jpg

Tian cu cartofi, rosii, zucchine si ansoa

Imagine atasata: monthly_06_2012/post-13-13385491944399.jpg

Ricciola si dorada la cuptor

Imagine atasata: monthly_06_2012/post-13-13385492607374.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2012/post-13-13385492695506.jpg

Orez negru (riso Venere) cu creveti

Imagine atasata: monthly_06_2012/post-13-13385493260818.jpg

#550 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,456
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 01 June 2012 - 01:27 PM

Abia ieri am mincat crevetii cu dovlecei, dar calzi, cum sunt cu capsuni peste?
Ma tentezi :thumleft:

#551 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 01 June 2012 - 01:46 PM

Vezi postareaAdriana, la 01 June 2012 - 01:27 PM, a spus:

Abia ieri am mincat crevetii cu dovlecei, dar calzi, cum sunt cu capsuni peste?
Ma tentezi :thumleft:


Superb.
Dovleceii taiati subtiri de tot pe lung cu instrumentul acela de taiat cartofii, apoi se taie julienne si se scoate partea din mijloc, se sareaza si se lasa sa elimine apa. Apoi se clatesc si se usuca bine.
Se pune baza de zucchine cu un strop de lamaie, pe un platou.
Apoi se pun capsunile, crevetii perpeliti in tigaie, si deasupra ulei mixat cu menta.
Delicios, cum am vazut-o cum am facut-o.

#552 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,456
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 01 June 2012 - 05:06 PM

Na, m-am oprit la Coop in drum spre casa si am luat crevetii si capsunile, miine dimineata dovleceii :thumleft: menta am girla in gradina, mersi

#553 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 01 June 2012 - 06:42 PM

Vezi postareaAdriana, la 01 June 2012 - 05:06 PM, a spus:

Na, m-am oprit la Coop in drum spre casa si am luat crevetii si capsunile, miine dimineata dovleceii :D menta am girla in gradina, mersi



Mama ce rapida, ai facut si tu ca mine :( !

#554 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,456
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 01 June 2012 - 07:34 PM

Pai e vremea capsunilor si a dovleceilor, crevetii imi plac la nebunie, am vinerea timp sa ma opresc 10 minute la Coop inainte de a veni acasa asa ca a trebuit sa ma decid :D Miine refuz sa ma duc oriunde la cumparaturi, doar la ferma dupa legume, si pina luni uitam :(

#555 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 02 June 2012 - 01:22 PM

Vezi postareaany_annette, la 01 June 2012 - 01:14 PM, a spus:

Orez negru (riso Venere) cu creveti

Atasament poze 130.jpg


Any, da si reteta la asta, te rog, ca mai am si eu orez negru si nush cum sa il fac. Cat il lasi la fiert tu?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#556 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 02 June 2012 - 01:25 PM

Vezi postareastella, la 26 May 2012 - 10:29 AM, a spus:

Gela, si eu ador mariajul intre macrou afumat si nuci :angryfire:.
buna salata facusi...dar eu tot cu inima la salau si alte *bunaciuni* si sosul lipovenesc am ramas, din cele relatate de tine.


Care e sosul lipovenesc?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#557 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,456
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 02 June 2012 - 11:42 PM

voilà
foarte buna, grazie :-*
Imagine atasata: monthly_06_2012/post-4-13386733471989.jpg

#558 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 02 June 2012 - 11:43 PM

Ce culori frumoase, superb ti-a iesit :-* !

#559 Useril este offline   Carmen 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 293
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationItalia

Postat 03 June 2012 - 11:55 AM

Icre de stiuca.

Imagine atasata: monthly_06_2012/post-199-13387172911517.jpg


Imagine atasata: monthly_06_2012/post-199-13387173033892.jpg
ex Aninita

#560 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 03 June 2012 - 03:24 PM

Vezi postareaCarmen, la 03 June 2012 - 11:55 AM, a spus:

Icre de stiuca.

Atasament IMG_3335.jpg


Atasament IMG_3362.jpg


vai de capul meu cum arata!!!! n-am mai mancat icre de stiuca (adica adevaraciuni, ca astea ale tale) de pe vremea studentiei, aveam o colega de camera din Chilia Veche

o tempora! o mores!....

Arata acest topic


  • 90 Pagini +
  • « Prima
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi