O salata pe zi mai usor decat s-ar crede
Postat 29 December 2024 - 01:34 PM
Am cumparat creveti congelati, gata curatati si gatiti, doar i-am curatat de codita.
Postat 09 April 2025 - 10:31 AM
Salată de quinoua cu edamame, trebuia cu fasole roșie dar nu am găsit așa ca am pus niște porumb și ridiche rosie,
!

Imagini atasate
Postat 06 July 2025 - 02:18 PM
Salata rece cu calamar pe grill, patrunjel, menta, usturoi, ardei iute si crutoane.

brain loading....please wait....
Postat 06 July 2025 - 11:23 PM
Eu am facut fasole verde fiarta si cartofi fierti, masline si rosioare mici si apoi aveam citeva ansoa in sos de patrunjel si le-am folosit ca dressing

Postat 26 July 2025 - 06:06 PM
tot eu cu salatele
am facut in alta zi piept de pui in tigaie cu mirodenii, curcuma si acum l-am facut fisiute si amestecat cu un rest de fasole verde fiarta, alune, rosii micute, dovlecei micuti cruzi si o tija de telina
am facut in alta zi piept de pui in tigaie cu mirodenii, curcuma si acum l-am facut fisiute si amestecat cu un rest de fasole verde fiarta, alune, rosii micute, dovlecei micuti cruzi si o tija de telina

Postat 26 July 2025 - 07:07 PM
Eu nu mă mai satur de clasica salată de roșii cu diverse pe lângă ea!
Postat 26 July 2025 - 10:39 PM
cu rosiile fac bruschetta
in seara asta am facut cite 3 felii de piine, cit o farfurie erau in total, eu n-am mai mincat nimic
in seara asta am facut cite 3 felii de piine, cit o farfurie erau in total, eu n-am mai mincat nimic
Postat 27 July 2025 - 05:28 PM
Adriana, la 26 July 2025 - 06:06 PM, a spus:
tot eu cu salatele
insalata di petto di pollo_05.07.2025_p.jpg

Arata foarte bine salata, Adriana. Sa va fie de bine. Apropo de salata de fasole verde, era pe raposatul forum o salata de fasole verde cu morcov si maioneza, dar nu ma tin minte ce mai avea. Ceapa, usturoi? Morcovul nu mai stiu daca era crud? Reteta fusese pusa de un user numit Bulinuta parca si placuse la foarte multa lume, mie inclusiv. Stiti despre ce vorbesc oare? Am productie mare de fasole verde, deja am pus si la congelator si mi-am amintit de reteta asta, as incerca-o.
Postat 27 July 2025 - 09:51 PM