sissi, la 31 July 2010 - 06:45 PM, a spus:
Scoica, cosul sau macsi cosi cum ii mai zice e separat decit scaunul de masina,asta il folosesti cam pina la 9-10kg parca, nu mai stiu sigur tre sa ma uit pe al meu sa vad ce scrie,sunt mai multe tipuri si scunul de masina e in functie de virsta si greutate, parca de la 10kg pin la 36 de kg, asta inseamna cam pina incepe copilul scoala.Poate stie cineva mai bine si eu tre sa iau lui Dennis un scaun mai mare de masina ca al lui pe care il are e pina la 18 kg si are 17 deja galiganul meu.
Scaun de alaptat eu nu il vad foarte necesar,eu cel mai bine am alaptat culcata asa ma odihneam si eu, perna aia de alaptat a fost buna.Acum depinde si cum te obisnuiesti sa alaptezi, daca ai acasa fotoliu comod poti alapta foarte bine si in ala, nu trebe neaparat scaunul special
vezi ca tot Vaxile a spus ca celui mare i-a cumparat unul care e bun pana la 8 ani. Dar ei asa mari vor sa mai stea in scaun?
din ce m-am uitat si eu azi pe net in ideea de "recunoastere" am vazut ca macsi cosi e un brand si ca e considerat intre cele mai bune
apoi am vazut ca scaunele de masina sunt de la 0-1 sau 0-1-2 si apoi de la 2-8 ani (sau pe kilograme). Am mai citit ca unele au car kit altele nu (dif la chicco e de aproape dublu 350€ si aproape 700€ la sistem 3S) intre unul cu car kit si unul fara (mai are cateva chestii in plus, ca de exedmplu salteluta adaptoare in cos)
Deci pana la urma cred ... , dar nu mi-e clar ca ala de e la caruciorulk 3 in 1 este un COS AUTO (asa scrie la toate) si e pana la circa 15 kg sau 0-1-2 si scaun auto e ala de zice Vaxile ca a luat pt fecioru'al mare.