Forum Culinar: cumparaturi pt BB - Forum Culinar

Salt la continut

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

cumparaturi pt BB

#281 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 30 July 2010 - 04:04 PM

Vezi postareaPisoi, la 30 July 2010 - 04:00 PM, a spus:

Vezi postareasimonaro29, la 30 July 2010 - 03:59 PM, a spus:

sunt manushi de spalat...

asta am inteles, da ce speli cu ele :)

pai , BB ;)

Eu am d-astea de prosop ca sa ma spal...am si pt BB dar astea mi s-au parut haioase.

#282 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 30 July 2010 - 04:05 PM

Tati s-a gasit azi sa-mi spuna, ca de fapt nu trebuie luat nimic inainte pentru copil ;)
Asta pt ca maine am planificat sa mergem in recunoastere ... ca mai am 5 saptamani, iar el nu cumpara nimic fara mine, ca ii e frica sa nu-i spun ca nu vroiam asa ... vroiam altfel :)

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#283 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 30 July 2010 - 04:08 PM

Vezi postareaDaniella, la 30 July 2010 - 04:05 PM, a spus:

Tati s-a gasit azi sa-mi spuna, ca de fapt nu trebuie luat nimic inainte pentru copil ;)

de ce? are el superstitzii?

#284 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 July 2010 - 04:17 PM

Vezi postareasimonaro29, la 30 July 2010 - 04:08 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 30 July 2010 - 04:05 PM, a spus:

de ce? are el superstitzii?

cred ca i-a spus azi cineva ... , da l-am intrebat un meserias de la tara care ne-a zugravit noua prin casa ... :)

#285 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 30 July 2010 - 04:30 PM

Eu gata nu mai cumpar nik pina la toamna, decit ce e necesar.
PAi ce alege sotul sa mergeti impreuna la cumparaturi, inainte sa se nasca bebe sau el singur in timp ce tu esti la spital?Ca daca se ia dupa nenea zugravul o sa primieasca si mustruluiala din partea ta, daca nu ia ce vrei si cum vrei tu. ;)

#286 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 July 2010 - 10:13 PM

Intocmai! A zis ca nu risca sa doarma in cadita de baie invelit in scutecele de nu vor fi bune :biggrin:

#287 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 31 July 2010 - 06:44 AM

Daniella , explica-i asa: Bun , poate sa le cumpere el dupa numai ca hainele chiar dacas noi trebuie spalate , calcate ;)...atunci o sa faca el asta :)
Majoritatea barbatzilor fug de calcat :occasion14:

#288 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 July 2010 - 08:54 AM

Nu, nu ca ii e frica sa cumpere ceva fara mine. Asa ca mergeem azi... macar in recunoastere :occasion14:, ca ne gandeam ca in august vor fi reduceri mai mari.

#289 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 July 2010 - 09:24 AM

Azi mergeti in recunoatere, voi oricum mai aveti destul timp o luna si ceva, asa ca sotul sa isi ia carnetel sa noteze ce te intereseaza, asta daca te poti abtine fara sa cumperi.
Eu daca merg singura la cumparaturi ma mai pot abtine sa nu cumpar, dar daca merg cu sotul nici o sansa ,ii arat ii place si o luam, el e mai rau ca mine, suntem amindoi mina sparta.
Uite am gasit pe net ca C&A este si in romania aici Militari Shopping Center si Sun Plaza, ar fi bine sa te uiti , sunt produse ca si aici, pe etichetele de aici da pretul in si in euro si in ron

#290 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 July 2010 - 09:51 AM

dar merita sa merg la un magazin C&A (Astea ar fi departe si nu ce gasesc, doar hainute, nu?) sau sa merg la un Chicco si Avent. Pe mine ma intereseaza mult restul sa iau, ca hainute alea poate lua si el sau mamele. Si inca nu mi-e clar ce atribute trebuie sa aiba caruciorul si scaunul de masina, care ar fi cele mai complicate alegeri. Ma mai ajutati un pic?

#291 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 July 2010 - 10:04 AM

este cineva care imi poate spune unde pot sa fac cele mai bune cumparaturi pentru bebelusi in Bucuresti? incepand de la carucior, scaun de masina, cadita, masa de infasat, pana la biberoane, sutiene alaptat etc

#292 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 July 2010 - 10:57 AM

La C&A gasesti hainute.
Ar fi bine daca ai gasi 3in unul la carucioare,da e numa parerea mea, adica sa ai suportul de carut pe care sa poti atasa macsi cosi, landoul si apoi sa il transformi in carut sport.Tre sa fie foarte usor de manevrat, sa nu fie greu, sa iti incapa in masina, no cam astea imi trec acum prin cap.Eu zic sa te uiti si pe net.Eu il am ca si asta numa ca e din 2007 http://www.babyartik...kollektion_2010 am fost si sunt multumita de el

#293 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 31 July 2010 - 05:22 PM

Daniella , hainutzele ia-le de la magazine da hainutze si caruciorul de la magazin de carucioare. Altfel e prea scump.

#294 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 July 2010 - 06:13 PM

multumesc tuturor

nu am reusit sa ajungem azi nicaieri, au itnervenit diverse....

auzi, Simona, pompa nu e mai bine sa cumperi doar dupa ce vezi ca ai lapte? sau e sigur 100% ca vei avea si ca va fi bun/calitativ?

ce parere aveti despre:
- perna de alaptat luati sau se poate folosi o perna normala? e utila?
- scaun pentru alaptat (pt mama) un fotoliu comod cu sustinator la picioare?
- e vreo diferenta intre cosulet masina si scaun de masina? cosul de la caruciorul 3 in 1 e la fel de complet ca cel cumparat singular? sau mai trebuie sa iei si scaun?

mai revin cu intrebari

#295 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 July 2010 - 06:45 PM

Scoica, cosul sau macsi cosi cum ii mai zice e separat decit scaunul de masina,asta il folosesti cam pina la 9-10kg parca, nu mai stiu sigur tre sa ma uit pe al meu sa vad ce scrie,sunt mai multe tipuri si scunul de masina e in functie de virsta si greutate, parca de la 10kg pin la 36 de kg, asta inseamna cam pina incepe copilul scoala.Poate stie cineva mai bine si eu tre sa iau lui Dennis un scaun mai mare de masina ca al lui pe care il are e pina la 18 kg si are 17 deja galiganul meu.
Scaun de alaptat eu nu il vad foarte necesar,eu cel mai bine am alaptat culcata asa ma odihneam si eu, perna aia de alaptat a fost buna.Acum depinde si cum te obisnuiesti sa alaptezi, daca ai acasa fotoliu comod poti alapta foarte bine si in ala, nu trebe neaparat scaunul special

#296 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 July 2010 - 07:21 PM

Vaxile ce e sling? si la ce te referi cu covorasul cu jucarele deasupra? la o chestie gen hamac?

#297 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 July 2010 - 07:26 PM

Vezi postareasissi, la 31 July 2010 - 06:45 PM, a spus:

Scoica, cosul sau macsi cosi cum ii mai zice e separat decit scaunul de masina,asta il folosesti cam pina la 9-10kg parca, nu mai stiu sigur tre sa ma uit pe al meu sa vad ce scrie,sunt mai multe tipuri si scunul de masina e in functie de virsta si greutate, parca de la 10kg pin la 36 de kg, asta inseamna cam pina incepe copilul scoala.Poate stie cineva mai bine si eu tre sa iau lui Dennis un scaun mai mare de masina ca al lui pe care il are e pina la 18 kg si are 17 deja galiganul meu.
Scaun de alaptat eu nu il vad foarte necesar,eu cel mai bine am alaptat culcata asa ma odihneam si eu, perna aia de alaptat a fost buna.Acum depinde si cum te obisnuiesti sa alaptezi, daca ai acasa fotoliu comod poti alapta foarte bine si in ala, nu trebe neaparat scaunul special

vezi ca tot Vaxile a spus ca celui mare i-a cumparat unul care e bun pana la 8 ani. Dar ei asa mari vor sa mai stea in scaun?
din ce m-am uitat si eu azi pe net in ideea de "recunoastere" am vazut ca macsi cosi e un brand si ca e considerat intre cele mai bune
apoi am vazut ca scaunele de masina sunt de la 0-1 sau 0-1-2 si apoi de la 2-8 ani (sau pe kilograme). Am mai citit ca unele au car kit altele nu (dif la chicco e de aproape dublu 350€ si aproape 700€ la sistem 3S) intre unul cu car kit si unul fara (mai are cateva chestii in plus, ca de exedmplu salteluta adaptoare in cos)
Deci pana la urma cred ... , dar nu mi-e clar ca ala de e la caruciorulk 3 in 1 este un COS AUTO (asa scrie la toate) si e pana la circa 15 kg sau 0-1-2 si scaun auto e ala de zice Vaxile ca a luat pt fecioru'al mare.

#298 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 July 2010 - 07:27 PM

scoica nu stiu ce e? o fi tot una cu cosul? sau e pt varsta fff mica cred...

#299 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 July 2010 - 07:29 PM

Uite aici daniella http://www.babyzeite...CFQ6RZgod1EZvmA asta e sling si covorasul e un centru de activitate , gasesti tot felul pe net daca dai o cautare

#300 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 31 July 2010 - 08:27 PM

Daniella , eu am perna si alaptat si nu ´cu vatelina inauntru , ci cu blutze , sunt mai bune. Acum dorm cu ea , cateodata , cand sunt obosita ma sprijin bine pe ea. Eu as spune ca-i f. importanta.

Maxi-cosi ( sau alta firma...dar io asa le zic la toate) e pt masina si n-ai voie sa tzii BB mult in el , ca-i deformeaza spatele. Pt casa aici se numeste Wippe , are spatele mai drept , nu sta BB incovoiat. Cam asa arata:

Fisiere atasate

Arata acest topic

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic