![:105:](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/105.gif)
Am terminat si eu ouale si sunt super incantata de cum au iesit.
Cele galbene le-am facut cu turmeric.
Cele albastre cu varza rosie (am lasat ouale toata noaptea in zeama aia de varza
![:105:](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/105.gif)
Cele grena cu foi de ceapa rosie iar cele brun-caramiziu, ca nici nu stiu ce culoare e, cu foi de ceapa galbena si la sfarsit adaugat un praf de turmeric.
Am facut iar incercare de verde, de data asta am luat 2 oua deja albastrite de la varza si le-am bagat 5-10 minute intr-o solutie nou fiarta de apa cu turmeric. Apa a decolorat albastrul, turmericul a bagat ceva galben peste si a iesit un verde cam spalacit, dar cred ca daca mai experimentez cantitatile si timpul o sa iasa pana la urma si verdele mai frumos... la anul
![:)](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/smile.gif)
Paste Fericit va doresc, multa pace in suflet si multe bucurii!
Raluca