Mini rulada de somon cu branza
#21
Postat 05 May 2010 - 07:43 AM
Am facut-o aseara, n-a iesit asa de frumoasa ca a ta dar a fost foarte buna, o sa pun poza
#22
Postat 05 May 2010 - 01:17 PM
Eu am facut-o luni, nici a mea n-a iesit asa de frumoasa !
Da' de buna a fost bunaaaa, numai ca somonul afumat pe care l-am luat eu era sarat cam tare.
Pun poza cand le descarc !
Da' de buna a fost bunaaaa, numai ca somonul afumat pe care l-am luat eu era sarat cam tare.
Pun poza cand le descarc !
#23
Postat 05 May 2010 - 10:35 PM
Eu am copt omleta in cuptor pentru ca il aveam aprins ca sa fac cartofii cu portocale, s-a copt bine dar dupa ce s-a racit si am derulat-o s-a rupt un picut. Nu e frumoasa dar e foarte buna.
#24
Postat 07 May 2010 - 09:58 AM
Ma bucur ca v-a placut,Any!
Adriana eu sigur as lua o bucata, ca arata bine oricum!
Adriana eu sigur as lua o bucata, ca arata bine oricum!
#25
Postat 07 May 2010 - 10:03 AM
#26
Postat 14 May 2010 - 12:35 PM
Poza e urata tare, n-as fi pus-o da' nu ma credeai c-am facut-o!
Rulada insa, buna!
Rulada insa, buna!
#29
Postat 14 November 2011 - 01:20 PM
Lili, zi-mi te rog, ai incercat s-o lasi de pe o zi pe alta? Aica sa zic ca o faci azi si maine o tai.
Cum se comporta?
Cum se comporta?
#30
Postat 14 November 2011 - 01:30 PM
Eu cred ca se comporta mai bine, adica ca se va taia mai usor.
#31
Postat 14 November 2011 - 01:52 PM
Adriana, la 14 November 2011 - 01:30 PM, a spus:
Eu cred ca se comporta mai bine, adica ca se va taia mai usor.
Eu cand am facut-o am mancat-o toata in aceeasi zi pt ca era micuta.
Trebuie incercat insa, sa vad de pe-o zi pe alta cum se comporta ca si gust. E omleta practic, are ceva oare ?
Da, de taiat cred ca se taie mai usor.