Nu chiar gafa, da' sa vedeti cum functioneaza mintea unui geaman!
Ca de obicei, in ultimul timp am avut o perioada full, si-acasa si la birou.
La astea de-acasa trec si sala, la care am ales clase mai dificile in ultima vreme, ca am ceva mustrari de constiinta. Ieri am fost la CardioZone, ceva de tzopaiala in fel si chip cu gantere in maini. Mi s-a parut greu si mi-a rasarit in minte ideea unei recompense c-am rezistat - au fost si 3 baieti care n-au putut sta pana la final! Ma rog, dar nu eram f hotarata cu recompensa.
Dimineata aveam febra si la muschii degetelor de la maini -se poate! - si cum ziua precedenta fusese o reusita pe toate planurile, m-am hotarat sa ma recompensez c-o zumba azi. Adica, la placere, creier setat pe relaxare totala!
Si-a inceput: la birou, nu! ca-s profi, ce naiba! Daaar:am uitat telefoanle la serviciu, n-am putut sa prind canarii inainte sa plec la sala, am intarziat plecarea, m-am invartit 10min pana sa gasesc loc de parcare, ca-i un targ desfasurat in parcarea mallului unde-i sala, usile de la intrarea in mall nu se deschideau ca se defectase un senzor - au tras de ele, cu nadejde, doi flacai, mi-am uitat cardul de la sala acasa -ca asa se intra, cu card

...deja intrasem la ganduri, sa nu patzesc ceva pan'la urma. Dar mi-am amintit ca eu imi setasem mintea pe relaxare si de-asta toate cele!
Si-a continuat: cand sa ma schimb, am constatat ca nu am pantalonii - am facut cu cei de drum - si-n timp ce
zumbaiam mi s-au dezlipit incaltarile
Oricum, intamplarile astea m-au facut sa zambesc toata seara si sa-mi propun resetarea mintii pe starea
alert, ca la mine doar asta merge.