Ma enervez!
Postat 11 January 2012 - 10:01 PM
Postat 11 January 2012 - 10:07 PM
Si eu mereu ma întorc din scris si bag z-ul, ca scriu moata

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 11 January 2012 - 10:11 PM
Postat 11 January 2012 - 10:22 PM
moatza, la 11 January 2012 - 09:58 PM, a spus:
nu-ti place moatza?
pe mine ma cheama Elena, dar nimeni nu-mi zice asa. toata lumea imi zice Pusa.

Nu ca nu-mi place,n-am nimic cu el ca nick-name dar:
1)mi-e sincer incomod sa ma adresez asa

2)nu se pupa numele asta cu imaginea ta in mintea mea

Asa ca,daca nu-i cu banat si cu suparare,eu voi folosi unul din ele,sau ambele amandoua odata!

Postat 11 January 2012 - 10:55 PM
Eataly, la 11 January 2012 - 09:52 PM, a spus:
E mai aproape Stella de mine.

Poate ninge saptamana viitoare.
la Roma? zapada? la Roma mai de nu se face plaja, marea ii de vis, verde-albastruie si curaaataaaa
nu, la Rieti am fost, jos in oras nu-i zapada nici acolo, da pe munte este, de-aia adevarata, zapada de zapada
Postat 11 January 2012 - 10:56 PM
Ca sa ai diacritice, tre' sa instalezi un nush ce pachet de limbi

Dar nu este confortabil...
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 12 January 2012 - 03:43 PM
Ellani, mai bine ca mine nu stiu daca te intelege cineva. Vroiam doar sa-ti spun ca gandeam la fel ca tine la varsta ta... ce te mai schimba viata asta... Tu chiar crezi ca daca-i suna telefonul la 2 dimineata ia ceva in plus pt asta? Nu vreau sa te dezamagesc, dar e aceeasi chestie dpdv financiar. Ramai doar cu stresul si cu responsabilitatea. Hai sa speram ca maine va fi mai bine si pt tine, si pt mine si pt toata lumea!
Si continuarea pe ziua de azi, dupa toate zilele roz prin care am trecut...
Ma duc cu toate hartoagele la un Caaf ca sa-mi depun actele pt somaj. Nu mare mi-a fost surpriza sa aflu ca nu am dreptul la el... trebuie sa am in ultimii doi ani 52 de sapt muncite. Imi lipsesc 2 saptamani.
Am descoperit ca am totusi dreptul la ceva (asa ca sa-mi scoata ochii cu un mizilic) da' trebuie sa umblu iar ca o capiata cateva zile.
Apoi, asta chiar ca m-a bagat in pamant... Aveam o promisiune de o munca. Frumoasa, devreme acasa, aproape de casa, ati pricipit voi ceva prea frumos ca sa fie adevarat, doar ca tipa care trebuia sa plece acum la sfarsitul lunii a decis sa nu mai plece. Imi venea sa o iau la bataie. Statea asa zambareata in fata mea si-mi zicea ca-i pare rau... Ce puteam sa zic? Multumesc si o zi buna! Ma oftic doar ca de vreo 2 luni de cand am vorbit cu ele nu am mai cautat nimic altceva.
Iar o iau de la capat.
Ma duc sa-mi desfiintez bradul, poate-mi mai trece supararea pana vin fetele de la scoala.
Postat 12 January 2012 - 04:09 PM
Postat 12 January 2012 - 04:26 PM

Postat 12 January 2012 - 04:50 PM
Si eu ma enervez ca nu merg vanzariile, ca nu sunt clienti,ca ma chinui in fiecare zi sa razbesc ,sa imi platesc toate dandanalele si ca de 2 ani tot asa o tin.In fiecare zi sper ca o sa fie mai bine,dar din pacate nu e.Cine m-o fi pus sa imi deschid afacere , nu stiu?Ma enervez ca sunt singura ca la greu toti prietenii mei sau ma rog cel putin eu ii consideram prieteni m-au parasit , ca nu ma mai suna macar

Asa ca ma chinui aici

E o poveste lunga nu stiu daca am voie sa povestesc sau daca e bine.
Na, ca m-am mai descarcat unpic
Postat 12 January 2012 - 05:24 PM
sorinadaniela, la 12 January 2012 - 03:43 PM, a spus:

cand ti-o fi mai greu sa te gandesti cum te cheama, si precis va rasari SOARELE

lili, la 12 January 2012 - 04:50 PM, a spus:
Na, ca m-am mai descarcat unpic

Postat 12 January 2012 - 06:23 PM
Lili, la bine toti iti sunt prieteni, la greu cunosti oamenii. Iti doresc sa poti trai in tara ta,

Postat 12 January 2012 - 07:11 PM

Sorina

Si sa vad cat mai putina activitate la topicul asta

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 12 January 2012 - 08:50 PM

Lili ,te inteleg perfect.

Din pacate nu vad nici o luminita la capatul tunelului.
http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 12 January 2012 - 09:06 PM
Lili, imi pare rau! Curaj!
Nu va mai spun ce mi s-a intamplat seara aceasta... va zic maine. Ca ma enervez iar...
Postat 13 January 2012 - 11:15 AM

Sper sa am putere sa trec mai departe si anul asta sa fie mai bun, sa pot razbi .
Cand mi-am deschis eu afacerea in 2010 la inceput a fost binisor,apoi au venit toate peste noi ca un bumerang.
Intai a ramas sotul fara servici, apoi aveam bac-ul lui fii-miu, meditatii,facultatea si licenta mea , leasingul la masina , fii-mea la fel a ramas fara servici,intre timp sotul isi gasise un servici si dupa 2 luni s-au facut restructurari si iar a ramas fara nici eu nu mai stiu, toate au venit peste noi.
A fost foarte, foarte greu .La sfarsitul lui 2011 am reusit sa trecem peste toate dar nu am mai avut banii si de investitii si e tare greu sa te descurci asa . Acum incet incet sper sa ne redresam desi va trebui sa mai tragem din greu o perioada, mai avem un credit nu mare sper ca o sacapam si de asta cumva,cumva.
Si am mai ramas cu un gust amar , dezamagita de oamenii, de prieteni.,de tot

Sorina iti tin pumnii sa gasesti de munca repede , repede

Postat 13 January 2012 - 11:40 AM
lili, la 13 January 2012 - 11:15 AM, a spus:

Sper sa am putere sa trec mai departe si anul asta sa fie mai bun, sa pot razbi .
Cand mi-am deschis eu afacerea in 2010 la inceput a fost binisor,apoi au venit toate peste noi ca un bumerang.
Intai a ramas sotul fara servici, apoi aveam bac-ul lui fii-miu, meditatii,facultatea si licenta mea , leasingul la masina , fii-mea la fel a ramas fara servici,intre timp sotul isi gasise un servici si dupa 2 luni s-au facut restructurari si iar a ramas fara nici eu nu mai stiu, toate au venit peste noi.
A fost foarte, foarte greu .La sfarsitul lui 2011 am reusit sa trecem peste toate dar nu am mai avut banii si de investitii si e tare greu sa te descurci asa . Acum incet incet sper sa ne redresam desi va trebui sa mai tragem din greu o perioada, mai avem un credit nu mare sper ca o sacapam si de asta cumva,cumva.
Si am mai ramas cu un gust amar , dezamagita de oamenii, de prieteni.,de tot

Sorina iti tin pumnii sa gasesti de munca repede , repede

De fapt, asta înţeleg eu că te macină pe tine: faptul că ai avut atât de multă încredere în nişte oameni care nu s-au ridicat la înălţimea şi frumuseţea sufletului tău. Că, în rest , eu te percep, din ceea ce scrii, ca o femeie puternică şi motivată, care are ancore importante în viaţă şi familie, şi problema banilor văd că o gestionaţi cumva-cumva,ca să nu mai vorbesc că, de fapt, dacă reciteşti cu atenţie ceea ce ai scris, se văd clar nişte realizări extrem de importante: bac, licenţă, maşină, afacere proprie...mă rog, cu greutăţile de rigoare, dar până la urmă aceste greutăţi dau valoare realizărilor, nu?
Iar cu aşa numiţii prieteni, da, aşa se depistează cei adevăraţi, la necazuri! Măcar ştii cum stai.
Toate astea s-au întâmplat, probabil , ca să ne găseşti pe noi, care îţi suntem prietene fără nici un interes...

Hai, capul sus, că avem ce învăţa de la tine!