koral, la 13 January 2012 - 11:40 AM, a spus:
lili, la 13 January 2012 - 11:15 AM, a spus:

Sper sa am putere sa trec mai departe si anul asta sa fie mai bun, sa pot razbi .
Cand mi-am deschis eu afacerea in 2010 la inceput a fost binisor,apoi au venit toate peste noi ca un bumerang.
Intai a ramas sotul fara servici, apoi aveam bac-ul lui fii-miu, meditatii,facultatea si licenta mea , leasingul la masina , fii-mea la fel a ramas fara servici,intre timp sotul isi gasise un servici si dupa 2 luni s-au facut restructurari si iar a ramas fara nici eu nu mai stiu, toate au venit peste noi.
A fost foarte, foarte greu .La sfarsitul lui 2011 am reusit sa trecem peste toate dar nu am mai avut banii si de investitii si e tare greu sa te descurci asa . Acum incet incet sper sa ne redresam desi va trebui sa mai tragem din greu o perioada, mai avem un credit nu mare sper ca o sacapam si de asta cumva,cumva.
Si am mai ramas cu un gust amar , dezamagita de oamenii, de prieteni.,de tot

Sorina iti tin pumnii sa gasesti de munca repede , repede

De fapt, asta înţeleg eu că te macină pe tine: faptul că ai avut atât de multă încredere în nişte oameni care nu s-au ridicat la înălţimea şi frumuseţea sufletului tău. Că, în rest , eu te percep, din ceea ce scrii, ca o femeie puternică şi motivată, care are ancore importante în viaţă şi familie, şi problema banilor văd că o gestionaţi cumva-cumva,ca să nu mai vorbesc că, de fapt, dacă reciteşti cu atenţie ceea ce ai scris, se văd clar nişte realizări extrem de importante: bac, licenţă, maşină, afacere proprie...mă rog, cu greutăţile de rigoare, dar până la urmă aceste greutăţi dau valoare realizărilor, nu?
Iar cu aşa numiţii prieteni, da, aşa se depistează cei adevăraţi, la necazuri! Măcar ştii cum stai.
Toate astea s-au întâmplat, probabil , ca să ne găseşti pe noi, care îţi suntem prietene fără nici un interes...

Hai, capul sus, că avem ce învăţa de la tine!

Nu ma mai macina asta cu oamenii,mi-a trecut si da intradevar am fost foarte, foarte dezamagita.Eu din totdeauna am avut mare incredere in oamenii si imi dadeam si camasa de pe mine sa ajut si cand am avut eu nevoie de ajutor .......pauza , toti s-au dat la fund.Nu mai sunt dezamagita , desi cu greu am inteles asta si multe lacrimi am varsat si multe intrebari mi-am pus .
Da am realizat ceva , am trecut de toate dar cum am zis inca nu am depasit greul.Eu sper sa raman puternica, sau macar sa incerc sa raman asa ca de multe ori am fost la un pas sa clachez cand am vazut ca ma lupt cu moriile de vant
Eu pe voi v-am descoperit de mult timp pe unele din voi va stiu de ceva ani de pe forumul celalalt si sper ca nu razi de mine dar in multele zile cand aveam o gramada de probleme intram aici pe forum si va citeam si mai uitam de necazuri ,si mi-a luat ceva timp sa imi fac curaj sa scriu si eu aici.
Ca sa intelegi tot ar trebui sa scriu un roman,eu am zis asa in mare
Multumesc pentru gandurile bune