Forum Culinar: Ma enervez! - Forum Culinar

Salt la continut

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ma enervez!

#1301 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 13 January 2012 - 12:03 PM

Vezi postareakoral, la 13 January 2012 - 11:40 AM, a spus:

Vezi postarealili, la 13 January 2012 - 11:15 AM, a spus:

Of, fetelor , va multumesc mult de tot :-* :-* :-*
Sper sa am putere sa trec mai departe si anul asta sa fie mai bun, sa pot razbi .
Cand mi-am deschis eu afacerea in 2010 la inceput a fost binisor,apoi au venit toate peste noi ca un bumerang.
Intai a ramas sotul fara servici, apoi aveam bac-ul lui fii-miu, meditatii,facultatea si licenta mea , leasingul la masina , fii-mea la fel a ramas fara servici,intre timp sotul isi gasise un servici si dupa 2 luni s-au facut restructurari si iar a ramas fara nici eu nu mai stiu, toate au venit peste noi.
A fost foarte, foarte greu .La sfarsitul lui 2011 am reusit sa trecem peste toate dar nu am mai avut banii si de investitii si e tare greu sa te descurci asa . Acum incet incet sper sa ne redresam desi va trebui sa mai tragem din greu o perioada, mai avem un credit nu mare sper ca o sacapam si de asta cumva,cumva.
Si am mai ramas cu un gust amar , dezamagita de oamenii, de prieteni.,de tot :o
Sorina iti tin pumnii sa gasesti de munca repede , repede :hug: :hug:

De fapt, asta înţeleg eu că te macină pe tine: faptul că ai avut atât de multă încredere în nişte oameni care nu s-au ridicat la înălţimea şi frumuseţea sufletului tău. Că, în rest , eu te percep, din ceea ce scrii, ca o femeie puternică şi motivată, care are ancore importante în viaţă şi familie, şi problema banilor văd că o gestionaţi cumva-cumva,ca să nu mai vorbesc că, de fapt, dacă reciteşti cu atenţie ceea ce ai scris, se văd clar nişte realizări extrem de importante: bac, licenţă, maşină, afacere proprie...mă rog, cu greutăţile de rigoare, dar până la urmă aceste greutăţi dau valoare realizărilor, nu?
Iar cu aşa numiţii prieteni, da, aşa se depistează cei adevăraţi, la necazuri! Măcar ştii cum stai.
Toate astea s-au întâmplat, probabil , ca să ne găseşti pe noi, care îţi suntem prietene fără nici un interes... :appl:
Hai, capul sus, că avem ce învăţa de la tine! :angryfire:

Nu ma mai macina asta cu oamenii,mi-a trecut si da intradevar am fost foarte, foarte dezamagita.Eu din totdeauna am avut mare incredere in oamenii si imi dadeam si camasa de pe mine sa ajut si cand am avut eu nevoie de ajutor .......pauza , toti s-au dat la fund.Nu mai sunt dezamagita , desi cu greu am inteles asta si multe lacrimi am varsat si multe intrebari mi-am pus .
Da am realizat ceva , am trecut de toate dar cum am zis inca nu am depasit greul.Eu sper sa raman puternica, sau macar sa incerc sa raman asa ca de multe ori am fost la un pas sa clachez cand am vazut ca ma lupt cu moriile de vant
Eu pe voi v-am descoperit de mult timp pe unele din voi va stiu de ceva ani de pe forumul celalalt si sper ca nu razi de mine dar in multele zile cand aveam o gramada de probleme intram aici pe forum si va citeam si mai uitam de necazuri ,si mi-a luat ceva timp sa imi fac curaj sa scriu si eu aici.
Ca sa intelegi tot ar trebui sa scriu un roman,eu am zis asa in mare
Multumesc pentru gandurile bune :hug:

#1302 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 13 January 2012 - 02:13 PM

Iti multumesc mult, Lili! Si sper sa-ti fie bine in noul an. Iar asazisii prieteni, te asigur eu ca-i mai bine fara ei. Am trecut si eu prin ceva de acest gen... mai mult de tipul fa bine ca sigur iti vor face rau. Asa ca te inteleg.

Buuuun, si hai ca acum mi-a mai trecut sa va zic ce ni s-a intamplat aseara. Suna la usa. Ne uitam unul la altul si dam din umeri, cine e la ora asta? Fostul proprietar al apartamentului de unde am plecat. Avea sa ne dea niste bani... surprise, surprise, nu ne venea sa credem ca a venit asa el in mod spontan (e de o zgarcenie feroce).
Ma gandeam eu ca prea ar fi frumos sa fie adevarat... a venit sa ne ceara bani. Ne uitam interzisi unul la altul si nu intelegeam ce vrea.
Pana la urma am inteles. Eu ultima oara cand am fost la el in octombrie i-am platit chiria si i-am zis ca e ultima oara cand ii mai platesc, urmand ca pe noiembrie si decembrie sa-si pastreze banii de la deposit (am platit acum 7 ani un deposit format din 2 luni de chirie). Stiind ce fel de om e, nu am vrut sa riscam sa-i platim chiria si la sfarsit sa nu reusim sa scoatem banii de la el. Are o tactica in a inventa...
Asa deeeeci, el a venit aseara la noi si sustinea ca ultima oara cand am platit a fost septembrie. Nu vroia sa recunoasca ca i-am platit pe octombrie.
Mai omule, esti nebun???!!! In 7 ani de zile, luna de luna ti-am platit, ti-ai batut joc de mine cum ai vrut tu, si acum faci misto de mine?
Care era chestia? In noiembrie i s-a stricat centrala. Orice cheltuiala straordinara (si asta era una de acest tip) trebuie sa si-o plateasca el. Centrala e a ta, eu ma folosesc de ea, iti platesc controalele si curatenia anuala, daca ti-o stric eu platesc eu, dar pt ca ti s-a ars tie ceva inauntru e cheltuiala ta. Eu o stiu, el o stie.
Anul trecut am avut o alta problema de acest gen, doar ca fiind eu acasa si stiind bine cu cine am de-a face l-am sunat imediat si am vorbit cu el. I-am spus foarte clar, iti platesc cheltuiala, dar luna viitoare la chirie ti-o scad din chirie. Totul in regula.
Anul acesta a fost soata mea acasa. El om cinstit de felul lui, ce-a zis, lasa ca platesc eu si dupa aia ma duc la proprietar si-i cer banii. Noi deja nu mai aveam nimic de platit. Ni s-a intamplat pocinogul dupa ce vorbisem cu el de chirie.
Bine-inteles ca nu a vazut nici-un ban de la el. Abureala, lasa draga ca ne socotim la sfarsit ca trebuie sa facem si rezilierea contractului (pe care trebuie sa o platim noi). Ok, zice omul cinstit!
Cand s-a dus soata mea sa-i dea cheile pe 31 decembrie i-a cerut banii. A, pai, stai sa vezi ca inca nu e gata rezilierea contractului. Cand va fi gata vin eu la tine. Ok, zice iar soata mea, da' de data asta incepe sa i se aprinda beculetele... atunci imi tin si eu un rand de chei de la casa.
Si acum ajungem la ce s-a intamplat aseara. Reparatia a costat 210 euro (am platit noi, da' el trebuia sa plateasca) minus rezilierea contractului 70 euro (a platit el, da' noi trebuia sa-i dam banii) si uite asa matematica la mine acasa zice ca daca vroia randul de chei inapoi trebuia sa ne dea 140 euro.
Buuun, a venit ne-a smuls cheile din maini si a inceput sa urle ca noi nu i-am platit chiria pe o luna. Deci 500 - 140, noi aveam sa-i mai dam lui 360 euro. Mai omule, da' tu chiar crezi ca esti aici pe mosia lu mata? Ca nu am mai putut, aseara a explodat mamaliga... Vii si tipi la mine-n casa , se uitau bietele fete mele la el...
Mami da' de ce tipa cutarescu? Da' de ce e tata nervos? Si tot asa. M-am calmat, mi-am luat fetele in bucatarie si am plecat de acolo. Au disparut dupa aia din casa.
Dupa o bucata buna de timp imi vine soata in casa si-mi spune: stii, asta a plecat. Nu mi-a dat niciun ban si mi-a si zis ca pana la urma tot mai am de platit macar jumi-juma reperatia de la poarta (alta reparatie extraordinara, nu cele normale) care de fapt si de drept e de competenta lui.A ajuns bietul de el, la concluzia, auzi nevasta noi de la asta nu o sa mai vedem niciun ban.
Sa innebunesti ce tupeu pot avea unii.
Azi dimineata am avut treaba prin zona pe unde locuieste el, eram o tara nervoasa si vroiam sa-l birjaresc un pic. Nu l-am gasit acasa. Dar, oricum ar fi, daca continua cu comportamentul pe linia asta am de gand sa-l denunt. I-am suportat prea multe marlanii, ca sa i-o suport si pe asta. De data asta vreau sa-i fac rau, chit ca nu mai vad banii, da o sa-mi faca placere sa-l fac un pic de cacao. Stiu ca nu-i frumos, nu-i crestinesc, si ce mai vreti voi, da' asta nu e om. Si-o merita cu varf si indesat.
Sorina

#1303 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 13 January 2012 - 02:33 PM

Sorina , pai voi de ce ii datzi banii din mana? De ce nu-i transferatzi banii in cont?

#1304 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBrasov

Postat 13 January 2012 - 02:35 PM

Offf,Sorina asa sunt unii oamenii ,rai si hapsani.
Dar nu iti dadea o chitanta ceva cand plateai chiria ?
Pana la urma sa fiti voi sanatosi desi nu e normal sa tot platesti asa degeaba ,mai ales ca banii nu stau pe garduri dar eu stiu ca exista un Dumnezeu si intr-un tarziu oamenii astia rai or sa plateasca.
:hug:

#1305 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 January 2012 - 03:40 PM

Nu a vrut. A cerut mereu banii in mana fara sa-mi dea niciodata in 7 ani vreo chitanta. La sfarsit de an scriam eu o declaratie cum ca i-am platit lunar suma X si i-o duceam dupa aia sa o semneze. Si hartia asta o faceam ca-mi trebuia mie la primarie... ca altfel nu as fi avut nimic scris in toti anii acestia.
Si unde mai pui ca pe anul 2011 inca nu am facut-o si-mi trebuie semnatura lui.
Sorina

#1306 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBrasov

Postat 13 January 2012 - 04:00 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 13 January 2012 - 03:40 PM, a spus:

Nu a vrut. A cerut mereu banii in mana fara sa-mi dea niciodata in 7 ani vreo chitanta. La sfarsit de an scriam eu o declaratie cum ca i-am platit lunar suma X si i-o duceam dupa aia sa o semneze. Si hartia asta o faceam ca-mi trebuia mie la primarie... ca altfel nu as fi avut nimic scris in toti anii acestia.

OFF,OFF
Poate te incalzeste cu ceva o imbratisare :biggrin: =))

#1307 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 13 January 2012 - 04:05 PM

Nenorociti...eu chiria o platesc doar cu cec si orice "discutie" o am in scris cu cei din management...Eu nu am din principiu incredere decat in cei pe care ii stiu foarte bine (familie si prieteni) si prefer sa fiu paranoica decat sa am dupa pareri de rau. Dar banuiesc ca fiecare tara e cu regulile ei - bine ca nu mai stati acolo...dar pacat de banii pierduti :biggrin:
A cat is a friend fur-ever !

#1308 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 13 January 2012 - 04:09 PM

Păi la voi nu există circa financiară? Prin cine aţi închiriat? Agenţiile imobiliare trebuie să aibă o bază de date... Proprietarul trbuie să plătească un impozit pt. chirie, deci trebuie să vă dea chitanţă... dacă nu , înseamnă că a făcut o ilegalitate şi e bun de plată...Unde se reclamă la voi ilegalităţile astea? Poate ar trebui să-i prezinţi şi varianta asta hapsânului...
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#1309 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 January 2012 - 06:09 PM

Imbratisarea chiar imi prinde bine... multumesc mult!

Uma, si aici exista posibilitatea cont-cont, dar sincer am folosit chestia asta o singura data (cu un singur proprietar), in rest cu absolut toti ceilalti am platit direct in mana si chiar fara chitanta. Totul corect cu contract in regula. E problema lui dupa aia sa-si rezolve problemele financiare.
Pana la aratarea asta de om toti au fost corecti. Na, poate ca mai iesea cate o discutie, asa de frumusete, da' nimic important. Asa ceva de tip galagie copii, taiat iarba, facut un gratar... chestii minore nu a fost niciodata vorba despre bani.
Asta in schimb e ceva de groaza... vrea sa fie proprietar, dar refuza sa plateasca orice. Eu trebuia sa-i intretin casa ca si cum ar fi fost a mea. I-am zis ca nu e posibil ce vrea el, iar legea e de partea mea. Stie chestia asta si nu prea avea cum sa discute cu mine, dar acum are in mana banii nostri si inventeaza motive doar ca sa nu ni-i dea inapoi.
Il cunosc preabine... nu stiu de ce ma asteptam la ceva de acest gen, da' nu la asa ceva.

Koral, eu am inchiriat printr-o agentie imobiliara, dar dupa inchiriere nu mai ai treaba cu agenzia. Ea doar a facut intermedierea. Ramai cu raportul direct chirias-proprietar.
Iar in privinta venitului sau e problema lui ce si cum declara, el va avea probleme nu eu. Dar dupa cum il cunosc eu ii e prea frica sa faca magarii. Contractul era facut si inregistrat in mod legal. Apoi eu cand am facut toate contractele (pe numele nostru) am declarat mereu ca sunt chiriasa. Eu eram acoperita.
Sorina

#1310 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,440
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 January 2012 - 12:46 AM

Vezi postareasorinadaniela, la 13 January 2012 - 06:09 PM, a spus:

Eu eram acoperita.

Relativ doar pentru ca nicaieri nu e nici o dovada a banilor care au circulat intre voi :spam1: De aceea trebuia, cum zic fetele, sa nu platesti cash ci intr-o forma care sa lase "urme".

#1311 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 15 January 2012 - 01:19 PM

Apropos de inchiriat:

Eu mai am inca apartamentul din Deva , o vreme a fost inchiriat , erau tot restantza i-am dat afara , macar nu mai am bataie de cap. Apartamentul statea gol. Dupa vreun an ma roaga niste veri de-a lu' tata sa o las pe fii-sa, Ancutza, sa stea. In fine , o las , FARA CHIRIE. DELOC. Sa-si plateasca darile. Mama cumpara laminat nou ( aveam parchet dar era vechi) doar sa-l puna ei , cumpara materialele de tugravit , doar sa dea ei cu var sa miroasa a casa noua. Fata sta vreun an si ceva apoi se muta-n Cluj. Intre timp o suna pe mama o verisoara de a ei sa stea fii-sa cu familia. OK. Ramane sa-si predea singuri cheia , sa vada intre ei de cheltuili la bloc , curent , etc.

SI acum , dupa cam jumate de an ne suna fata aia care sta acum ca Ancutza are 6 mil restantza la curent , nush cate mil la bloc!!!!!

Azi am sunat-o pe ma-sa si-mi zice ca nu-i adevarat , ca a platit tot ( fata care sta acum a platit din urma ca au vrut sa-i taie curentul) , ca Ancutza nu minte....etc. Ca a lasat acolo nush ce chiuveta de inox....

FACEREA DE BINE ............... stitzi voi cum e!

M-am ratzoit la ea! Sa mearga sa.si ea chiuveta , sa o puie pe ailalta in loc si sa-mi lase ap. fara datorii!

Neamuri!!!!!!

#1312 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 16 January 2012 - 06:18 PM

Vezi postareaMutti, la 15 January 2012 - 01:19 PM, a spus:

Neamuri!!!!!!

Corect! Am avut casa lui tata goala un an...aproposuri de la familie au fost, dar am zis ca nu vreau inca sa fie altcineva acolo. Adevarul era ca nu vroiam sa ma leg la cap fara sa ma doara. Nu ca nu vreau sa ajut..dar de multe ori exact ce zice Mutti se intampla.

#1313 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 17 January 2012 - 02:24 AM

Mutti, daca vedeai ap nostru cand s-a mutat verisoara.....la straini e inchiriat acum si sant mai respectuosi decat neamurile.
never again.

#1314 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 January 2012 - 04:18 PM

Si eu am facut la fel ca Uma... am preferat sa-l tin inchis decat sa ma leg la cap. La inceput am fost mai binevoitori, pana cand intre sora lui si fratele meu am avut grija sa ne lecuim. Acum l-am vandut, asa ca am scapat de o bataie de cap.

Adriana, intr-o alta viata cand voi merge sa inchiriez un apartament am sa fac asa cum ziceti voi, nu de alta, dar mi-am invatat lectia... acum e tarziu. A, si chestia asta e valabila si pt cand imi voi mai cumpara o alta casa, tot intr-o alta viata... multe chestii se mai invata.

Sa va mai zic, sa nu va mai zic???? Ca oricum am abandonat de mult sa ma mai enervez, le iau pe toate cu filozofie asa cum vin, cate una pe rand... Giulia e bolnavioara de duminica. Nu ma enervez, doar ca ma doare pe mine cand o vad cum este...
Sorina

#1315 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 17 January 2012 - 04:20 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 17 January 2012 - 04:18 PM, a spus:

Giulia e bolnavioara de duminica. Nu ma enervez, doar ca ma doare pe mine cand o vad cum este...

Asta da motiv de necajeala. Pupam pui frumos sa se faca bine repede!

#1316 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 17 January 2012 - 04:20 PM

Sorina,multa sanatate picei si un mare :rolleyes: pentru tine!

#1317 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,769
  • LocationSibiu

Postat 17 January 2012 - 05:36 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 17 January 2012 - 04:18 PM, a spus:

Giulia e bolnavioara de duminica. Nu ma enervez, doar ca ma doare pe mine cand o vad cum este...
multa sanatate Giuliei, iar tie putere si energie, ca tare e greu cand ne sunt bolnavi puiiImagine postata

#1318 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 January 2012 - 05:54 PM

Multumesc mult, fetelor! Acum e un pic mai bine... a inceput sa se certe cu Mara. Asta-i un semn bun. Sa vad cum se simte in noaptea aceasta si daca e bine, maine dimineata o duc la scoala... e plictisita de atata stat in pat.
Sorina

#1319 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBrasov

Postat 19 January 2012 - 12:40 PM

Si eu m-am evervat de fapt enervat e putin spus , m-am revoltat ,m-am ingrozit de cum pot fii unii oamenii ,cat de rai si hapsani,dar mai bine sa va povestesc :
Noi avem grija de soacra-mea ca deh e batrana ,e bolnava,are pensia mica etc,etc...si se tot plange mereu,mereu.Asa si o luam la noi cate o luna , mai merge si pe acasa o luna si tot asa de vreo 10 ani decand a murit socrul meu.Nu i-am cerut niciodata nici un ban din pensie , dincontra ii tot dam si ii tot cumparam de toate.
Si saptamana trecut a dus-o sotul acasa si o sunam in fiecare seara sa vedem daca e bine,daca are nevoie de ceva.Bun...Duminica seara am tot sunat-o si eu si sotul si nu a raspuns.Dupa vreo 2 ore sotul s-a hotarat sa se duca la ea sa vada ce se intampla.Bun,se urca el in masina impreuna cu fii-miu si cand ajung la ea vad ca lumina in hol e aprinsa ,ea locuind la parter.Suna la interfon , nimic, deschid ei usa intra in bloc , suna la sonerie , nimic , baga cheia in usa( normal sotul are chei de la apartament si astea obtinute abia acum vreo 4 ani )deschid usa , nimic ,usa de la sufragerie era intredeschisa ,ciocane , nimic si se hotaresc sa intre.Soacra-mea era in holul mic si cand ii vede incepe sa tipe, normal ca s-a speriat dar a avut prezenta de spirit si a inchis usa la holul mic ,ramanand in sufragerie lipita de usa si tipa aolio,aolio.Sotul s-a speriat si el , saracu si ii zicea mama eu sunt impreun cu nepotul tau....In fine ii aduce un pahar cu apa , dupa cateva minute se linisteste ,verifica sotul telefonul intra-devar nu suna ca stersese praful si umblase pe acolo pe la volum si il dase mai incet si normal ca nu l-a auzit .Interfonul si soneriea de ce nu le-a auzit?
Si ce credeti ?dupa ce si-a mai revenit si soacr-mea ,sotul si-a adus aminte ca a vazut-o cum a impins usa din holul mic si a vrut sa o deschida sa intre ,(in holul mic e dormitorul si baia),si sare soacra-mea sprintena si zice :te rog nu deschide usa , nu intra acolo.
Sotul zice: da ce ce? si deschide usa .Cand colo ce sa vezi????
Pe jos si pe masuta erau imprastiati o gramada de banii pusi asa pe caprarii,de 500, de 200, de 100, de 50, de 10 ,de 5 lei ,
Cand a vazut sotul normal ca s-a enervat si i-a zis pai bine mama acum inteleg de ce nu ai auzit nimic.Baiatul era saracul socat de-a dreptul. Si enervandu-se sotul i-a zis baiatului, hai sa plecam si au plecat.
Fetelor , nu va cunosc decat virtual ,credeti-ma au ajuns acasa aproape plangand , sotul nu a dormit vreo 2 noptii si va spun cu mana pe inima , nu pentru ca avea soacra-mea bani, ci pentru faptul ca noi anul trecut am trecut printr-o perioada foarte grea si inca mai trecem si a stat la noi in casa ,a vazut cum copii mei lucreaza 12 ore mai mereu,cum ne zbatem sa ajungem cumva la liman sa scapam de toate greutatiile ,de datorii, cum plangeam mereu, ce sacrificii am facut sa o ajutam ,cum zicea vai eu nu am cu ce sa va ajut ,nu am sa le dau nepotiilor macar de ziua lor acolo un ban ceva si ei ziceai lasa buni ca nu avem nevoie , stai linistita ca nici tu n-ai.Cand imi aduc aminte acum ma apuca plansul.Zice-ti si voi cum poate o mama sa fie asa , cand vede , cand stie ca baiatul ei si familia lui trec prin greutati? din contra ea se plangea si mai tare si noi prosti , ii plangeam de mila ?
Stiu, ar trebui sa nu imi pese, ca noi nu i-am cerut niciodata nimic ,nu ne-a ajutat cu nimic niciodata ,nici macar o farfurie sau un pahar nu ne-a dat dar credeti-ma ca nu pot.Nu stiu daca e bine sa spun din casa cum ar veni dar atat de rau m-am suparat si ma tot intreb de unde atata nedreptate,cum pot sa fie unii oameni asa ,pai daca propria ta mama se poarta asa si te ia de fraier pai atunci ce sa mai zici de prieteni, de cunostinte , ma rog de un strain.Aaaa, si mai si zicea ca eu nu va pot ajuta ca n-am dar cuscra( adica mama ea) ea poate sa va ajute , ca ea are si intradevar mama si fratele meu ne-a ajutat enorm, enorm si ne ajuta.Spune-ti si voi? e dreptate in lumea asta????????????

#1320 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 January 2012 - 12:47 PM

Lili, am ramas socata, ma asteptam la orice citind randurile, dar la asta nu.
Eu cred ca sotul tau daca nu vedea cu ochii lui, poate nu credea.

Arata acest topic

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul