Forum Culinar: Ma enervez! - Forum Culinar

Salt la continut

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ma enervez!

#1341 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 07 February 2012 - 10:09 PM

Foxyy,la tine macar se oboseau sa scrie,mai si aparea.Aici s-a dus in hau,de zici c-o fost :toothy9; cu coarne care s-a bagat sa-l stearga din sistem.Oricum,nasol si cu ale tale experiente...Dar,daca eu credeam inainte ca toate relele se pot intampla doar in Romania,acuma sincer nu mai cred.Peste tot infloreste nesimtirea!

Poi da,n-am ce pierde,ca oricum nu-mi mai pun mari sperante chiar daca il trimit. :toothy6:

#1342 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 07 February 2012 - 10:18 PM

Offf, Ellani... stiu cum te simti, mi s-au intamplat de toate culorile...
Da' sa stii ca nu strica sa trimiti C.V., pt linistea ta.
Realitatea asta, tu-i mama ei de realitate... si pe mine vrea sa puna la pamant.
Te pup dulce!
Sorina

#1343 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 February 2012 - 10:30 PM

:(( Apoi,sa stii ca m-am gandit la tine,pentru ca am tot urmarit ghinioanele tale, Sorina si ca suntem aproape intr-aceeasi barca :((
Mai inainte cautam,dar asa,mai lejer.Acuma, insa,e musai sa gasesc ceva sa schimb foaia,pentru linistea mea sufleteasca.La tine-i si mai nasol,c-aveti de sustinut 4 'linisti'.E grele... :(

#1344 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 February 2012 - 10:35 PM

Si unde mai pui, ca azi soata a venit acasa dupa cateva ore, din cauza zapezii nu au putut sa lucreze. Daca se intampla de cateva ori chestia asta va fi tot o fericire pe noi... refuz sa ma gandesc.
Sorina

#1345 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 February 2012 - 10:41 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 07 February 2012 - 10:35 PM, a spus:

Si unde mai pui, ca azi soata a venit acasa dupa cateva ore, din cauza zapezii nu au putut sa lucreze. Daca se intampla de cateva ori chestia asta va fi tot o fericire pe noi... refuz sa ma gandesc.

:( :(( Altceva nu stiu ce sa-ti zic,la cat de optimista sunt ultima vreme.... :((

#1346 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 February 2012 - 10:45 PM

Prinde bine...
Sorina

#1347 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 24 March 2012 - 05:02 PM

sa ma enervez,sa nu ma enervez?Oare de ce nu vor coafezele sa priceapa cand le zic cum vreau sa fiu tunsa.M-am dus special cu o poza de anul trecut ca sa-i arat cum vreau sa fiu in fata,sa-mi fileze bretonul, pe o parte mai lung pe o parte mai scurt, de doua ori mi-am scos telefonul si am insistat ca vreau ca acolo.Cum m-a tuns?cu breton de scolarita, drept.nici nu mai am ce sa-i fac ca apoi mi-l tundea de tot.Data viitoare ori ma tund singura cum am mai facut-o in trecut,ori odata de 3 luni ma duc 100 km la singura coafeza care m-a tuns si mi-a placut.dupa coafura facuta de ea ma ghidez,da nimeni n-a mai reusit sa ma faca ca ea.
Daca voiam fruntea descoperita, nu-mi mai tundeam bretonul, acum trebuie sa mi-l prind cu clama :boohoo:
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#1348 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 24 March 2012 - 06:23 PM

Vezi postareaIoana, la 24 March 2012 - 05:02 PM, a spus:

Oare de ce nu vor coafezele sa priceapa cand le zic cum vreau sa fiu tunsa.

Ele nu la priceput au problema..ci la executat.

Eu am parul cret si pana in ziua de astazi nu am gasit pe mine care sa ma tunda asa cum vreau eu..si nu pentru ca as alege coafuri care sunt imposibile ci pentru ca nimeni nu aude ca daca tai 1cm parul meu se carlionteaza si pare ca a fost tuns 5cm. Asa ca mereu arat ca o capra..si tot eu imi bag mai bine mana in el.

Deja m-am obisnuit cu ideea..
A cat is a friend fur-ever !

#1349 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 24 March 2012 - 08:42 PM

Fetele ,apropo de coafeze ,va dau perfecta dreptate.
Si mai e un lucru pe care nu-l pricep ele.
Ca parul ud e mai lung decat cel uscat.Si daca taie 1 cm pe ud ,cand se usca parul ,e mai scurt cu 2 cm , pentru ca la mine se mai ridica ,din cauza de ceva semi-bucle naturale.
Din motivul asta , eu trebuie sa astept inca o luna dupa tuns ,sa arat cum vreau eu .
Nu vreti sa stiti de cate ori m-am tuns singura .
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#1350 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 March 2012 - 09:50 PM

sincer, mai bine ma tund singura,macar daca il ciuntesc, nu ma costa bani :)
Efectiv arat ca un copil tamp.Problema e ca eu incerc sa-l filez cat mai mult si bretos si par,fiinca am fata rotunda si cum ma ingras cum se vad rotunjelile fetei :)

Acasa la mine

#1351 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,440
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 25 March 2012 - 12:04 AM

Pentru ca, desi pare o chestie banala, nu toate coafezele sunt in stare sa tunda, iar tunsoarea e de o mie de ori mai importanta decit uscatul parului.
Eu, Ioana, m-as duce din an in pasti la cea care stie sa tunda, pentru ca repet, parerea mea, e mult mai important pentru o coafeza sa stie sa tunda decit sa usuce parul. Zic usuce parul pentru ca din ce am vazut eu in multii ani de cind sunt aici, partea cea mai mare a muncii lor, aici :) , o constituie uscatul parului, pentru care multe femei, printre care si eu :) , merg saptaminal la ele. :)
Apoi cel putin pentru mine si pentru multe alte persoane ca mine, se creeaza o simbioza (sper ca se zice asa :D )datorita careia suntem fidele una alteia :) . Cind ele sunt in concediui in august, nu reusesc sa gasesc una care sa ma usuce ca ele, in fiecare an tot incerc cite alta inutil, ca apoi sa ajung sa mi-l usuc eu mult mai bine.

#1352 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 25 March 2012 - 12:16 AM

Vezi postareaAdriana, la 25 March 2012 - 12:04 AM, a spus:

in fiecare an tot incerc cite alta inutil, ca apoi sa ajung sa mi-l usuc eu mult mai bine.

Atunci eu sunt norocoasa..cret fiind, il las mereu sa se usuce singur :) Nici macar phoen nu folosesc :)

Tocmai de aia e importanta taietura..si ce zice Piscotel e tare adevarat, trebuie sa treaca o luna sa arat rezonabil.

Sa nu mai punem la socoteala ca de cand sunt aici am cel mai mare dusman al parului ondulat -umiditatea! Vara imi zboara parul de zici ca m-a ciufulit cel mai tare alizeu :D)

#1353 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,599
  • LocationDin NORD

Postat 25 March 2012 - 07:47 AM

Vezi postareaUma, la 25 March 2012 - 12:16 AM, a spus:

Vezi postareaAdriana, la 25 March 2012 - 12:04 AM, a spus:

in fiecare an tot incerc cite alta inutil, ca apoi sa ajung sa mi-l usuc eu mult mai bine.

Atunci eu sunt norocoasa..cret fiind, il las mereu sa se usuce singur Imagine postata Nici macar phoen nu folosesc Imagine postata

Tocmai de aia e importanta taietura..si ce zice Piscotel e tare adevarat, trebuie sa treaca o luna sa arat rezonabil.

Sa nu mai punem la socoteala ca de cand sunt aici am cel mai mare dusman al parului ondulat -umiditatea! Vara imi zboara parul de zici ca m-a ciufulit cel mai tare alizeu Imagine postata)

Nici eu nu am phoen.Il usc natural .
Iar vara sunt mai carliontata decat iarna .
Doar ca am niste bucle care o iau in directia in care vor ele si nu stau niciodata cum vreau eu .Imagine postata
Daca vreau sa-l imblanzesc ,tre sa merg la coafeza sa-l dreseze .Apoi tine cam 3 zile .
Va invidiez pe cele carora va rezista coafura o saptamana ...ca in reclama la Taft .
Drei Wetter Taft....Imagine postata

http://www.youtube.c...h?v=EGZVlvd_EEY
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#1354 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 25 March 2012 - 08:58 AM

Si eu am probleme cu asa-zisii stilisti de aici. Daca vezi cartile lor de vizita, te doare capu', pe toate scrie hair stylist, da' sa te fereasca sfantu' sa intri pe mana lor.
Anul trecut, prin noiembrie, m-am dus la coafor, cica de fite, in hotel de 5 stele. I-am aratat la nenea ala poza cu ce vreau si mi-a zis ca nu poate sa ma tunda ca in poza, ca nu stie cum e tuns si asezat la spate. Pana la urma, mi-a pus in brate o revista si a incercat sa faca o combinatie intre freza din poza mea (vazuta din fata) si un spate din revista. Rezultatul: nu mi-a placut de nici o culoare.
La inceput de februarie m-am dus la alt salon, si mai de fite decat primul. Am luat o revista si am tot cautat pana am gasit o freza care mi-a placut. L-am intrebat pe bolovanul care s-a bagat in parul meu daca e in stare sa-mi faca freza aia. O, da, da, da, sigur, cum sa nu, nici o problema, madam. Pe naiba. La fiecare taietura de foarfeca ma intreba daca vreau mai scurt, modelul din poza avea urechile libere, el mi le-a acoperit, modelul avea ceafa libera, el mi-a lasat niste latze pe ceafa care nu se asaza de nici un fel. Cireasa de pe tort a fost uscatul: m-a intrebat daca vreau volum la par. I-am zis sa nu exagereze, ca parul meu are volumul lui natural. Da de unde, m-a facut sa arat ca o ciuperca.
Iar astazi unul dintre cele mai negre cosmaruri ale mele a devenit realitate: un coleg care mi-e foaaaaaaaaaarte nesuferit (e increzut, vulgar pana la nesimtire si face pe seful fara nici un drept) si care a plecat din firma acum vreo 2 ani s-a intors inapoi :(( Concluzia: trebuie sa plec de-aici cat mai repede, altfel o iau razna.

#1355 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,440
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 25 March 2012 - 01:18 PM

Of Cami, imi pare rau, sper sa reusesti sa gasesti altceva cit mai repede.

Eu nu pot sa mi-l usuc singura pentru ca fiind eu cu par drept il vreau ondulat :(( deci imi trebuie permanent si coafura facuta de ele, in felul asta ma tine o saptamina lejer =))
Drept e ca vad ca vin sa-si spele si usuce parul multe doamne si domnisoare care il au ori scurt ori lung lins si care dupa umila mea parere si l-ar putea usca si acasa da' na, tre sa traiasca si coafezele nu numai de pe urma mea =))

#1356 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 25 March 2012 - 01:30 PM

Cami succes la gasit slujba noua :((

Eu mi-am indreptat de cateva ori parul - a stat drept pana am iesit de pe usa salonului..dupa care a inceput sa se onduleze cum l-a lasat mama natura. Concluzia a fost ca in lupta eu-contra-par, parul castiga =))

#1357 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 25 March 2012 - 01:39 PM

Vezi postareaUma, la 25 March 2012 - 01:30 PM, a spus:

Cami succes la gasit slujba noua :((

Eu mi-am indreptat de cateva ori parul - a stat drept pana am iesit de pe usa salonului..dupa care a inceput sa se onduleze cum l-a lasat mama natura. Concluzia a fost ca in lupta eu-contra-par, parul castiga =))

Uma ai par cu personalitate, face ce vrea el, nu ce vrei tu!

Eu aveam o coafeza, la care de cate ori mergeam la ea, o lasam sa faca ce vrea ea.
Ieseam de acolo..wow, eu sunt aia?Si culmea tot mereu schimba freza.
Avea 1, 50 si ceva si lucra pe tocuri.

#1358 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 25 March 2012 - 02:45 PM

Cami, bafta la gasit un nou job.
Coafatul la mine, e pierdere de timp...parul meu are personalitate, si sta cum vrea el...asa ca eu intelegatoare, il lasa sa-si faca mendrele.
Si cand merg la coafor la tuns, sar faza cu foenatul , aranjatul...ulululul...ca parul meu tot cum vrea sta...
asa ca nu mai pierdem timp si nervi.

#1359 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 25 March 2012 - 05:52 PM

Vezi postareastella, la 25 March 2012 - 02:45 PM, a spus:

Cami, bafta la gasit un nou job.
Coafatul la mine, e pierdere de timp...parul meu are personalitate, si sta cum vrea el...asa ca eu intelegatoare, il lasa sa-si faca mendrele.
Si cand merg la coafor la tuns, sar faza cu foenatul , aranjatul...ulululul...ca parul meu tot cum vrea sta...
asa ca nu mai pierdem timp si nervi.

Bun, deci putem face un club :((
Ultima data cand m-am tuns, inainte de craciun, coafeza/stilista nu intelegea de ce nu vreau sa-mi faca CHIAR nimic la par dupa ce m-a tuns. I-am spus ca e ok sa-l usuce un pic cu phoenul si difuser-ul..dupa 10 secunde, zice , a, acum inteleg de ce nu ai vrut sa-i fac nimic =))

#1360 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 March 2012 - 06:33 PM

Adriana, pai asa am sa si fac.

Cami imi pare rau, bafta sa gasesti un job nou.

Eu de fel nu-mi usuc parul cu foenul.Ieri cand m-am dus ma intreaba: spalat, tuns , vopsit?Zic, nu: doar tuns, m-am spalat ieri(am eu pasarelele mele cu spalatul,datorita pb care le am cu pielea), doar udat.Si incepe ea, pai e prea uscat, ca se tunde mai bine asa.Zic nu, doar udat, pana la urma am lasat-o sa ma spele.Si ce am rezolvat?tot nu m-a tuns cum trebuie.Ce rost avea sa ma usce, era aproape uscat cand m-a terminat de tuns.

Tipa care mi-a placut cum m-a tuns, nu m-a spalat, doar udat parul si da, ea m-a coafat si mi-a placut cum m-a aranjat.

Acasa la mine

Arata acest topic

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou