Ma enervez!
Postat 23 June 2012 - 12:44 PM
mi-amintesc ca am pus si eu in buzunarele unor haine niste tigari cubaneze, fara filtru, ca erau asa de tari de n-a putut nimeni sa le fumeze.
cred ca moliile astea de-acum is mutante, mie mi se pare ca nu mai mananca haine. da' le plac fainurile, semintele. sau or fi pe categorii?
Postat 23 June 2012 - 07:20 PM
moatza, la 23 June 2012 - 12:44 PM, a spus:
mi-amintesc ca am pus si eu in buzunarele unor haine niste tigari cubaneze, fara filtru, ca erau asa de tari de n-a putut nimeni sa le fumeze.
cred ca moliile astea de-acum is mutante, mie mi se pare ca nu mai mananca haine. da' le plac fainurile, semintele. sau or fi pe categorii?
Da! Exista molii de haine si molii / fluturi de faina.
Postat 23 June 2012 - 08:18 PM
Daniella, la 22 June 2012 - 12:00 AM, a spus:
Încearca naftalina bulgari. Doar ai grija sa tintesti bine!
Postat 25 June 2012 - 02:04 PM
Voi stiti unde as putea sa sun, sa ma duc sa vorbesc, sa vina vreo echipa si sa faca ceva acolo?!?! Sau trebuie sa ne punem si noi casa in vanzare, ca sa scapam si de mirosuri ingrozitoare si de lighioanele scarboase?!?!
Postat 25 June 2012 - 02:17 PM
Postat 25 June 2012 - 02:49 PM
zerda, la 25 June 2012 - 02:17 PM, a spus:
Multam de idee! Ma interesez, ca nu se mai poate!
Postat 25 June 2012 - 04:50 PM
De fapt nu doar ma enervez ci pur si simplu sunt diserata.
De cand am deschis afacerea ma chinui,anul trecut am scos-o cumva la capat dar tot nu am reusit sa imi platesc toate datoriile si anul asta vad ca e la fel.Merg din rau in mai rau. Nu stiu ce sa mai fac?Ma bate gandul sa inchid afacerea si sa imi caut de lucru pentru un an macar in strainatate?credeti ca e bine?am vreo sansa sa imi gasesc ceva de lucru la ingrijit batrani ? Ma gandeam sa apelez la firme din astea de intermediere ca prin cunostiinte nu cred ca am vreo sansa , cunosc cateva dar si-au luat cu ele rudele si apropiatii lor.M-am gandit mult daca sa imi pun problema mea asa pe tapet,vreun sfat ceva mi-ar prinde bine.Nu mai pot sa ma chinui asa .
Am incercat,am vrut sa facem ceva pentru familia noastra dar vad ca din pacate nu ne iese.
Postat 25 June 2012 - 04:55 PM
Postat 25 June 2012 - 05:30 PM
Daniella, la 22 June 2012 - 12:00 AM, a spus:
Fox si eu ma crizez sa vad gandaci si de altfel orice insecta imi repugna!
si eu am o groaza.Pana aici unde stau n-am vazut asa multe.In dulapul cu haine, nu sunt,dar le vad prin bucatarie, sufragerie, sunt cele de alimente si deja ma fac cu nervii si pe mine.
Micul, la 23 June 2012 - 06:58 AM, a spus:
Eu pun frunze de nuc in saculeti de bumbac, inclusiv in dulapuri si n-am probleme cu toate ca pe hol le mai vad si eu.
Off, ca incercam si asta cu frunzele de nuc, da n-am nici unul prin zona ca de mult urmaresc ca sa iau sa fac dulceata si nici unul nu-i la vedere

Postat 26 June 2012 - 08:25 AM
A avut promisiuni si sa plece in afara, dar nici alea nu s-au concretizat, asa ca te inteleg perfect.
Iti tin pumnii sa gasesti solutia cea mai buna si sa iesiti din situatia asta!
Postat 26 June 2012 - 08:37 AM
Mereu ma gandesc,cum ar fi fost?!

Postat 26 June 2012 - 08:44 AM
alimocanu, la 25 June 2012 - 04:55 PM, a spus:
Da,Ali sunt hotarata.Am ajuns la concluzia ca asta e singura solutie sa iesim din situatia asta.
Ai dreptate cu firmele de intermediere dar ma gandeam sa risc ca de la apropiatii chiar nu cred ca o sa ma ajute cineva, fiecare .
Dar daca totusi auzi ceva si vrei sa ma ajuti mi-ar prinde bine ,sincer
Multumesc pentru bunele intentii si vorbele calde

Postat 26 June 2012 - 08:51 AM
Geany, la 26 June 2012 - 08:37 AM, a spus:
Mereu ma gandesc,cum ar fi fost?!

Cine stie ,poate ar fi fost bine,cu siguranta nu era criza asta.
Noi ramanand fara servici amandoi acum 2 ani ne-am gandit ca ar fi mai bine sa ne deschidem ceva al nostru.Ne-am bazat pe faptul ca eram vechi pe piata si lumea ne cam stia, eu lucrand la firma care se inchisese 11 ani si sotul meu 6, dar nu a fost chiar asa.
Si alte greutati si criza ne-au facut acum sa regretam alegerea, daca as putea da timpul inapoi cu siguranta nu mi-as mai face firma .
Daca ai banii suficienti sa deschizi o afacere e bine , daca nu e bine sa stai in banca ta.
Postat 06 July 2012 - 11:20 AM
stau in plin centru la bloc si este invazie de astia:

Number of downloads: 0
Nu stiu cat se vede in poza da sunt cat degetul mare de la mana unui adult. Asta e al treilea care il gasesc intr-o saptamana in casa. Statea cu picioarele in sus dar nu mort, fix langa usa de la intrare, semn ca s-a intersectat cu domnul meu azi dimineata.
Sigur nu vin pe geamuri ca toate au plasa, poate pe scurgerile de la cada si chiuvete ca pe cea din podea am acoperit-o.
Unul l-a gasit fetita mea in camera ei si unul l-a trezit pe sot in toiul noptii ( facea galagie de a crezut ca e un animal pe langa pat). Le-am aplicat cate un papuc tot sperand ca au intrat accidental si asta e ultimul.
Ce pot sa fac? Nu sar io in sus la vedera oricarei insecte, dar astea din cauza marimii ma innebunesc.
Postat 06 July 2012 - 12:01 PM

Postat 06 July 2012 - 12:09 PM
Pacat ca nu esti in Bucuresti, ca ti-l recomandam.Eu am caurat pe net.Solutia nu era toxica pentru oameni si animale.Nici n-am plecat de-acasa!Nici n-a patat, c-am dat si prin dulapuri.Doar vasele le-am spalat!
Ia vezi pe-aici, ca nu strica!Si, daca te hotarasti, ii zici s-o faca doar cu 1/2 din apa, c-asa vrei tu!
http://www.google.ro...iw=1280&bih=865
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 06 July 2012 - 02:28 PM
Zoazorel, cu dezinsectia mai greu, daca nu face tot blocul.
Este o zona dificila din mai multe puncte de vedere. Sunt primele blocuri construite in Valcea prin anii 60 si parte din locuitori sunt batrani care au in casa mobile vechi si parchetul original. Asta inseamna gandaci si plosnite.
Eu m-am remutat in zona ( cu chirie ) in martie dupa o perioada de 4 ani. Am luat la purecat si la curatat tot apartamentul ca atunci cand te muti dupa altul. Am dat la o parte covoare, am mutat mobile, nu am gasit nici o vietate dacat paianjeni.
La doua luni, la distanta de doua nopti ne-a muscat si pe mine si pe fetita o plostita

Dar langa mine locuieste o batrana si ce are in casa este de speriat, am vazut fara sa vreau cand a deschis usa de la intare.
Acum cativa ani, locuiam tot in zona, in blocul vecin. Si mai conversam cu vecina de langa mine, o doamna tot batrana. Am intrebat-o ce e cu goangele astea mari de pe scara ( alt soi mai negru si mai dodolotz asa), ca mai gaseam cate una pe la baie. Stiti ce mi-a raspuns: "Vai mama, noi nu avem goange, ia vezi poate se fac la tine sub pat"

Gata pe ziua de azi cu goangele, ca nici acum nu mi se culca parul pe corp, sta asa de azi dimineata. Si nici goanga nu o luai de pe gresie, ca misca in continuare chiar si fara cap ( stiu sunt sadica, dar altfel nu statea in poza