Forum Culinar: Ma enervez! - Forum Culinar

Salt la continut

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ma enervez!

#361 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 11 February 2010 - 07:34 PM

Nu stiu daca sunt nervoasa sau mahnita sau... Azi au venit cei de la ISU pentru controlul anual pe linie de PSI si mi-au inmanat un "premiu". L-am platit la urgenta, ca in 48 de ore se face cat elefantul. Mai rau e ca am platit oalele sparte de altii. Mi-a trecut oarecum, dar dezgustul/dezamagirea a ramas.

#362 Useril este offline   raluca elena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,017
  • Inregistrat: 22-November 09

Postat 12 February 2010 - 12:32 PM

:director:

Fisiere atasate

raluca elena

#363 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 12 February 2010 - 12:44 PM

Vezi postarearaluca elena, la 12 February 2010 - 12:32 PM, a spus:

:director:

Ralu, asta este la voi acasa?!?! GROAZNIC!!!!
GEORGIA

#364 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 12 February 2010 - 12:48 PM

Mi-e rau! Cunosc sentimentul!Ai toata compasiunea!

#365 Useril este offline   mona 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 417
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 12 February 2010 - 01:01 PM

Raluca,imi pare rau...cum s-a intamplat? ai pb cu acoperisul?

#366 Useril este offline   raluca elena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 February 2010 - 01:04 PM

:director: tragedia e ca inca mai e multa zapada pe casa, nu am cum s-o dau jos, apa s-a infiltrat deja si sub parchet,tocul unei usi e complet compromis, picura pina si in pat...si vremea e data proasta pina in martie...
Si sa ma bata mamaie daca inteleg! Am ales sa invelesc casa in termoplast compozit, un material modern, solid, rezistent, care se distruge in 200 ani...dupa 6 ani vad ca cedeaza nervos!
raluca elena

#367 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • LocationDin NORD

Postat 12 February 2010 - 01:52 PM

Vezi postarearaluca elena, la 12 February 2010 - 01:04 PM, a spus:

Imagine postata tragedia e ca inca mai e multa zapada pe casa, nu am cum s-o dau jos, apa s-a infiltrat deja si sub parchet,tocul unei usi e complet compromis, picura pina si in pat...si vremea e data proasta pina in martie...
Si sa ma bata mamaie daca inteleg! Am ales sa invelesc casa in termoplast compozit, un material modern, solid, rezistent, care se distruge in 200 ani...dupa 6 ani vad ca cedeaza nervos!

Mi-e rau cand vad ce e la tine.
Cheama firma care ti-a facut lucrarea sa remedieze cumva temporar pana se poate lucra.
Cere-le depagubiri.Imagine postata
La primavara o sa vezi ce se poate face.
Dar ceva ceva ,trebuie facut ca se distruge frumusete de casa.
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#368 Useril este offline   Bunny 

• Iepure Sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 470

Postat 12 February 2010 - 01:59 PM

:unsure: tragedia e ca inca mai e multa zapada pe casa, nu am cum s-o dau jos, apa s-a infiltrat deja si sub parchet,tocul unei usi e complet compromis, picura pina si in pat...si vremea e data proasta pina in martie...

Raluca, :scratch: Altceva nu stiu ce as putea zice :albino:

PS. Te inteleg atat de bine...
Imperfecta by design

Blogul meu imperfect

#369 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 539
  • LocationMelbourne

Postat 12 February 2010 - 03:18 PM

Pune o poza cu acoperisul daca ai.

Undeva e o gresala de executie sau proiectare sau poate ai infundate scurgerile? Ii spusesem unui prieten arhitect ce ai patit si asta banuia el. Ai casa cu terasa? Intreba daca ai pus scudofine?

#370 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 12 February 2010 - 03:32 PM

Raluca , offffffffffff .
Cred ca snej are dreptate. cheama firma sa remedieze, ce 200 ani garantie nenica :unsure: :scratch:

#371 Useril este offline   raluca elena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 February 2010 - 03:51 PM

Deocamdata nu se poate urca nimeni pe casa, ca e prea multa zapada, nu e safe deloc. Singurul mod accesibil pe acoperis e pe la exterior, trebuiesc montate schele pe fatada, ca nu merge cu scara, si deocamdata e imposibil.
Acoperisul a fost facut cu simt de raspundere, adica toate izolatiile sint bine facute, banuiala mea este ca probabil undeva nu e o imbinare perfecta intre olane sau tigle, ca altfel nu imi explic. Scurgerile nu sint infundate, aud apa cum curge la extrior, ideea e ca nici acolo nu sint 100% convinsa ca asa e, pentru ca am conceput un plan de colectare a apei de pe acoperis, cumva pe sub aleile casei, si burlanele mele sint prinse in gresia aleii, asa ca ...Ar mai fi posibilitatea ca birnele care sustin acoperisul sa nu fie prinse bine in izolatie, si pe acolo sa se infiltreze...

Uff... om vedea!
dar recunosc ca ma seaca la ficati!
raluca elena

#372 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,438
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 12 February 2010 - 04:48 PM

Imi pare rau Raluca :scratch:

#373 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,244

Postat 12 February 2010 - 10:45 PM

Raluca, asta suparare! Dupa ce ca ninge de acopera totul, sa mai ai si asa ceva in casa.... Cumplit.

#374 Useril este offline   Nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 178
  • Inregistrat: 02-December 09

Postat 13 February 2010 - 12:38 AM

Raluca daca ai horn pot aparea probleme si de acolo, la imbinari, in jurul lui,noi am patit-o la 2 luni dupa schimbare de acoperis,doar ca aici este garantat 10 ani manopera deci au venit,facut,rezolvat .
"Maybe this world is another planet's Hell." - Aldous Huxley (1894-1963)

#375 Useril este offline   raluca elena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 February 2010 - 09:36 AM

Bingo!
Pe la horn credem si noi ca se infiltreaza, dar in mod sigur mai e inca un loc...
acum ploua torential :biggrin:
raluca elena

#376 Useril este offline   Bonicelli 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 584

Postat 13 February 2010 - 10:33 AM

Raluca mea favorita :floare: :pupic: Nu ma pricep, dar te-nteleg. Mi se face rau cand vad si mai ales cand stiu casa si stiu cu cata dragoste e facuta. :biggrin:
Imagine postata

#377 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 14 February 2010 - 10:47 AM

:occasion15: tragedia e ca inca mai e multa zapada pe casa, nu am cum s-o dau jos, apa s-a infiltrat deja si sub parchet,tocul unei usi e complet compromis, picura pina si in pat...si vremea e data proasta pina in martie...

Imi pare sincer rau de necazul prin care treci ! Copiii mei stau in Bucuresti in gazda,casa e veche, cred ca peste 100 de ani, si prin anumite colturi, din cauza greutatii zapezii au patit acelasi lucru .... Au pus ligheane, galeti.... Fooooooooarte trist si suparator ....

#378 Useril este offline   raluca elena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 February 2010 - 04:51 PM

Va multumesc fetelor :) de 2 zile nu mai curge, dar la noapte e data ninsoare iara...
Oricum, nu cistig nimic daca ma enervez, asa ca :lol:
raluca elena

#379 Useril este offline   Cosmina N 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 423
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationMalta

Postat 15 February 2010 - 12:18 AM

Am patit-o si eu in Cluj. Eram in a doua saptamana de facultate si trebuia sa ma duc cu troleul pana la o alta facultate sa ma consult cu o profesoara. Luasem cu o zi inainte un bilet de troleu (stiti voi, de 2 calatorii) cu care mersesem o singura data, deci era compostat doar o data. Si ma urc eu in troleu, compostez biletul si ma pun pe scaun. Cine vine dupa 2 minute? Controlul! Dau linistita biletul, il ia omul, il verifica pe toate partile si spune: "Auzi, domnisoara, dar tu de cate ori crezi ca poti sa calatoresti cu un singur bilet?" Eu, crispata! Nu intelegeam ce se intampla! "Eu o singura data am mai fost cu el", zic eu, la care controlorul: "Da, da, nu ma pacalesti tu pe mine". Am inceput sa ma foiesc, i-am aratat ca mai aveam si un alt bilet, nou, care il cumparasem sa-l am pentru intoarcere, dar el "Si ce-mi arati mie biletul asta? Daca nu veneam eu acum cu controlul, sigur mai calatoreai mult si bine pe gratis!" Tipa omul ala la mine ca la piata! Eu, fire foarte emotiva, am inceput sa plang; am platit amenda (20 RON), de emotii m-am dat jos cu 2 statii inainte, ploua, plangeam, a fost groaznic. :toothy6:

Si chiar nu inteleg cum s-a intamplat asta. Mentionez ca era a doua oara cand calatoream cu troleul in Cluj, deci nu era posibil sa compostez un bilet deja compostat. Asta e, de atunci nici ca nu m-am mai dus cu troleul, doar in caz de forta majora. Mai sanatos mersul pe jos, si mai ieftin :biggrin:

Si ca sa-mi completez saptamana perfecta, dupa 3 zile de la incident mi s-a furat portofelul cu bani, buletin, permis de conducere, carduri, cercei si inel din aur alb.

Frumos mi-am inceput eu facultatea! :occasion14:
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste." (Maica Terezadel Calcutta)

http://clipedelicioase.blogspot.com/

#380 Useril este offline   Gorgona 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 214
  • Inregistrat: 28-November 09

Postat 15 February 2010 - 02:11 AM

Cosmina, controlorul ti-a schimbat biletul, tu nu ai gresit cu nimic, era o tactica uzuala ca sa-si faca ei planul la amenzi, aveau o cota de indeplinit lunar altfel zburau de acolo. Au incercat si cu mine faza, in alt oras, cumparasem biletul pina sa ma urc in autobuz, la fel a tipat un animal mare si transpirat incercind sa ma intimideze, nu-s de ce m-a ales tocmai pe mine din tot autobuzul, o fi zis ca de rusine sau mai stiu eu ce nu o sa fac mare tam-tam. Gresit! Eu stiam ca eram nevinovata, ca nu lasasem din mina biletul, de cind l-am cumparat pina l-am compostat, ala imi arata ca nu corespund gaurile alea, i-am arat unde l-am compostat, am facut proba, era alt tipar, simteam ca-mi crapa capul, ma stiam nevinovata, cu toate ca imi indesa in ochi un bilet altfel compostat nu aveam de gind sa platesc pentru o greseala pe care nu o comisesem deci i-am explicat ca merg pina in pinzele albe, mor cu el de git, sa vina toata politia dar eu nu platesc. Daca a vazut ca tipetele si amenintarile lui nu ma conving, recunosc, reactionez urit de tot la amenintari sau santaj, devin mai incapatinata ca un catir, m-a luat de brat si m-a dat jos din autobuz ca sa imi explice ca ma iarta daca ma intilnesc cu el la o cafea. Eiiiiiii, aici mi-a sarit rau de tot mustarul! Daca pina atunci imi sustinusem ferm dar civilizat punctul de vedere am dat-o pe o criza de istericale cu zbierete si injuraturi, a plecat controlorul de linga mine ca ars. Deja era prea mult, eu mergeam la Bucuresti la un examen, pierdusem si tren si examen si tot, m-am intors turbata la chioscul de bilete si am intrat tare in vinzatoare, saraca, s-a speriat, o fi zis ca-i dau si vreuna, i-am bagat biletul sub nas acuzind-o ca ea mi l-a vindut deja compostat, biata femeie! Mi-a aratat ca nu corespunde seria astuia cu biletele ramase in cotor, tot ea mi-a explicat faza cu schimbat biletul si cota de amenzi, mi-am cerut scuze, deja ma simteam tare vinovata fiindca-mi picase aiurea pe ea. A fost de treaba, m-a iertat si m-a inteles, in plus am obtinut informatii despre firma care se ocupa cu controlul, am ajuns acolo si am avut grija sa afle inclusiv patronul ce parere am despre ei si firma lor, am facut plingere, am cerut numar de inregistrare, ca sa scape de mine, patronul mi-a promis ca il da afara pe respectivul dar sa vin sa-l identific a doua zi. Zis si facut! Mi-a nenorocit el ziua dar in dimineata urmatoare, cind s-a prezentat la program, omul a avut maaaaaaarea surpriza sa ma revada, dupa cum belise ochii si devenise livid la fata nu parea prea bucuros, oarecum ma inmuiasem cind i-am vazut reactia dar cind m-am gindit la cite furaciuni d-astea facuse iar victimele preferate ale acestor controlori, asa cum aflasem intre timp, erau pustimea, femeile si pensionarii, chiar mi-am inabusit cu succes fiorul de mila si am mers pina la capat!

Arata acest topic

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul