Ma enervez!
Postat 22 April 2010 - 03:25 PM
Oricum sunt nomazi si nu-i poate opri nimeni.
In curand Nu vor mai spune ca Romanaia e tara romilor.....
Europa va fi tara lor.
Nu generalizez,ca au si ei exceptiile lor,dar din pacate prea putine.
Auzi si mai zice Madona ca-i discriminam.
Pai au scoli,locuri la facultate,burse,tot tacamul.
Dumnezeu te ajuta,da nu-ti baga-n straita.Mai tre sa te si zbati,sa inveti,sa muncesti.
Astia se duc sa-si caute de lucru si se roaga sa nu gaseasca.
Eu l-am chemat pe unul sa-mi lucreze in curte o data pe luna ca cica n-are bani.
Pai doamna n-am roti la bicicleta.
I-am luat roti.
Pai doamna,nu stiu cand sa vin
I-am luat celular si cartela
Pai doamna nu am haine
I-am dat
Si tot n-a venit.
La noi munca cu ziua e 50 de roni ,mancare,cafea.
Un salar minim e 650/luna.
Si nu vine.
Asa ca duca-se invartindu-se.
Las ca vin chinezii........
http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 22 April 2010 - 03:35 PM

E "salutul romanesc" ca deranjeaza!
Postat 22 April 2010 - 11:05 PM
In Italia mi-a povestit o doamna Italianca,ca i se facuse mila de una ca cersea cu fustele ei colorate si crete cu un copil mic de gat,i-a dat o moneda,mai tarziu aia tot acolo la cersit,a rugat-o sa vina la ea acasa si contra cost sa-i bata 2 covoare (pe bara de la balcon, ca ei n-au batataore ca la noi de bat prostii la amiaza exact cand dorm copii)a inceput aia s-o scuipe si s-o injure de nu i-a mai trebuit nik doamnei....Iti dai seama ce jicnire s-o puie la munca''....
Postat 23 April 2010 - 07:54 AM
stella, la 22 April 2010 - 03:02 PM, a spus:
Ti-o amintesti pe cea care era in parcarea de linga hotelul tau, cea careia ii vorbea tipul acela in franceza? Te lasam la hotel si mergem sa platim parcarea, Stefano cu portmoneul in mina scoate un euro si zice: Sa i-l dam amaritei asteia. La care eu ii iau euro-ul si mi-l bag in buzunar si ii zic: Ai vazut pozele cu palatele pe care si le fac in Romania, vrei sa cotizezi si tu la unul? Taman ce ne uitasem cu niste prieteni intr-o seara la fisierul in Power Point cu casele lor, pe dinauntru si pe dinafara.
Dar atita timp cit exista oameni ca el carora li se face mila in acel moment si scot banul va fi greu. Am un prieten care nu-si pierde speranta si de cite ori vede unul telefoneaza la carabinieri sau la politie si semnaleaza, dar in van

Postat 23 April 2010 - 11:17 AM
pacat

Postat 23 April 2010 - 11:26 AM
Postat 23 April 2010 - 03:04 PM
Teoria mea este ca prin Italia, sudul Frantei si Spania sunt mult mai multi din cauza climei mai blande, pot dormi in cutii de carton tot timpul anului. Prin tari si orase mai spre nordul Europei apar doar vara cand vremea le permite sa doarma in aer liber. Ca doara n-or sta la hotel!!

Eu nu ma mir deloc ca ni se duce faima si am ajuns de rasu' Europei. Dar nici nu-s trista din cauza asta, nici nu ma enervez, nici nu ma rusinez ca-s romanca, democratia e pentru toti si ei au dreptul sa calatoreasca si sa traiasca asa cum doresc. Sa incerce restul Europei sa-i reeduce dupa placul inimii

Postat 23 April 2010 - 04:10 PM
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 23 April 2010 - 05:48 PM
Faza s-a intamplat la cabinetul medical, satetam deja de vreo ora jumate pe acolo(propriu zis n-aveam termin,dar dr stia ca vin ca ea-mi daduse reteta cu o zi inainte ca sa iau vaccinul contra hepatitei de tipB), asa ca statea cuminte si asteptam.Programul intre timp se terminase dar mai avea un pacient in cabinet.
Inchide asistenta usa (intre timop vine un tip, nu-s ce natie era, spaniol sau italian si cica avea termin,dar era aproape 3 iar el avusese pe la 13.30, in fine,asta ar fi fost nimic) dupa vreo 10 min suna iarasi la usa.O familie de tigani cu un puradel de vreo 10 ani.Le spune asistenta ca programul s-a termina, dar ei nu, ca e copilul bolnav.Fie, ii lasa se intre si se aseaza dupa ce completeaza datele(banuiesc ca nu erau pacientii dr)si incep sa se joace cu puradelul, se hlizec, galagie(imi venea sa le dau cu ceva in cap ca deja ma simtem rau de la vaccin).La un mom dat se ridica dansul si o intreaba pe asitenta cat mai asteapta ca , copilul are febra peste 40(mie nu s-a parut foarte fit puradelul).
Ideea e ca m-am ridicat si am plecat ca ma apucasera toti nervii(si dr se vedea ca e destul de stresata), chiar daca mai aveam intrebari pt dr si chiar sunt bolnava si sunt sub tratament.
Cum zice al meu " i-as extermina pe toti fara nici o exceptie".N-am nimic cu ei dar in astfel de clipe as face asa ceva.

Postat 23 April 2010 - 05:52 PM

Postat 23 April 2010 - 06:06 PM

Mi s-a mai intamplat un tren ceva asemanator. A venit un copil surdo-mut si impartea bietele in care scria ca ne roaga sa ii dam ceva bani sau de mancare. I-am intins niste paine, la care el mi-o refuza...NO COMMENT!
Bani nici nu le mai dau niciodata. De la mine numai mancare o sa primeasca, fie ca vor, fie ca nu!

http://clipedelicioase.blogspot.com/
Postat 23 April 2010 - 10:33 PM

http://clipedelicioase.blogspot.com/
Postat 26 April 2010 - 10:15 AM
Dar cum sa nu te enervezi?''
Ieri intr-un mic parc natural, unde rate, lebede, curcani sunt lasati liberi.
A se nota piciorul din dreapta imaginii, find al tatalui care era nervos ca lebada i-a atacat copila.Daca nu te apropiai si le lasai in pace nu-ti facea nimic.Copila a iesit de pe poteca s-a apropiat de malul lacului fara ca parintii sa o opreasca.
la fel si cu paunul, statea pe un gard, poza, pana cand un destept s-a apropiat sa-l atinga, adio poze!Mi-a zburat paunul!

Fisiere atasate
-
IMG_2596.JPG (143.67K)
Number of downloads: 5
Postat 30 April 2010 - 11:09 AM

Postat 30 April 2010 - 02:38 PM

Booon , deci m-aţi suportat până acum , sper că nu îmi tăiaţi chitanţă pentru şedinţa de psihoterapie , cred că soluţia e să ies din învăţământ şi să-mi deschid cabinet...

Postat 30 April 2010 - 02:47 PM
koral, la 30 April 2010 - 02:38 PM, a spus:

Chiar asa!De ce n-o faci?Decît sa îti toci nervii...

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 30 April 2010 - 02:56 PM
Maya, la 30 April 2010 - 02:47 PM, a spus:
În primul rând , pentru că iubesc nespus copiii... Dacă aş deschide ACUM , în perioada asta , un cabinet , ar trebui să fac de toate, iar eu sunt specializată pe copii. Nu îmi toc nervii la şcoală , mi-i toc în România , iar pentru asta nu am , deocamdată , soluţie...
Apoi , sunt un fel de Don Quijote , parcă-mi place să mă lupt cu morile de vânt...

Dar cabinet , îmi voi deschide , la un moment dat , dar NUMAI atunci când va fi momentul... Vă pup.

Postat 01 May 2010 - 10:08 AM

Postat 01 May 2010 - 10:40 AM
Vroiam doar sa iti spun, pentru ca am o matusa care sufera de ani buni de psoriazis: asta se dezvolta in special pe fond nervos. In Germania a aparut o injectie care ar face minuni.
Cat despre problemele respiratorii: pentru ca in Romania este foarte putin cunoscuta si raspandita rinita alergica -febra fanului- de multe ori aceasta este cauza acestor insuficiente respiratorii. Mama mea are astm. Peste tot se pune diagnosticul astm bronsitic. Acasa la ea doar cand face curatenie generala si primavara si toamna se manifesta.
Eu intre timp m-am lamurit ca e alergica ori la acarieni ori la diferite substante. Eu aici am inceput sa fiu alergica la polen, in special la cel de mesteacan si alun. Seara am dificultati respiratorii, cu manifestari astmatice. Mai bine mergi la un alergolog sa ii faca testele. Multa sanatate!