Forum Culinar: Ma enervez! - Forum Culinar

Salt la continut

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ma enervez!

#781 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 11 December 2010 - 05:35 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 11 December 2010 - 04:56 PM, a spus:

Deci ma-niervez ca viata mea se constituie din munca 100%, ca am devenit un workoholic si ca nu am timp nici macar sa fac trii fursecuri. Ma-niervez ca peste tot este Christmas timeeeee...si cand ma duc si eu ca tot omu normal la copmradores si aud o melodie de Craciun...ma buseste plansu incontrolabil...si toti se holbeaza ca la urs :angryfire:

Laponico draga pup mare,si la mine fu' ''depresiune'' mare ,si valea plangerii tot ce vreti voiii,dar acum gata suntem aici toate impreuna ,acu' m-am adunat si eu de pe drumuri,da nu stau ca va pregatesc o surpriza,sa nu care cumva sa va culcati devreme in seara asta ca e parti in pijama...Gata fug in bucatarie..pupul de rigoare... :-*

Ps. maii nici inspiratie in bucatarie n-am mai avut zau asa am fost bolnava... :(( =((

#782 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 11 December 2010 - 05:43 PM

Geany,draga,eu te astept pana in ceas tarziu de noapte :angryfire:
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#783 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 11 December 2010 - 07:18 PM

Vezi postareaEataly, la 11 December 2010 - 05:14 PM, a spus:

Of, of, of Lore. :-* Mai lasa munca, acu vine vacanta.Arunca cartile si deschide frigiderul si inima. =(( E greu de sarbatori departe de toti di de toate.Noi suntem aici, in bucataria forumului si facem fursecuri impreuna.Vrei?

Eu as lasa-o, da' nu ma lasa ea pe mine! Constiinta nu si nu! Inima mi-a fost mereu deschisa, cu toate riscurile implicite (ca stim ca imbecili de iti intra asa cu bocancii in ea se gasesc pishti tat)! Vreau orice! Spal si vasele, numai sa nu ma lasati singura :angryfire:

Vezi postareaGeany, la 11 December 2010 - 05:35 PM, a spus:

Laponico draga pup mare,si la mine fu' ''depresiune'' mare ,si valea plangerii tot ce vreti voiii,dar acum gata suntem aici toate impreuna ,acu' m-am adunat si eu de pe drumuri,da nu stau ca va pregatesc o surpriza,sa nu care cumva sa va culcati devreme in seara asta ca e parti in pijama...Gata fug in bucatarie..pupul de rigoare... :-*

Ps. maii nici inspiratie in bucatarie n-am mai avut zau asa am fost bolnava... :(( :-*

Bine ca te-a parasit numai in bucatarie :-* Eu is aici, nu ma culc devreme azi! Pugiamale am de mai multe feluri, de care tre sa purtam in seara asta?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#784 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 December 2010 - 08:01 PM

Cu dungi,cu inimioare cu picatele,sau baby dol(delea shexzi :-* )si sa vina cineva si cu linku' cu strictisu'(tannaannaa nnaa tannaa nna na'...ala stiti voi...) :-* :(( =((

Ps. unei fox?!!!Foxullee!!!... :angryfire:

#785 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 December 2010 - 08:48 PM

Maii vi s-au lungit urechile?!!!Iaca vin,m-am gandit eu sa va fac un tort de mere ca la mama acasa,cu mere intregi scobite si umplute cu dulceata,presarate cu zahar scortisoara si fulgi de unt,blat de bandishpan'' si freasca'',ca pe vremuri ca la mama acasa,fara trandafiri si alte alea...

Fisier atasat  SAM_0077.JPG (70.1K)
Number of downloads: 3

Fisier atasat  SAM_0079.JPG (64.06K)

#786 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 December 2010 - 08:50 PM

Mooaattoo te-am vazut..treci la tzucat..e obligatoriu... :angryfire:

#787 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 11 December 2010 - 08:59 PM

Deci ma-niervez ca viata mea se constituie din munca 100%, ca am devenit un workoholic si ca nu am timp nici macar sa fac trii fursecuri. Ma-niervez ca peste tot este Christmas timeeeee...si cand ma duc si eu ca tot omu normal la copmradores si aud o melodie de Craciun...ma buseste plansu incontrolabil...si toti se holbeaza ca la urs :angryfire:

Lorico, numai munca pe capu' tau! Imi vine sa te trag la mine-n bucatarie, tu sa te cuibaresti pe-un scaun langa Ciupu si-n casa sa fie cald si sa miroasa-a bun, sa fii departe de griji si de scolile tale si sa nu mai plangi singura. Si la mine-i Christmas timeee peste tot, da' parca suna altfel, ca-i acasa.

Geany, l-am prins din zbor!

#788 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 11 December 2010 - 09:23 PM

Vezi postareamoatza, la 11 December 2010 - 08:59 PM, a spus:

Lorico, numai munca pe capu' tau! Imi vine sa te trag la mine-n bucatarie, tu sa te cuibaresti pe-un scaun langa Ciupu si-n casa sa fie cald si sa miroasa-a bun, sa fii departe de griji si de scolile tale si sa nu mai plangi singura. Si la mine-i Christmas timeee peste tot, da' parca suna altfel, ca-i acasa.

Geany, l-am prins din zbor!

:read2: :read2: :read2: =)) Fa-mi macar niste poze, macar virtual sa fiu acolo. Pup eu la Motzata!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#789 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 11 December 2010 - 09:31 PM

iote, cu astea te-as fi asteptat, ca maine-i ziua omului si-s pregatita!

Fisier atasat  IMG_2495 (Small).JPG (60.77K)

sau asa?

Fisier atasat  IMG_2500 (Small).JPG (67.15K)

si se mai gasea cate ceva.

#790 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 11 December 2010 - 10:36 PM

Holly Bemolly!!! Stau aciia de cinci minute si imi curg balele in supa ahem...de la plic: Pssshhh nu mai zici la nimeni!

La al doilea in special! Ma duc sa fac o matanie!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#791 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 December 2010 - 11:11 PM

Moato sa-ti traiasca sotul,multa sanatate. :floare:

Eu am facut ordine,spalat vase,culcat bubuletul,voii ce stati frate asa cuminti si serioase?!!studiati?!!unde-i strictisu'?!!... :rolleyes: :headbang:

#792 Useril este offline   nane 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationFrrrrrrrr!

Postat 12 December 2010 - 09:57 AM

Ieri seara am iesit cu sotul in oras , oprim la stop sa treaca pietonii.... erau parinti cu copii,veneau de la serbare. Veseli, costumati, cu cadouri si baloane.... erau muuuulti , si au defilat toti in gramada ordonata prin fata mea, fetite, rochite, rasete, mamici , tatici , e.... bientôt Noel! Mi-au ars lacrimile obrajii , nici n-am stiut ca am plans pana nu mi-am vazut obrajii.
Lapo te imbratisez cu drag!

Edit ca am uitat sa scriu de ce ma enervez: mi-a puscat o tzeava sub cabina de dush, disperare mare , n-am apa de vineri , maine raman acasa ca vine plombierul :angryfire: , deci inainte de Craciun io sparg faiantza scot cabina de dush , se va suda porcaria de tzeava , si pun faiantza la loc :(( :angryfire: As fugi in fundul pamantului si m-as intoarce cand ar fi gata curatenia.

#793 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 12 December 2010 - 11:52 AM

Nane, capul sus, fii barbata! Zi mersi ca e doar faianta de la cabina de dus :angryfire: Uite-asa ne invatam sa gandim pozitiv! Si eu te :angryfire:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#794 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,796
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 12 December 2010 - 05:26 PM

Vezi postareanane, la 12 December 2010 - 09:57 AM, a spus:

Edit ca am uitat sa scriu de ce ma enervez: mi-a puscat o tzeava sub cabina de dush, disperare mare , n-am apa de vineri , maine raman acasa ca vine plombierul :biggrin: , deci inainte de Craciun io sparg faiantza scot cabina de dush , se va suda porcaria de tzeava , si pun faiantza la loc :bounce: :floare: As fugi in fundul pamantului si m-as intoarce cand ar fi gata curatenia.

Nane, te compatimesc sincer. Nu stiu in care parte a baii e cabina ta de dus si alte detalii, dar iti spun ce a facut mesterul la noi. Pentru ca tevile se puteau accesa si de pe hol, nu doar din baie, mesterul a "decupat" peretele pe hol, a sudat ce a avut de sudat, pe urma am reparat peretele, deci faianta a scapat nevatamata.

#795 Useril este offline   nane 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFrrrrrrrr!

Postat 12 December 2010 - 05:36 PM

Tu zici o chestie interesanta , daca as decupa in spatele bibliotecii ... hmmm! e grav! imi place ideea§ vedem maine ce zice diplomatul. Multumesc!

Laponico da,sunt cu capul sus si tzatzisoarele-nainte,n-am alta optiune, si imi mai zic : rau cu rau dar putea fi si mai rau . Asa ca ma calmez repede.

Moatzo praji 2 cum e? cu ce e, ca asaam salivat ca un copil :biggrin:

#796 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 12 December 2010 - 05:39 PM

Exact la asta ma gîndeam eu!Ar fi bine daca ai avea posibilitatea sa intrii prin alta parte de perete/alta încapere la teava din baie.E mai usor de spart si refacut un perete normal decît unu cu tot cu faianta...adica ar fi mai putin de lucru.Dar banuiesc ca s-a spart într-un loc unde nu ai aceasta posibilitate.Nasol,dar asta este!Las' ca trece pîna la Craciunul viitor.Stiu ca e aiurea,hai sa te pup,si nu mai fi suparata :biggrin:

Edit:

Na ca între timp ai aparut si tu!Deci exista posibilitatea!Sper sa reuseasca,ca asa vei termina mai repede :floare:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#797 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 12 December 2010 - 07:02 PM

Vezi postareanane, la 12 December 2010 - 05:36 PM, a spus:

Moatzo praji 2 cum e? cu ce e, ca asaam salivat ca un copil :help:

Foile le-am sarit si-am pus biscuiti, iar crema e cea de la alba ca zapada, deci are lamaie si vanilie + bucatele de coaja de portocala confiata. F buna!

Nane, te sustin in incercarea prin care treci! si mie-mi ingheata sangele-n vene cand ma gandesc ca am toate tevile pe sub gresie si faianta.

#798 Useril este offline   nane 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFrrrrrrrr!

Postat 12 December 2010 - 07:10 PM

Multumesc pt sustinere !
Moatzo sa stii ca-ti fur ideea, ca tot ce am furat de la tine a fost manos, tre sa fac o praji pt un baietel care m-a invitat la serbarea de Craciun. No, am fost gata, si i-am promis ceva bun , cred ca o sa placa(virgula :help: ) copiilor. Insiropez un pic biscuitii?

#799 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 12 December 2010 - 08:05 PM

Vezi postareanane, la 12 December 2010 - 07:10 PM, a spus:

Multumesc pt sustinere !
Moatzo sa stii ca-ti fur ideea, ca tot ce am furat de la tine a fost manos, tre sa fac o praji pt un baietel care m-a invitat la serbarea de Craciun. No, am fost gata, si i-am promis ceva bun , cred ca o sa placa(virgula :help: ) copiilor. Insiropez un pic biscuitii?

n-a fost nevoie, eu am folosit petit beurre, de-aia f fragezi si afanatzi. de pe-o zi pe alta se inmoaie f bine. am mai facut inca o tava, mai mare, cu o crema ciocolatoasa. aia e de dus maine la munca. ptr copii e mai potrivita o crema de vanilie, de lamaie.

#800 Useril este offline   nane 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFrrrrrrrr!

Postat 14 December 2010 - 01:28 PM

Moatza sarut mana pt sfaturi!

cu demolatul stau asa: spargem in salon, am tras ieri jumatate de casa la o parte , am degajat terenul si astept maine sau joi instalatorul , azi e zi de respiro , are si el nevoie sa-si faca curaj probabil .
Ce circuri am avut cu asigurarile nu va mai povestesc , pana la urma eu platesc doar nervos , dar nu eram departe de a plati 1000 de euro din buzunar, cred ca e printre putinele dati cand am batut cu pumnul in masa.

Partea buna a povestii: mi-am cumparat un dulap cu trei usi superb, sotul a zis ca sunt peste tot cutii de pantofi si il lasa nervii. Am fost fata cuminte si m-am supus :)

Partea super proasta: apa tot n-am.

Arata acest topic

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic