Postat 15 December 2010 - 10:17 AM
Iar vin p-aci cu rahaturi de familie:
Vine Mos Craciun , am zis sa le luam la prunci cadouri ( facem Craciunul toata familia de aici impreuna) cam de 20 de Euro , max. OK. La unu' i-am luat cadoul , cupilu' are 4 ani , mai am 3 nepotzi , varsta: 1 , 11 , 13.
BUN.
Ce sa le iau? La astia marii le-am zis sa-si faca o lista....aleg io de pe ea ce gasesc.
Ce a iesit de aici::::::::
Cumnata 1 a comandat pt cupilu' mic ceva , mi-a trimsi mie pachetul siu io sa-i transfer banii . ( EU n.am putut zice nu!!!!! Proasta mi-s!!!! )
Tot cumnata 1 suna: Cupilu' mare vrea aia , deschide calc-ul ACUM si cumpara-i !!!! Zic , STAI , se intrece masusa , ce facem e tziganie!!! Pai tu m-ai intrebat ce vrea. Da , am intrebat , dar nu chiar asa , acum geaca aia , de la magazinul ala.
Luam o pauza de 10 min , ne gandim , suna din nou , s-a gandit , asa trebe sa facem , ca daca iau ceva si nu le place , nu e bine. Ok. Comand , al sfarsit vad ca era 25 de Euro , iar , ca si primul cadou. ZIc: n-am zis sa nu fie peste 20 de euro????
In fine.
Celalalt nepot isi doreste aia aia aia , dar costa minim 30 toate. M-am saturat!!!! Sun pe ma-sa si-i zic: Nu pun decat 20 , pui tu restul?
Stii ceva ,zice ea , m-am gandit , merg EU sa-i cumpar ce vreau si tu-i dai banii!!!!
IAR????????
pai , si sora-mea a facut asa , asa vreau si eu. Ma duc la H&M si-i cumpar nush ce.
Mi-a sarit mustarul::: PAI BINE ; MAI ; VOI II CUMPARATZI LA FATA MEA HAINE DE LA SECOND HAND SI VA PERMITETZI SA AVETZI ASEMENEA PRETENTZII DE LA MINE??????
de cate ori ne intalnim ii dau la fata zdrentze de la second. Nu-s cu nasul pe sus si am primit cutii intregi de haine de la cunostintze ,si m-am bucurat, dar cadoul e cadou , mai !!!!! Nu trebe sa-i cumpere ceva de fiecare data , sa-i cumpere o amarata de batista la 3 luni dar sa fie noua , nu???????????
Sunt io defecta??????????????????????????