Forum Culinar: Ma enervez! - Forum Culinar

Salt la continut

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ma enervez!

#801 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 14 December 2010 - 05:37 PM

Vezi postareanane, la 14 December 2010 - 01:28 PM, a spus:

Moatza sarut mana pt sfaturi!

cu demolatul stau asa: spargem in salon, am tras ieri jumatate de casa la o parte , am degajat terenul si astept maine sau joi instalatorul , azi e zi de respiro , are si el nevoie sa-si faca curaj probabil .
Ce circuri am avut cu asigurarile nu va mai povestesc , pana la urma eu platesc doar nervos , dar nu eram departe de a plati 1000 de euro din buzunar, cred ca e printre putinele dati cand am batut cu pumnul in masa.

Partea buna a povestii: mi-am cumparat un dulap cu trei usi superb, sotul a zis ca sunt peste tot cutii de pantofi si il lasa nervii. Am fost fata cuminte si m-am supus :)

Partea super proasta: apa tot n-am.

Vezi, e bine ca stii sa vezi partea plina a paharului ;) Ia sa vad dulapul? Apoi ma laud si eu cu al meu, care inca trebuie sa vina...deocamdata inca stau cu boarfele prin cutii.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#802 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 15 December 2010 - 10:17 AM

Iar vin p-aci cu rahaturi de familie:

Vine Mos Craciun , am zis sa le luam la prunci cadouri ( facem Craciunul toata familia de aici impreuna) cam de 20 de Euro , max. OK. La unu' i-am luat cadoul , cupilu' are 4 ani , mai am 3 nepotzi , varsta: 1 , 11 , 13.

BUN.

Ce sa le iau? La astia marii le-am zis sa-si faca o lista....aleg io de pe ea ce gasesc.

Ce a iesit de aici::::::::

Cumnata 1 a comandat pt cupilu' mic ceva , mi-a trimsi mie pachetul siu io sa-i transfer banii . ( EU n.am putut zice nu!!!!! Proasta mi-s!!!! )

Tot cumnata 1 suna: Cupilu' mare vrea aia , deschide calc-ul ACUM si cumpara-i !!!! Zic , STAI , se intrece masusa , ce facem e tziganie!!! Pai tu m-ai intrebat ce vrea. Da , am intrebat , dar nu chiar asa , acum geaca aia , de la magazinul ala.

Luam o pauza de 10 min , ne gandim , suna din nou , s-a gandit , asa trebe sa facem , ca daca iau ceva si nu le place , nu e bine. Ok. Comand , al sfarsit vad ca era 25 de Euro , iar , ca si primul cadou. ZIc: n-am zis sa nu fie peste 20 de euro????

In fine.

Celalalt nepot isi doreste aia aia aia , dar costa minim 30 toate. M-am saturat!!!! Sun pe ma-sa si-i zic: Nu pun decat 20 , pui tu restul?

Stii ceva ,zice ea , m-am gandit , merg EU sa-i cumpar ce vreau si tu-i dai banii!!!!

IAR????????

pai , si sora-mea a facut asa , asa vreau si eu. Ma duc la H&M si-i cumpar nush ce.

Mi-a sarit mustarul::: PAI BINE ; MAI ; VOI II CUMPARATZI LA FATA MEA HAINE DE LA SECOND HAND SI VA PERMITETZI SA AVETZI ASEMENEA PRETENTZII DE LA MINE??????

de cate ori ne intalnim ii dau la fata zdrentze de la second. Nu-s cu nasul pe sus si am primit cutii intregi de haine de la cunostintze ,si m-am bucurat, dar cadoul e cadou , mai !!!!! Nu trebe sa-i cumpere ceva de fiecare data , sa-i cumpere o amarata de batista la 3 luni dar sa fie noua , nu???????????

Sunt io defecta??????????????????????????

#803 Useril este offline   nane 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationFrrrrrrrr!

Postat 15 December 2010 - 12:24 PM

O, draga mea , nu esti defecta dar e plina lumea de tampiti de ajungem sa credem ca suntem defecti daca nu ne aliniem la tampeala lor :pupic:
Ai fost o fata dragutza si ei au profitat ,ramai pe pozitie alt fel situatia va continua pt ca e teribil de profitabila pt ei si nu vor renunnta doar ca sa faca dovada de educatie sau bun simt.

#804 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 15 December 2010 - 01:27 PM

Vezi postareanane, la 15 December 2010 - 12:24 PM, a spus:

O, draga mea , nu esti defecta dar e plina lumea de tampiti de ajungem sa credem ca suntem defecti daca nu ne aliniem la tampeala lor :pupic:
Ai fost o fata dragutza si ei au profitat ,ramai pe pozitie alt fel situatia va continua pt ca e teribil de profitabila pt ei si nu vor renunnta doar ca sa faca dovada de educatie sau bun simt.

Mai , asa fac ele tot timpul , tre' sa sara calul cu ceva! le mai si spun ( ca atunci cand cumnata 1 a vrut sa sarbatoreasca ziua pruncului la mine) , dar cateodata pur si simplu mi-e MIE jena.

Ieri zice cumnata-mea: Daca te-ai suparat ,a tunci lasa , nu-i mai cumpara la copil nimic ! Pai ce vina are cupilu' ca ma-sa-i tampita? Sau asteapta sa ma rog de ea sa-i iau cadou?????

#805 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715

Postat 15 December 2010 - 01:34 PM

Eu ma intreb daca n-ai face mai bine sa faci cate un carnet de cec /banca etc , si de cate ori vrei sa faci un cadou la prunci, pui banii acolo, si le dai la majorat...daca mamele au buba la cap :pupic:

#806 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 15 December 2010 - 01:41 PM

Vezi postareastella, la 15 December 2010 - 01:34 PM, a spus:

Eu ma intreb daca n-ai face mai bine sa faci cate un carnet de cec /banca etc , si de cate ori vrei sa faci un cadou la prunci, pui banii acolo, si le dai la majorat...daca mamele au buba la cap :pupic:

Stella , eu am ceva cu datul banilor la pruncii astia: de cand am venit io aici la unu ii trebe bani de calc si i-am tot dat si nici dupa 5 ani n-a fost in stare sa-l cumpere!!!! Nu mai vreau sa-i dau bani sa-i f.... , intzelegi?

La celalalt iar ii trebe bani , data trecuta de Craciun i-a trebuit sa-i iau un bon valoric la Real!!!!!!!!!!!!!!!! Asa a zis ma-sa!!!!!! Adica sa-i dau io bani de pita si de hartie igienica???????

Ce era asa de greu sa faca o lista? Vreau aia sau aia , sau aia....ca le luam!!!!

Si repet , dupa toata tevatura asta io primesc zdrentze de la second hand pt fata!!!!!

( Cine-i de la tzara din Ro stie ca se da ceva NOU de somn la BB, sau plocon ....depinde de zona. Le-am atras atentzia , nu cumva sa-mi ia ceva vechi , daca e un body e OK , dar nou sa fie , nu vreau marea cu sarea dar vreau nou!!!!! Ce gasesc in pachetul de la cumnata 2 ???? O salopetica de la Carter's...zic , mai , or fi intrat pe piatza germana....ok , ii dau pace , era cam mare am pus-o deoparte. Prietena mea cand aude zice , intreab-o de unde a luat-o ca voia sa-i ia nush ce la aia mica , o intreb pe cumnata-mea...ahhhhhhhhhh , a adus o colega de vanzare la facultate!!!!!!!!!!!! Da???? Ma uit la salopeta , avea un B mare cu carioca pe eticheta , fusese al unui copil al carui nume incepuse cu B . Ma zii ceva!!!!!!!!!!!!!!! )

#807 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715

Postat 15 December 2010 - 02:21 PM

Ana maria, eu ma gandeam sa faci tu un carnet si sa pui pe el contravaloarea , il tii, si-l dai pruncului la majorat :pupic: , nu era ideea sa-i dai bani.
sau cel mai simplu, faci bon la HM de 20 iuroi...si-i alege mami ce-i place, si mai adauga daca musai se cere =))

#808 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 15 December 2010 - 02:25 PM

:pupic: Ca sa-i mai treaca nervii eu i-am trimis mes privat despre podoaba de cumnatica-mea,vazandu-l o sa se calmeze sper, ca ale ei sunt mici copii!!!! =)) =)) Simo' zauu ca nu merita... :P

#809 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • LocationDeutschland

Postat 15 December 2010 - 02:41 PM

Ciudate rau cumnatele !

Cumnatul meu a venit acum intr-o seara la noi,tot asa sa intrebe ce sa le aduca mosul copiilor.Am zis ca am facut cu copiii lista(asa fac de ceva vreme incoace) si ma uit si ii zic ce sa le ia.N-am putut!Pentru ca ce au ales copiii este destul de scumput(nu scump tare,dar stiu ca nimeni nu-si permite sa dea zeci de euro pe cadouri).

Asa ca mi-a dat bani sa merg eu sa le aleg ceva si sa duc la ei.Asa e bine ca pun si eu diferenta si le iau ceva ce-si doresc;a fost bine si pentru ei;si pentru mine,si pentru copii.
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#810 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 15 December 2010 - 03:05 PM

Petu , io am zi´s ca le iau de 20 de Euro , cumnata 1 m-a prostt de am dat 50 pt amandoi , asta e!!! Mai dau si pt astialaltzi si gata!

noi suntem cu rate si vai si amar ca io stau acasa cu juma de salar pan in ianuarie , chia acum o venit si factura de la gard.....mai avem de cumparat una alta in casa si tot le dau. Dar sa nu übetreiben , mai!!!!!

Si apoi Elena mea primeste zdrentze!!!!!

#811 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 15 December 2010 - 03:21 PM

Deci io zic asa,vina e a ta!Nu ma bate,dar asta e adevarul.
Dupa cum se pare,nu ai cu cine sta de vorba-si cu asta ma refer la cumnatele tale.Vad ca nici cu masa de Craciun nu va întelegeti,nici cu darurile copiilor...
Daca tu stii cum sînt ele,fa din start cum vrei tu,si nu mai sta la discutii cu ele.
Hotarasti sa le dai copiilor cadou de 20 de euro,le faci Gutschein,sau le cumperi tu ceva în valoarea respectiva.Nu te lasa dupa mame si le comanda geci la copii,ca pe ei nu-i intereseaza asta(hainele nu-s cadouri apreciate de copii).Data viitoare fa bine si cumpara-le tu o masinuta,un joc,ceva de basteln,sau jucarii pentru vîrsta lor.Sau daca stii ca au anumite Konsole(PStation,Nintendo,X-box,Wii,etc)...ia-le un joc pe care nu-l au,si asta îi poti întreba/sau afla de la ei...

Acu faptu-i consumat,dar pe anul viitor nu mai te apleca la nivelul cumnatelor! :)

P.S.-si daca-ti aduce zdrente la fata,si asta ca dar de Craciun,spune-le:
"Aaaaa,si-asa nu mai aveam cîrpe de sters praful!" :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#812 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 15 December 2010 - 03:42 PM

Vezi postareaMaya, la 15 December 2010 - 03:21 PM, a spus:

Deci io zic asa,vina e a ta!Nu ma bate,dar asta e adevarul.
Dupa cum se pare,nu ai cu cine sta de vorba-si cu asta ma refer la cumnatele tale.Vad ca nici cu masa de Craciun nu va întelegeti,nici cu darurile copiilor...
Daca tu stii cum sînt ele,fa din start cum vrei tu,si nu mai sta la discutii cu ele.
Hotarasti sa le dai copiilor cadou de 20 de euro,le faci Gutschein,sau le cumperi tu ceva în valoarea respectiva.Nu te lasa dupa mame si le comanda geci la copii,ca pe ei nu-i intereseaza asta(hainele nu-s cadouri apreciate de copii).Data viitoare fa bine si cumpara-le tu o masinuta,un joc,ceva de basteln,sau jucarii pentru vîrsta lor.Sau daca stii ca au anumite Konsole(PStation,Nintendo,X-box,Wii,etc)...ia-le un joc pe care nu-l au,si asta îi poti întreba/sau afla de la ei...

Acu faptu-i consumat,dar pe anul viitor nu mai te apleca la nivelul cumnatelor! :)

P.S.-si daca-ti aduce zdrente la fata,si asta ca dar de Craciun,spune-le:
"Aaaaa,si-asa nu mai aveam cîrpe de sters praful!" :)

a
JUR ca asta fac!!!!

Tu , le-am zis ca nu vreau haine , ca stiu ca si eu uram cand imi lua haine!!!!! Dar , cica asta-si doresc!!!!! Ii combina ele cum vor. Stii ce lista o facut unu????

Pulover/ Trening/ adidasi ( d-aia de hala)

Da , sunt sigura ca asta-si dorea!!!!!

Maya , veci pururi incearca scaa ma prosteasca! Eu am vrut sa fac ceva bine , ca daca le iau Gutschein , le strica , ce si-o cumparat pt el anul trecut nepotu' de la Real?????? oriunde ii iau la unu bon , ii ia ma-sa banii!!!!

Si am zis ca fac la fel si la celalalt , la ala nu se amesteca ma-sa , dar sa fie la fel , ca daca nu-i bai.

In fine , io am vrut sa le iau ceva pt ei si uite ce o iesit!!!!

La anu' fiecare-si cumpara cadou la pruncu' propriu si GATA!!!!!!!!!!!!!!
M-am saturat de vechiturile lor!!!!

#813 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 15 December 2010 - 04:04 PM

Inca ceva: vorbira ai mei cu unu sa-mi aduca mobila ,acu mobila-i gata , si omu de 2 saptamani umbla sa-si fac alicentza de transport internatzional. Cica o avut , da' era scris numarul masinii gresit pe ea. O avut o promisiune ca-l rezolva cineva... ( stitzi cum e in Ro ) da' de 2 saptamani tot maine pleaca!!!! Asa ca tata cauta amu' alta firma. Asa in graba , e mai scump , noi am adunat o gramada de chestii pe care sa le trimitem in RO , astia de la firma de aici se duc nush unde....numai daca platim dus intors , adica dublu...........

Daca nu ne luam dupa mincinosu' ala , gaseam pe altu' , da' asa , pana la Craciun ce facem????

#814 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 15 December 2010 - 05:18 PM

Pe mine m-ar enerva la culme sa-mi dea cineva cadouri la mana a doua - una e sa oferi de la copilul tau, altui copil (mai ales daca esti ruda) dar sa-mi cumperi ceva ce nu e nou, mersi dar nu am nevoie.

Iar cu tupeul eu rezolv usor - nu mai intreb. A fost o perioada cand piciu meu primea numai jucarii si dvd-uri de la mine pentru ca mi se batuse apropos-uri ca nu cumpar haine de nu stiu ce firma. Cand au crapat fitzele si a inceput lumea sa aprecieze iar, i-am dus si haine, nu de alta dar asta e sa ajuti parintele, nu copilul!

Iar tu Simona draga nu te mai enerva - pana la urma tu cumpara ce iti permiti si ce crezi ca ar face o bucurie si daca nu e apreciat e problema LOR nu a ta :)
A cat is a friend fur-ever !

#815 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 16 December 2010 - 03:22 AM

sa va zic ce m-a enervat pe mine ieri? eu
am fost la cumparaturi cu fetele. bun! s-au luat de mana amandoua si au disparut pur si simplu in magazin!
am turbat, am transpirat instantaneu, hiperventilam deja.....
am strigat, am alergat c trolley dupa mine in magazin, nimic.....intr-un final cand deja ma indreptam spre informatii o vad pe Sara ca venea gales sarind intr-un picior spre mine: i-am tras 2 palme la fumd si am pus-o in trolley.....am plecat dupa Ada care tot nu era de gasit....venea si ea razand spre mine, iesise din shop cu o femeie. :icon_fessee: i-am tras si ei 2 la fund de nervi ce aveam...deja aveam lacrimi in ochi eu de frica

acum 2 zile o fetita de 5 ani a fost acostata in magazin de un pervers care a vazut ca nu era mamica aproape si i-a ridicat fustita si i-a bagat mana in chiloti. atat a putut sa faca, se apropia cineva si nu a ptut sa continue sau sa o ia...primul me\u gand a fost ca le-a luat cineva ca ele nu au mai facut asa ceva :pupic:

am stat jos cu ele si le-am explicat ce se intampla daca pleaca de langa mine :-*.....le-am zis ca eu mor daca se intampla ceva cu ele....aveam lacrimi in ochi si mi-au zis ca le pare rau si nu o sa se mai intample

m-am enervat ca le-am tras la fund ca noi nu faceam asa, trebuia sa ma gandesc inainte sa o fac, dar turbasem deja de frica

nu mai esti in siguranta nicaieri si sincer, ma sperie faptul ca nu poti lasa copilul din ochi o secunda ca vreun distrus pune ochii pe el si-l ia de langa tine :D.....

#816 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 16 December 2010 - 04:27 AM

Vezi postareadark angel, la 16 December 2010 - 03:22 AM, a spus:

m-am enervat ca le-am tras la fund ca noi nu faceam asa, trebuia sa ma gandesc inainte sa o fac, dar turbasem deja de frica

Ingerico te-ai speriat tare de aia ai reactionat asa...Nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce ai trecut clipele alea..

#817 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 16 December 2010 - 05:42 AM

e de nedescris sentimentul de panica...nici nu vreau sa ma gandesc ce simt mamele care nu isi gasesc copii, eu doar 10 min si am simtit ca lesin....
mi-am cerut scuze si au inteles de ce am reactionat asa....sper sa le fie invatare de minte si sa nu mai plece de langa mine

#818 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 16 December 2010 - 05:47 AM

Vezi postareadark angel, la 16 December 2010 - 05:42 AM, a spus:

e de nedescris sentimentul de panica...nici nu vreau sa ma gandesc ce simt mamele care nu isi gasesc copii, eu doar 10 min si am simtit ca lesin....
mi-am cerut scuze si au inteles de ce am reactionat asa....sper sa le fie invatare de minte si sa nu mai plece de langa mine

Eu aveam vre-o 12 ani si m-am dus cu fratelo la film -acolo m-am zbatut sa iau bilete si cand sa intru, am avut senzatia ca el intrase deja (avea 7 ani) Am intrat si eu si am petrecut 2 ore uitandu-ma in sala, incercand sa dau de el..am iesit prima si m-am uitat disperata dupa el - ei bine nu era...nu pot sa-ti spun ca am ajuns acasa bolnava de inima...El saracutul era deja acasa, nu intrase, plecase inainte de a lua eu bilete.
Cand am ajuns acasa cred ca am mai plans o ora de nu ma putea linisti nimeni. Nu pot sa uit dispeararea ca mi-am pierdut fratele.
Deci imi dau seama ce a fost in sufletul tau...

#819 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 16 December 2010 - 08:34 AM

of , mirela-cat de bine te inteleg ! cand abia ne mutasem unde stam acum , stefana avea 5 ani jumate . intr-una din zile , ploua torential , nici un om pe strada, dar stef a vrut neaparat pomm bear . atunci am trimis-o pe ea sa-si cumpere de la un magazin de langa bloc. parca o vad cu o pelerina lunga din cauciuc , galbena ca un pui de gaina , cu sapcuta si cizme de guma , avea si umbrela :pupic: . am stat la geam sa o vad cand vine. ei bine , am vazut-o prin ploaie , mica si gaaalbena , si dupa cateva minute (stam la etajul 5 ) inca nu intrase in casa. am iesit pe scara , poate o aud urcand.; era liniste . mi-a inghetat sangele in vene ! am coborat in papuci de casa , si cu lacrimile siroind pe obraji , ascultam pe la toate usile , sa-i aud glasul . atunci nu stiam ce vecini am ... iar am intrat in casa , am inceput sa plang si sa o strig ca o nebuna :D . numai ca intra si puiu mic si galben , fericita ca in sfarsit a gasit ce voia :-* . intrase in scara prin fata , si o iesit prin usa din spate , sa mearga la alt magazin , ca nu gasise ce voia :icon_fessee:
am rugat-o sa nu ma mai faca niciodata sa trec prin asta ; cred ca mi-am scurtat viata cu 5 ani atunci .

#820 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 16 December 2010 - 09:32 AM

Eu l-am pierdut pe Tudor vara asta in Carrefour..Eram cu sotul si cu finul nostru, a fost un moment timpit cind Tudor fugise un pic inaintea noastra, eu am intrat intr-un magazin sa ma uit la ceva,le-am zis barbatilor sa stea sa il astepte pe Tudor(desi de obicei stau eu sa ma asigur ca e ok copilul), ei foarte relaxati l-au strigat sa vina si i-au aratat ca intram in magazin si au intrat dupa mine, iar Tudor a fugit bineinteles mai departe, pentru ca nu vazuse usa unde intraseram cu totii. Cind m-am dezmeticit eu si am iesit din magazin, am plecat in directia opusa, am inceput cu totii sa-l cautam, in clipele acelea imi uram barbatul si ma uram si pe mine, vedeam cu ochii mintii cele mai oribile imagini posibile, sotul si finul tot imi ziceau ca il gasim, sa stau calma(chestii macho dar erau si ei speriati) , intrebam in toate partile daca a vazut cineva un baietel cu ochelari, am alergat in parcare sa vad daca e afara sau daca l-a luat cineva(cumplite momente) si cind fugeam spre Informatii sa ii rog sa spuna la microfon ca s-a pierdut un baietel, a aparut un agent de paza cu Tudor din partea opusa a magazinului, Tudor era speriat, isi daduse seama ca ne pierduse, de mine nu mai zic.... nu va spun cum plingeam amindoi imbratisati si cite procese de constiinta mi-am facut. E cumplit.
Fereasca Dumnezeu. Copiii se pierd mult mai usor decit credem noi ca se poate intimpla, si intr-o clipa se darima tot.

Arata acest topic

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

11 useri citesc topicul