Postat 04 February 2011 - 07:33 AM
Sunt nervoasa foc! Dupa ce am zapacit fetele tortaresele cu o gramada de intrebari pentru ca trebuia sa fac un tort pentru un retez de mot, dupa ce am muncit o gramada sa fac decoratiile doamna respectiva nu mi-a mai raspuns la telefon sa-mi confirme tortul. Nu e chiar asa de simplu precum pare. Hai sa va povestesc ce si cum. M-a sunat acum 2 saptamani, ca vazuse un tort de-al meu si ca vrea si ea unul dar cu mici modificari. am zis ok, sa-mi trimita pozele. Mi-a trimis pozele. Nu va zic ca mi-a trimis si poze cu albinutele cum vroia sa arate pe tort (vroia un tort Winnie). M-am apuca si am facut la decoratii. Apoi am mai vorbit cu ea si mi-a zis ca vrea tort invelit in pdz si cu compozitie de negresa si crema de fructe. M-a sunat saptamana asta de luni ca vine sa stabilim ultimele detalii. Nu a venit decat ieri. A stat 2 ore la noi ca nu se putea hotari. Prima data a zis ca s-a razgandit si vrea tort invelit in frisca. I-am explicat ca nu arata atat de bine. S-a uitat pe net si a vazut si ea ca intr-adevar ca si aspect nu se compara cu pdz. Apoi la forma. Mi-a luat toate tavile la incercat (rotunde, dreptunghiulare, marimi mici, mari) sa vada domn'le cum vine unul peste altul. Nu va zic ca a vrut peste un tort cu diametrul de 32 sa puna unul cu diametru de 10. Am lasat-o in pace, am zis ca ea hotareste ce vrea. apoi a inceput cu blatul. Ca ea blat ffff subtire ca daca e mai gros se ineaca (serios). I-am spus ca voi taia blatul cat mai subire posibil. apoi ca ea ar vrea sa guste blatul sa vada cum e. Aveam un blat facut pentru noi, i-am dat sa guste si chiar i-a placut. Apoi a zis ca ea s-a gandit ca nu arata bine blatul negru cu crema de iaurt. Bun, i-am zis ca facem de vanilie. Aaa, nu ca iei ii e greata de vanilie. Atunci un blat de pandispan clasic. Ok. Asta am stabilit. La creme, ca ea nu stie cum e crema cu iaurt, ca vrea ceva usor. Parerea meu e ca aceasta crema e mult mai usoara decat diplomatul. Am vazut ca nu o dau la capat cu ea si am zis bun, facem diplomat. Ca si cand nu ar fi fost de ajuns s-a uitat pe net cum vrea sa scrie pe tort. Ce sa mai zic? mi-a cerut si un liniar ca sa imi spuna literele cat de mai sa fie, cu ce fonturi sa scriu pe tort etc. Apoi s-a gandit ea ca nu-i ajunge cantitatea de tort care o dorea (asa cu forma aia mica deasupra). Am luata iarasi tavile la rand punele, vezi asa, asa. A hotarat ca peste tortul de 32 sa vina unul de 22. Bun. Apoi imi spune ca nu e bine, ca cei care vor avea felia de tort din cel mai mic, vor manca mai putin tort, si nu se poate ca unii sa aiba felia mai mica, iar altii mai mare.
Oricum discutia a fost cu mai multe prostii de-ale ei, dar imi ajunge cat am scris ca ma enervez din nou.
Ca si concluzie, nu aplecat decat atunci cand David rupt de oboseala a inceput sa planga rau de tot si mi-a zis ca sa o sun cand se trezeste copilul ca mai vine o data sa stabilim ce si cum facem, pana atunci zicea ca merge sa se mai documenteze. Eu am sunat-o ieri de 2 ori, dar ea nu a mai raspuns. Acu ziceti si voi! Sa nu ma enervez? Mai rau e ca abia am asteptat sa plece si nici nu i-am cerut deloc bani in avans, dar mie mi-i s-a parut o doamna serioasa, chiar daca era sarita de pe fix. Macar bine ca nu i-am facut si tortul si nu mai venea dupa el.
Chiar nu stiu ce sa zic! Fetele mi-au vazut decoratiile pe la torturi si eu zic ca sunt ok, adica bun nu sunt perfecte, dar sunt facute cu mana, nu? Sa fi gresit eu ca i le-am aratat si nu i-au placut? Nu stiu.