Forum Culinar: Ma enervez! - Forum Culinar

Salt la continut

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ma enervez!

#861 Useril este offline   nrares 

• Site Admin
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationRO

Postat 29 January 2011 - 04:40 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 26 January 2011 - 11:38 PM, a spus:

Eu ma enervez ca am comandat saptamana trecuta ceva scump si pretios din UK ca sa fac cadou cuiva extrem de importrant si drag a carui zi de nastere este foarte curand......

Ti-am spus ca nu trebuie sa te deranjezi pentru mine. :lol:

#862 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 29 January 2011 - 06:08 PM

Ca am ajuns sa am mai mult par pe spate decat pe cap ...
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#863 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 29 January 2011 - 06:15 PM

Vezi postareaDestiny, la 29 January 2011 - 02:19 PM, a spus:

...pentru ca sunt fraiera si ascult parerile celor de langa mine,si mai rau ca nu fac ceea ce imi dicteaza mie inima ca e bine(fac ce vor altii) =))

Draga de tine,lasa ca sunt sigura suntem mai multi ca tine,nu esti ''singur pe lume''... =)) :lol: =))

#864 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 29 January 2011 - 08:45 PM

Vezi postareaW Mamadeus Paparotti, la 29 January 2011 - 06:08 PM, a spus:

:rolleyes: :violent1: :violent1:
ursule!

#865 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,944
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat 30 January 2011 - 12:45 AM

Vezi postareanrares, la 29 January 2011 - 04:40 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 26 January 2011 - 11:38 PM, a spus:

Eu ma enervez ca am comandat saptamana trecuta ceva scump si pretios din UK ca sa fac cadou cuiva extrem de importrant si drag a carui zi de nastere este foarte curand......

Ti-am spus ca nu trebuie sa te deranjezi pentru mine. :rolleyes:

Rares, ce ma niervezi ca o dai cotita ! :violent1: Mai lasa, dom'le, modestia si spune-i ca nu te deranjeaza sa-ti cumpere si un bilet spre UK sa-ti ridici singur cadoul ! :violent1:

#866 Useril este offline   Alexandru 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,370
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationParis, France

Postat 30 January 2011 - 11:04 AM

Ehhh, irreparabile fugit tempus.
Si parul asta dom'le, e enervant, cade de pe unde ai vrea sa ramîna si începe sa creasca pe unde nici nu ti-ar fi tunat prin cap :P
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!

#867 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 30 January 2011 - 11:08 AM

Mai e si vorba aia: părul deştept părăseşte capul...., dar nu e cazul "lu" matale, Maestre. :P

#868 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,944
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat 30 January 2011 - 11:35 AM

Vezi postareaAlexandru, la 30 January 2011 - 11:04 AM, a spus:

Shefule, il lasi sa creasca mai lung si apoi il piepteni cu prosopul in raspar, ca Basescu =))

(sau incerci jocul de lumini si umbre ca Louis =)) )

http://www.youtube.c...h?v=7GkZFBmBYSM

Ehhh, irreparabile fugit tempus.
Si parul asta dom'le, e enervant, cade de pe unde ai vrea sa ramîna si începe sa creasca pe unde nici nu ti-ar fi tunat prin cap :P

(pe sub nas ? =)) )

http://www.youtube.c...h?v=yLrtkFJ-6-w

#869 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 30 January 2011 - 11:53 AM

Vezi postareajulix_2007, la 30 January 2011 - 11:08 AM, a spus:

Mai e si vorba aia: părul deştept părăseşte capul...., dar nu e cazul "lu" matale, Maestre. :P

- Domnule doctor, a inceput sa-mi cada parul.
- Si ce doriti?
- Sa-mi recomandati ceva, ca sa pot sa mi-l pastrez.
- ... o cutiuta ?
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#870 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 30 January 2011 - 03:18 PM

Mai e si vorba aia: părul deştept părăseşte capul...., dar nu e cazul "lu" matale, Maestre. :D

Era invers dom'neeeee...paru' prost parasteste capul destept!

Asadar sunt absolvita Dragose? Puh, rasuflu usurata :D :D
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#871 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244

Postat 30 January 2011 - 03:42 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 30 January 2011 - 03:18 PM, a spus:

Mai e si vorba aia: părul deştept părăseşte capul...., dar nu e cazul "lu" matale, Maestre. :D

Era invers dom'neeeee...paru' prost parasteste capul destept!

Ups, cred ca de la tine pana la mine mesajul a ajuns distorsionat.

#872 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 31 January 2011 - 10:05 AM

Or voi acolo la Shiusheava sunteti pe dos =)) =)) >>>Sanatate multa!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#873 Useril este offline   punticu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 04 February 2011 - 07:33 AM

Sunt nervoasa foc! Dupa ce am zapacit fetele tortaresele cu o gramada de intrebari pentru ca trebuia sa fac un tort pentru un retez de mot, dupa ce am muncit o gramada sa fac decoratiile doamna respectiva nu mi-a mai raspuns la telefon sa-mi confirme tortul. Nu e chiar asa de simplu precum pare. Hai sa va povestesc ce si cum. M-a sunat acum 2 saptamani, ca vazuse un tort de-al meu si ca vrea si ea unul dar cu mici modificari. am zis ok, sa-mi trimita pozele. Mi-a trimis pozele. Nu va zic ca mi-a trimis si poze cu albinutele cum vroia sa arate pe tort (vroia un tort Winnie). M-am apuca si am facut la decoratii. Apoi am mai vorbit cu ea si mi-a zis ca vrea tort invelit in pdz si cu compozitie de negresa si crema de fructe. M-a sunat saptamana asta de luni ca vine sa stabilim ultimele detalii. Nu a venit decat ieri. A stat 2 ore la noi ca nu se putea hotari. Prima data a zis ca s-a razgandit si vrea tort invelit in frisca. I-am explicat ca nu arata atat de bine. S-a uitat pe net si a vazut si ea ca intr-adevar ca si aspect nu se compara cu pdz. Apoi la forma. Mi-a luat toate tavile la incercat (rotunde, dreptunghiulare, marimi mici, mari) sa vada domn'le cum vine unul peste altul. Nu va zic ca a vrut peste un tort cu diametrul de 32 sa puna unul cu diametru de 10. Am lasat-o in pace, am zis ca ea hotareste ce vrea. apoi a inceput cu blatul. Ca ea blat ffff subtire ca daca e mai gros se ineaca (serios). I-am spus ca voi taia blatul cat mai subire posibil. apoi ca ea ar vrea sa guste blatul sa vada cum e. Aveam un blat facut pentru noi, i-am dat sa guste si chiar i-a placut. Apoi a zis ca ea s-a gandit ca nu arata bine blatul negru cu crema de iaurt. Bun, i-am zis ca facem de vanilie. Aaa, nu ca iei ii e greata de vanilie. Atunci un blat de pandispan clasic. Ok. Asta am stabilit. La creme, ca ea nu stie cum e crema cu iaurt, ca vrea ceva usor. Parerea meu e ca aceasta crema e mult mai usoara decat diplomatul. Am vazut ca nu o dau la capat cu ea si am zis bun, facem diplomat. Ca si cand nu ar fi fost de ajuns s-a uitat pe net cum vrea sa scrie pe tort. Ce sa mai zic? mi-a cerut si un liniar ca sa imi spuna literele cat de mai sa fie, cu ce fonturi sa scriu pe tort etc. Apoi s-a gandit ea ca nu-i ajunge cantitatea de tort care o dorea (asa cu forma aia mica deasupra). Am luata iarasi tavile la rand punele, vezi asa, asa. A hotarat ca peste tortul de 32 sa vina unul de 22. Bun. Apoi imi spune ca nu e bine, ca cei care vor avea felia de tort din cel mai mic, vor manca mai putin tort, si nu se poate ca unii sa aiba felia mai mica, iar altii mai mare.
Oricum discutia a fost cu mai multe prostii de-ale ei, dar imi ajunge cat am scris ca ma enervez din nou.
Ca si concluzie, nu aplecat decat atunci cand David rupt de oboseala a inceput sa planga rau de tot si mi-a zis ca sa o sun cand se trezeste copilul ca mai vine o data sa stabilim ce si cum facem, pana atunci zicea ca merge sa se mai documenteze. Eu am sunat-o ieri de 2 ori, dar ea nu a mai raspuns. Acu ziceti si voi! Sa nu ma enervez? Mai rau e ca abia am asteptat sa plece si nici nu i-am cerut deloc bani in avans, dar mie mi-i s-a parut o doamna serioasa, chiar daca era sarita de pe fix. Macar bine ca nu i-am facut si tortul si nu mai venea dupa el.
Chiar nu stiu ce sa zic! Fetele mi-au vazut decoratiile pe la torturi si eu zic ca sunt ok, adica bun nu sunt perfecte, dar sunt facute cu mana, nu? Sa fi gresit eu ca i le-am aratat si nu i-au placut? Nu stiu.

#874 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 507
  • LocationMontreal

Postat 04 February 2011 - 08:03 AM

Punticule, cu riscul sa te enervez si mai tare, iti zic ca e vina ta ca i-ai permis sa te intoarca pe toate partile. Nu are nici o scuza ca e sarita de pe fix, asta e nesimtire si lipsa de respect.....si culmea culmilor, tot tu trebuia sa o suni in cele din urma??!!
Din intimplarea asta trebuie sa inveti sa te respecti tu pe tine insati in primul rind, ca sa te respecte si clientii. Cum sa isi permita cineva sa imi intre in bucatarie sa imi aseze tavile ca sa vada cum ar arata tortul? Mi se face rau numai cit ma gindesc cum as fi explodat eu sa mi se fi intimplat asa ceva.

Nu e o problema cu decoratiile tale, ele sunt foarte frumoase, e o problema cu impertinenta ei si cu faptul ca tu nu ai stiut sa impui o limita si te-ai lasat calcata in picioare.

#875 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 04 February 2011 - 10:29 AM

mda, mai sant si oameni din astia...data viitoare ia bani inainte, stiu suna aiurea dar asta e...si o cofetarie ar face la fel, timpul si materialele tale costa bani in definitiv.....eu n-as avea tupeu de-asta, sa nu-i zic nesimtire

#876 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242

Postat 04 February 2011 - 03:03 PM

punticu- si eu zic ca si stefana : data viitoare nu le mai permite atatea . sa iti spuna scurt si la obiect ce vor ; restul le faci tu , ca te pricepi mai bine decat ei . eu am patit-o si mai rau decat tine , a zis ca vrea tortul , dar nu mi-a mai confirmat , eu l-am facut de teama ca vine si mi-l cere , si ce ma fac, si ...am ramas cu el :occasion14:

#877 Useril este offline   punticu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 04 February 2011 - 03:11 PM

Of, fetelor! Aveti dreptate! Eu am gresit ca i-am persmis atatea! dar sa-mi fie invatatura de minte! E greu sa scoti sangele domol de ardelean din tine! Dar situatia de fata o cere!
Daniela, stii care ar fi culmea? Sa ma sune maine sa vina dupa tort! :)

#878 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • LocationMontreal

Postat 04 February 2011 - 04:28 PM

Vezi postareapunticu, la 04 February 2011 - 03:11 PM, a spus:

Of, fetelor! Aveti dreptate! Eu am gresit ca i-am persmis atatea! dar sa-mi fie invatatura de minte! E greu sa scoti sangele domol de ardelean din tine! Dar situatia de fata o cere!
Daniela, stii care ar fi culmea? Sa ma sune maine sa vina dupa tort! :)

Ei, eu sa fiu in locul tau abia as astepta sa se intimple asa ceva! Sa se invete minte .
Nu te mai lasa calcata in picioare, impune limite si nu uita ca TU le faci lor o favoare, facindu-le un tort PERSONALIZAT frumos, bun, fara kkturi de prafuri si margarine.

Daca cineva iti da bani pt un tort, asta nu e decit ca sa iti plateasca tie munca,talentul si timpul rupt din timpul copilului tau. Tu ii oferi in schimbul acelor bani un lucru de calitate , facut igienic si cu multa seriozitate. Faptul ca tu ii vei da un tort cuiva iar acel cineva iti va da bani pe el nu te pune pe un nivel inferior, cum au tendinta sa gindeasca de obicei oamenii prosti . NU! Este un schimb intre tine si client. Iar cel care e superior in toata povestea asta e artistul, adica tu. Intelege lucrurile astea si asuma-ti-le. Nu mai lasa pe nimeni sa-si bata joc de tine.

#879 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242

Postat 04 February 2011 - 05:07 PM

stefana - vorbele tale mi-au mers direct la inimioara :) ar trebui sa fie ca un cod al tortareselor !

#880 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • LocationDeutschland

Postat 04 February 2011 - 09:13 PM

Vezi postareaStefana, la 04 February 2011 - 04:28 PM, a spus:

Vezi postareapunticu, la 04 February 2011 - 03:11 PM, a spus:

Daniela, stii care ar fi culmea? Sa ma sune maine sa vina dupa tort! :toothy9;

Ei, eu sa fiu in locul tau abia as astepta sa se intimple asa ceva! Sa se invete minte .
Nu te mai lasa calcata in picioare, impune limite si nu uita ca TU le faci lor o favoare, facindu-le un tort PERSONALIZAT frumos, bun, fara kkturi de prafuri si margarine.

Daca cineva iti da bani pt un tort, asta nu e decit ca sa iti plateasca tie munca,talentul si timpul rupt din timpul copilului tau. Tu ii oferi in schimbul acelor bani un lucru de calitate , facut igienic si cu multa seriozitate. Faptul ca tu ii vei da un tort cuiva iar acel cineva iti va da bani pe el nu te pune pe un nivel inferior, cum au tendinta sa gindeasca de obicei oamenii prosti . NU! Este un schimb intre tine si client. Iar cel care e superior in toata povestea asta e artistul, adica tu. Intelege lucrurile astea si asuma-ti-le. Nu mai lasa pe nimeni sa-si bata joc de tine.

Vezi postareadani_ela, la 04 February 2011 - 05:07 PM, a spus:

stefana - vorbele tale mi-au mers direct la inimioara :icon_fessee: ar trebui sa fie ca un cod al tortareselor !

Nu-s tortareasa dar imi place tare mult cum a zis Stefana. :icon_twisted:
Manchmal ist weniger einfach mehr....

Arata acest topic

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou