Forum Culinar: Ma enervez! - Forum Culinar

Salt la continut

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ma enervez!

#901 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 11 March 2011 - 07:31 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 11 March 2011 - 04:42 PM, a spus:

Acum, am fetele amandoua bolnavioare... de o saptamana si mai bine Giulia e acasa cu febra. Nu vrea sa scada sub nici-o forma. Nu e grav, dar nici usor nu e... Soata a luat-o pe urmele lor... Vor trece...
Dar, parca in ultimele saptamani numai pocinoguri ni s-au intamplat...

Of Sorina, asa a fost virusul iarna asta.Urat si puternic.

Forza Sorina!

#902 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 11 March 2011 - 08:14 PM

Va multumesc mult, fetelor!
Cred ca ma duc iar la fantana... ai dreptate Maya!
Sorina

#903 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 17 March 2011 - 11:06 AM

Sorinadaniela,cum sta treaba pe la voi?A ajutat fantana?

Am si eu nervi,nu pot sa va spun de ce,dar am,multi,multi de tot. :headbang:
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#904 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDeutschland

Postat 17 March 2011 - 11:49 AM

Stati asa,ca acuma mi-au venit alti "nervi",nu direct nervi,mai mult ciuda.Da ,mi-e ciuda ca mai exista inca oameni pt care conteaza locul de unde cumpara ceva.Eu sunt genul care economiseste,adica nu ma arunc a proasta in toate cele,sau daca vad ceva ce mi-ar trebui si apare in magazine gen Aldi,Penny,Lidl,ma duc si-mi iau de acolo,nu ma deranjeaza.

Ieri ma intalnesc cu o mamica in oras, si printre altele imi zice ca merge sa-i cumpere copilului Inline-Skates(Role) de la Tschibo(35€).Zic catre ea,vezi ca am vazut ori la Lidl ori la Norma,la pret foarte bun(20-25€)...Aaaaahhhhh,NUUUUUUUU,zice ea,ii iau de la Tschibo ca vreau sa fie mai bune.
Bai,Patrick a avut de la Lidl,i-au ramas mici,dar acum le poate purta Amelie.Si a mers mult Patrick cu ele;sunt inca bune,nu s-au tocit rotile,nu s-au tocit franele,nimic;si le-am luat din Lidl,la oferta.
Clar ca si eu cumpar lucruri din magazin sportiv,daca nu gasesc in magazine normale ceva sa-mi convina.Nu sunt omul care nu intra deloc in magazine de profil(electronice,imbracaminte,mag sportiv/mai ales pt fotbal pt Patrick,etc) dar daca pot economisi ceva la un lucru ce gasesc in alta parte mai scump,dar calitativ la fel,de ce nu?

Ma enerveaza,mi-e ciuda ca exista ideea asta de "Iau ceva mai bun,blabla"

Fiecare face ce vrea cu banii lui,dar cand ma gandesc cati oameni necajiti sunt pe lumea asta,parca nu-mi vine sa ma dau atata in barci.
Si mie imi place sa ma lafai,sa ma rasfat pe mine si pe ai mei,si chiar o facem de cate ori avem ocazia,nu ma intelegeti gresit

#905 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 March 2011 - 12:07 PM

Vezi postareapetunie, la 17 March 2011 - 11:06 AM, a spus:

Sorinadaniela,cum sta treaba pe la voi?A ajutat fantana?

Am si eu nervi,nu pot sa va spun de ce,dar am,multi,multi de tot. :angryfire:

Am scapat cu Giulia si am inceput cu Mara la modul mai serios... asta la capitolul sanatate.
Mi-am facut iar cu car de nervi cu o vecina care nu are alta treaba decat sa-si bage nasul peste tot si sa creeze probleme.
Mi-a mai venit o factura de gaz... si muuulte altele care adunate te arunca in oala cu melancolie...
Asa, ca sa-ti raspund la intrebare: nu prea bine...

Vezi postareapetunie, la 17 March 2011 - 11:49 AM, a spus:

Stati asa,ca acuma mi-au venit alti "nervi",nu direct nervi,mai mult ciuda.Da ,mi-e ciuda ca mai exista inca oameni pt care conteaza locul de unde cumpara ceva.Eu sunt genul care economiseste,adica nu ma arunc a proasta in toate cele,sau daca vad ceva ce mi-ar trebui si apare in magazine gen Aldi,Penny,Lidl,ma duc si-mi iau de acolo,nu ma deranjeaza.

Ieri ma intalnesc cu o mamica in oras, si printre altele imi zice ca merge sa-i cumpere copilului Inline-Skates(Role) de la Tschibo(35€).Zic catre ea,vezi ca am vazut ori la Lidl ori la Norma,la pret foarte bun(20-25€)...Aaaaahhhhh,NUUUUUUUU,zice ea,ii iau de la Tschibo ca vreau sa fie mai bune.
Bai,Patrick a avut de la Lidl,i-au ramas mici,dar acum le poate purta Amelie.Si a mers mult Patrick cu ele;sunt inca bune,nu s-au tocit rotile,nu s-au tocit franele,nimic;si le-am luat din Lidl,la oferta.
Clar ca si eu cumpar lucruri din magazin sportiv,daca nu gasesc in magazine normale ceva sa-mi convina.Nu sunt omul care nu intra deloc in magazine de profil(electronice,imbracaminte,mag sportiv/mai ales pt fotbal pt Patrick,etc) dar daca pot economisi ceva la un lucru ce gasesc in alta parte mai scump,dar calitativ la fel,de ce nu?

Ma enerveaza,mi-e ciuda ca exista ideea asta de "Iau ceva mai bun,blabla"

Fiecare face ce vrea cu banii lui,dar cand ma gandesc cati oameni necajiti sunt pe lumea asta,parca nu-mi vine sa ma dau atata in barci.
Si mie imi place sa ma lafai,sa ma rasfat pe mine si pe ai mei,si chiar o facem de cate ori avem ocazia,nu ma intelegeti gresit

Daca ai sti cum te inteleg...
Sorina

#906 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDeutschland

Postat 17 March 2011 - 12:41 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 17 March 2011 - 12:07 PM, a spus:

Am scapat cu Giulia si am inceput cu Mara la modul mai serios... asta la capitolul sanatate.
Mi-am facut iar cu car de nervi cu o vecina care nu are alta treaba decat sa-si bage nasul peste tot si sa creeze probleme.
Mi-a mai venit o factura de gaz... si muuulte altele care adunate te arunca in oala cu melancolie...

.............................
Daca ai sti cum te inteleg...

Of,sarmana de tine :angryfire: ,dar lasa ca va iesi soarele si pe strada ta,mi-a soptit o pasarica :)

Sa stii ca ma bucur ca ma intelege cineva!La un moment dat credeam ca-s eu defecta,pentru ca ma "lovesc" destul de des de cazuri din astea .

#907 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,481
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 17 March 2011 - 12:59 PM

E o snoaba, Petu.
Inainte de a critica un lucru trebuie sa il cunosti. Sunt multi care nici nu intra in discount pentru ca lucurile de acolo fiind ieftine sunt de proasta calitate in conceptia lor.
Nimic mai fals.
Si se poate intimpla ca un lucru luat intr-un magazin "de renume" care costa mult si e facut tot in China sa fie mult mai prost calitativ decit unul luat de la Lidl.
Las-o in durerea ei, ea nu stie ce pierde.

#908 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,772
  • LocationSibiu

Postat 17 March 2011 - 01:11 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 17 March 2011 - 12:07 PM, a spus:

of sorina, imi pare rau :(
hraneste-le sanatos si se pun ele pe picioare (fetele)

Vezi postareapetunie, la 17 March 2011 - 12:41 PM, a spus:

Sa stii ca ma bucur ca ma intelege cineva!La un moment dat credeam ca-s eu defecta,pentru ca ma "lovesc" destul de des de cazuri din astea .

petunelo, fix asa sunt si eu. asa ca nu esti defecta defel :angryfire: sau suntem mai multe :)
singura diferenta intre noi doua este ca pe mine nu ma mai enerveaza lucrurile astea. doar le constat.
zau asa, nu merita sa iti strice ziua asa ceva... exact cum zice Adriana: las-o in durerea ei, ea nu stie ce pierde.

#909 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 17 March 2011 - 01:19 PM

Sorina :angryfire:

Petunel :) :( .De la Lidel ii luam mereu sotului cu 4 euro un aparat de barbierit cu multe rezerve de care era f. multumit si un parfumel charlie tot la 4 eruo (portocaliu sau albastru ) amandoua miroseau bine si erau persistente ,le-am facut cadou si la altii si le-au placut.Am luat tot deacolo si ciocolata cafea si wisky...Cui nu i-o fi convenit atunci nu ma intereseaza.

#910 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 17 March 2011 - 02:08 PM

Po' sa-i spui la doamna aia ca Aldi au lucruri de calitate!Eu vorbesc serios!Daca nu e chestie de fite,la noi cel putin,tricouasri,panataloni,gecute,în general haine pentru astia mici,au un material foaaaarte bun!
Si fiica-mea are Inliner de la Aldi,si pe cei din nainte tot de acolo.Patinele în schimb le are de la magazin de profil,dar le-am luat de acolo pentru ca aia le potrivesc/calibreaza dupa picior,le ascut,le fac alea-alea,boohoo,si daca nu ma tin 2 ani asa cum zic ei,le duc napoi fara probleme!Oricum,au trecut cei 2 ani :angryfire: ...s-au pastrat bine!

Oricum,nici Tchibo nu au lucruri rele,si nu-s nici ei Armani.Doamna aia e doar fitoasa...proa... :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#911 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 17 March 2011 - 05:13 PM

Azi am auzit-o pe Buni spunandu-i la telefon unei prietene cu care a fost vecina, o vorba auzita acum 65 de ani:

"Nu le mai pune la inima, pune-le la cur, ca-i mai mare ca inima!"
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#912 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 17 March 2011 - 05:14 PM

Vezi postareaW Mamadeus Paparotti, la 17 March 2011 - 05:13 PM, a spus:

Azi am auzit-o pe Buni spunandu-i la telefon unei prietene cu care a fost vecina, o vorba auzita acum 65 de ani:

Asta era vorba bunicii mele!Draga de ea.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#913 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 March 2011 - 06:24 PM

Vezi postareapetunie, la 17 March 2011 - 12:41 PM, a spus:

Of,sarmana de tine :floare: ,dar lasa ca va iesi soarele si pe strada ta,mi-a soptit o pasarica :floare:

Imi place de pasarica ta. Nu poti sa o trimiti si pe la mine? Cine stie? Poate imi sopteste si mie ceva de bine?!

Credeam ca sunt numai eu 'defecta'... cam majoritatea persoanelor intalnite in ultima vreme sunt ca persoana care te-a suparat pe tine. Asa ca ajunsesem si eu la concluzia la care ajunsesei tu.

Vezi postareaAdriana, la 17 March 2011 - 12:59 PM, a spus:

Las-o in durerea ei, ea nu stie ce pierde.

Ce-mi place...

Vezi postareaboni, la 17 March 2011 - 01:11 PM, a spus:

of sorina, imi pare rau :(
hraneste-le sanatos si se pun ele pe picioare (fetele)

................
petunelo, fix asa sunt si eu. asa ca nu esti defecta defel :floare: sau suntem mai multe :)
singura diferenta intre noi doua este ca pe mine nu ma mai enerveaza lucrurile astea. doar le constat.
zau asa, nu merita sa iti strice ziua asa ceva... exact cum zice Adriana: las-o in durerea ei, ea nu stie ce pierde.

Incerc. Ele mananca ce manac eu, doar ca fiind copii le las libere, asa ca pe langa monti au o gama larga de nemonti. E un pic mai dificil cu ele.
Am zis sa mai astept un pic cu monti pt ele.

..............

Nici eu nu ma mai enervez e mult. Fiecare e liber sa faca ce vrea, doar ca tot ma irita (aici trebuie sa mai lucrez) aerul de superioritate care-l au atunci cand se aduce vorba de asa ceva...

Vezi postareaGeany, la 17 March 2011 - 01:19 PM, a spus:

Sorina :floare:

Pupacim si noi!

Vezi postareaW Mamadeus Paparotti, la 17 March 2011 - 05:13 PM, a spus:

Si mama zice mereu asa...
Sorina

#914 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 17 March 2011 - 10:05 PM

pe mine chiar ma amuza, fiindca prostul nu-i prost destul daca nu-i si fudul.
imi povestea deunazi cineva ca ea nu sta sa faca mancare acasa, comanda o pizza sau cumpara fel de fel de semipreparate, ca nu vrea sa-l obisnuiasca pe barbat'su cu mancarea facuta in casa, ca sa n-o puna mai apoi sa-i gateasca (oameni maturi, peste 40 de ani, copilu' la mama-sa). si asta in conditiile in care castiga amandoi destul de modest.

#915 Useril este offline   punticu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 18 March 2011 - 12:05 AM

Vezi postareamoatza, la 17 March 2011 - 10:05 PM, a spus:

pe mine chiar ma amuza, fiindca prostul nu-i prost destul daca nu-i si fudul.
imi povestea deunazi cineva ca ea nu sta sa faca mancare acasa, comanda o pizza sau cumpara fel de fel de semipreparate, ca nu vrea sa-l obisnuiasca pe barbat'su cu mancarea facuta in casa, ca sa n-o puna mai apoi sa-i gateasca (oameni maturi, peste 40 de ani, copilu' la mama-sa). si asta in conditiile in care castiga amandoi destul de modest.

Ce oameni! Si noi mai mancam la fast-food, dar cred ca o data la 2-3 luni! Semipreparatele nu-mi plac, eventual legumele, dar in mod exceptional.Mai trist e ca nu tin copilul cu ei. Mi-i se pare o aberatie. Inca e devreme pentru noi (avem doar 1 an si 5 luni), nu stiu cum voi gandi peste 10 ani, dar acum nu as putea sa stau 1 ora fara puiut. E drept ca singurii care ar putea sa ne ajute sunt socrii, dar soacra nu a stat cu el decat 2 ore (da, ore) singura cu David de cand s-a nascut. nu pentru ca nu l-as fi lasat. Pur si simplu nu vrea. Gaseste scuze diferite. Nici cand mergem la ei nu sta. Maxim 15 minute acolo cu noi, apoi fuge ca are treaba. Asta e. :occasion14:

#916 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 March 2011 - 08:45 AM

Vezi postareamoatza, la 17 March 2011 - 10:05 PM, a spus:

Pot sa ma crucesc?!

Vezi postareapunticu, la 18 March 2011 - 12:05 AM, a spus:

E drept ca singurii care ar putea sa ne ajute sunt socrii, dar soacra nu a stat cu el decat 2 ore (da, ore) singura cu David de cand s-a nascut. nu pentru ca nu l-as fi lasat. Pur si simplu nu vrea. Gaseste scuze diferite. Nici cand mergem la ei nu sta. Maxim 15 minute acolo cu noi, apoi fuge ca are treaba. Asta e. :occasion14:

Cunostem si situatia asta... S-a facut ca ploua timp de 5 ani. Atunci cand a nascut fata ei s-a schimbat povestea, doar ca se vedea diferenta in modul in care ne-a tratat pe noi pana atunci si modul in care o trata pe fii-sa, asa ca a inceput usor-usor sa schimbe foaia. Era totul prea pe fata... iti dai seama, 'ce zice lumea?'. Parca pe mine ma intereseaza ce zice lumea.

A durat cateva luni bune sa se slefuiasca un pic. Imi pare rau de numai pot ca nu reusesc sa ma descurc fara ajutorul ei, dar asta e situatia. Vine vacanta de vara si nu exista alta solutie...
Sorina

#917 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 18 March 2011 - 02:22 PM

am si eu o mica enervare. Am vorbit cu o amica zilele trecute si i-am spus ca am sa fac cornulete, pentru prima data, si am ceva emotii ca nu stiu cum o sa-mi iasa. Replica ei a fost: aaa, eu nu am probleme din astea, mie imi ies totul din prima. Pentru mine asta a sunat ca o infatuare. Dupa ce am inchis telefonul m-am gandit ca nici la mine nu e chiar un dezastru prima data, doar ca e tot timpul loc de imbunatatiri. Eu sunt mai mult decat modesta, pur si simplu imi e rusine sa-mi arat calitatile si cand vin in contact cu persoane atat de increzatoare ma cam pierd si tind sa spun rautati. Si i-am spus si ei ceva...cred ca s-a suparat...iar acum ma simt cam prost...
Asta e, ma tot roade chestia asta si nu aveam cui o spune....noroc ca sunteti voi aici!
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#918 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 March 2011 - 02:39 PM

Vezi postareaaura, la 18 March 2011 - 02:22 PM, a spus:

am si eu o mica enervare. Am vorbit cu o amica zilele trecute si i-am spus ca am sa fac cornulete, pentru prima data, si am ceva emotii ca nu stiu cum o sa-mi iasa. Replica ei a fost: aaa, eu nu am probleme din astea, mie imi ies totul din prima. Pentru mine asta a sunat ca o infatuare. Dupa ce am inchis telefonul m-am gandit ca nici la mine nu e chiar un dezastru prima data, doar ca e tot timpul loc de imbunatatiri. Eu sunt mai mult decat modesta, pur si simplu imi e rusine sa-mi arat calitatile si cand vin in contact cu persoane atat de increzatoare ma cam pierd si tind sa spun rautati. Si i-am spus si ei ceva...cred ca s-a suparat...iar acum ma simt cam prost...
Asta e, ma tot roade chestia asta si nu aveam cui o spune....noroc ca sunteti voi aici!

Hi hi hi! Draga Aura ,eu la capitolul abtineala stau mai bine (asi vrea sa nu fiu asa)...Hmmm!...imi zice o mamica de la gradi' :''copilul tau mananca?! ca e cam slabut''...Zic:'' e mofturos,rau,fug cu mancarea dupa el prin casa si numai eu stiu cum il fortez,ca uneori il indop ca pe gaste''...Zice:'' mda' nu seamana cu noi ca suntem mai plinte asa...'' :o

Eu am 68 de kg. dar nu ma simt chiar un dinozaur (am noroc,ca-s mai tatoasa si mai lata in solduri,talie mai mica),ea are peste 80 mulltt...deci noi 2 e diferenta mare,mare...Dar nu i-am zis nimik,am ras si atat...

Vin de la Italika acum 7 ani...Zice un prieten ,dupa ce am dat la copii ciocolata ,bomboane si un parfumel la sotie,cafea...Da wiski ai ?! ..zic da'...si-i dau unul ,deala ''omu care merge ''ii zic eu,ca eu nu ma pricep...AAAaaaa zice un wisky adevarat e de cel putin vechi de nush' cati ani,asta e comun,nu e bun...Nu e bun,nu e bun da' l-a luat :love7: =))

Ce sa zic eu ma amuz copios... :floare:

#919 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 18 March 2011 - 02:43 PM

aia cu wisky a fost tare :floare: Unii oameni chiar nu gandesc cand deschid gura...
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#920 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 March 2011 - 03:02 PM

Vezi postareaaura, la 18 March 2011 - 02:43 PM, a spus:

aia cu wisky a fost tare =)) Unii oameni chiar nu gandesc cand deschid gura...

Vezi tu draga Aura asta e marea diferenta intre unii si altii.Eu nu asi putea sincer,da' na' nu suntem facuti toti la fel...Din fericire... :floare:
Ma mai deranjeaza unii care spun:''eu sunt extrem de sincera...spun lucrurilor pe nume''(si nu ma refer aici la nimeni de pe forum,ci la o ruda de-a mea, din fericire prin alianta. :love7:) Pa' daca am da drumul la gura sa spunem fiecare ce gandim,cred ca am fi toti dusmani...Chiar fara un pic de diplomatie?! si sa nu respecti principiile celuilat,chiar daca difera de ale tale?! :o

Arata acest topic

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul