Ma enervez!
Postat 18 March 2011 - 03:32 PM
Postat 18 March 2011 - 04:39 PM
Geany, la 18 March 2011 - 02:39 PM, a spus:

Eu i-l luam înapoi/nu i-l mai dadeam!Ma enerveaza astia care se zgîiesc la cadouri!
Chiar daca primesc un cadou care nu e neaparat pe placul meu,tot îi gasesc eu o întrebuintare!
Noi avem niste vecini draguti(ea peste 70 si el aproape 80),care în fiecare an de zilele noastre de nastere si Craciun,ne cadorisesc cu: pe mine cu cîte o sticla de lichior de cirese si citeodata si o ciocolata Milka,pe Dan cu o sticla de vin sau altadata tarie,iar Denise primeste totdeauna un plic cu o felicitare cu 10-15-20 euro(difera de la an la an

Odata cînd a venit vecina sa-l cadoriseasca pe Dan,era o cunostinta la mine.Dan nu era acasa,si ea curioasa ma întreaba ce a primit.Eu cracan punga de carton si îi arat,la care ea:"Pai asta e cadou?Vin de 3 euro de la Penny?"Daca n-as stii mai bine,as fi spurcat-o,dar m-am abtinut ca oricum nu aveam cu cine.
Chiar daca nu e pe gustul lui( nici nu e mare amtator de vinuri)sau al meu,îl folosesc la mîncare,si ma bucur oricum ca stiu ca mi l-a dat cu drag!
De exemplu eu primesc totdeauna o sticla de lichior de cirese,pe care nu l-as bea nici batuta,pentru ca nu-mi place lichiorul în general,dar îl desfac cînd vine careva la mine si stiu ca îi place ,sau îl mai bag pe la o crema de ciocolata,la insiropat ceva...
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 18 March 2011 - 04:59 PM
De aici, de la irlandezi si britanici am invatat eu un alt gen de modestie... de ex ne intalnim mai multe mamici la una acasa si dupa itnalnire vin e-mailurie de multumire si mai citesti ceva de genul 'm-am sismtit foarte bine, ceaiul a fost minunat, cald si aromat, excelent pentru vremea asta miserabila de afara'. Oamenii astia chiar stiu sa aprecieze un simplu ceai pentru ca sunt educati sa observe detaliile si chiar sa inteleaga ca un simplu ceai are bebeficiile lui. Cred ca am deviat puin de la subiect.

Postat 22 March 2011 - 07:28 PM
Help!!!!
Dupa mai bine de o luna fara internet, in sfarsit s-a rezolvat problema.
Insa pe forum dupa fiecare postare, ma da afara, apar ca nelogata, deci trebuie sa ma loghez de o suta de ori.
Ce sa fac? Multumesc mult!
Postat 22 March 2011 - 08:11 PM
any_annette, la 22 March 2011 - 07:28 PM, a spus:
Help!!!!
Insa pe forum dupa fiecare postare, ma da afara, apar ca nelogata, deci trebuie sa ma loghez de o suta de ori.
i-ai zis browserului sa-ti memorizeze parola si sa te tina logata?
acu e gata,s-a rezolvat cu internetul?

Postat 22 March 2011 - 08:20 PM
Adriana, la 22 March 2011 - 08:11 PM, a spus:
any_annette, la 22 March 2011 - 07:28 PM, a spus:
Help!!!!
i-ai zis browserului sa-ti memorizeze parola si sa te tina logata?
acu e gata,s-a rezolvat cu internetul?

I-am zis ca de obicei, dar nu stiu de ce nu-i place de mine

Sper ca s-a rezolvat

Postat 22 March 2011 - 08:25 PM
Adriana, la 22 March 2011 - 08:22 PM, a spus:

Of, ma da afara in continuu.
De altfel, nici posta electronica nu mi-o pot verifica pe yahoo, imi da mesajul asta "The browser you're using refuses to sign in. (cookies rejected)"
Ce-ar trebui sa fac? sa-mi instalez alt browser?
Postat 22 March 2011 - 08:30 PM
Postat 22 March 2011 - 08:41 PM
Postat 22 March 2011 - 11:01 PM
any_annette, la 22 March 2011 - 08:30 PM, a spus:
Any, verifica setarile pentru cookies. Trebuie ca browserul tau sa le accepte, de aia ai probleme.
Postat 22 March 2011 - 11:18 PM
Oricum multumesc mult de tot pentru raspunsuri

Postat 28 March 2011 - 01:40 PM
A batrana

La noi in baie si bucatarie e un nor radioactiv si mormane de mozol
Fiare contorsionate.
Scurgeri si emisii.
Reactorul numarul patru (wc) sta sa explodeze si instalatia de cracire e dezafectata. Trebuiesc chemate elicopterele sa arunce apa de mare.
Ma duc la tribunal sa o dau in judecata pe "Conexiunea" si cu ocazia asta fac si precum-precum.
La divortul columbenilor si al zavoranilor se adauga si al paparotzilor.
Un avion militar o va transporta pe Buni la ea acasa, asta daca echipele de salvare cu caini dresati o vor localiza pe sub nylone si cartoane ondulate.
Solicit ajutorul international si formarea unei coalitii militare care sa opreasca paparo-cidul.
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
Postat 28 March 2011 - 01:48 PM
W Mamadeus Paparotti, la 28 March 2011 - 01:40 PM, a spus:
A batrana

Fiare contorsionate.
Scurgeri si emisii.
Reactorul numarul patru (wc) sta sa explodeze si instalatia de cracire e dezafectata. Trebuiesc chemate elicopterele sa arunce apa de mare.
Ma duc la tribunal sa o dau in judecata pe "Conexiunea" si cu ocazia asta fac si precum-precum.
Un avion militar o va transporta pe Buni la ea acasa, asta daca echipele de salvare cu caini dresati o vor localiza pe sub nylone si cartoane ondulate.
Solicit ajutorul international si formarea unei coalitii militare care sa opreasca paparo-cidul.
Vin si ma dau de gol singura,sunt o nerusinata!!!
Imi pare rau ca am izbucnit in ras citindu-ti postul

Postat 28 March 2011 - 02:17 PM
petunie, la 28 March 2011 - 01:48 PM, a spus:
W Mamadeus Paparotti, la 28 March 2011 - 01:40 PM, a spus:
A batrana

Fiare contorsionate.
Scurgeri si emisii.
Vin si ma dau de gol singura,sunt o nerusinata!!!
Imi pare rau ca am izbucnit in ras citindu-ti postul

vorba unui clasic in viata!
Postat 28 March 2011 - 02:22 PM
zerda, la 28 March 2011 - 02:17 PM, a spus:
vorba unui clasic in viata!
Exact!!!Clasic,care din pacate nu ne mai onoreaza cu prezenta decat fooooarte rar ;ia,ca ma enervez si eu acuma!
Postat 28 March 2011 - 02:28 PM
petunie, la 28 March 2011 - 02:22 PM, a spus:
Nu te enerva, da-i un PM, sigur ca vrea sa stie despre voi! E foarte ocupat
Postat 06 April 2011 - 03:47 PM
Ma fac asa de graaaasa!

Postat 06 April 2011 - 03:54 PM
Eataly, la 06 April 2011 - 03:47 PM, a spus:
Ma fac asa de graaaasa!

Si luminile puternice care arata toate ridurile si porii deschisi!!!
Postat 06 April 2011 - 05:41 PM