Piscotel, la 08 April 2011 - 08:13 AM, a spus:
No amu m-am trezit,mi-am baut cafeaua si iara
ma-niervez ca tre sa fac curatenie in camara.
Camara mea e o gaura neagra dupa ce trece iarna.
Pentru ca nu e incalzita,iarna trec prin ea ca trenul prin gara.
Acuma trebuie sa o iau la purecat.
Raft cu raft,punga cu punga,borcan cu borcan,cutie cu cutie,butoi cu butoi.
Dar la sfarsit va fi un camp cu flori.

Daca ai sti cum te inteleg!!! Trebuie sa fac si eu aceeasi chestie si mi-e frica de ce ma asteapta. Unde mai pui ca eu am doua camari, una in bucatarie si una pe balcon...
Faza cu campul de flori nu cred ca-mi va reusi vreodata... hai sa zicem ca pt ceva timp vor fi in ordine.
Eataly, la 08 April 2011 - 01:31 PM, a spus:
Maya, la 07 April 2011 - 09:47 PM, a spus:
Eu nu pot dormi noaptea!M-am babit?
Nici eu n-am dormit azi noapte.Eu cand nu dorm, ma gandesc la retete.
Azi am pus in aplicare.Experiment reusit.
Daca va place fisticul, stati pe aproape!
Si ca sa fiu on topic:acu' ma duc la banca si sigur ma enervez!
Si eu am cateva nopti de cand nu poci dormi, dar din cauza de copil mic plangacios si bolnavior... asta-i viata!
Care-i experimentul reusit? Ca mie-mi place fisticul...
A, si problema cu banca se rezolva rapid... nu te mai duci. Asa cu siguranta nu te vei enerva...
Ioana, la 08 April 2011 - 07:08 PM, a spus:
ma nervozez ca-s choiara

, am facut plata pt telefon si in loc de xx,75 am vazut xx,57 si pt 18 centi mi-au oprit telefonul

Waw... fara cuvinte...
Dar, nu puteau sa te anunte ca nu ai platit tot? Se mai poate intampla si o greseala din cand in cand...
Isi puteau si ei da seama ca nu-i ca nu ai platit... e vorba de 18 centi, nu de o factura neplatita.
E o eroare nu sfarsitul lumii.
koral, la 08 April 2011 - 07:28 PM, a spus:
Eu vin cu lista de nervi:( că e vineri şi peste săptămână n-am voie să mă "Inervez" că nu-mi permite jobul...

- dar vineri îmi exprim şi eu frustrările personale , cel mai des în cercuri de prieteni buni

mă scuzemoaţi, pliz)
- mă enervez că-s aşa de atehnică în privinţa calculatoarelor...
- mă-niervez că , deşi tocmai am învăţat să fac prezentări de lecţii power-point, şcoala nu are decât un videoproiector şi nu pot să-l folosesc când în laboratorul de info este altă activitate...
- mă mai oftic că se fac atâtea matrapazlâcuri în ţara asta, că noua lege a educaţiei este atât de proastă şi nedreaptă şi mai mult de atât chiar mi-e frică să spun...
- mă enervez că mi-e frică ( asta înseamnă că am îmbătrânit, pe cuvânt că pe vremea lui Ceauşescu aveam curaj să spun ce mă nemulţumeşte, dar acum mă opresc...)
- mă enervez că nu-mi pot gestiona timpul şi sunt tot timpul obosită şi în urmă cu obiectivele
-mă enervez când conştientizez cât de rar zâmbesc în ultimul timp, iar eu nu eram aşa...
- mă enervez când lumea îmi spune: păi cum, TU, ca psiholog, să bla, bla, bla- de parcă eu nu aş fi mai întâi om , şi abia apoi de profesia respectivă...
Boooon , acum , că vi le-am spus, puteţi să-mi tăiaţi chitanţa şi să mi-o trimiteţi...

Pupam Koral ca sa treaca...
Acum, nu-i ca ma enervez ca am mult de munca (prea mult), chiar imi place, doar ca nu-mi mai ajunge timpul care-l am la dispozitie pt cat volum de munca am...
Am imceput sa mai iau si pe acasa cate ceva... si tot nu merge...
Solutia ar fi sa dorm acolo... ceea ce nu prea e posibil, tinand cont ca am un sot (care munceste zi lumina) si doi copii mici.
M-am gandit sa ma duc si sambata dimineata, dar ce fac cu fetele?! Si colac peste pupaza mi-au sarit si colegii in cap... ar trebui sa vina si ei dupa aia. Numai ca nu e adevarat... ce fac ei nu fac eu, si ce fac eu nu fac ei. Adica nimeni nu stie (nu a vrut sa invete) ce fac eu, in consecinta nu ma poate ajuta nimeni. Asa ca eu trebuie sa ma descurc cum pot...
Acum ca m-am plans si nu am rezolvat problema de baza... nu-mi ramane decat sa sper ca voi face fata pana la sfarsitul lunii cand vom merge in Romanica. Am rezolvat problema (pt cateva luni) o aducem pe socrela la noi... sa speram ca va fi bine...