Forum Culinar: Ma enervez! - Forum Culinar

Salt la continut

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ma enervez!

#961 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 08 April 2011 - 07:28 PM

Eu vin cu lista de nervi:( că e vineri şi peste săptămână n-am voie să mă "Inervez" că nu-mi permite jobul... :drool: - dar vineri îmi exprim şi eu frustrările personale , cel mai des în cercuri de prieteni buni :mad: mă scuzemoaţi, pliz)
- mă enervez că-s aşa de atehnică în privinţa calculatoarelor...
- mă-niervez că , deşi tocmai am învăţat să fac prezentări de lecţii power-point, şcoala nu are decât un videoproiector şi nu pot să-l folosesc când în laboratorul de info este altă activitate...
- mă mai oftic că se fac atâtea matrapazlâcuri în ţara asta, că noua lege a educaţiei este atât de proastă şi nedreaptă şi mai mult de atât chiar mi-e frică să spun...
- mă enervez că mi-e frică ( asta înseamnă că am îmbătrânit, pe cuvânt că pe vremea lui Ceauşescu aveam curaj să spun ce mă nemulţumeşte, dar acum mă opresc...)
- mă enervez că nu-mi pot gestiona timpul şi sunt tot timpul obosită şi în urmă cu obiectivele
-mă enervez când conştientizez cât de rar zâmbesc în ultimul timp, iar eu nu eram aşa... :scratch:
- mă enervez când lumea îmi spune: păi cum, TU, ca psiholog, să bla, bla, bla- de parcă eu nu aş fi mai întâi om , şi abia apoi de profesia respectivă...

Boooon , acum , că vi le-am spus, puteţi să-mi tăiaţi chitanţa şi să mi-o trimiteţi... :mad:
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#962 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 09 April 2011 - 08:43 AM

Vezi postareaPiscotel, la 08 April 2011 - 08:13 AM, a spus:

No amu m-am trezit,mi-am baut cafeaua si iara ma-niervez ca tre sa fac curatenie in camara.
Camara mea e o gaura neagra dupa ce trece iarna.
Pentru ca nu e incalzita,iarna trec prin ea ca trenul prin gara.
Acuma trebuie sa o iau la purecat.
Raft cu raft,punga cu punga,borcan cu borcan,cutie cu cutie,butoi cu butoi.

Dar la sfarsit va fi un camp cu flori.Imagine postata

Daca ai sti cum te inteleg!!! Trebuie sa fac si eu aceeasi chestie si mi-e frica de ce ma asteapta. Unde mai pui ca eu am doua camari, una in bucatarie si una pe balcon...
Faza cu campul de flori nu cred ca-mi va reusi vreodata... hai sa zicem ca pt ceva timp vor fi in ordine.

Vezi postareaEataly, la 08 April 2011 - 01:31 PM, a spus:

Vezi postareaMaya, la 07 April 2011 - 09:47 PM, a spus:

Eu nu pot dormi noaptea!M-am babit? :mad:

Nici eu n-am dormit azi noapte.Eu cand nu dorm, ma gandesc la retete.
Azi am pus in aplicare.Experiment reusit. :scratch:

Daca va place fisticul, stati pe aproape!

Si ca sa fiu on topic:acu' ma duc la banca si sigur ma enervez! :)

Si eu am cateva nopti de cand nu poci dormi, dar din cauza de copil mic plangacios si bolnavior... asta-i viata!

Care-i experimentul reusit? Ca mie-mi place fisticul...

A, si problema cu banca se rezolva rapid... nu te mai duci. Asa cu siguranta nu te vei enerva...

Vezi postareaIoana, la 08 April 2011 - 07:08 PM, a spus:

ma nervozez ca-s choiara :drool: , am facut plata pt telefon si in loc de xx,75 am vazut xx,57 si pt 18 centi mi-au oprit telefonul :mad: :mad:

Waw... fara cuvinte...
Dar, nu puteau sa te anunte ca nu ai platit tot? Se mai poate intampla si o greseala din cand in cand...
Isi puteau si ei da seama ca nu-i ca nu ai platit... e vorba de 18 centi, nu de o factura neplatita.
E o eroare nu sfarsitul lumii.

Vezi postareakoral, la 08 April 2011 - 07:28 PM, a spus:

Eu vin cu lista de nervi:( că e vineri şi peste săptămână n-am voie să mă "Inervez" că nu-mi permite jobul... :) - dar vineri îmi exprim şi eu frustrările personale , cel mai des în cercuri de prieteni buni =(( mă scuzemoaţi, pliz)
- mă enervez că-s aşa de atehnică în privinţa calculatoarelor...
- mă-niervez că , deşi tocmai am învăţat să fac prezentări de lecţii power-point, şcoala nu are decât un videoproiector şi nu pot să-l folosesc când în laboratorul de info este altă activitate...
- mă mai oftic că se fac atâtea matrapazlâcuri în ţara asta, că noua lege a educaţiei este atât de proastă şi nedreaptă şi mai mult de atât chiar mi-e frică să spun...
- mă enervez că mi-e frică ( asta înseamnă că am îmbătrânit, pe cuvânt că pe vremea lui Ceauşescu aveam curaj să spun ce mă nemulţumeşte, dar acum mă opresc...)
- mă enervez că nu-mi pot gestiona timpul şi sunt tot timpul obosită şi în urmă cu obiectivele
-mă enervez când conştientizez cât de rar zâmbesc în ultimul timp, iar eu nu eram aşa... :(
- mă enervez când lumea îmi spune: păi cum, TU, ca psiholog, să bla, bla, bla- de parcă eu nu aş fi mai întâi om , şi abia apoi de profesia respectivă...

Boooon , acum , că vi le-am spus, puteţi să-mi tăiaţi chitanţa şi să mi-o trimiteţi... :)

Pupam Koral ca sa treaca...

Acum, nu-i ca ma enervez ca am mult de munca (prea mult), chiar imi place, doar ca nu-mi mai ajunge timpul care-l am la dispozitie pt cat volum de munca am...
Am imceput sa mai iau si pe acasa cate ceva... si tot nu merge...
Solutia ar fi sa dorm acolo... ceea ce nu prea e posibil, tinand cont ca am un sot (care munceste zi lumina) si doi copii mici.
M-am gandit sa ma duc si sambata dimineata, dar ce fac cu fetele?! Si colac peste pupaza mi-au sarit si colegii in cap... ar trebui sa vina si ei dupa aia. Numai ca nu e adevarat... ce fac ei nu fac eu, si ce fac eu nu fac ei. Adica nimeni nu stie (nu a vrut sa invete) ce fac eu, in consecinta nu ma poate ajuta nimeni. Asa ca eu trebuie sa ma descurc cum pot...
Acum ca m-am plans si nu am rezolvat problema de baza... nu-mi ramane decat sa sper ca voi face fata pana la sfarsitul lunii cand vom merge in Romanica. Am rezolvat problema (pt cateva luni) o aducem pe socrela la noi... sa speram ca va fi bine...
Sorina

#963 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 11 April 2011 - 12:13 PM

Ma enervez de turbez.

La noi a batut vantul cu 100 km la ora ,iar azi noapte a brumat.
Au inghetat lalelele,narcisele,primulele si cred ca tot ce am semanat in ghivece,chiar daca le-am acoperit cu folie.
E frig si m-am saturat.
In ultimele 2 sapamani am trecut de la minus 10 la plus 20 si inapoi.
Pe cuier am haine de iarna-primavara-vara.
Sub cuier am cisme,botine si sandale.

Cine sa mai inteleaga vremea asta.
Iau eu ma simt ca dracu.Parca mi-a turnat cineva o galeata de gheata in cap,iar picioarele imi sunt prinse in alte doua galeti cu smoala.
Pot sa plang ?
Na : Imagine postata

P.S.

Deja ma simt mai bine.
E bun confesionalul asta.Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#964 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,777
  • LocationSibiu

Postat 11 April 2011 - 01:18 PM

Pisco, imi pare rau sa aud ca te simti rau :105: eu doar sunt tare obosita si nu-mi mai trece. am zis ca-i astenia de primavara...

referitor la vreme, e aprilie, dar totusi depaseste chiar si "fluctuatiile" de aprilie... la noi ieri seara a fost un viscol de stateam cu sotul si ne uitam pe geam si nu ne venea sa credem... apoi s-a potolit vantul si ningea molcom cu niste fulgi maaaari... apoi iar vijelie... azi e soare, dar e frig :105: ne-am imbracat cu hainele de iarna

#965 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 11 April 2011 - 02:17 PM

De acord cu toata lumea care s-a saturat de vremea asta schimbatoare! Mama natura si-a pierdut firea si cand da cu soare, cand cu zapada...ieri a ploua dimineata de ziceai ca se rupe cerul...dupa amiaza soare si frumos. Ca maine o sa vedem iar zapada...ca asa e piesa..
A cat is a friend fur-ever !

#966 Useril este offline   La-Chef-A 

• La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,289
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat 11 April 2011 - 06:22 PM

Pisco, la noi tu stii ca e mult soare......
...si cu toate astea ma enervez ca de 2 zile mi-am pierdut vocea si nu mai pot sa tip la copii.
Ieri toata ziua nu stiu ce au avut amandoi, asa ca am tipat la ei in soapta. :happy4:
Mi s-o fi tras de la berea rece?
:occasion14:

#967 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 11 April 2011 - 07:18 PM

Vezi postareaAdriana, la 06 April 2011 - 10:05 PM, a spus:

Avem si bici daca vreti neaparat

da, vrem neaparat sa te vedem asa:Fisier atasat  bici.gif (7.03K)
Number of downloads: 0

Vezi postareaLa-Chef-A, la 11 April 2011 - 06:22 PM, a spus:

asa ca am tipat la ei in soapta.

ah, cat as vrea sa pot si eu!

io nu ma enervez, da'mi pare rau ca din august lucrez in paralel pe doua programe de conta si-acum se pare ca va trebui sa renunt la modulul de salarii ptr ca firma care furnizeaza softul nu a reusit inca sa-l adapteze ptr noi. nu pot sa-nteleg: daca depindea de mine implementarea noului program cred ca nu mai dormeam noaptea, iar astia nu-s in stare de-atatea luni sa puna la punct modulul??? le-am refacut toata baza de date, am facut munca voluntara atatea luni si-acum sa ma-ntorc de unde am plecat? ptr mine e inacceptabil, situatia ma afecteaza aproape ca o nereusita personala. atata munca in van?

mai lucreaza cineva cu Wiz?

#968 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,551
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 11 April 2011 - 09:35 PM

Vezi postareamoatza, la 11 April 2011 - 07:18 PM, a spus:

da, vrem neaparat sa te vedem asa:Atasament bici.gif

Nu stii ca io-s fidela, ramin la făcăleț :occasion14:

#969 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,599
  • LocationDin NORD

Postat 11 April 2011 - 10:57 PM

Vezi postareaLa-Chef-A, la 11 April 2011 - 06:22 PM, a spus:

Pisco, la noi tu stii ca e mult soare......
...si cu toate astea ma enervez ca de 2 zile mi-am pierdut vocea si nu mai pot sa tip la copii.
Ieri toata ziua nu stiu ce au avut amandoi, asa ca am tipat la ei in soapta. Imagine postata
Mi s-o fi tras de la berea rece?
Imagine postata

Mama ce-am mai ras.Imagine postata
Mi-ai inseninat ziua,draga de tine,sa te faci bine.Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#970 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 12 April 2011 - 02:27 PM

Ma enervez ca iar sunt in urma cu stirile. :)

Prietena mea nu mai cumpara peste oceanic, de mare, ca e iradiat.Cumpara pastravi.
Eu am luat!Si continui sa iau.Anuntati-ma si pe mine sa nu mor iradiata.

#971 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 12 April 2011 - 03:33 PM

Vezi postareaEataly, la 12 April 2011 - 02:27 PM, a spus:

Ma enervez ca iar sunt in urma cu stirile. :)

Prietena mea nu mai cumpara peste oceanic, de mare, ca e iradiat.Cumpara pastravi.
Eu am luat!Si continui sa iau.Anuntati-ma si pe mine sa nu mor iradiata.

Eu cred ca-mi fac o balta în gradina si îmi plantez niste pesti!Na! :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#972 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 12 April 2011 - 03:43 PM

Vezi postareaMaya, la 12 April 2011 - 03:33 PM, a spus:

Chiarrrr?De unde cumperi seminte???

#973 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 12 April 2011 - 03:50 PM

Vezi postareaEataly, la 12 April 2011 - 03:43 PM, a spus:

Vezi postareaMaya, la 12 April 2011 - 03:33 PM, a spus:

Pot să răspund eu, pot,pot?????

De la supermarket! Le zice icre :)
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#974 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 12 April 2011 - 06:23 PM

Vezi postareakoral, la 12 April 2011 - 03:50 PM, a spus:

Koralina, ai vazut ca stii sa zambesti?Si ne faci si pe noi sa zambim! :)

#975 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 12 April 2011 - 06:42 PM

Vezi postareaEataly, la 12 April 2011 - 03:43 PM, a spus:

...sa vedem,sa vedem... :)

Vezi postareakoral, la 12 April 2011 - 03:50 PM, a spus:

Pot să răspund eu, pot,pot?????

Nu,ca alea sînt iradiate :)

Cori,e mai bine? Au mai trecut nervisorii? :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#976 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 13 April 2011 - 12:52 AM

ma enervez ca am tot amanat sa merg la dentist pt control si acum ma doare maseaua :P...oare de ce nu face omul ce trebuie CAND trebuie? :)

#977 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 17 May 2011 - 10:47 AM

Acum o luna ne rugam de socrul meu sa ne ajute si pe noi cu mutaqrea , adica sa vina el din Romania pana in Finlanda cu masina pentru a aduce cateva lucruri mai mari , pe care nu le puteam lua in avion , pentru a-l ajuta pe sotul meu la cumparatul si mai ales la caratul sus in apartament al unei canapele si diverse alte chestii.Initial a spus da , pentru ca apoi sa se razgandeasca "e prea lung si obositor drumul ".Asta e...ne-am descurcat cum am putut , ca suntem majori si vaccinati.
Acum , veste soc , in iulie socrii mei ne fac o vizita , cu masina :D Atunci nu le va fi prea greu , prea lung si obositor drumul , pentru ca vin sa stea degeaba , la pun'te masa , ia-te masa , la plimbat si distrat.

#978 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,777
  • LocationSibiu

Postat 17 May 2011 - 11:24 AM

Vezi postareaizuk, la 17 May 2011 - 10:47 AM, a spus:

Acum , veste soc , in iulie socrii mei ne fac o vizita , cu masina :D Atunci nu le va fi prea greu , prea lung si obositor drumul , pentru ca vin sa stea degeaba , la pun'te masa , ia-te masa , la plimbat si distrat.

izuk, voi cand mergeti in concediu? aveti deja bilete? fa un schimb/rocada de perioade si scapi Imagine postata

#979 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 17 May 2011 - 11:34 AM

Acum o luna ne rugam de socrul meu sa ne ajute si pe noi cu mutaqrea , adica sa vina el din Romania pana in Finlanda cu masina pentru a aduce cateva lucruri mai mari , pe care nu le puteam lua in avion , pentru a-l ajuta pe sotul meu la cumparatul si mai ales la caratul sus in apartament al unei canapele si diverse alte chestii.Initial a spus da , pentru ca apoi sa se razgandeasca "e prea lung si obositor drumul ".Asta e...ne-am descurcat cum am putut , ca suntem majori si vaccinati.

stiu ce simti. noi am ajutat majoritatea prietenilor cand s-au mutat ca de, nu aveam copii, am zis sa ajutam. cand noi ne-am mutat nici drak nu si-a facut timp, toti aveau treburi mai importante si asa ne-am facut singurei mutarea. am avut scandal nu mult dupa cu sotul ca il rugase unul dintre 'prieteni' sa-l ajute cu mobila, etc.
i-am zis daca merge sa nu mai vina acasa. mi se pare strigator la cer tupeul. nu s-a dus si cand a fost intrebat de ce a zis ca din cauza mea. punct. nu m-am suparat chiar m-am bucurat. la placinte inainte....stii cum e

#980 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 17 May 2011 - 11:51 AM

Vezi postareaboni, la 17 May 2011 - 11:24 AM, a spus:

izuk, voi cand mergeti in concediu? aveti deja bilete? fa un schimb/rocada de perioade si scapi Imagine postata

He -he Boni , as vrea eu , biletele sunt deja luate.Ei ar fi vrut sa vina la jumatatea lunii iunie , dar cum noi pe 16 plecam in concediu , au amanat pentru iulie.Pe langa fatul ca ma enerveaza ca atunci cand am avut nevoie nu au vrut sa ne ajute , ma streseaza la maxim faptul ca trebuie sa stau cu socrii intr-un apartament cu doua camere si o baie , timp de o saptmana.Eu nu am locuit cu ei nici macar o zi pana acum , nu-mi place modul lor de a gandi si de a trai , socrul meu e enervant de cicalitor , soacra mea e asa o "pisicuta" .Pe scurt , daca scap vie si nevatamata psihic dau de baut.

Arata acest topic

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul