Forum Culinar: Ma enervez! - Forum Culinar

Salt la continut

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ma enervez!

#1121 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat 09 September 2011 - 11:45 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 09 September 2011 - 10:33 PM, a spus:

Lizura, s-a inrautatit? Ai primit off-ul meu?

Da draga mea, si primit si da - inrautatit:)) rideam cu al meu aseara si am zis ca din eleganta ce vroiam eu sa merg la spital o sa merg ca tiganii in picioarele goale ca nu ma mai incap nici shlapii.
Imagine postata
Imagine postata

#1122 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 10 September 2011 - 01:55 AM

lizura, nu vreau sa te dezamagesc dar cand incep contractiile nu prea mai iti arde de aranjat :D...la nici o fata nu m-am dus aranjata :( desi ca si tine vroiam sa fiu o diva :D

ma bucur pt tine ca nu ati aflat, e absolut extraordinat cand nu stii ce e, nu vreau sa ofensez pe nimeni dar e chiar super sa fie surpriza. din ce ma gandesc mai mult din ce ma schimb. acum e el mai curios ca mine, vrea sa afle :), inainte el a fost cel care nu a vrut ;)

on: ma enervez ca nu ma pot bucura de nimic si am dureri si greturi si si si....s-a mai linistit stomacul dar am dureri de stomac si artrita. :(

#1123 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Locationcrywolf

Postat 10 September 2011 - 03:29 AM

Vezi postareaAngel, la 10 September 2011 - 01:55 AM, a spus:

lizura, nu vreau sa te dezamagesc dar cand incep contractiile nu prea mai iti arde de aranjat :D...la nici o fata nu m-am dus aranjata :( desi ca si tine vroiam sa fiu o diva :D

ma bucur pt tine ca nu ati aflat, e absolut extraordinat cand nu stii ce e, nu vreau sa ofensez pe nimeni dar e chiar super sa fie surpriza. din ce ma gandesc mai mult din ce ma schimb. acum e el mai curios ca mine, vrea sa afle :), inainte el a fost cel care nu a vrut ;)

on: ma enervez ca nu ma pot bucura de nimic si am dureri si greturi si si si....s-a mai linistit stomacul dar am dureri de stomac si artrita. :(

Haha si eu care voiam sa fiu o diva paradiva, oricum am rochia pregatita, nu ma stii, is in stare sa imi dau cu ciocanul peste desh'te si sa nu zic nik:))

Noi nu sstim ce e intr-adevar si chiar nu ma las, ca primisem iar intrebari de acasa si le-am zis scurt ca e ridicol sa ma duc sa intreb in ultimele trei saptamini dupa ce am asteptat atit.

Ai grija de tine Angel!
Imagine postata
Imagine postata

#1124 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 13 September 2011 - 06:35 PM

Imi pare rau fetelor...

Si ca tot ati deschis discutia de marea diva cu mersul la spital... La Mara mai aveam un pic si nasteam in baie si tot nu m-am lasat pana nu m-am aranjat cum am vrut eu. Eu nu eram in stare sa mai fac nimic, nici in picioare nu mai puteam sa stau. Eram o leguma si-i ziceam sotului ce sa faca... bietul de el. Daca nu se baga el oleaca mai tare in mine, cu siguranta as fi nascut-o pe Mara acasa.

La Giulia am avut tot timpul din lume sa ma pregatesc. Nu aveam absolut deloc contractii, dar incepusem sa pierd lichid amniotic la greu, asa ca a trebuit sa-mi iau bocceluta si sa ma prezint la spital ca sa ma monitorizeze. Cu calm am pregatit totul pt acasa (era prima oara dupa 3 ani in care Mara ramanea fara mine) si apoi mi-am luat bocceluta si am taiat-o la spital.
Sorina

#1125 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 02 October 2011 - 11:21 AM

Am draci :D
Bolovanii astia de la banca unde am cardul de credit mi-au pus o penalitate cam mare, nejustificata dupa parerea mea. Si am sunat la ei la call center sa-i intreb ce si cum. Am ascultat meniul, am apasat pe tastele corespunzatoare ca o fetita cuminte si am asteptat sa ma transfere la un agent. Si-am asteptat, si-am asteptat........... Si dupa 15 minute de asteptat si de ascultat un mesaj care imi zgaria timpanele si ma irita, am inchis. Si asta de 3 ori. Am intrat pe site-ul lor si le-am trimis o plangere, da' deocamdata vad ca ma ignora. :D :D :D

#1126 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 29 October 2011 - 09:30 AM

Nu s-a mai nervozat nimeni pe aici, ei las ca vin eu sa ma nervozez :angryfire: :angryfire: :angryfire: :angryfire:
Am deja o luna jumate ca m-am mutat, am facut cerere de mutat cu telefon/internet acum 2 luni ca de la 1 oct ma mut, ok, au luat in calcul, dar....nici pana acum n-au venit.
Am sunat la ei de 3 ori si nu oricum , de pe mobil si normal ca asta inseamna bani si de fiecare data am stat pe tel min 20 minute.
Au zis ca imi dau raspuns pe e-mail, telefonic, cumva dau.Voi ati cititi sau auzit ceva de le ei?Ca eu nu.
A doua oara cand am sunat au zis ca am ctr de 16000 si ei in zona in care stau acum nu pot oferii decat 6000.Pai dati-mi mai frate aia 6ooo pe care ii aveti si nu ma mai plimbati atat.Ca sa nu mai zic ca normal ca luna oct a tb sa o platesc desi eu n-am beneficiat de tel sau internet.
:angryfire: :angryfire: :angryfire:
Deja imi vine sa :violent5: :violent5: .In 5 ani de cand sunt la ei e a doua oara ca am pb.Imi vine sa renunt la ctr cu ei ca atot expira in februarie.

Oricum internetul mobil sa traiasca :thumleft:
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#1127 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 29 October 2011 - 05:59 PM

Ioana, cines-s astia? Unu si unu, Telekom? Nu le plati nimic, daca nu ai avut acces la tel sau net!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1128 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 October 2011 - 07:34 PM

Vezi postareaMaya, la 29 October 2011 - 05:59 PM, a spus:

Ioana, cins-s astia? unu si unu, telekom? Cine? Nu le plati nimic, daca nu ai avut acces la tel sau net!

1&1, pb e ca nu le platisem taman pt chestia asta si ieri am stat iar pe tel cu ei tocmai pe tema asta.
Acum iara am stat cred ca juma de ora pe telefon.Sunt de-a dreptu nesimziti.Acum nu numai ca nu ne mai ofereau nici aia 6000, dadeau doar 1000.
Deja sunt plina de nervi.O sa vina facutra la tel cat china.Si normal ca ei iau in calcul ziua de azi cu mutatul nu convorbirea de acum 2 luni si pana vin mai dureaza pana la 4 samptamani si normal inca o luna de plata de abonament.
As apela la avocat da n-am vaselina ca si acu ustura de la ultima data :angryfire: :angryfire:

Acasa la mine

#1129 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • LocationDeutschland

Postat 30 October 2011 - 04:26 PM

Pt mine 1&1 au devenit tare nesimtiti.Noi ne-am scapat de ei luna asta.Acum avem de la altii internetul

Sa vezi dupa ce le-am trimis Kündigung cate oferte ne-au facut,si bani si nu stiu ce prostii,bla-bla
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#1130 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 October 2011 - 05:09 PM

Vezi postareapetunie, la 30 October 2011 - 04:26 PM, a spus:

Pt mine 1&1 au devenit tare nesimtiti.Noi ne-am scapat de ei luna asta.Acum avem de la altii internetul

Sa vezi dupa ce le-am trimis Kündigung cate oferte ne-au facut,si bani si nu stiu ce prostii,bla-bla

sincer si noi voiam sa renuntam.da fiinca nu am citit ctr in intregime, n-am vazut ca cu 3 luni inainte de expirare tb facut Kündigung si atunci automat l-au mai prelungit un an.Iar eu sunt pe tariful de acum 5 ani,adica acu ce am eu(sau ar tb sa am, ca defapt n-am nimic) costa cu 10€ mai putin pe luna.
Am sunat iara azi ca tantica de ieri a zis ca intr-o ora trimite confirmarea si mie nu-mi venise nimic pe e-mail, iar tipu de azi a zis ca e we si ca abia daca pana in 2 nu vine nimic sa-i mai contactez.
Ce ma frapeaza pe mine este ca de fiecare data cand am vb fiecare operator a zis altceva.

Acasa la mine

#1131 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 30 October 2011 - 05:32 PM

Noi n-avem treaba cu astia de la 1 & 1 :)
Sîntem la ei de nici nu mai stiu cîti ani, si intram în ce tarif vrem dupa ce ni se termmina contractul/ sau chiar am schimbat si tariful în timpul contractului, si nici nu asteptam deloc... dar asta datorita lui Dan. Dupa 5-6 telefonate ne ofera si bani/sau de valoarea oferita cîteva luni gratis internet and Co, box nou... etc :) Cu astia trebuie sa stii cum sa vorbesti, si tre' sa fii foarte hotarît! Daca ei sînt "nesimtiti", trebuie tratati la fel :drool:
Aaa, si egal cu cine vorbesti, cere-i numele/operatorului. Poti sa-l ceri tot pe acelasi si sa tratezi doar cu unu. Cînd ai de a face cu mai multi e aiurea.
Noi cu Telekom am avut probleme, si cu aia nici nu poti face vreun deal ca lumea. Sint niste... smecheri :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1132 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 October 2011 - 10:38 PM

Vezi postareaMaya, la 30 October 2011 - 05:32 PM, a spus:

Noi n-avem treaba cu astia de la 1 & 1 ;)
Sîntem la ei de nici nu mai stiu cîti ani, si intram în ce tarif vrem dupa ce ni se termmina contractul/ sau chiar am schimbat si tariful în timpul contractului, si nici nu asteptam deloc... dar asta datorita lui Dan. Dupa 5-6 telefonate ne ofera si bani/sau de valoarea oferita cîteva luni gratis internet and Co, box nou... etc :scratch: Cu astia trebuie sa stii cum sa vorbesti, si tre' sa fii foarte hotarît! Daca ei sînt "nesimtiti", trebuie tratati la fel ;)
Aaa, si egal cu cine vorbesti, cere-i numele/operatorului. Poti sa-l ceri tot pe acelasi si sa tratezi doar cu unu. Cînd ai de a face cu mai multi e aiurea.
Noi cu Telekom am avut probleme, si cu aia nici nu poti face vreun deal ca lumea. Sint niste... smecheri ;)

Poate daca stateam pe loc nici noi nu aveam pb cu ei,dar cand e vb de Umzug se rupe firul.
Partea hilara ca sa zic asa e ca al meu lucreaza in domeniu si de fel el poarta discutiile pe parte tehnica, dar uite ca nici asta n-a ajutat cu nimic.Pacat ca firma la care lucreaza nu ofera astfel de servicii.
Acum au spus ca o sa ne dea 20€ Gutschein,da sincer fac ceva pe el, eu vreau telefon si net cat mai repede

Acasa la mine

#1133 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 24 November 2011 - 11:57 AM

Ma enervez ca din cauza la o mama ignoranta.Continua sa zica ca fie-sa nu mai are.Si tot asa.Si iar o luam de la capat.
Pana acum am scapat.
O controlez in fiecare zi pe Manu si tin degetele incrucisate. :love7:

De paduchi vorbesc.

#1134 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,441
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 24 November 2011 - 12:04 PM

Da educatoarea stie? Ca nu cre ca poate sa primeasca fata daca ii are.
Eu am asistat la o scena si mai si, o mama ca cea din mesajul tau a adus copilul la coafeza tacind milc, ca sa ii taie parul, si normal ca dupa ce a inceput sa-i toarne apa ca sa il spele au inceput sa curga, i-o pus coafeza un prosop in cap si a scos-o afara pe usa, mi-a fost o mila de bietul copil.

#1135 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 24 November 2011 - 12:15 PM

Vezi postareaEataly, la 24 November 2011 - 11:57 AM, a spus:

Ma enervez ca din cauza la o mama ignoranta.Continua sa zica ca fie-sa nu mai are.Si tot asa.Si iar o luam de la capat.
Pana acum am scapat.
O controlez in fiecare zi pe Manu si tin degetele incrucisate. :love7:

De paduchi vorbesc.

Aoleu, deja ma mananca capul! Si eu m-as enerva si inca cum si i-as zice si vreo doua!
Nu am mai auzit de mult sa mai apara prin scoli asa ceva. Nasol.
Am avut odata cand eram copil, luat tot asa de la o colega de scoala, ce s-a chinuit mama cu mine si aveam si parul f.lung.
GEORGIA

#1136 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 24 November 2011 - 12:27 PM

In fiecare an sint :love7:
Lili, sunt niste sampoane pre.. nu stiu cit folosesc, eu le-am cumparat cind era Marco mai mic dupa ce ne trimitea aviz ca au fost cazuri in scoala dar nu le-am folosit niciodata.

#1137 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 24 November 2011 - 12:34 PM

Mai, educatoarele zic ca n-au cum sa controleze cine are si cine nu.
Dar eu sunt sigura ca ea e.Ca continua sa zica ca fie-sa ia paduchi de la ailalti.Dar nu o tine acasa sa o curete.Ea produse specifice zice ca nu are bani sa cumpere.

Asa si cu circul:
A zis ca nu trimite fata la circa ca ea are doi copii, lucreaza numai ea.Barbat-su nu are servici.
Ok, te inteleg! Platim noi din fondul clasei si pentru copila.
Dar poate daca pe "omu'tau" nu l-as vedea fumand tigara dupa tigara in fata gradinitei, m-as enerva mai putin. :love7:

M-am enervat iar: ca mi s-a varsat un borcan de anghinare in ulei in frigider.

Ma duc sa-njur:
:lol: Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep!

#1138 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 24 November 2011 - 12:36 PM

Vezi postareaAdriana, la 24 November 2011 - 12:27 PM, a spus:

In fiecare an sint :love7:
Lili, sunt niste sampoane pre.. nu stiu cit folosesc, eu le-am cumparat cind era Marco mai mic dupa ce ne trimitea aviz ca au fost cazuri in scoala dar nu le-am folosit niciodata.

Da, am cumparat un spray.Preventiv. Pe baza de rozmarin si nu mai stiu ce.
Multi zic ca n-au nici un efect.Eu l-am luat sa verific personal.
Sper in continuare sa ne salvam.

#1139 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 24 November 2011 - 12:37 PM

E clar, am inteles ce fel de personaj e :love7:

#1140 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 24 November 2011 - 01:57 PM

La noi la farmacie e un soi de sampon! Nu mai stiu cum se cheama, dar oricum are diverse nume in fuctie de compania farmaceutica! Si eu am luat in scoala, de m-a ars tata pe cap cu gaz, se lua pielea de pe scalpul meu cam o luna dupa aia!! Daca nu stia cum sa procedeze, a luat-o stil Bruce Willis, a turnat tot!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

Arata acest topic

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul