Forum Culinar: Ma enervez! - Forum Culinar

Salt la continut

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ma enervez!

#1221 Useril este offline   Nasha 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 88
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationAuckland - NZ

Postat 15 December 2011 - 01:38 AM

yoyo, colega cea tinara e indoctrinata rau, probabil ptr ca asa a razbatut in viata pina acum..si daca merge, merge daca nu nu. Banuiesc, sinteti mai multi impotriva....acestui gen de cadou, iti doresc bafta!

La mine, aici la capatul pamintului", este o ofensa sa dai asa cadouri valoroase ...( primitorul se simte ofensat).E alta mentalitate... Vorbesc la nivelul omului de rind.

La cursuri, depinde cine le organizeaza, daca e vreo instituie de invatamint, evident, nu se da nimic, ca doar ai platit din greu cursurile. Eventual, daca e grupa mica, si se preteaza, iesi cu lecturer -ul la un caffei sau o bere la pub ( eventual).
( not usual).
Daca cursul e tinut de firme mari, dau ele cursantilor morning tea sau afternoon tea...( Sint unii care abia asteapta sa ia parte la asa cursuri ca au gratis micul dejun + coffe , Tea , juice :free).

#1222 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 15 December 2011 - 09:12 AM

Nasha zici atat de bine "alta mentalitate"!
Ioana, Stella, Nasha :-h pentru ceea ce sunteti.

Uite ca exista civilizatie in alte colturi ale lumii. O gandire deschisa, libera.

Eram chiar curioasa daca se practica datul plocoanelor, cadourilor (chiar si daca e vorba de sarbatorile Craciunului) pentru a fi un rand in fatza (tind sa cred ca asta o fi conceptul celor care dau asa ceva).
Stii care e problema, cei carora nu le convine ideea asta au dat un raspuns ceva de genul..."nu ma fac pe mine 30 ron desi nu inteleg de ce sa-i iau cadou la cutarescu"....dar, se pare ca daca grupu zice"sarim in fantana" vor sarii si cei care nu simt ca chiar ar trebui sa sara.

Nu cred ca va imaginati ce diferente in gandire (si nu numai) sunt de la un judet la altul....Oh my God!.

Aici (in judetul asta) e important ca medalionul de la lant sa fie Versace sau stiu eu ce brand, ca deah asa esti mai in fata (n-am inteles in fata cui vor sa iasa sau daca stiu pe cine vor sa depaseasca in avutie :D ) si mai conteaza cat de lata iti este lama cutitului.... :floare: sincer imi vine sa plang ca desi sunt mandra ca is romanca imi este rusine sa vad ca exista o astfel de gandire invechita cu atat mai mult ca vine din partea unor tineri.

Cand zic suport de curs ma refer ca cursul predat sa fie tiparit dat la fiecare participant la curs (aici din cate cunosc sunt obligati sa-ti dea acest suport nu de alta dar la sfarsitul cursului dai un examen cu intrebari din curs). Am facut cateva cursuri si de fiecare data am primit cursul printat. Ok tin la natura..sa nu mi-l printeze, il vreau pe un stick sau stiu eu ce at dispozititv de memorare.....dar, deloc parca nu-mi convine sa caut acea informatie peste 2 luni, implicand automat pierdere de timp, efort. Si daca e de platit ...platesc. Mai bine platesc materialul didactic decat plocoane la profi.

Cum spuneai tu Stella , o punga cu biscuiti facut de cel ce mi-l da, ma face mai fericita decat o geanta de brandul x. Stiu ca biscuitii aia sunt facuti cu dragoste si sincer pt me ar avea o valoare inestimabila.

Apropo am vazut ca vorbiti de pungute. Imi spuneti va rog ce puneti voi in pungute, pachete.

#1223 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 15 December 2011 - 09:17 PM

Vezi postareaany_annette, la 14 December 2011 - 11:14 PM, a spus:

Ellani cum a iesit petrecerea?

Cum era si de-asteptat!Probabil le-a trecut tuturor cheful cand au aflat ca de fapt,fiecare a adus cate ceva.Unii credeau ca doar ei au fost rugati sa faca ceva si nici macar un 'multumesc' n-au primit,cel putin nu in fata tuturor,nu eu, si nici cei care au plecat inaintea mea,desi,nici noi n-am mai intins mult timpul de coada.Dar nu doar din cauza asta,cred,ci si din cauza faptului ca stapana chiar nu a miscat vreun deget toata seara.Nu stiu ce-a vrut s-arate prin asta,practic pare de necrezut,dar s-a intamplat.Nu se simtea rau sau sa aiba vreun necaz ceva,ba chiar a fost intr- o dispozitie foarte buna,dar efectiv nu s-a miscat de la masa,mancarea punandu-se toata odata.Sa nu va inchiputi nici ca au fost foarte multe feluri(asa cum enumerase Moatza pe undeva zilele astea),doar mai multe feluri de tort.Adevarat ca o amica,probabil dorind s-o invete minte,a zis ca a uitat tortul acasa.Poate ca chiar la uitat,dar mie nu mi s-a parut credibil si-am zis in mintea mea ca bine a facut,poate asa o va mai schimba un pic. :thumleft:

Respectiv,n-am miscat nici eu,mai mult decat sa duc la bucatarie vesela mea si a sotului,dar nu toti au facut la fel,asa incat sotul ei a avut de pus la loc toate celea.Cred ca are mare noroc ca are un astfel de sot.

Poate nu e frumos ca vorbesc cum s-ar zice 'pe la spate',ceea ce n-am facut cu alti invitati dupa,decat doar sa-ntelegem ca practic toti au inteles ca pe ea o doare-n....de petrecerea data.Dar chiar nu am putut sa ma abtin sa-mi exprim macar aici parerea,ca sa vedeti ca mai exista si astfel de femei.

#1224 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 15 December 2011 - 10:46 PM

Vezi postareaEllani, la 15 December 2011 - 09:17 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 14 December 2011 - 11:14 PM, a spus:

Ellani cum a iesit petrecerea?

Cum era si de-asteptat!Probabil le-a trecut tuturor cheful cand au aflat ca de fapt,fiecare a adus cate ceva.Unii credeau ca doar ei au fost rugati sa faca ceva si nici macar un 'multumesc' n-au primit,cel putin nu in fata tuturor,nu eu, si nici cei care au plecat inaintea mea,desi,nici noi n-am mai intins mult timpul de coada.Dar nu doar din cauza asta,cred,ci si din cauza faptului ca stapana chiar nu a miscat vreun deget toata seara.Nu stiu ce-a vrut s-arate prin asta,practic pare de necrezut,dar s-a intamplat.Nu se simtea rau sau sa aiba vreun necaz ceva,ba chiar a fost intr- o dispozitie foarte buna,dar efectiv nu s-a miscat de la masa,mancarea punandu-se toata odata.Sa nu va inchiputi nici ca au fost foarte multe feluri(asa cum enumerase Moatza pe undeva zilele astea),doar mai multe feluri de tort.Adevarat ca o amica,probabil dorind s-o invete minte,a zis ca a uitat tortul acasa.Poate ca chiar la uitat,dar mie nu mi s-a parut credibil si-am zis in mintea mea ca bine a facut,poate asa o va mai schimba un pic. :rolleyes:

Respectiv,n-am miscat nici eu,mai mult decat sa duc la bucatarie vesela mea si a sotului,dar nu toti au facut la fel,asa incat sotul ei a avut de pus la loc toate celea.Cred ca are mare noroc ca are un astfel de sot.

Poate nu e frumos ca vorbesc cum s-ar zice 'pe la spate',ceea ce n-am facut cu alti invitati dupa,decat doar sa-ntelegem ca practic toti au inteles ca pe ea o doare-n....de petrecerea data.Dar chiar nu am putut sa ma abtin sa-mi exprim macar aici parerea,ca sa vedeti ca mai exista si astfel de femei.

:)
Are noroc de un astfel de sot? Vai de capu' lui saracul :) !

#1225 Useril este offline   Nasha 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 88
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationAuckland - NZ

Postat 16 December 2011 - 01:52 AM

Yoyo

La noi, de sarbatori, de Craciun, adica acum , (perioada a inceput in 1 Dec, zi in care se impodobesc brazii aici peste tot: in casele celor ce respecta traditia loco si mai ales in magazine) se dau cadouri, mici atentii la colegi.
E ca un fel de schimb de mici "masline" in general dulciuri impachetate in cutiute.

Unele firme (mai maricele), fac tombola : fiecare salariat aduce cind un gift mic ( de $5 de ex)impachetat frumos cu fundita etc, si apoi se trage la sorti, deci fiecare pleaca cu ceva de la "mos" work.

99.99% din firme organizeaza Christmas Party ptr salariati+ partners( sot , sotie, catel, purcel) undeva la un restaurant. ( rezervarile incep in October _)

Unii patroni mai dau si cite un cos cu bunatati la salariati. ca asta.. de pe net-- asta e cam plin de dulcegarii --parca in realitate is mai micute...si e musai sa fie si o sticla de vin in cos.
Fisier atasat  CH004s.jpg (70.48K)
Number of downloads: 0

Se fac cadouri si sint f apreciate, cele home-made fursecuri, bobo de cioco sau rafaelo,turte dulci , cred ca si Stella foloseste pungute din astea:
Fisier atasat  wrapping-bags.jpg (86.71K)
Number of downloads: 0

Mai frecvent se pun in celofan cu funda.

La clienti se da VIN , drink ul e baza,,,,,acum intre business partenrs.

....si fiindca e sezonul de vara ( Christmas in emisf sudica) noi avem azi Christmas party si sefu ne duce la un restaurnat tailandez..........yummmmmmmmmmmmmyyyyy yum yum ( "nu maninc de 3 zile"""")

sorry-cred ca sintem putin Off topic,,, ....
si ca sa fiu in topic: "ma enervez " ca nu o sa pot minca tot ! :rolleyes: va doresc nervi putini!de e posibil!

#1226 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 16 December 2011 - 10:32 AM

Merci Nasha ca ne-ai spus cum e pe la voi. Cel putin asa prin prisma putem cunoaste cum e in alta parte a lumii.

Si in Romania companiile mari (cele care sunt din afara mai ales)fac party-uri de incheiere a anului insa doar intre angajati.

Unii mai ofera cadouri angajatilor insa unii prefera sa ofere un premiu in bani si astfel fiecare angajat isi cumpara ce doreste.

O companie de telecomunicatii stiu ca face tombola, astfel un angajat aduce altuia un cadou in valoare de max 5 eur.

Ce pofta mi-ai facut de shrimps-uri :rolleyes:

Iti doresc sa ai pofta pt cate feluri vei primi.

#1227 Useril este offline   alina-bb 

• Bucataras
  • Pip
  • Postari: 8
  • Inregistrat: 01-December 11

Postat 16 December 2011 - 12:09 PM

Si in Bucuresti o companie face petrecere in club doar pentru angajati. Frumos e ca anul trecut a venit directorul si a zis prezenta obligatorie, s-a dus toata lumea.Apoi in ianuarie le-a taiat bonurile de masa si cate un milion di salariu ca e criza. Acum, acelasi director a venit iar cu "prezenta obligatorie" si angajatii i-au spus ca nu mai vin ca cine stie ce le mai taie din ianuarie.Chiar unii au avut curajul sa spuna ca decat sa se stranga in club ar fi mai bine sa le dea lor cate 50 de lei. Bineinteles ca asta nu se poate... Si vorbim de oameni care anul trecut castigau 1000 lei si bonuri de masa, anul asta doar 9 milioane ca e criza... Dar facem petrecere in club de fite!
Poate ca ar trebui sa le fie rusine?

#1228 Useril este offline   alina-bb 

• Bucataras
  • Pip
  • Postari: 8
  • Inregistrat: 01-December 11

Postat 16 December 2011 - 12:10 PM

...si ma mai enerveaza cumplit si lipsa zapezii in decembrie! Am ajuns sa visez ca ningea!

#1229 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 16 December 2011 - 08:22 PM

Vezi postareaalina-bb, la 16 December 2011 - 12:10 PM, a spus:

...si ma mai enerveaza cumplit si lipsa zapezii in decembrie! Am ajuns sa visez ca ningea!

si pe mine m enerveaza mai ales ca azi mai toata ziua a plouat.

As vrea sa pot posta la ziua mea e mai frumoasa, da eu m-am imprietenit cu topicul asta se pare :icon_fessee:

Cei de la telefoane/net nici pana acum n-au venit.Saptamana trecuta m-au sunat ca sa verifice inca odata datele si sa-mi spuna ca dureaza intre 4-6 sapt pana vin sa-mi puna telefonul.I-am amenintat ca daca nu vin pana la Craciun reziliez contractul.
Ok, mi-au trimis toate datele prelucrate pe e-mail, urmand sa trimita data cand vin sa instaleze.
Asta era vinerea trecuta.Luni primesc un e-mail de la cineva de la contabilitate ca am de plata o factura restanta.Mi s-a parut ciudat,in primul rand ca antepenultima data cand am vb cu ei mi-au spus ca-s pe plus,apoi mi se parea ciudata factura, cautand in dosarul cu fact constat ca era vb de o factura de acum 3 ani de zile pe ctr vechi care era incheiat de acum 2 ani.Cum pana mea sa vina asa ceva(in primul rand ca atunci cand ctr s-a incheiat eram la zi cu toate platile.
Ok am trimis mesaj tipului cu care am vb si ne-a spus ca suntem pe plus, mai ales ca eu ceream mutarea actualului ctr,deci n-avea nici o legatura cu ctr ala care nici macar nu mai e valabil.
Iar cireasa de pe tort e o scrisoare de ieri in care ma anunta ca in zona mea nu au acoperire si ca daca vreau pot rezilia ctr,asta dupa ce-mi trimisesera hartie ca ctr e pe dublu flat de 6000 nu de 16000 cum aveam.
Eu ce sa mai inteleg, mai ales ca au zis ca ctr l-au prelungit automat si nu se poate rezilia, asat era la una dintre convorbirile telefonice.
Astazi mi-au factura luna decembrie, e a 3-a luna ca imi factureaza desi eu nu mai exist la adresa aia si cererea de mutare e facuta de aproape 4 luni.2 luni am platir, a treia chiar ca nu mai platesc

Stau si ma minunez pe zi ce trece ca traiesc cica intr-o tara civilizata si cu tehnologie avansata :violent1:
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#1230 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 16 December 2011 - 10:41 PM

Vezi postareaIoana, la 16 December 2011 - 08:22 PM, a spus:

Stau si ma minunez pe zi ce trece ca traiesc cica intr-o tara civilizata si cu tehnologie avansata :violent1:

pai, Ioana, cu cat e mai avansata tehnologia, cu-atat mai putin gandeste omu'.
totusi nu-nteleg de ce-ai platit 2 luni un serviciu de care n-ai beneficiat :icon_fessee:

#1231 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 17 December 2011 - 05:16 PM

Vezi postareamoatza, la 16 December 2011 - 10:41 PM, a spus:

Vezi postareaIoana, la 16 December 2011 - 08:22 PM, a spus:

Stau si ma minunez pe zi ce trece ca traiesc cica intr-o tara civilizata si cu tehnologie avansata :)

pai, Ioana, cu cat e mai avansata tehnologia, cu-atat mai putin gandeste omu'.
totusi nu-nteleg de ce-ai platit 2 luni un serviciu de care n-ai beneficiat :)

Moatza , am platit fiinca am zis sa nu le dam motiv sa nu vina, sa zica ca nu-s cu facturile la zi,dar se pare ca degeaba.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#1232 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 06 January 2012 - 02:49 PM

ma enervez eu de multe, nu serios, dar asta-i chiar prea de tot!

tb sa dau jos macar 2kg, nu-i mult, da'i greu => deci nervi!
zic s-o dau pe salate, chestii mai usoare, no sugar, miscare mai intensa...bla-bla, ca de stiut le stim toate
drept ptr care, daca tot imi place, am mancat in fiecare zi cate-o salata dintr-un avocado+1cremoso+ceva carne/branza/peste. asta la birou. stiam eu ca avocado e plin de grasimi, bune-nimic de zis -da' asa de multe??? :iamwithstupid:
cand am vazut azi cate calorii are, mi-a cazut fatza. adica amarata mea de salata duce la vreo 800 de calorii? mai mult de juma din portia zilnica, in caz de dieta?
asa-mi tb daca nu citesc inainte, de maine ma reorientez la dovlecei si salata verde, nashpa!

deci am nervi!

felicitari ca nu v-ati mai enervat niciuna!

#1233 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 06 January 2012 - 02:58 PM

te enervezi tu pt un amarat de avocado si pt 2 kg??? te rog: cheer up draga mea :iamwithstupid: , ca doar nu ai de slabit ca altii 12-15 kg
E foarte simplu, sa analizam ce ai mancat:
avocado are grasimi bune este foarte bun pt sanatate, dar mananca-l putin mai simplu (el in sine reprezinta o masa completa) cu ulei EV si zeama de lamaie, o rosioara si daca e musai eventaul oleak de cepsoara (Acasa). Poti cand si cand alaturi sa pui si vreun un crevete.
daca il amesteci si cu branza, masline, carne, etc deja nu prea mai e de slabaceala ...
in ceea ce priveste cremosso nu iti recomand nimic de la Danone, care au niste termene de garantie enorme si pe care eu persoanal le-am testat cu mai multa produse, in mai multe randuri: am lasat in birou pe masa, la caldura 1 luna iaurtul si era ca nou. Oricum nu cremosso, incerca iaurt natur.... te vei obisnui.
Mai incearca sa nu combini lactate cu carne (si mie imi place salata si cu branza si cu carne/peste, dar am vzt ca nu da rezultat)
In rest stii tot ce tb. Hai moralul sus, ca nu ai de ce sa te enervezi! :rolleyes: vei reusi mai rpd decat te astepti!

hai valea :tongue3: , sa nu te mai prind pe aici cu prosteli :scratch:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1234 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 06 January 2012 - 03:14 PM

stiu de iaurturile Da.no.ne, dar vreau ceva care sa semene cu smantana, dar sa nu fie smantana. i-am citit ingredientele, n-ar fi nimic grav prin el. iaurt simplu mu-mi place in salata asta ptr ca eu nu pot s-o mananc toata o data si pana la urmatoarea masa lasa o zeama total neapetisanta.
iar daca pun in el ev, tot un drac e! prea multe grasimi bashca calorii!

no, tb sa ma reorientez! si ce-mi place proteina, combinatia carne+branza nu-i indicata ptr ca-i indigesta, dar eu parca n-am simtit asta. impreuna insa sunt prea calorioase, asta vad eu pb.
en fin, oi mai vedea cum trec peste ziua de maine, deocamdata.

#1235 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 06 January 2012 - 04:02 PM

Vezi postareamoatza, la 06 January 2012 - 03:14 PM, a spus:

stiu de iaurturile Da.no.ne, dar vreau ceva care sa semene cu smantana, dar sa nu fie smantana. i-am citit ingredientele, n-ar fi nimic grav prin el. iaurt simplu mu-mi place in salata asta ptr ca eu nu pot s-o mananc toata o data si pana la urmatoarea masa lasa o zeama total neapetisanta.
iar daca pun in el ev, tot un drac e! prea multe grasimi bashca calorii!

no, tb sa ma reorientez! si ce-mi place proteina, combinatia carne+branza nu-i indicata ptr ca-i indigesta, dar eu parca n-am simtit asta. impreuna insa sunt prea calorioase, asta vad eu pb.
en fin, oi mai vedea cum trec peste ziua de maine, deocamdata.

uleiul EV nu ingrasa, nu conteaza caloriile, dc nu depasesti o lingura pe zi. Eu nu am probl sa mananc salata simpla cu EV+lamaie.
iaurt am gasit unul grecesc, Olympus, cu 10% grasime, "dens, matasos, cu un gust delicios" nu e deloc acru
si eu sunt proteinoasa si carnivora, dar tb sa incercam sa strecuram in salatele verzi si radacinoase rase.
Nu te mai gandi la calorii, cat la combinatii care sa nu ingrase si elimina complet ingredientele periculoase pt silueta: orice tip de fainoase/cereale golite de continut - albe/prelucrate industrial (paste, orez, galuste, mamaliga, patiserie), zaharul/mierea (orice tip de dulciuri si din cafea - inlocuieste nevoia de dulce cu fructe), alcool, cereale fainoase (mazare, fasole, porumb, cartofi). Macar atat. Si cina mai devreme. 2 kg le dai jos numaidecat. you'll see!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1236 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 06 January 2012 - 04:43 PM

Moatzo , TU te enervezi pt 2 kile? Pai eu cred ca am pus vreo 5 la sarbatori si nu eram nici slaba :notworthy:

#1237 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 06 January 2012 - 07:17 PM

Vezi postareamoatza, la 06 January 2012 - 03:14 PM, a spus:

dar vreau ceva care sa semene cu smantana, dar sa nu fie smantana.

Moztulina, de ce nu pui iaurt normal la scurs.Il lasi cateva ore si ai ceva ce nu-i smantana, nici branza.Dupa metoda labneh-ului.Il lasi mai putin la scurs.Vezi care-i consistenta ce te-ar satisface.

De avocado nu stiam nici eu ca-i asa caloric.

Tu esti fata ambitioasa si le arzi alea 2 kile. :notworthy:

#1238 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 06 January 2012 - 09:32 PM

ooo, cate incurajari am primit! metoda labneh e buna, nu m-am gandit!

tre' sa reusesc, ca mi-e fricaaaa!

edit: Simona, da' nu va mai cantareste la scoala? doar la angajare?

#1239 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 06 January 2012 - 10:08 PM

Motzulino, avocado+zeama de portocale+ nucsoara , pe foi de salata...sau simplu guacamole rosii+ ceapaverde+ oleac de ulei maslinos+ zeama de lamaie. sau simplu taiate cateva cubulete sau felii intr-o salata verde.
bafta.

#1240 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 06 January 2012 - 10:24 PM

Stellino, am vrut sa mananc un fel de mancare, nu doar o salata chioara. da' bag seama ca la mine nu merge!

Arata acest topic

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

12 useri citesc topicul