Cami, iti doresc nervi de otel, si cine stie, poate vei reusi sa pleci acolo unde doresti! Bafta!
Eataly, la 25 March 2012 - 01:39 PM, a spus:
Eu aveam o coafeza, la care de cate ori mergeam la ea, o lasam sa faca ce vrea ea.
Ieseam de acolo..wow, eu sunt aia?Si culmea tot mereu schimba freza.
Vino-ncoa sa te pup!
Exact asa faceam si eu pana in decembrie... imi vine sa plang. Coafeza mea si-a deschis un salon propriu si personal intr-o alta localitate si eu nu stiu unde.
Aveam mereu nr de telefon de la vechiul salon, nu l-am avut niciodata pe al ei.
Ultima oara cand am fost mi-a zis ca pleaca. Bine-inteles ca i-am zis sa-mi dea un nr de telefon, o adresa ceva... dar cum inca nu aveau detalii mai precise ci doar dorinta de a pleca, nu a putut sa-mi zica nimic.
I-am dat eu nr meu ajutoarei sale, care a promis ca-mi va trimite un mesaj cand va fi totul gata.
Acum, ca inca nu au deschis, ceea ce nu-mi prea vine sa cred, sau ca pustoaica aia ametita a uitat, nu stiu.
Banuiesc ca e de prost gust sa ma duc la fostul salon ca sa intreb de ea, nu? Ca eu as face-o daca as fi sigura ca obtin un raspuns...
Cert e ca eu habar n-am unde e coafeza mea. Si trebuie sa ma tund si mi-e tare dor de ea. Nimeni nu ma intelegea ca ea...
moatza, la 25 March 2012 - 08:49 PM, a spus:
dar daca ai trei fire si-alea moi ca de pisica, lipit de cap - aia-i problema. aici are importanta tunsoarea, dar si mai mult coafatul.
pe mine cine ma vede nu poate crede cum sunt eu natur.
dar m-am invatat singura sa-i dau o forma acceptabila spre f bine, in functie de eveniment si timp acordat bibilelii. cand m-am mutat la Buzau, o vecina m-a intrebat daca eu am coafeza in fiecare dimineata acasa. bineinteles ca am confirmat

ca sa-i dau tema de gandit

Si in plus sa-l mai ai si carunt la 20-30 de ani... o frumusete!
Brava, Moatza!
Eu il spal, usuc iarna ca vara nici nu ma apropii de uscator si gata, problema rezolvata.
M-a invatat biata coafeza sa-i dau cu un pic de gel... sunt negata. Si soata mea foloseste mai mult gel ca mine.
Sunt negata, si gata! Tare mi-ar place un par ondulat... spalat si lasat rebel, doar nu credeti ca as reusi sa fac altceva.